Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Anne-Lou geplaatst op 21 september 2023

Hi allemaal!

Net als vele van ons ben ik opzoek naar iemand om mee te schrijven! Ben jij dat?

Mijn naam is Anne-Lou en ik ben 26 jaar oud. Als ik een momentje voor mijzelf heb, ben ik graag creatief bezig. Van breien tot bakken/koken, ik vind het leuk om bezig te zijn. Maar een goed boek kan mij ook een poosje van de wereld houden en me doen dromen. Daarnaast ben ik sportief ingesteld en wandel graag met vrienden of de hond.

Het lijkt mij heel leuk om met iemand te kunnen schrijven en het over van alles en nog wat te hebben. Van koetjes en kalfjes tot serieuze punten. En zo een fijne vriendschap op te bouwen. Plus dan kan ik mijn creativiteit ook steken in mijn aan jou brieven.

Spreekt dit je aan? Stuur me dan een berichtje!

Liefs,
Lou

Reageren

Henk Bisschop geplaatst op 20 september 2023

Hallo,

Ik ben Henk 56 en nog wel van de oude stempel wat betreft.
Back in the days had ik altijd een penvriend die ik heb leren kennen op vakantie met mijn ouders.
Die spanning als de postbode weer langs was geweest geweldig! Ik zou graag dat gevoel weer willen beleven.
Mijn hobby's zijn auto's, voetbal en formule 1. Verder kan ik erg genieten van mijn moestuintje en ontvang ik graag wat tips en tricks.
Nou wellicht tot schrijvens!
Dag.

Reageren

Rozi geplaatst op 20 september 2023

Ik ben 30 jaar en op zoek naar iemand met wie ik mijn Nederlands kan oefenen. Ik kom uit Boedapest en werk al meer dan 2 jaar in Nederland als HR-medewerker. Uiteindelijk wil ik literatuur, cultuur en talen onderwijzen op middelbare scholen en universiteiten, maar daarvoor heb ik nog een lange weg te gaan. Allereerst moet ik vloeiend Nederlands leren spreken. Ik wil fysiek brieven uitwisselen zoals dat vroeger ging. In mijn vrije tijd speel ik piano en gitaar, schilder ik en lees ik veel.

Ik ben bereid om brieven uit te wisselen met iedereen die snailmailing op echt papier aankan.

Tot ziens

Reageren

Kerstkaartjes! geplaatst op 20 september 2023

Hallo iedereen,
Als fervent Kerstgeval, hou ik ook van kerstkaarten versturen. Zo heb ik op Meer Leuks al twee keer een oproepje hierover geplaatst en met sommigen onderhoud ik inmiddels jaarlijks Kerstkaartencontact. Echt leuk, hoor!
Zoals ieder jaar gaat er ook dit jaar weer trouw een lading naar de diverse fondsen en zorgcentra, maar er blijven altijd nog wel wat kaarten over. Wie vindt het leuk om een kerstkaart van mij te ontvangen (enkel binnen Nederland)?
Stuur dan een berichtje met je naam en adres, dan zet ik je op de verzendlijst. Graag even aangeven of je elk jaar een kerstkaart wilt ontvangen.
Vanwege sommige reacties vorig jaar door mannelijke reageerders even iets voor de duidelijkheid: Ik ben niet op zoek of zoekende naar penvriendschap met het andere geslacht (m). Ik ga ook niet in op een lap tekst waarin gesteld wordt dat en/of hoe eventueel contact en vervolg door de reageerder heeft te verlopen en vervolgens ook geen adres vermeld wordt. Ik zal daar niet op reageren en degene wordt direct geblokkeerd.
Op naar een gezellige Kerstperiode!
Groetjes, Maureen

Reageren

Loes geplaatst op 20 september 2023

Hoi,
Ik ben Loes 24 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik student beeldende therapie, bevindt ik mij graag in de natuur of ben ik bezig met een van mijn vele hobbies (haken, koken, schilderen, miniaturen, tekenen). Graag zou ik een penvriendin willen hebben om over het leven te kunnen schrijven en lekker bij uit te kunnen kletsen.

