Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Norah geplaatst op 16 augustus 2017

Heey!
Ik ben Norah, een meisje van 13 jaar en kom uit België. Ik ben graag creatief bezig en zou graag snailmailen. Liefst iemand die de leeftijd heeft tussen 12 en 14 jaar . Ik hou van piano spelen, creatief bezig zijn en dieren. Je hoeft niet dezelfde interesses te hebben als mij hoor! Als je interesse hebt , laat maar iets weten! Hopelijk tot snel x

Reageren

M geplaatst op 15 augustus 2017

Hi !

Deze 39 jarige vrouw zou het leuk vinden om een penvriend(in) te krijgen via deze weg.

Ik ben gevoelig, spontaan, best graag op mijzelf, daarnaast op zijn tijd afspreken met vrienden of familie. Houd van theater, (mijn) dieren (konijnen en parkieten), thuis rommelen/relaxen, dagjes weg, kringloopwinkels.

Tot hoors, greetz !

Reageren

Kelsey geplaatst op 15 augustus 2017

Hallo,

Ik ben kelsey 23 jaar en woon in Rotterdam met 2 vriendinnen. Hier wonen we met onze 2 konijntjes 1 vogel en een kat. (de kat is van mij)

Ik vol een opleiding voor maatschappelijk werkster en werk daarnaast parttime. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden of met mijn vriend. Ik heb al 4 jaar een relatie. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te maken met mijn handen.

Ik ben opzoek naar een meisje van mijn leeftijd waar ik de dagelijkse dingen mee kan bespreken. Waarbij we voor elkaar een luisterend oor kunnen zijn en veel lol kunnen hebben. Ben jij die persoon?

Ik hoor hopelijk snel van je!!

xx Kelsey

Reageren

Kyoko geplaatst op 15 augustus 2017

Heey!
Ik ben kyoko, 15 jaar oud en woon in België.
Ik zoek een penvriend(in) van rond mijn leeftijd om te snailmailen. Ik stel mezelf graag uitgebreid voor in onze brieven. Lijkt het je wat? Reageer dan gauw!

Reageren

mieke geplaatst op 13 augustus 2017

Hallo iedereen

Ik ben mieke en ben 18 jaar ik ben nog op zoek na 2 leuke penvriendinnen leeftijd tussen de 14 en de 25 mij hobbys zijn shoppen tuinieren knutselen schrijven enz heb je interesse stuur dan een mail na m-maatkamp@live.nl tot snel groetjes mieke

Reageren

Moniek geplaatst op 13 augustus 2017

Ik zoek een penvriend(in) van ongeveer mijn leeftijd (26).
Mijn interesses zijn o.a. reizen, koken, bakken, lezen, schrijven, films, muziek en sport.
Dit is natuurlijk niet veelzeggend, maar als ik nu al teveel over mezelf vertel dan hoef ik straks geen brieven meer te schrijven :)

Reageren

Megan geplaatst op 13 augustus 2017

Hallo ik zoek een penvriend(in) ik ben 12 dus het liefst iemand van 12 tot 14 ofzo😉 ik wil het graag via brieven dus als je intressen hebt... Stuur maar een mailtje als je wilt😁
*iets over mij*
-ik zit op paardrijden
-ik hou van zwemmen
-ik woon in nederland
-ik ben creatief
-ik hou van schrijven
Dat was het wel zo'n beetje.

Laat snel iets horen🙂

Doeiiii

Reageren

Xari geplaatst op 13 augustus 2017

Hoi,
Ik ben Xari, ik ben 10 jaar en ik woon in Belgie. Ik zou graag met een meisje tussen 8 en 11 brieven schrijven.
Mijn hobby's zijn:
-turnen
-koken en bakken
-lezen
Ik hoop dat er iemand snel antwoord.
Groetjes Xari ;)

Reageren

Rose geplaatst op 13 augustus 2017

Ik bedoel dus niet mamlief, maar manlief😊. Stoute auto correctie.

Reageren

Rose geplaatst op 13 augustus 2017

Ik ben op zoek naar penvriendinnen om o.a. te pennen over het gothic/fantasy genre en de alternatieve stijl,boeken, mode, het hsp zijn, natuur, dieren(dol op katten), muziek, film/serie, kunst-cultuur(breedbegrip),spiritualiteit(niet te zweverig).

