Je hebt ze vast wel al eens gezien of misschien heb je ze wel al in gebruik. Ecoline Brush Pennen van Royal Talens. De naam zegt het al een beetje, het is ecoline uit een potje wat je vast nog wel kent van vroeger, maar dan in een mooie brush pen. Ik vind ze ontzettend handig in gebruik en je kunt er de leukste dingen mee maken.
 


Ecoline Brush Pen en Blender van Royal Talens

De brush pennen zijn verkrijgbaar in sets van 5, 10, 15, 20 en 30.  In totaal zijn er 29 losse kleuren en een blender. Een blender vind je ook in de set van 20 en 30. Je gebruikt deze om verschillende kleuren te mengen met elkaar of om één kleur op te nemen. Dan kun je heel mooi met donkere en lichte kleuren werken. Wanneer ik deze techniek gebruik vind ik het handig om hiervoor een acrylblok te gebruiken. Hier kun je dan eerst de kleur met de pen op zetten, zodat je de kleur kunt opnemen met de blender. De brush pen heeft een fijne flexibele punt die zelfs na langdurig gebruik echt mooi blijft. Soms wil het nog wel eens voorkomen dat punten op den duur rafelig worden aan de onderkant. Bij de ecoline pennen heb ik dat probleem nog niet ondervonden. Al met al, ik ben razend enthousiast over de brush pennen.

Achtergrondjes maken met ecoline
 

Eén van de dingen die ik vaak maak met de brush pennen zijn leuke achtergrondjes voor bijvoorbeeld kaarten.
Het werkt gewoon zo fijn, omdat je de kleuren lekker kunt mengen met water. Vaak gebruik ik dan een mini mister (kleine waterverstuiver) en ook een water brush pen . Dat is een penseel waarvan je het handvat vult met water. Het water vloeit dan naar het penseel.
 

Mijn favoriet is toch wel het gebruik van de brush pennen in combinatie met stencils van Tim Holtz. Hiervan heb ik een filmpje gemaakt. Als je klikt op de foto ga je naar You Tube ;)
 
 
 
Ik wens je veel creatief plezier!

Liefs, Anita

Een reactie
is leuk
Reageer

Sandy

reageerde op 9 juli, 2017 om 22:24
Wat een ontzettend mooie afsluiter van een pittige week, heel erg bedankt! Super! Het mailtje is onderweg

Meer Leuks

reageerde op 4 juli, 2017 om 09:42
Wat ontzettend leuk zo veel reacties op deze giveaway! En wie ga ik blij maken..... dat zijn: Sandy en José Mallie. Van harte gefeliciteerd. Sturen jullie mij even een berichtje met je adresgegevens? Dat kan naar anita@meerleuks.nl

wendy

reageerde op 1 juli, 2017 om 22:52
Lijkt me leuk om zo een mooie set te winnen. Als ik ze win gebruik ik die om kaarten te maken samen met stempels, 3D plaatjes en nog veel meer. Lijkt me echt een uitdaging.
En ik denk dat mijn dochter ze ook wel wilt lenen, maar of ik ze dan nog terugkrijg??

nicole dekkers

reageerde op 1 juli, 2017 om 17:41
Wat een ontzettend leuke winactie, anita
dit zal fantastisch zijn om samen met mijn dochters in hun lange zomervakantie uit te proberen en iets moois samen te creeeren
vooral omdat we niet weg kunen dit jaar...

Beb vos

reageerde op 1 juli, 2017 om 15:30
Ik zou deze ecoline brushpennen graag willen winnen zodat we ze op onze wekelijkse hobbymiddag kunnen gebruiken. Zo zijn er meer mensen gelukkig en worden onze kunstwerkjes nog mooier.

Corine

reageerde op 1 juli, 2017 om 13:40
Zoals je het zo enthousiast beschrijft lijkt het me heel fijn te gebruiken voor diverse van mijn hobby's.

Cathelijne

reageerde op 1 juli, 2017 om 13:28
Wat heb je toch altijd een leuke acties! Superleuk die ecoline brush pennen. Lijkt me ontzettend leuk om mee te experimenteren voor mijn illustraties. Ik word er altijd blij van nieuwe creatieve dingen uit te proberen. XXX

Galinka van bokhorst

reageerde op 1 juli, 2017 om 12:31
Wat een leuke winactie Anita. Ik zou deze graag willen winnen voor mezelf 😊 dan kan ik mijn kleurplaten een mooie achtergrond geven en vroeger was ik altijd al gek op werken met ecoline. Met deze ecoline brushpennen kan ik dan weer ware kunstwerkjes maken en urenlang kleurplezier beleven 😊

Linda Smeets

reageerde op 1 juli, 2017 om 02:54
Ik zou de ecoline pennen graag willen winnen voor mijn zeer creatieve dochter! Ik ben benieuwd en kijk uit naar haar kunstwerkjes!

Carolien van der Maas

reageerde op 30 juni, 2017 om 22:47
Heb me net voorgenomen om meer te gaan tekenen en/ of schilderen. De ecoline brush pennen zien er uit om meteen te gaan proberen. Ik wil vooral zelf na gaan tekenen/ schilderen / brushen. Inspiratie genoeg in onze eigen tuin :)

Gerda

reageerde op 30 juni, 2017 om 21:54
oh gaaf.... bijna vakantie en dan lekker 'zooien' met knutselspullen, mooie kaarten maken en anderen blij maken met post.... daar kunnen deze brushers goed bij helpen :-)!

