Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Lisa geplaatst op 20 november 2019

Hallotjes!

Ik ben lisa (17 jaar) ben al een lange tijd op zoek naar een penvriend/vriendin waarmee ik kan snailmailen.
Ik hou van creatief bezig zijn, psychologie, natuur, edelstenen, horoscopen (niet te zweverig ofz hoor😝)
Verder heb ik een vriend, woon ik nog thuis en zit ik in mijn laatste jaar op havo. Ook heb ik een baantje in de zorg waar ik erg van geniet.

Heb jij nou interesses die overeenkomen? Stuur dan een berichtje !!
Het liefst iemand rond mijn leeftijd 16-25.

Groetjess!!

Reageren

Monica geplaatst op 20 november 2019

Hey iedereen,
Ik ben Monica 29 jaar, een alleenstaande fulltime mama van een zoontje.
Ik heb vroeger een aantal pennenvrieden gehad en mis het schrijven enorm dus probeer ik via deze manier een pennenvriend(in) te vinden.
Ben je geintresseerd, laat me dan zeker iets weten.
Groetjes Monica

Reageren

Sophie Torfs geplaatst op 20 november 2019

Hallo iedereen,

Ik ben Sophie Torfs. Ik studeer Germaans talen aan de universiteit (1st jaar). Voor mijn mondeling exam moet ik een penvriend vinden, daarom ben ik op zoek naar iemand om samen te kunnen spreken.
Ik hou veel van sport, gezond eten.....

Reageren

Floor geplaatst op 20 november 2019

Hoi ! Ik ben Floor :)
Negentien jaar uit en ik zoek iemand om snailmails mee te sturen. Ik houd enorm van creatief bezig zijn en zou het leuk vinden dit door middel van snailmails te kunnen delen.
Stuur mij maar een berichtje als dit jou ook leuk lijkt. :)

Reageren

Melanie geplaatst op 19 november 2019

Hoi, mijn naam is Melanie, 44, getrouwd geen kinderen.
Ik ben opzoek naar een leuke penvriendin van ongeveer dezelfde leeftijd.
Ik schrijf al vanaf mijn tienertijd en aangezien ik het begin te missen zou ik het leuk vinden om wat vaker te schrijven via snailmail.
Ik hou van dieren, natuur, middeleeuwen, bergen postcrossing, de herfst en de winter.
Ik heb me een beetje terug getrokken uit ons drukke bestaan en geniet volop van de kleine dingen in het leven.
Lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Stuur me dan 'n bericht.
Groet, Melanie

Reageren

Ninon geplaatst op 17 november 2019

Ninon, 45 jaar wn ik ben op zoek naar een 'ouderwets' schrijfmaatje. Ik ben dol op schrijven en bijvoorkeur met pen en papier.

Over alle andere interesses vertel ik je graag over in mijn brieven.

Tot schrijfs

Reageren

Anouk geplaatst op 17 november 2019

Heej!
Ik ben Anouk, 27 jaar en woon samen met mijn verloofde. Ik zou graag in deze snelle wereld, teruggaan naar het langzame en simpele, en dat houdt mij dagelijks bezig. Ik ben geïnteresseerd in minimalisme, slowliving, plasticvrij leven, dingen zelf maken en een beetje Wabisabi. Ik hou van breien, journaling, vegetarisch eten en natuurwandelingen.
Ik zou graag over deze dingen en andere dagelijkse bezigheden met iemand willen schrijven, lekker offline en op de langzame échte manier. Spreekt mijn oproepje je aan? Stuur dan een leuk berichtje en wie weet hebben we er allebei een penmaatje bij :)

Reageren

louise arfaoui geplaatst op 16 november 2019

hoi, ik ben een meid van 13 ben jij een meid of jongen tussen 12-15 jaar
en gwn zin in een leuke babbel dan ben ik de geknipte persoon
ik ben altijd happie en blij
ik hou van muziek en drama

mijn hobby's zijn : zingen dansen toneel drama dichten schrijven en kickboks


zin in een leuke pen vriendin here i am

Reageren

Isabel geplaatst op 13 november 2019

Hey!

