Reactie op:

Reageren

:-) geplaatst op 5 mei 2024

Het wordt een jaarlijks terugkerend iets... een oproepje van mij...
Elk jaar krijg ik best wat reacties op mijn oproepje, zoveel dat ik niet met iedereen kan gaan schrijven. Helaas lijkt het er een beetje op of ik de verkeerde oproepjes uitkies, want de echte penvriendschap die ik zoek... komt niet met iedereen tot stand. Ook nu een penvriendin die geen tijd meer had en 2 waar ik al vanaf de Kerstvakantie op een brief wacht...
Daarom probeer ik het toch nog een keer opnieuw, want ik heb ook penvriendinnen die me laten zien hoe leuk het ook kan zijn. Daar ben ik dan ook echt heel erg blij mee!

Ik ben 38 jaar en woon in het noorden van het land samen met mijn man en 2 jongens van 7 en 10.
Ik ben kleuterjuf en dat is ook echt mijn droombaan.
De vakanties zijn mij heilig, leuke dingen doen met de jongens, echt quality time!
Verder ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk altijd creatief bezig, met brieven, mooie dingen te maken met de silhouette cameo, snail mail enz.
Ook hou ik van lekker de natuur in of winkelen op zijn tijd. Ik ben een echte huismus, maar een etentje met vriendinnen of gewoon gezellig bij iemand thuis bij kletsen vind ik ook fijn.

Wat zoek ik... ik zoek iemand ongeveer tussen de 35-40 jaar, maar ik kijk niet op een (paar) jaartje(s) meer of minder hoor.
Iemand die het leuk vindt om lange brieven te schrijven, die kunnen schrijven over koetjes en kalfjes, maar ook over de iets serieuzere dingen in het leven.
Zelf ben ik dol op postpapier, washi, stempels, stickers enz en het is natuurlijk leuk als jij hier ook van houdt, maar het moet niet. Als je er maar tegen aan kan kijken, haha.
Een kleuterjuf zou erg leuk zijn, maar natuurlijk niet noodzakelijk.

Ow ja, ik ben niet altijd de snelste met reageren... dit hangt veel samen met de periode van het jaar op mijn werk, maar 2 brieven per jaar is het voor mij ook niet... dan leer je elkaar niet zo goed kennen.
Wat ik nu met 2 penvriendinnen heb, is op het moment dat haar brief in de bus valt, ik gelijk terug wil schrijven omdat ik zoveel te vertellen en te reageren heb! Dat is wat ik zoek :-)

Ben jij dat? Dan zou ik een iets uitgebreidere reactie erg leuk vinden! Ik merk dat ik geen klik voel met een reactie van 2 regels... Maar niet teveel natuurlijk, dat vertellen we wel in de brieven die gaan volgen.
Zie ik jouw reactie in mijn mailbox komen?