Laura

reageerde op 30 juni, 2017 om 13:28
Ik pruts graag met allerlei knutselmateriaal: ik teken graag, af en toe verf ik, ik maak stempels, ik verstuur snail mail ... Kortom: de brush pennen zouden hier heel welkom zijn! Ik ben benieuwd... Ik volg je op Facebook via mijn persoonlijk account en op Insta via mijn boogaccount (achttienn_). Nog een fijn weekend!

Myrthe

reageerde op 30 juni, 2017 om 09:46
Ik ben een groot ecoline fan en een newbie met brushpennen 😊. Zou heel graag deze set willen winnen om mijn illustraties nog mooier te maken!!

Nienke

reageerde op 30 juni, 2017 om 07:33
Ik zou graag met die mooie pennen willen oefenen!

Imke

reageerde op 29 juni, 2017 om 23:09
Wat een gave set. Ik zou deze graag winnen omdat ik dol ben op mijn dagboek en vaak mijn dag afbeeld in tekeningen. En deze techniek ken ik nog niet en lijkt me prachtig om te gebruiken. Ik volg je al een tijd op IG. Liefs

Nicole

reageerde op 29 juni, 2017 om 19:02
Leuke actie weer!! Natuurlijk wil ik die wel winnen! Ik wil ze wel graag uitproberen! Ik vind het heerlijk om met gelatos te werken, maar wil best wat nieuws proberen! Nu dus maar duimen!

Sandra

reageerde op 29 juni, 2017 om 18:59
Oh, tof wat zou ik die graag winnen! Ziet er zo professioneel uit. Voel nu al heel veel creativiteit opborrelen ;-)

Trudi van den Broek

reageerde op 29 juni, 2017 om 18:32
Ik ben steeds zoekend naar nieuwe teken/schilder technieken, en dit is er dus een die ik nog niet ken. Hoe fantastisch zou het zijn om een eerste start te kunnen maken met een te winnen set. Gr. Trudi

Thea

reageerde op 29 juni, 2017 om 17:27
Wauw! Ik zou deze graag winnen zodat ik mooie schtergrondjes kan maken voor mijn kaartjes en er gelijk een mooie tekst op kan schrijven met deze pennen. Ook wil ik ze gaan gebruiken in mijn Bullet journal.

alida

reageerde op 29 juni, 2017 om 16:51
ik zou het zo graag eens willen proberen! het resultaat ziet er fantastisch uit! en ik kan er waarschl ook mooi mee bible journalingen..ik loot heeel graag mee!!

Robin

reageerde op 29 juni, 2017 om 16:49
Bijna vakantie, wat zou het leuk zijn om dan die mooie brush-pennen uit te proberen!

Jonna

reageerde op 29 juni, 2017 om 16:42
Wat een fijne pennen om mijn nieuwe agenda mee op te vrolijken.
Gauw ook die mooie stencils van Tim Holz bestellen!

Corline

reageerde op 29 juni, 2017 om 15:50
Hoi Anita,
Wat gaaf zeg! Toevallig had ik het van de week met een vriendin over het geboortekaartje voor haar baby to come. Ze wil graag een waterverfeffect als achtergrond op haar kaartje maken. Verder kan zij alles digitaal maken, maar ze vroeg mij om tips om de achtergrond op papier te maken. Op youtube had ik al eens naar tutorials gekeken, maar met deze pennen is het wel heel eenvoudig. Graag zou ik ze dan ook voor haar winnen, zodat ze er mee aan de slag kan :)
Groetjes,
Corline

Iris Goris

reageerde op 29 juni, 2017 om 13:21
Hoi anita!
Ik zou deze brush pennen zeker kunnen gebruiken! Ik maak mijn enveloppen naar mijn pennenvrienden zelf en met deze brushpennen zou ik ze nog mooier kunnen maken! Ik heb nu 3 verschillende kleurtjes, maar er nog 5 toevoegen aan mijn collectie zou geweldig zijn! Ik kan er ook eens eentje naar jou sturen als je wil ?
Hopelijk maak ik kans! Groetjes, Iris !

Annemarie

reageerde op 29 juni, 2017 om 12:59
Ik ben dol op kleuren, en deze spetteren de wereld in, wauw! Ik zou ze gebruiken voor kaartjes en handlettering :-)

Joke

reageerde op 29 juni, 2017 om 12:53
Wat ontzettend leuk en eigenlijk vrij eenvoudig om iets moois te creëren. Ik zou het enorm leuk vinden om deze te mogen krijgen. Dan kan ik leuke persoonlijke kaartjes maken voor bij het menu als mijn man (chef aan huis) bij iemand thuis kookt. Maakt het gelijk een stuk persoonlijker.
Goed idee om het op deze manier onder de aandacht te brengen.

Annemarie van Velze - de Mooij

reageerde op 29 juni, 2017 om 12:22
Super leuk zeg! Ik zou ze dolgraag winnen! Op het moment ben ik bezig met mijn scrapbook over de vakantie die we achter de rug hebben en met de stiften zou ik geweldige decoraties kunnen maken!
We hebben de afgelopen weken wat tegenslagen gehad, dus dit zou een perfecte ommekeer zijn!!