Reageren

Jolanda geplaatst op 19 september 2023

Hallo allemaal,
Ik ben op zoek naar nog een penvriendin vanaf 50 jaar. Wie ben ik, een 64 jarige vrouw wonend in Gelderland met man, hond en kat. Ik heb veel interesses en ben nieuwsgierig naar wat jou bezighoud. Ik houd van lezen, natuur, films/goede series, brieven schrijven, bakken, thee drinken, fietsen, papier, pff eigenlijk heel veel. Lijkt het je leuk met mij te schrijven? Ik kijk uit naar je reactie!

Reageren

Jade geplaatst op 18 september 2023

Hallo beste lezer,
Ik ben jade 17 jaar en woonachtig in Nederland. Ik ben opzoek naar iemand om leuk mee te kunnen kletsen en schrijven lijkt mij daar een leuke manier voor. Spannend wanneer de volgende brief weer op de mat licht en wat hij/zij heeft geantwoord op mijn verhaal.
Mijn hobby’s zijn met muziek bezig zijn, creatieve dingen doen bijv haken, met dieren bezig zijn en vooral lekker met de knuffelen. Momenteel heb ik een tussen jaar om aan mezelf te werken en er voor te zorgen dat ik volgend jaar wel een studie kan gaan doen. Leeftijd maakt voor mij niet uit als je maar gezellig bent. Ik zal mijn brieven waarschijnlijk wel gaan typpen want mijn handschrift is onleesbaar.
Wil jij mijn niewe penvriendje worden?
Groetjes jade

Reageren

monique janssen geplaatst op 17 september 2023

hallo lieve mensen,
ik ben een spontane vrouw van 49 zomers jong, spiritueel aangelegd en binnenkort ga ik trouwen met de liefde van mijn leven, mijn tweelingziel.
ik hou van paarden en het lesgeven hoe je om kan gaan met paarden en ponys en je veilig voelen op jou viervoeter. we hebben een lieve gaai van 23 lentes jong en die lieve kleine grasparkietjes zijn echt schattig.
mijn hobbys zijn, wandelen in de natuur, feesje van de 90`s music, leuke breede gesprekken met humor en ook diepgang. kan en mag elke dag, ik ga er graag voor zitten achter mijn laptop en mijn neus in het papier
films kijken net als in een bioscoop is helemaal de bom! horror, thriller, sifi, fantasy en nog veel meer!
ik woon in zuid limburg en wie weet tot schrijfs 🙂

Reageren

AnnE geplaatst op 15 september 2023


Hallo jij die dit leest,

Al enige malen heb ik hier op deze site een oproep gezet.
Herfst komt eraan en is voor mij vaak steeds een ommekeer naar inkeer en reflecties.
Vaak schrijf ik dan meer en denk ik terug aan de briefwisselingen die ik ooit had.
Laatst zag ik enkele eekhoorns die wel vleugels leken te hebben. Het leek wel of ze tikkertje aan het doen waren zodanig sprongen en holden ze tussen de bomen. En dit terwijl wij mensen keurig in de namidadg bus zaten. Wij die naar huis zouden gaan, wij die moe waren van onze dag.
Het leek alsof de ene eekhoorn uitreikte naar mij en riep, “ Zeg mens, waag nog een een sprongetje.
Doe eens een dolletje, kraak een nootje hier en daar, maar doe iets ” Ik glimlachte en de bus vertrok weer. Dus ik gooi nog eens een net uit via deze weg

Mijn hoop is dat er iemand schrijft die ook de intentie heeft om brieven uit te wisselen.
Met alle respect voor de velen die brieven tot collages maken , echter is dit niet mijn kunst noch bedoeling. Het gaat mij om WAT er geschreven wordt, niet hoe. Dus ja je krijgt van mij gewoon normaal papier met lijntjes , ook schrijf ik in allineas, wie kent dit nog?

Natuur is mijn kompas en ik ben graag buiten te vinden, al is het even, de wind die door mijn haren fluisterd, de vogels in de verte of een nazomers bij. Als het herst is wordt ik helemaal wakker!
Net als het doornen roosje die ontwaakte uit een diepe slaap, zo voel ik mij dan.

Ik ben spiritueel maar niet religieus, hou van wandelen, ook voeding, koken, muziek, boeken,
Mijn levensweg is simpel en in eenvoud leven. Ik ben best een einzelganger, lone Wolf maar ik ken de geneugten van sociale contacten en kan dat ook waarderen.

