Hoe leuk is het, om met je brief een gezellig klein cadeautje mee te sturen. Dat hoeft niet altijd natuurlijk, maar zo af en toe is dat best heel leuk. Zo ben ik helemaal weg van leuke theezakjes met lekkere thee.

Thee in een envelopje


Een tijdje terug bestelde ik bij Thermen Bussloo een kopje thee. Ik kreeg daar een theezakje bij van ‘Peeze’. Wat was ik blij verrast! Het theezakje zat namelijk verpakt in een schattig klein envelopje met daarin ook een briefje over de herkomst van de (biologische) thee. Als echte thee fan dacht ik meteen: dat is iets voor Meer Leuks! Daarom heb ik veel lekkere thee ingekocht.
 

Mooie theezakjes


Vroeger vond ik het al leuk om theezakjes te sparen. Toch vind ik dat er nu wel veel mooiere theezakjes gemaakt worden. Naast de thee van 'Peeze' zijn er nog veel meer soorten thee die zo mooi verpakt worden. Kijk maar eens bij De Tuinen. Daar hebben ze behoorlijk veel theesoorten, én mooi verpakt. Bijvoorbeeld de thee van 'The English Tea Shop' . Vrolijk gekleurde zakjes met lekkere thee. Ben je een liefhebber van quotes en wijze spreuken? Op ieder zakje van Shoti Maa staat weer een andere inspirerende tekst om over na te denken.

Een opkikker


Voor een lieve vriendin die wel een opkikker kon gebruiken, heb ik dit gemaakt. Met, jawel.... theezakjes. ^_^
 

De thee in een envelopje vind je hier.

Welke smaken thee?


Rooibos
Kamille
Earl grey
Groene thee
Citroen
Bosvruchten

Volgende week vertel ik iets over een creatief project waar ik nu mee bezig ben.

Liefs, 
     
Anita

Een reactie
is leuk
Reageer