Nele

reageerde op 29 juni, 2017 om 12:15
Deze pennen lijken me heerlijk! De inkten uit potjes gebruik ik vaak voor kalligrafie, maar deze brushpennen zou ik voor brush lettering gebruiken. Dat ben ik vorige zomer beginnen leren, maar ik heb het opgegeven toen mijn penseelstiften al heel snel rafelige punten kregen. Het klinkt me dus als muziek in de oren dat deze niet rafelig worden!
Groetjes, Nele

Shana

reageerde op 29 juni, 2017 om 12:09
Ik heb nog nooit met zulke pennen gewerkt, maar het lijkt me wel leuk om eens te proberen, als ik zie welk mooi resultaat je ermee kan bereiken.
Groetjes

Mathilda Slings

reageerde op 29 juni, 2017 om 11:41
Leuk, zulke pennen. Av htergrondjes maken voor kaarten, journaling en round robin. Ideaal lijkt me.

netty dees

reageerde op 29 juni, 2017 om 11:40
Wat een prachtige stiften! Ik zou graag zulke mooie achtergrondjes maken voor mijn kaarten.
Schitterend!

Carolien

reageerde op 29 juni, 2017 om 11:29
Ik kan niet stempelen en dit zou een fantastisch alternatief zijn.
Het zou een droom zijn die uitkomt om terug zelf kaarten te maken.
Bedankt voor deze geweldige giveaway.

Kathy

reageerde op 29 juni, 2017 om 11:26
Mijn metekindje van 11 en haar tweelingzus zouden hier samen met mij prachtige dingen van maken

Els

reageerde op 29 juni, 2017 om 10:58
Al enige tijd op zoek naar een alternatief voor 'gewoon schilderen', omdat me dat helaas niet meer gaat. Deze brushpennen zouden een uitkomst zijn om vanaf mijn rustbed (waar ik wegens ME veelvuldig op doorbreng) mijn hobby weer op te kunnen pakken en te combineren met tekenen.

Jenette

reageerde op 29 juni, 2017 om 10:29
Al lange tijd ben ik benieuwd naar deze pennen. Ze staan op mijn verjaardagslijstje, maar dat duurt nog even. Wat zou het gaaf zijn als ik een setje krijg. Kan ze dan ook gaan gebruiken in workshops.

Evita

reageerde op 29 juni, 2017 om 10:23
Ik zou ze aan mijn dochter Milou geven, die ook erg van mooie pennen houdt. Na een jaar hard werken, heeft ze dat wel verdiend!

Suzy

reageerde op 29 juni, 2017 om 10:09
Ik zou graag weer wat meer met mijn creativiteit willen doen. Ik heb zelf nog de ecoline in potjes hier in huis staan. Het lijkt mij geweldig om de moderne versie ervan uit te proberen :)

Kelly Piels

reageerde op 29 juni, 2017 om 10:00
Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn schoonzus, die er prachtige creaties mee zou kunnen maken en er ontzettend blij mee zou zijn!
Gr. Kelly

Fenke

reageerde op 29 juni, 2017 om 09:48
Oooh, wat zou ik deze pennen graag willen winnen 😍. Ik ontwerp geboortekaartjes en kan ze daar heel goed voor gebruiken. Ik werk graag met waterverf (gouache van Talens) en dit zou een geweldige aanvulling zijn.

Maartje

reageerde op 29 juni, 2017 om 09:35
Hoi Anita!

Wat een leuke Winactie weer!
Al menig malen heb ik hebberig naar deze pennen gekeken op je site, maar ja, je kan gewoon niet alles hebben hè ;-)). Alleen de kleurtjes al, daar wordt je toch blij van!
Ik zou ze graag willen gebruiken om kaartjes te maken voor de Postpals kindertjes (Engelse stichting, kaartjes schrijven naar ernstig zieke kinderen). Op het moment stuur ik veel 'gewone' kaartjes, maar ik wil heel graag terug naar zelf maken. Het voegt echt iets toe als je net dat beetje meer moeite doet, en juist deze kinderen waarderen dat ook enorm.
Dus ja, ik ga ook heeeeeeel hard duimen!

P.s. Facebook of instagram heb ik niet, maar volg in gedachten ;-))

José Mallie

reageerde op 29 juni, 2017 om 09:29
Hoewel er al heel veel een gokje hebben gewaagd, probeer ik het toch ook nog :) Mij lijken deze pennen geweldig om mee te werken en weer een leuke aanvulling op het gewone kaarten maken.

D. Bakker

reageerde op 29 juni, 2017 om 09:20
Ik zou het héél tof vinden om deze pennen in mijn bezit te mogen hebben! Momenteel gun ik mijzelf te weinig tijd om creatief te ontdekken, maar hiermee moet dat wel lukken, toch?

Willemijn

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:54
Wat een super actie! Ik zou de ecoline pennen graag proberen. Ken de ouderwetse ecoline wel uit een potje maar dit lijkt me fantastisch!

Dennis linders

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:51
Ik zou ze graag winnen omdat ik als een vd weinige mannen gestart ben tussen de dames 👍met deze leuke hobby,heb mn art journal al halfvol en zou graag tekeningen toevoegen met deze set.ik ben een kleurrijk type dus dat past wel.een mooie aanvulling op mn paar spullen die ik al heb.hoop dat ik n kans maak(spannend)mvg dennis

Nathalie

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:46
Leuke actie om mee te doen! Ik ken het zelf niet maar ik hou er van om creatief bezig te zijn dus het lijkt me erg leuk om deze stiften ook uit te gaan vinden :)

marina

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:42
Leuke actie om mee te doen. De kleuren van Ecoline zijn prachtig!
Ben heel graag creatief bezig. Een cadeautje voor mezelf voor mijn verjaardag volgende week.

Sandra Puttiger

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:37
Ben heel nieuwsgierig naar deze pennen, en of het past bij mijn manier van tekenen.
Het effect van de ecoline, wat ik in de filmpjes zie, lijkt me heel gaaf om mee te werken.
dus een setje winnen om dit uit te proberen lijkt me erg leuk.

