Reactie op:

Reageren

R geplaatst op 7 februari 2024

Dag allemaal,

Ik ben R. En ben 31 jaar. Nadat ik ben verhuisd naar Brabant voor de liefde heb ik op familie na eigenlijk niemand. Eigenlijk al heel mijn leven niet echt vriendinnen gehad, ik denk dat het komt omdat ik vrij eerlijk ben. Wil mensen altijd helpen. Vind het nog lastig als ik met mensen praat en ze dan zeggen 'ja want mijn beste vriendin' voelt dan zo alsof ik niet bijzonder ben ofzo. Herken jij dat ook?

Ik heb verder een bruisend leven, ik heb paarden en teckels.. owja en kippen voor de eitjes. Ik vind dieren geweldig, ze zijn altijd zo dankbaar als je bij ze bent! Ik ben christen samen met mijn man. T bijzondere is dat ik een gave heb.. ik kan niet voorspellen maar wel aanvoelen of iets een goede keuze is of niet.. Best gek soms!

Doordat ik vroeger erg gepest ben heb ik geleerd om nooit echt mijzelf te zijn bij iemand. Mijn moeder en mijn man kennen me goed. Via deze weg hoop ik een mooie vriendschap met iemand op te kunnen bouwen.. en volledig onszelf te kunnen zijn. Alle leuke dingen en minder leuke dingen te kunnen bespreken.

Kortom ben jij mijn nieuwe (pen) vriendin?