Reactie op:

Reageren

Cat🐱 geplaatst op 7 januari 2018

Ben op zoek naar penvriendinnen die houden van het gothic/fantasy genre, de alternatieve stijl, boeken(markt), mode, interieur, styling, creativiteit, natuur, dieren(love cats), muziek, film/serie, kunst/cultuur(brede interesse), spiritualiteit(niet te zweverig).

Elkaar leuke/mooie kaartjes, quotes of snailmail sturen, of een kleine attentie bij de brief doen die met deze onderwerpen te maken hebben.

Als je het met mij wilt hebben over de belevenissen van kids en manlief, ben ik niet de juiste penvriendin voor je😊.

Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om een betrouwbare/respectvolle vriendschap op te bouwen ( wie weet elkaar ook eens een x te ontmoeten), en niet bijvoorbeeld ineens niets meer van je te laten horen, maar even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten.

Ben 43 jaar, maar wordt een stuk jonger geschat en ben hoogsensitief(wat niet betekent dat ik een watje ben😉). De klik met elkaar vindt ik belangrijker dan leeftijd.

Spreekt mijn berichtje je aan, vertel me dan iets over jezelf, en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs📬.

P.s. wil nog wel even benadrukken dat ik op zoek ben naar gelijkgestemden die ook houden van het gothic/ fantasy genre, de alternatieve stijl, aangezien daar nogaleens overheengelezen wordt, en er uiteindelijk dan toch geen klik blijkt te zijn.