Sofie Illegems

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:29
Zodadelijk start de vakantie. Ik ben juf dus dat maakt 2 maanden! Lekker veel tijd om te ontdekken...zoals de brush pennen! Ik zou er graag dromerige wolkjes en zwierige bloemen mee maken..'zomer' dus ❤

Martine

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:27
Jaaa wat super leuk! Ik zou dit graag willen uitproberen voor een nieuwe manier van kaartjes maken. Zodat ik deze kan versturen door mensen te bemoedigen.

Terry

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:14
Wat een leuke actie, ik doe graag mee!! Wat een mooie heldere kleuren in een stiftvorm. Ik ben razend benieuwd en heb er zin in om mee te werken!!

Natascha Gansner

reageerde op 29 juni, 2017 om 08:10
Ik zou deze brushpennen willen winnen omdat ik veel kaarten maak, ik ga er kaarten mee opfleuren.

Inge Wesselink

reageerde op 29 juni, 2017 om 01:02
Hele leuke give away! Ik wil al een tijdje deze pennen proberen ipv met kwastjes en potjes ecoline te mutsen. Ik ga ze uitproberen voor mijn kaartjes en mooie teksten schrijven op enveloppen die naar mijn penpals gaan over de hele wereld.

Julia...

reageerde op 28 juni, 2017 om 15:57
Ik doe graag mee. Ik zou graag wat creatiever zijn, maar dat komt er niet echt uit nu.

carla

reageerde op 28 juni, 2017 om 12:08
Ik ben dol op aquarel en dit lijkt er enorm op. IK word er helemaal enthousiast van en zou gelijk willen beginnen en vriendinnen willen verrassen met mijn zelfgemaakte kunstwerkjes!

Brigitta

reageerde op 27 juni, 2017 om 19:43
Van alle mooie dingen van het leven hou ik het meest van kleur. Met deze pennen zou ik achtergronden maken van mijn zelf gekalligrafeerde kaarten en de tekeningen mooi inkleuren. Ik heb er nu al zin in. Leuk om te doen aan de vakantietafel met mijn dochter.

Ik volg je op Instagram maar heb bewust geen Facebook.

Lisanne

reageerde op 27 juni, 2017 om 19:39
Hai🙋🏼 deze zouden echt fantastisch zijn voor een schoolproject om mooie handlettering creaties mee te maken!ik doe namelijk de presentatie/uitwerking en dat zou hiermee zo fantastisch worden! Een goed cijfer kan ik ook wel gebruiken😁 Ik ben met handlettering in aanraking gekomen door een vriendin, ik zal haar dit zeker ook vertellen!😊💗 groetjes🙋🏼

Samantha

reageerde op 27 juni, 2017 om 18:57
Ben gek op handlettering, kleuren en hou van bullet journals. En dat lijkt mij zo leuk aan de Ecoline stiften. Je kan ze voor alle 3 gebruiken😊

Rianne

reageerde op 27 juni, 2017 om 17:38
Deze brush pennen wil ik al eerste voor lettering gaan gebruiken. Maar de mogelijkheden zijn legio, dus daar zal het niet bij blijven. Doe veel mixed media, dus mogelijk komen ze daar goed van pas.

verhoeven Chantal

reageerde op 27 juni, 2017 om 16:58
Oh ik heb op de beurs deze pennen gezien maar nog niet gekocht. Ik hou van mixed media en kaarten maken en denk dat deze pennen een meerwaarde zijn om mijn kaarten af te werken. Daarom waag ik mijn kans om een set te winnen! Royal Talens bedankt

Lianne

reageerde op 27 juni, 2017 om 15:54
Ik zou de ecolinepennen graag winnen om samen met mijn dochter en haar vriendin, mijn zusjes en een vriendin super leuke achtergronden te maken voor kaarten.

Sabine

reageerde op 27 juni, 2017 om 14:47
Ik zou ze graag winnen om met mijn cliënten achtergrond te maken en laten zien hoe toevallig ontstane vormen geweldig mooi kunnen zijn!

Declercq v

reageerde op 27 juni, 2017 om 14:06
Zou leuk zij. Om die eens te kunnen uitproberen met leerlingen in de klas. Altijd leuk om met hen nieuwe materialen uit te proberen.

Mijke

reageerde op 27 juni, 2017 om 13:57
Leuke give-away! Ik zou de pennen weggeven aan mijn morgen jarige dochter. Ze is veertien en houdt enorm van tekenen. Ze leek er weinig aanleg voor te hebben, maar door te oefenen en te blijven oefenen kan ze nu echt leuk en mooi tekenen! En juist vanwege dat doorzettingsvermogen zou ik haar deze pennen gunnen.

Jolanda

reageerde op 27 juni, 2017 om 13:30
ze zijn erg veelzijdig en zou het leuk vinden om een stel te winnen. Ik scrape en maak kaarten dus kan ze gebruiken voor achtergrond maar ook voor Handlettering

Linda Haagsma

reageerde op 27 juni, 2017 om 13:25
Ik zou heel graag eens iets anders willen proberen dan acrylverf en pastelkrijt. Tekenen heb ik geen talent voor maar ik denk dat deze ecoline brush pennen zich goed lenen voor mijn creative acties :) !

