Reactie op:

Reageren

Aafke geplaatst op 9 december 2023

Hey allemaal!!

Ik ben aafke en 16 jaar oud. Ik heb al wel eens eerder een penvriendin gehad maar die stopte helaas :(
Maar ik zou eigenlijk wel weer een penvriendin willen! Dus hier wat over mij:

Ik hou super veel van tekenen en schilderen, ook haak ik wel eens. Ik wil graag naar de kunstacademie, en Ik zit nu in mijn examenjaar. Dus hopelijk ga ik daarna naar een nieuwe opleiding :)
Ik ben een fan van Harry Styles en ben dit jaar naar zijn concert geweest! Ik hou van muziek luisteren en Ik kijk ook wel eens series zoals gilmore girls of friends. Films vind ik ook leuk.

Verder hou ik van reizen en wil ik later super graag een rondreis doen over de wereld. Mijn favo land is italië, ik vind dit echt een mooi land. Ik hou dan ook van lekker eten, vooral uit italie.

Ik hou ervan om naar verhalen te luisteren die mensen te vertellen hebben of dingen die ze gedaan hebben. Je kan me Echt alles vertellen ik luister (of in dit geval lees) altijd.

Het liefst schrijf ik met iemand die ook in examenjaar zit of tussen de 12/18 jaar oud is. Ik wil graag creatieve brieven sturen met leuke stickers of tekeningetjes etc. Een soort scrapbooking maar dan op papier

Dus ben jij iemand die graag verteld over de dingen die je hebt gedaan of over andere dingen en heb je dezelfde interesses als ik? Stuur me dan een mailtje en vertel ook wat over jezelf :) en hopelijk schrijven we elkaar dan snel.