Geboren en getogen in Noord Brabant maar woonachtig in Scandinavie\Noorwegen.
Van 1964 alweer maar ik heb een jonge hart met veel reflecties.
Graag mensen met een overeenkomstige levenskijk. Voel je je aangesproken door mijn text, herken je iets? Dan lees ik graag je reaktie
 

Reageren

Sarah geplaatst op 14 september 2023

Hallo iedereen!

Mijn naam is Sarah, ik ben 18 jaar oud en ik woon in België.
Ik ben op zoek naar een penvriend(in) uit België of Nederland om over van alles en nog wat te schrijven.
Momenteel ben ik net begonnen met mijn studies om een juf in het lager onderwijs te worden.
Ik heb een heleboel hobby’s zoals boeken lezen, tekenen, schrijven, ukelele spelen, vegetarische receptjes uitproberen, bakken, wandelen in de natuur en ik koop ook graag af en toe eens vintage geïnspireerde kledij.
Doorheen het jaar werk ik als jobstudent in een bakkerij, dat doe ik nu al 3 jaar.
Als kind had ik een aantal penvriendinnetjes maar helaas zijn we door de jaren heen contact verloren.
Ik zou het fantastisch vinden om een fijne nieuwe vriendschap op te bouwen.
Dus als je ook op zoek bent naar een penvriend(in) en je bent tussen de 17 en 21 jaar oud, stuur mij dan zeker een berichtje!
Ik kijk er alvast enorm naar uit om brieven en kaartjes te schrijven.

Tot schrijfs!
Liefs, Sarah.

Reageren

Spits geplaatst op 12 september 2023

Beste medepenners,

Mijn naam is Spits. Ik Ben 34 lentes jong.

Schrijven doe ik meer dan heel erg graag. Ik ben op zoek naar een aantal pencontacten in de leeftijd van 27-57.

Zelf ben ik van de lange(re) brieven, gedichten, wijsheden, maar ook het uitwisselen van gebeurtenissen spreekt mij aan.

Mocht je het leuk lijken, dan hoor ik graag van je.

Lieve groet,

Spits

 

Reageren

penner geplaatst op 12 september 2023

penners,
Hallo man zoekt pennevriendin tss 40 en 50 om over alledaagse dingen te chrijven.Waar er hopelijk vriendscap uit groeit niets moet alles mag.Mijn hobbys zijn fietsen,wandelen en dieren.Hopelijk tot schrijfs.liefst iemand uit Belgie

Reageren

Yasmine geplaatst op 12 september 2023

Ik ben opzoek naar iemand die het leuk lijkt om kortgeschreven kaartjes te ontvangen en te sturen met citaten, verhaaltjes, gedichtjes of hoe het met je gaat. Het mag vanalles zijn. Ik hou ervan om gedichtjes en citaten te schrijven. Mijn enveloppen zullen altijd een cadeaugehalte hebben.

Lieve groet,
Yasmine

Reageren

Charon geplaatst op 11 september 2023

Hallo schrijvers,

Via deze weg opzoek naar nog een leuke penvriendin.
Wat ik zoek/ hoop tegen te komen een lieve trouwe penvriendin die over alles en nog wat schrijft. Samen een penvriendschap op bouwen.
Mijn naam is Charon en ik ben 34 jaar.
Ik werk als helpende in de zorg.
Mijn Hobby's zijn zwemmen fitnis muziek films theater wandelen honden natuur.
Spreek je dit aan stuur dan een leuk berichtje. Groetjes Charon.

Reageren

Michiel geplaatst op 10 september 2023

Hallo,

Inmiddels heb ik al een aantal penvrienden gevonden, maar zoals met veel contacten komen ze en gaan ze weer. Ik heb daarom ruimte voor een paar nieuwe penmaatjes.
Ik ben 32 en zoek iemand van zeg tussen de 25 en 45. Maakt niet uit of je uit Nederland of bijv uit België of Duitsland komt.

Hoop snel iets van je te horen:)

Reageren

Josephine geplaatst op 10 september 2023

Hoihoi,

Ik ben een vrouw/meid van 23 jaar en op zoek naar een penvriendin die (het liefst in de leeftijd van 22-30) over dagelijkse gebeurtenissen, dromen, van alles en nog wat wil schrijven. Net als vroeger weer verheugd wil wachten totdat er een brief in de postbus belandt!;)

Groetjes,
Josephine