Jasmin

reageerde op 27 juni, 2017 om 13:09
Daar zou ik graag het handletteren mee willen oefenen, de post die ik verstuur mooier mee willen maken en gebruiken bij m'n tekeningen, artjournal en schilderijen...kortom: ik zou er erg blij van worden! 😄

Gerrie

reageerde op 27 juni, 2017 om 12:30
Ik zou ze heel graag eens willen uitproberen samen met mijn vriendin waar ik samen veel mee handletter. Nu zou het mooi zijn als we de achtergrond ook kunnen gaan maken. Fingers cross. Liefs

Nanne

reageerde op 27 juni, 2017 om 12:09
De pennen lijken me geweldig! Mijn dochter van zes jaar vindt het moeilijk om 's avonds in slaap te komen, en de dag los te laten. Soms gaat ze gedurende de nacht, de dag letterlijk herkauwen door tijdens haar slaap met haar tanden te knarsen. We kregen de tip om 's avonds voor het slapen gaan een creatieve activiteit te doen, zodat ze de dag kan loslaten en goed de overgang naar de nacht te maken. Deze pennen lijken me fantastisch om samen mee te verven en de dag af te sluiten! Zodat ze lekker rustig en dromerig de nacht in kan gaan.

Geanne

reageerde op 27 juni, 2017 om 12:06
Ik ben pas sinds kort bezig met handlettering en brushpennen, maar ik vind het zo ontzettend leuk. Het is heerlijk om na een werkdag 's avonds creatief bezig te zijn en even heerlijk 'uit je hoofd' te zijn. Ik zou het super vinden om deze mooie pennen te winnen.

Lisa

reageerde op 27 juni, 2017 om 11:34
Wat een leuke actie! Ik zou ze graag voor mijn dochter willen winnen, die heeft net haar studie graphic designer afgerond en deze pennen heeft ze gewoon nodig om haar creativiteit nog meer te laten ontpoppen. 😄 #trotsemoeder ☺️🌸

claessens

reageerde op 27 juni, 2017 om 11:27
ik ben dol op tekenen samen met de kids en ook voor mijn bullet journal zouden deze heerlijk zijn

Tamara haverkamp

reageerde op 27 juni, 2017 om 11:22
Zou super leuk zijn om deze te winnen en te gebruiken voor het maken van mijn kaartjes.

Saskia van Zon

reageerde op 27 juni, 2017 om 11:17
Zou ze supergraag willen winnen. Ik wil ze gebruiken voor in mijn Midori Travelnotebook!! Duimerdeduimerdeduim!!🤞🏻🍀

Kiki

reageerde op 27 juni, 2017 om 09:05
Wat een mooie actie zeg! Ik ben steeds filmpjes aan het kijken over deze pennen. Ik schilder graag en maak ook weleens wat met handlettering. ik dacht eerst dat deze pennen niets toevoegden als je al aquarelverf in huis hebt, maar de filmpjes hebben mij overtuigd dat dit echt helemaal geweldig is en ik ze heel graag zou willen hebben.
Ik volg je al jaren op Facebook trouwens.
(En die verificatie code werkt niet echt mee... Ik begrijp niet wat ik fout doet maar hij keurt het steeds af)

Mireille de Jong

reageerde op 27 juni, 2017 om 08:47
Ik zou de brushletterpennen heel graag willen gaan proberen bij het handletteren van kaarten en nu ik de leuke filmpjes voor het brushletteren met stencils heb gezien ben ik daar ook heeeel enthousiast over. Superieure giveaway.
Mireille

Adriana

reageerde op 26 juni, 2017 om 22:53
Graag zou ik ze voor mijn dochtertje willen, ik liet ze van de week aan haar zien en het leek haar fantastisch. Ze schildert, kleurt en knutselt alles bij elkaar ook al heeft ze een mama met zonder creabea gen. Lijkt me super leuk om haar ermee te kunnen verrassen

Anne-Marie

reageerde op 26 juni, 2017 om 22:22
Het lijkt me prachtig ze te kunnen gebruiken in mijn illustraties. Zou graag proberen hoe het is hiermee te werken ,dus ja ik zou van zo'n setje heel blij worden :-)

Brigitta Custers

reageerde op 26 juni, 2017 om 22:15
Mijn kalligrafeer juf van 83 jaar zou deze prachtig vinden om nog meer pracht ideeën om te zetten! Ze Is nog zo enthousiast én creatief, een genot en eer om met haar te werken en te leren!

Kellypellie

reageerde op 26 juni, 2017 om 21:51
Fingers crossed, ik zou ze super graag willen winnen om mooie creaties mee te maken 🍀❤️

Nicole Putman

reageerde op 26 juni, 2017 om 20:34
Ik zou ze graag willen hebben ondat ik een aantal lege schilderijtjes hier heb die ik eindelijk eens door de kinderen wil
Laten vullen en dit zou een perfecte aanleiding zijn! 👍😜

Marijke

reageerde op 26 juni, 2017 om 20:03
Ik gebruik vaak ecoline met shadowpainting. Zeer benieuwd hoe dit zal zijn in stiftvorm.:-)

Mary

reageerde op 26 juni, 2017 om 18:34
Ik wil ze niet voor mijzelf maar voor een goede vriendin die erg veel tegenslag heeft gehad.
Of dat ze al niet genoeg heeft meegemaakt is ze ook nog blind geworden aan één oog, toch heeft ze t kleuren weer op gepakt.
Ik hoop doordat ze dit kan winnen ze een duwtje in de rug krijgt en weer wat meer kan genieten van het kleuren en t zelfvertrouwen in t kleuren weer terug krijgt

Rozemarijn

reageerde op 26 juni, 2017 om 17:43
Ik wil ze niet voor mezelf maar voor de BSO waar ik coach. Er zitten een paar meiden die het waterververven en de ecoline hebben ontdekt en ik gun hen de luxe van de ecoline brush pens.

