Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Hallo Snailmaatje (hoop ik hihi) geplaatst op 28 februari 2021

Wat leuk dat je mijn oproepje leest!
Ik ben op zoek naar een leuk, gezellige, spontane snailmail vriendin.
Mijn naam is Mèlanie en ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Zuid-Holland. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het super leuk om snailmails te maken. Leuke knutselwerkjes, goodies erbij en een klein briefje over het dagelijkse leven.
Vind jij het ook leuk om van elke post een feestje te maken? Ben je ook een regelmatige snailmailer? (Dus niet steeds een maand moeten wachten bij de brievenbus hihi) reageer dan snel!
Ik kijk nu al uit naar de gezellige post die we aan elkaar gaan sturen.

Lieve groetjes Mèlanie

Reageren

Ashley Van Breemen geplaatst op 28 februari 2021

Hoi iedereen
Mijn naam is Ashley en ben 20 jaar oud

Ik werk nu parttime bij Bigbazar en vind dit heel leuk om te doen
Op vrije dagen kijk ik graag op de bank naar Netflix en Disney plus
En ik ga graag uit met vriendinnen en ga dan met hun een cocktail drinken in de stad
Ik ben op zoek naar iemand die met mij brieven wilt uitwisselen
Ik hoor graag van iemand

Reageren

Pauline geplaatst op 28 februari 2021

Hallo iedereen. Ik ben Pauline 56 jaar. Moeder van 2 volwassen kinderen. En oma van 5 kleinkinderen. Gek op dieren. Hey lijkt me leuk om met mensen in contact te komen. Man of vrouw.

Reageren

Daniela Werning geplaatst op 28 februari 2021

Hallo, ik ben Daniela uit Duitsland. Ik wil graag mijn Nederlands verbeteren en vrienden maken. Ik schrijf graag lange brieven in het Duits, Engels en een beetje Nederlands (hopelijk binnenkort meer). Ik ben 49, vrijgezel en heb geen kinderen. Mijn hobby's: lezen, koken, bakken, pilates en meestal ook reizen, zwemmen, sauna, concerten, vrienden ontmoeten... Schrijf je me?

Reageren

An geplaatst op 28 februari 2021

hallo ik ben 45 jaar woonachtig in een deelgemeente van Antwerpen.
ik ben op zoek naar leuke mensen om met mij op de ouderwetse manier leuke brieven te schrijven
en zo ook een leuke vriendschap mee op te bouwen.
Mijn hobby's zijn: schrijven; post ontvangen; muziek beluisteren; handwerk; soms knutselen; diamond-painting enzo
ik ben een grote dierenvriend vooral van honden.
Wie heeft er interesse of zin om met mij een fijne pennersvriendschap op te bouwen!!??
laat maar iets weten
Groetjes An

Reageren

Isabelle geplaatst op 28 februari 2021

Hallo,

Ik ben Isabelle, 49 jaar en woon in Vlaams-Brabant. Ik heb altijd graag geschreven, maar sinds corona en thuiswerk ben ik weer meer beginnen schrijven naar familie en collega's.
Ik hou van lezen (vooral thrillers en graphic novels), muziek, films, mijn werk (de ene dag al meer dan de andere), kunst en de nodige musea bezoeken, ...

Het lijkt me wel gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten, zoals ik als kind naar allerlei landen schreef om een taal te leren. Ontvang en stuur je graag een kaart en een brief, geef dan zeker een seintje!

Groetjes en hopelijk tot schrijfs!
Isabelle

Reageren

Madeleine geplaatst op 28 februari 2021

Lieve lezer,

In de mist vervaagt de wereld. Ik adem in de dikke waas en vul mezelf met de kleinheid van de ruimte. Mijn blauwe ogen blinken dromerig. Ik sla ze op, zie hoe een schim almaar helderder contouren krijgt. Je dwaalt naar me toe, staat plots voor me. Ik krul mijn hand rond je vingers en neem je mee.