Ik ben Isabel, een 24-jarige meid uit Vlaanderen. Ik heb een diploma maatschappelijk werk en een onderwijsdiploma op zak. Momenteel werk ik bij een mutualiteit als consulente. Ik woon nog thuis bij mijn ouders aangezien mijn vriend en ik beide christelijk zijn en liefst niet zouden samenwonen voor we getrouwd zijn. Verder ben ik fan van lange wandelingen in de bossen, gezellig koffie drinken, pure chocolade en uitgebreid koken/tafelen.

Ik heb vroeger jarenlang geschreven met verschillende meisjes, maar dit contact is helaas verwaterd. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik lange brieven kan schrijven over gewone dingen, maar ook over serieuzere dingen. Ik vind het erg leuk om de enveloppen en brieven te versieren, al ben ik helaas geen kuntseltalent.

Ik zou het liefste schrijven met iemand die ongeveer mijn leeftijd heeft, maar stuur me gerust een berichtje moest dit niet zo zijn.
Ik hoop in elk geval snel iets van je te horen!

Groetjes,

Isabel

Reageren

Hannah geplaatst op 13 november 2019

Hoi!

Ik ben Hannah, ik woon in Groningen. Na een lange tijd ben ik weer opzoek naar een pen/snailmailmaatje.. Ik heb de voorkeur voor een christelijk contact. Ook lijkt het me super leuk met iemand te gaan swappen, mag 1 malig.. Maar met bepaalde gelegenheden en vaker lijkt me ook leuk als he tons bevalt! Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een mailtje.. Liefs Hannah

Ps : voorgaande bericht mijn leeftijd vergeten. Ik ben 34 jaar oud. Zou leuk zijn als je rond mijn leeftijd bent of in elk geval meerder jarig!

Reageren

Angela geplaatst op 13 november 2019

Hallo,

Ik ben Angela en 25jaar en ik heb een zoontje van 2jaar. Ik ben een alleenstaande mama. Ik zit bijna 3jaar thuis wegens depressie maar ik ben er bovenop aan het geraken. Ik wil graag mijn sociaal contacten uitbreiden.
Stuur maar gerust.

Groetjes Angela

Reageren

Hannah geplaatst op 12 november 2019

Hoi!

Ik ben Hannah, ik woon in Groningen. Na een lange tijd ben ik weer opzoek naar een pen/snailmailmaatje.. Ik heb de voorkeur voor een christelijk contact. Ook lijkt het me super leuk met iemand te gaan swappen, mag 1 malig.. Maar met bepaalde gelegenheden en vaker lijkt me ook leuk als he tons bevalt! Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een mailtje.. Liefs Hannah

Reageren

Marlies geplaatst op 11 november 2019

Hoi,
Ik ben Marlies, 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend en 2 zoons op de Utrechtse heuvelrug. Mijn hobby's zijn wol spinnen, weven, breien, vissen en schrijven. Lijkt het je leuk om te schrijven laat een leuk berichtje achter en wie weet klikt het tussen ons!

Groetjes Marlies

P.s. leeftijd geloofsovertuiging oid. Maakt mij niets uit 😊

Reageren

Tamar geplaatst op 11 november 2019

Hallotjes!
Ik ben Tamar en ik ben 14 (dec 15) jaar. Ik heb een paar penvriendinnen maar eentje extra kan geen kwaad toch;) Ik zoek een penvriendin/vriend rond mijn leeftijd. Een klein beetje over mij: ik zit op een sport, bespeel een instrument, heb veel huisdieren, ben niet de enigste thuis, ben christelijk zit in de 3e en kan geen korte brieven schrijven. Als je wat meer over mij wilt weten moeten we maar schrijven ben ik bang ;)
Groetjes Tamar

Reageren

Hale geplaatst op 10 november 2019

Hey mensen,
Ik ben Hale 17jr.
Ik zou graag willen pennen met iemand... (18-30)
Laat me een berichtje achter;)

Gr Hale

Reageren

Donna geplaatst op 10 november 2019

Hallo :)
Ik ben Donna, 21 jaar en uit Zeeland.
Bij deze doe ik een oproepje om een penvriendin te vinden.
Natuurlijk kunnen we elkaar bij het schrijven beter leren kennen, maar dit zijn een paar van mijn hobby's: muziek spelen en luisteren, fotograferen, wandelen, schrijven, diamond painten en nog meer.
We kunnen over alledaagse dingen praten, maar bijvoorbeeld ook over diepere onderwerpen.
Heb er nu al zin in :)

Groetjes Donna