Esther Derleth - van Batenburg

reageerde op 26 juni, 2017 om 17:31
Omdat ik pas 2 workshops handlettering heb gehad en omdat ik graag ermee ga beginnen. Ik tevens vrijdag jarig ben en omdat mijn verlanglijstje op jou site aardig lang is. 😊

Joke

reageerde op 26 juni, 2017 om 16:22
Zou het erg leuk vinden om dit setje te winnen. Ben begonnen met kinderillustraties tekenen en heel benieuwd of deze brushes ook geschikt zijn voor het inkleuren 😄 zou het graag willen testen 😊

Kimberley

reageerde op 26 juni, 2017 om 14:59
Ik zou ze graag winnen aangezien het mij wel leuk lijkt om iets nieuws te proberen en ik erg van tekenen hou :D

Siri

reageerde op 26 juni, 2017 om 14:42
Ooh een paper - pennetjes - boekenlover als ik sta altijd te springen voor nieuwe stiften. Ideaal om mijn handlettering terug wat op te pikken!

Bianca

reageerde op 26 juni, 2017 om 14:25
Ik ben gek op het maken van watercolor achtergronden voor kaarten en met deze ecoline brush pennen lijkt het wel heel makkelijk te gaan. Daarnaast is de kleur van ecoline zo mooi helder.

Sabrina

reageerde op 26 juni, 2017 om 13:54
Waarom ik dit zou willen winnen? Ik handletter aquarel en teken ontzettend graag. Zo ook de aanbiedingrn flyers op werk. Met een 2e set hoef ik niet telkens mijn eigen voorraad mee te nemen. Win win situatie. Meer leuke flyers en acties op het werk! En thuis gewoon kunnen blijven crea-en

José

reageerde op 26 juni, 2017 om 13:11
Nog geen ervaring met brushpennen maar wil het graag uitproberen.

Wendy

reageerde op 26 juni, 2017 om 12:41
Ik zou ze gaan gebruiken in mijn travelers notebook.
Lijkt mij erg leuk om achtergrondjes mee te maken.

jill langeveld

reageerde op 26 juni, 2017 om 11:19
ze zijn mooi de brush pennen. daarmee zal ik mijn envelopen en schrijfpapier maken ♡ op instagram zie je meer :-) jbee_flower bedankt voor de actie.

Liesbeth

reageerde op 26 juni, 2017 om 11:05
Ik heb zelf de basis kleuren. Werken heel prettig, ik heb er al veel plezier van gehad.
Ik zou graag de pastel kleuren erbij willen. Heb al veel leuke reacties gehad op mijn verstuurde kaarten. Veel succes allemaal.

Colinda van der Kemp

reageerde op 26 juni, 2017 om 10:25
Ik zou deze stiften graag willen winnen omdat ik ze al een tijdje wil uitproberen maar er de financiën op dit moment niet voor heb.. Dus wie weet met heel veel geluk , ik duim..
Te gekke giveaway
Groetjes Colinda

Astrid de WInd

reageerde op 26 juni, 2017 om 10:17
Wauw dit vind ik echt een super leuke winactie. Sinds een tijdje ben ik bezig met een bullet journal. Waar ik vroeger een gewoon boekje gebruikte ben ik wel heel blij met dit format. En al een aantal keer heb ik gekeken naar de brushecoline pennen en het lijkt me zo leuk om ze te gebruiken bij mijn bullet journal maar ook bij de kaarten die ik handletter.
Ik maak er dus heel graag kans op!
Via ig en facebook volg ik je al :)
Duimen maar :)

Danielle

reageerde op 26 juni, 2017 om 08:38
Ik maak graag kaarten, de achtergrond die jij laat zien vind ik geweldig! En het is natuurlijk altijd super leuk om iets nieuws uit te kunnen proberen, dus ik doe graag mee!

Henriët

reageerde op 26 juni, 2017 om 08:12
Wat een leuke giveway! Ik zou de pennen graag willen winnen voor mijn zusje van 14, zelf kan ik absoluut niet handletteren, maar zij is er wel goed in. Zodra ze tijd heeft maakt ze de mooiste creaties! Ik denk dat ze erg blij zou zijn met deze Ecoline Brushpennen!

Judith

reageerde op 26 juni, 2017 om 06:58
Supergaaf ziet dit eruit! Winnen wil ik ook graag, dan heb ik wel weer inspiratie om eigen uitnodigingen te maken voor onze grote dag!

Fedora

reageerde op 26 juni, 2017 om 05:03
Erg leuke actie! Ik wil graag deze Ecolines brush pennen winen om die leuke actergronden te proberen!

Anoek van der Weijden

reageerde op 25 juni, 2017 om 23:32
Wat een gave winactie ik ben alle kleuren aan het sparen! De dubbele geef ik aan m'n schoonzusje zodat we samen creatief aan de slag kunnen gaan :)

Nadine

reageerde op 25 juni, 2017 om 23:00
Ik doe graag mee! Ik ben net begonnen met Bullet Journal, dus dit kan ik heel goed gebruiken en ik wil er heel veel met proberen. Ik volg je op Instragram en Facebook

janny

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:49
Ik zou supergraag de brushpennen willen winnen. Ik vind handlettering erg gaaf om te zien en wil dat heel graag gaan uitproberen. Met deze pennen krijg ik ongetwijfeld een erg mooi resultaat!xy

Ingrid de kok

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:46
Ik zou ze heel graag willen winnen. Ik zou er zelf de verjaardagskaartjes van de jarige kinderen in de klas mee maken. Zo krijgt ieder kind een uniek en persoonlijk kaartje.

sabien

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:43
Mijn dochter heeft haar eerste brugklas jaar met een fantastisch rapport afgesloten nu genieten van vakantie. Ik zou heel graag haar deze set kado willen doen waarbij ze lekker de
komende zomer weken kan schrijven / tekenen / schilderen.