'Ken je vogels, witter dan sneeuw?' vraag ik je teder.
Je kijkt bedenkelijk.
'Ze vliegen in de hoogste luchtlagen, zijn onzichtbaar versmolten met het wit van de hemel. Hun klauwtjes plooien ze om een rolletje papier en ze dragen in hun hart een kaart van de wereld.'
'Postduiven', fluister je verwonderd. En ik knik.
'Voor duiven in de mist is niemand onzichtbaar.'

Ik ben een dwalend meisje, wortel nog wat onwennig in jongvolwassenheid. Ik neem sensitief waar, en complex: in me wordt de wereld tot kunst. Ik leef dromerig en verbeeldend, verdrink in boeken en poëzie. Ik glimlach naar de natuur, laat de wind, de woorden van een medemens, de bij die zoemt van bloem tot bloem, de sfeer tussen de huizen, in me bestaan zonder vooroordeel.

Ik houd van het spontaan ontvouwen van de dingen voor mijn ogen, contempleer op details, absorbeer de wereld zoals ze aan mij verschijnt. Ik studeer filosofie, ben vriendelijk ongedwongen en open in contact. Al heel wat jaren schrijf ik brieven. Mijn verlangen naar oprechte verbinding en nieuwsgierig ontdekken, bracht me hier.

Het liefst ontmoet ik je in geschreven woorden, losgezogen van belichaamde, maatschappelijke context. Ik zoek naar een uitwisseling van belevingswereld, in enkele tot vele brieven. Wie je praktisch bent, in leeftijd en dagelijkse bezigheden, is me om het even.

Ik geloof in de schoonheid van ieder individu, neem mensen waar als bloemen die mogen floreren. Van ieder kan ik iets leren. Dus wees niet bang als je je nog wat verlegen voelt op schrift (wees vooral niet overdonderd door mijn neiging tot poëzie), of onontwikkeld in innerlijke beleven: ik ontvang je bericht met open armen.

Al voel je je slechts een vleugje aangetrokken tot de cadans van mijn woorden, ervaar je jezelf gespiegeld in de blik van deze krulletters, of ben je lichtjes verwonderd en wil je mijn en jouw belevingswereld verder exploreren: schroom niet me dit met enkele pennenstreken te laten weten :)

Liefs,
Madeleine

Reageren

Floor geplaatst op 28 februari 2021

Hoi iedereen,
Mijn naam is Floor en ik ben 22 jaar en woon in belgië (limburg). Ik heb nog nooit een pennenvriend(in) gehad maar zou er super graag een hebben. Liefst een beetje rond mijn leeftijd :) mijn hobby's zijn gamen, serie's en films kijken, creatief bezig zijn en ik ben ook een echte dierenvriendin.
Zo dat ben ik een beetje in het kort, heb je dezelfde interesses of juist helemaal niet en lijkt het je leuk me te leren kennen laat gerust wat weten.
Groetjes Floor

Reageren

hetty hengeveld geplaatst op 27 februari 2021

Hoi ik ben hetty,67 jaar,woon in Amsterdam oud west,
Hou van muziek maken,jij misschien ook ?......beatles / volksmuziek (dubliners) / zingen.....
Wie weet hoor ik iets van je,Zou léuk zijn

Reageren

Mariëlle geplaatst op 26 februari 2021

Hallo,
Ik ben Mariëlle, 48 jaar maar jong van geest en woon samen in Zuid Holland. In deze tijd waarin persoonlijk contact lastig is, lijkt het mij geweldig om ouderwets via de post te corresponderen met mensen over van alles en nog wat. Ik ben best creatief, doe aan edelsmeden (wat wegens corona op laag pitje staat) en ben vorig jaar begonnen om mezelf te leren boekbinden via YouTube (je moet wat als je nergens naartoe kan). Verder hou ik van muziek, films, thrillers, Netflix, humor, wijn... :-). Heb je ong. dezelfde leeftijd, uit NL of België, klim in de pen en laat wat van je horen.

