Reactie op:

Reageren

Postkaart ABC-tje geplaatst op 28 februari 2024

Gezocht: Ben jij de volhouder die een jaar lang samen met mij een Postkaart ABC-tje durft aan te gaan?

Verdeeld over een jaar sturen we elkaar om de beurt een (ansicht)kaart waarbij deze om-en-om een letter van het alfabet vertegenwoordigd. Kort door de bocht houdt dit in dat je om de 4 weken een kaart verstuurd (en in de tussenliggende week er dus eentje van mij krijgt). Zo starten we met A en eindigen we met Z...

Ik vind het héél erg leuk om te schrijven, maar…. voor lange brieven heb ik niet altijd tijd. Daarom: een (ansicht)kaartje is een prima alternatief. En wie weet komt er een keertje een velletje extra mee om elkaar beter te leren kennen!

Ik hou zelf van kleurrijke post; gekke, grappige kaarten die soms net even anders zijn dan anders en een bijzondere postzegel maakt het voor mij helemaal af. Stickertje, stempeltje of een stukje washi hier en daar maken de kaart helemaal tot een feestje op de deurmat! Je weet dus al welke richting het op gaat als je post van mij zal krijgen! Het zou leuk zijn als je je hierin herkent!

Een paar steekwoorden om iets van mij te weten om te zien of we raakvlakken hebben tijdens het schrijven: camperbusje, cocktailtje op z’n tijd, creatief, dochter van 9, favo stad: Den Bosch & Deventer, geocaching, glas half vol, haken, kampvuurtjes, kleurrrr, lekker eten (en samen koken met vriend-lief), lezen, loves graffiti (doe het zelf niet hoor), patchwork, reizen, roze (neon!!!), stedentrips, wandelen, zelfstandige.

Zin om mij te schrijven? Vertel wat over jezelf, ben erg benieuwd naar jou en of we samen een feestje op onze deurmat kunnen bouwen!

NOG EVEN DIT: liever GEEN zelfgemaakte kaarten en alleen NEDERLANDSE adressen