Peggy

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:28
Ik zou er graag vlinders van koffiefilters mee versieren als eerste
We hebben op mn werk bij de bso rupsen en poppen van vlinders, dus we vertellen hierover, verschonen en voeren de rupsen, maar knutselen ook in dit thema

Signe

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:25
Heb brush pennen gekocht maar die vielen nogal tegen voor wat ik er mee wilde. Nu durf ik niet zo snel weer en nieuwe set aan te schaffen. Net daarna kwamen deze op de markt. ..Zou ze graag willen proberen.

Anneke

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:24
Goh, de ecoline in potjes uit mijn schooltijd getransformeerd naar ecoline brushpennen. Hoe geweldig ik ze ook vind, ik wil ze zeker niet voor mezelf. Als ik zie wat voor moois jij er mee maakt, moet ik gelijk aan mijn (creatieve) dochter denken. Onlangs had ze't er nog over, toen we bij Schleiper (Antwerpen) waren. De brushpennen zouden bij haar in goede handen terecht komen 😊.

Mirjam

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:24
Wat een leuke actie!
Ik heb sinds kort de Bullet Journal ontdekt en heb mij 1 aangeschaft. Nu zit ik in een Facebook groep waar iedereen al hun creatieve dingen laat zien en ook hun materiaal. Nu zie ik de ecoline brush pennen heel vaak voorbij komen dus zou het toch super leuk zijn als ik een setje win en deze kan gebruiken in mijn Bullet Journal! 😍

Kiki Posthuma

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:23
Ik vind ze "gewoon" Mooi, prachtige heldere kleuren❤

Saskia B

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:16
Wat een leuke giveaway weer, Anita!
Ik wil wel heel graag die ecoline brushpennen winnen!
Voor mijn artjournals, mijn collages, om enveloppen te versieren, om letters in te kleuren. &
Ik weet zeker dat ook mijn kleinkinderen het heel leuk vinden om eens hiermee te mogen experimenteren...

Marije

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:14
Kwijl al weken bij het zien van dese pennen. 🙈

Zou graag met m'n grote meisje van 8 mooie tekeningen gaan maken.

Manon

reageerde op 25 juni, 2017 om 22:04
Vroeger.... heb ik op school eens een tekening gemaakt met lijm en die ingekleurd met ecoline.

Deze brushpennen zijn wel heel leuk om te kijken of mijn dochter zo'n tekening wil maken.

Carolien Schutte

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:59
Vooral dingen uitproberen denk ik ben dol op tekenen maar dit lijkt me ook leuk al achtergrond voor tekst

Ivonne de Groote

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:49
Ik vind ze ten eerste al echte hebbedingetjes om te zien! Het lijken mij zulke mooie brushpennen. Ben nieuwsgierig naar wat ik er mee zou kunnen... :)

Bianca Muriel

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:46
Ik zou de brushpennen graag willen uitproberen. Voor teksten en achtergronden bijvoorbeeld. Ze lijken me erg makkelijk in gebruik 😊

ruth sprong

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:43
Op Facebook zie ik ze heel veel met mooie resultaten. Maar omdat ik nog een beginner ben met kaarten maken en stempelen, durf ik het nog niet aan om ze te gebruiken.

Cynthia de Klerk

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:37
Heel graag zou ik deze willen uitproberen!
Laatst een handletteringboek gekocht en ben nu driftig aan het oefenen met teksten & tekeningen, zo leuk.

Gonny Mijnen

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:36
Leuke actie. Ik zou graag de pennen willen winnen omdat ik het leuk vind om kaarten te maken en met de pennen kan ik weer wat anders proberen. Ik volg jullie facebook pagina.

Ingrid

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:31
Ik zou heel graag deze spullen willen uitproberen
Ik heb wel beetje ervaring er mee maar zou dolgraag mee aan de gang gaan

Lisette

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:30
Leuke actie Anita. Hele fijne pennen voor kalligrafie, met meer kleuren zou ik willen proberen mooie kaarten te maken. Met de stencils uit je filmpje zou dat moeten lukken hoop ik.

Katja

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:30
Volgen? Ik volg je overal ;-)
Ik word echt ontzettend happy van al het leuks dat je met de wereld deelt, dus dank je wel daarvoor.
Waarom wil ik deze pennen winnen?
Om eens wat nieuws uit te proberen.
Wat ga ik er mee maken?
Bemoedigende kaarten en uitnodigingen voor een vrouwenavond (over aanbidding)

Corina Bezuijen

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:28
Ik ben afgelopen week begonnen met handletteren en doodlen. Deze brushpennen zouden een prachtige aanvulling zijn op de eerste spulletjes die ik gekocht heb.

Tine

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:21
Ik doe graag mee omdat ik ze kan gebruiken voor kalligrafie..brushletteren en leuk om te dippen in ecoline potjes zodat de kleuren mengen..ik volgde je al!

Marianne

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:19
Ben nog een echte beginner. Zie op pinterest en Facebook zoveel leuke dingen voorbij komen maar de ecoline Brushpennen vielen mij wel het meeste op. De achtergronden, de teksten je kunt er zoveel mee, tijd om ze eens grondig uit te testen!

Josien

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:18
Ik zou ze graag willen winnen om mooie achtergrondjes te maken bij het knutselen. Prachtig zijn ze gewoon!