Elkaar leuke/mooie kaartjes/quotes of snailmail sturen, of een kleine attentie bij de brief doen, die met deze onderwerpen te maken hebben.
Als je met mij wilt pennen over de belevenissen van kids en mamlief, ben ik niet de juiste penvriendin voor je;-). Ben ook niet het type dat "met de meute" meeloopt.
Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor en slap gelul op zijn tijd.
Ben 42 jaar, maar jong van geest en wordt vaak een stuk jonger geschat. Leeftijd is maar een getal, als de klik er maar is:-).

Spreekt mijn berichtje je aan, vertel me dan iets over jezelf en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs!📬

Reageren

Miranda geplaatst op 12 augustus 2017

Hallo, Mijn naam is Miranda, ik ben 44 jaar en op zoek naar mensen die het leuk vinden om gezellig kaarten te schrijven. Als het jou ook leuk lijkt stuur me dan een berichtje. groetjes Miranda

Reageren

An geplaatst op 12 augustus 2017

Hallo;

Wie o wie is er nog op zou naar leuke brieven te schrijven op de ouderwetse manier?
Ik zoek namelijk nog enkele leuke meide om mee te schrijven over de aller daagse dingen in het leven enzo.
Ik ben 41 jaar en woon in Belgie.
Mijn hobby's zijn; post ontvangen, brieven schrijven,wenskaarten maken, met de hond gaan wandelen enzo
Hopelijk op leuke reacties en tot hoors.
Groetjes

Reageren

Romy geplaatst op 12 augustus 2017

Hii,

Ik ben Romy ben 16 jaar oud en zoek een gezellige penvriend(in) om brieven mee uit te wisselen.
Ik hou van bands, netflix, shoppen. Als je rond de 15 tot 17 jaar oud bent stuur me dan een berichtje! :)
ajuuu!

Reageren

Daphne Festraerts geplaatst op 12 augustus 2017

Hey,

Ik ben Daphne en ik zoek iemand om brieven met uit te wisselen.
Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vind om echte brieven te sturen. Ik zoek iemand om mee te schrijven die maximum 20 jaar is.

*even wat over mezelf*
- ik ben 16
- ik rij paard en hou veel van dieren
- ik hou van lezen, films, netflix kijken
- tekenen, schrijven, ...
- post krijgen
- en nog veel meer...

Als je het leuk lijkt om brieven te sturen naar mij, stuur me dan alsjeblieft een reactie.

Veel liefs

Reageren

x geplaatst op 12 augustus 2017

hallo allemaaal🐵
ik ben een meisje van 14 jaar oud die met met een jongen of meisje van mijn leeftijd leuke brieven kan uitwisselen. lijkt dit je leuk reageer dan zeker op dit oproepje. doeii

Reageren

nienke geplaatst op 11 augustus 2017

dag schatjes ben ik weer, met een van mijn belachelijke ideeën. met de nadruk op belachelijk. maar oke misschien is dit niet helemaal de bedoeling volgens deze website, maar ik hoop dat hij wel mag blijven staan. het leek mij namelijk wel leuk om een soort van penvrienden groep te maken. dat lijkt me echt leuk ja groetjes. sorry ik kom altijd 's avonds laat op bizarre ideeen en ik ben niet dronken. ohja het is wel leuk om er een beetje een leeftijd aan vast de knopen zodat we niet opeens mensen van 80 of 6 erbij krijgen. dat zijn 2 uitersten maar je snapt wat ik bedoel. zelf ben ik 14 dus 12 - 16 jaar is wel leuk. vind je dit nou een geweldig plan (zowaar iemand die mijn plannen leuk vind) dan moet je gewoon even reageren op dit oproepje met je email adres + een leuk verhaaltje want ik hou van leuke verhaaltjes lezen. dan zou ik je via je mail verder uitleggen wat de bedoeling is. jullie moeten echt reageren want dit plan is echt geweldig. wat niet geweldig is is dat het al vet laat is en ik morgen 6 uur eruit moet, wish me luck. nouja doeegg.