Reageren

Jeroen geplaatst op 26 februari 2021

Hallo allemaal,

Ik ben Jeroen, 34 jaar jong, wonend in Gouda.

Ik ben liefhebber van wandelen en fietsen, buiten zijn in de natuur, hou van koken en bakken, van kamperen, ben al vele jaren single, ben handig op diverse vlakken (ook wel zo praktisch gezien mijn werk), heb hobbies als lezen, kaarten maken etc.

En ik ben op zoek naar een penvriendin om handgeschreven brieven mee uit te wisselen en elkaar al schrijvend beter te leren kennen... Vind ik ook wel zo persoonlijk ipv via de mail!

Als je interesse hebt stuur me dan een berichtje dan kunnen we adressen uitwisselen.

Groetjes Jeroen

Reageren

Hillie geplaatst op 26 februari 2021

Hey daar!
Wie niet waagt... Ik zoek iemand uit Scandinavië om mee te schrijven, in het Engels. Ik hou van Scandinavië (lees ongerepte natuur) en wil graag een beetje taalfit blijven op het gebied van de Engelse taal. Ik ben 47 jaar, single mom van een 16 jarige dochter. Houdt van (bijna) iedereen en alles wat leeft, en daarbij een bewuste lifestyle. Ben jij, of ken jij iemand, die het leuk lijkt met mij te schrijven?! Gewoon doen, of vraag dat (verre) familielid, die vriend of kennis... Alvast bedankt!

Reageren

Marije geplaatst op 25 februari 2021

Hoi allemaal,

Ik ben Marije, 20 jaar en ik studeer psychologie. In mijn vrije tijd hou ik van collages maken, bullet journalen, breien, bakken/koken, lezen, series kijken en wandelen.
Ik ben opzoek naar iemand van ongeveer dezelfde leeftijd met vergelijkbare interesses om mooie brieven mee uit te wisselen.
Het lijkt me leuk om gezellig te kletsen over van alles en nog wat, de brieven ook leuk te versieren en misschien foto's of iets mee te sturen.
Als je geïnteresseerd bent stuur dan een reactie!

Reageren

Marianne geplaatst op 25 februari 2021

Hallo :) Ik ben Marianne, 24 jaar en op zoek naar een penvriendin om leuke brieven naar te sturen en gezellige gesprekken te voeren.
Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding en woon ik samen met mijn cavias in de kop van noord-holland. Qua hobbies hou ik van creatief bezig zijn, dansen en lekkere gebakjes maken maar vooral eten. Ik kijk er naar uit je te schrijven!

Reageren

Lies Bastiaens geplaatst op 24 februari 2021

Hey, hallo!
Ik ben Lies, 15 jaar en vrijwel de jongste op dit platform (denk ik :)).
Ik woon in België, en wil graag nieuwe mensen leren kennen aan de hand van brieven.
Zelf ben ik ook een zeer creatief persoon die erg graag tekent, schildert en vooral graag schrijft.
Ik hoop op een nieuwe penvriend(in)! Tot snel!!

Reageren

Charon Heruer geplaatst op 24 februari 2021

Hallo Penners
Mijn naam is Charon 31 jaar, en ik ben nog opzoek penvriendinnen. Het Lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Opzoek naar trouwe penners want ik ben dat zelf ook!
leuke brieven schrijven over alles en nog wat- een band op te bouwen
Ik werk in de zorg met dementerende mensen.
Ik ben single en woon samen met mijn hond en kat. wat een gezelligheid in huis.
In Hazerswoude Rijndijk (Zuid holland)
Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is zwemmen sporten muziek films wandelen brieven schrijven, kaartjes versturen. Ga graag naar het strand of meer.
Spreek je dit aan stuur een mailtje Kijk er naar uit!