Esther

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:18
Bedankt voor je tip. Ik twijfel al een tijdje over deze pennen, maar in combi met stencil had ik het nog niet gezien. Leuk! Ik zou de pennen willen gebruiken in mijn art journal, junk journals, scrap lay-outs, flipbooks en/of snail mails. En dan zeker met een stencil proberen. Of met andere inkten of verf combineren.

Linda

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:13
Ik heb laatst een workshop handlettering gevolgd en ik wil nu mn materialen gaan uitbreiden. Ik ga ook met collega's elke maand n keertje handletteren dus dit is een mooie toevoeging.

Tinne

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:08
Ik zou deze pennen graag willen winnen omdat ik graag kaartjes maak voor familie en (pen-)vriendinnen. Ik heb pas een workshop handlettering gevolgd en dat vond ik ook wel leuk om te doen. Ik kan de pennen voor beide perfect gebruiken en dit is een ideale kans om ze eens te testen.

Marisya

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:07
Wat een mooie "pennen"! (en voorbeelden ;-)) Ik maak scrapbookalbums met foto's van mooie reizen. Deze pennen zouden mij helpen de herinneringen nog mooier te bewaren! Tevens houd ik ervan mooie kaartjes te versturen, o.a. regelmatig naar een kennis van mij die haar halve leven aan een rolstoel gekluisterd zit. Ze is een prachtige vrouw met veel creativiteit en nu ze maar 3 uur per dag rechtop kan zitten gun ik haar dit middel om creatief bezig te zijn enorm. Duimen! :)

Marjan Polet

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:07
Ik zou ze graag winnen..Geweldig leuk .vroeger had ik de potjes en.hoop.nu de pennen te gebruiken voor de achtergrond

Suzan

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:06
Wat een leuke pennen! Ik ben altijd dol op tekenen, schilderen en handlettering. Hier zou ik de pennen voor gebruiken!
Groetjes Suzan

Alexandra Honings

reageerde op 25 juni, 2017 om 21:04
Vanmorgen samen met mijn buurvrouw een cursus handlettering gedaan en deze set zou ons dus allebei goed van pas komen! We hebben allebei gekalligrafeerd, maar dit is wel weer heel iets anders. Vonden het wel geweldig en gaan samen thuis ook verder oefenen. Met deze mooie set zouden we dus wel uit de voeten kunnen 😃

Marieke

reageerde op 25 juni, 2017 om 20:27
Ik zou deze graag willen winnen om samen met mijn dochter mee te knutselen. Wij maken graag kaarten en zijn net begonnen met handlettering. Brushpennen staan hoog op mijn dochters verlanglijstje. Ook voor pocketletters lijkt het me erg mooi.

Suzanne Lexis

reageerde op 25 juni, 2017 om 20:02
Ik was al een tijdje aan het twijfelen, ik zou ze kunnen gebruiken voor bij het handletteren maar ook om bij veel andere mixedmedia projectjes.
Hoije Suzanne

Gerrie van der Fluit

reageerde op 25 juni, 2017 om 18:33
Mooie helder kleuren, gebruiken voor kaarten , schilderijtjes een detail wegzetten in een acquerel. Gebruiksklaar lijkt me super handig en leuk.

Jacquelien

reageerde op 25 juni, 2017 om 15:26
Nog niet zo lang aan t handletteren en dit is leuk om achtergrondjes te maken. Zou t leuk vinden om ze te winnen

Chantel

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:58
Het lijkt me zo tof om tijdens onze vakantie in Zweden de stiften te gebruiken om de natuur vast te leggen in mijn vakantiedagboek: de bossen, de scherenkust, de groene grassen en rode huizen.

Natasja

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:54
Elke keer kijk ik even op je site of je blog. Om inspiratie op te doen voor mijn dochter van 9. Ze is super creatief en ik ben bij haar "in de leer". Dus het lijkt me super leuk om dit samen met haar uit te mogen proberen.

Fijne dag
Rosalie en Natasja

Sandy

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:40
Ik heb deze ecoline brush pennen al een aantal keren voorbij zien komen in 'de kleurwereld', ze schijnen erg fijn te zijn om mee te werken dus ik ga eens een poging wagen :-) Ik heb laatst een mooie set Derwent kleurpotloden aangeschaft en ook stiften heb ik liggen, maar zoiets als dit....lijkt me een erg mooie aanvulling op mijn kleurhobby

catrina

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:37
supergraag!gisteren heb ik een workshop handlettering gevolgd met o.a. ecoline brush pennen.
ik heb veel zin om het geleerde in de praktijk te brengen!

nadia santy

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:20
nu ik enkele maanden het voor mezelf heel rustig aan dien te doen en eveneens de zorg voor mijn zieke echtgenoot op mij neem, zou ik dit setje graag winnen om tijdens deze intense maanden enkele tekeningen te maken over wat we meemaken, beleven, doorstaan als herinnering voor wanneer deze zware periode achter de rug is.

Vanessa Kersjes

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:18
Ik heb al vaker eens naar deze pennen gekeken en ben toch elke keer voor andere gevallen. Lijkt me heerlijk om ze op deze manier eens goed uit te kunnen proberen.

Meestal kleur ik platen in, maar ik moet toch maar even ook naar die stencils van het filmpje kijken. Mooi hoor!

Trish de Zutter

reageerde op 25 juni, 2017 om 14:03
Wat een leuke actie weer :)
Ik nou de ecoline brush pennen heel goed kunnen gebruiken voor een van mijn vele hobbies.
Kaarten maken, mixed media, mandala tekenen, achtergronden maken, scrapbooking enzo.
Dus duimen maar :)