Reactie op:

Reageren

berber geplaatst op 25 november 2023

Hoi, ik ben Berber Zwartbroek, ik ben 12-jaar en zit in de brugklas van het Stedelijk Lyceum Innova. Ik woon in Enschede met mijn vader Michel, mijn moeder Catharine, mijn zus Romeijn en onze lieve hond Billie.

Sporten vind ik leuk, vooral voetbal en kickboksen. Vroeger heb ik ook op paardrijden gezeten, en dat vond ik echt heel erg leuk. Die liefde voor paarden heb ik nog steeds. Op school heb ik al een boel vriendinnen gemaakt. Samen maken we veel lol en plezier.

In mijn vrije tijd zit ik graag op social media. TikTok en Snapchat zijn mijn favorieten, waar ik chat en filmpjes deel en in contact blijf met mijn vriendinnen. Het is een leuke manier om leuk en gezellig te chatten.

Waar ik niet zonder kan, is lekker eten. Uit eten gaan vind ik heel erg leuk en lekker, vooral als het sushi of Italiaans eten is. Daarnaast houd ik ook van make-up en shoppen. Samen met vriendinnen nieuwe make-up kopen en lekker in winkels rondlopen vind ik heel erg leuk.

Heel veel vakantiebestemmingen vind ik leuk. Terschelling vind ik bijvoorbeeld een mooi waddeneiland met een mooie zee en een lekker strand, Turkije is een totaal ander land waar ik niet alleen van de zon geniet, maar ook mijn shopverslaving kan uiten. Italië is ook een prachtig land met gezellige terrasjes en heerlijk eten mag niet ontbreken. En stedentrips, zoals naar Amsterdam, vind ik ook heel erg leuk.