Ik ben dol op het versturen van post. Wanneer ik een brief verstuur, wil ik er ook een echt feestje van maken. Zo heb ik een tijdje geleden deze post gemaakt voor een lieve penvriendin. Ze was erdoor ontroerd.... hoe mooi is dat!
 

Natuurlijk kun je het net zo maken zoals je zelf wil. Ik laat het je alleen zien, zodat je een idee hebt waarvoor je bepaalde producten kunt gebruiken, en voor als je even geen inspiratie hebt. 
 

Neem bijvoorbeeld de fotohoekjes. Die kun je dus echt voor heel veel dingen gebruiken. Zo heb ik er nu het mini kaartje voor het adres mee op de envelop geplakt. Of een kraft label. Die zijn echt niet alleen bedoeld voor aan een cadeautje, maar ook op een envelop staat het heel leuk. Stempel er een mooie tekst of quote op, en het zorgt meteen al voor een persoonlijke touch voordat de ontvanger de brief geopend heeft.
 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met deze post. Oh ja, ik vergeet nog één ding. Als je je brief zo mooi versierd hebt, verzend hem dan in een transparant kaartenzakje. Plak daar je postzegel op, en je weet zeker dat je brief heel aankomt. ;)

Lijkt het je leuk om ook zo je brief te versturen?
Dit heb ik ervoor gebruikt:

- Mooi bedrukt postpapier
- Kraft fotohoekjes
- Mini kaartjes
- Masking tape met bloemetjes design
Pergamijn envelop
- Hartjes stempel ‘Postpapier enzo’
- Vogel stempels van Cavallini & Co
- Kraft label
- Lettertang
- Transparante lettertangtape
- Stempelset alfabet kleine/hoofdletters en cijfers


Lieve groetjes,

Anita


 

Een reactie
is leuk
Reageer

Smitha836

reageerde op 26 april, 2018 om 19:05
Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I'll bookmark your website and take the feeds alsoI am happy to find a lot of useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . . eecccekbcefbdeef