Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Merel geplaatst op 21 november 2018

Hi ik ben merel
Ik ben 12 jaar, bijna 13!
Ik zoek een leuke penvriendin om lange levensverhalen naar te schrijven. Ik hoop dat ik er hier een vind!
Groetjes!!

Reageren

Wendy geplaatst op 20 november 2018

Hoi Hoi,

Ik ben Wendy , 36 jaar.
Ik woon samen met mijn man en twee meiden van 7 & 2 in Zuid-Holland.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.
Word erg blij van de flow, al die prachtige spullen die daarin zitten...de mooie verhalen, illustraties :-)

Ik ben op zoek naar iemand van ongeveer dezelfde leeftijd.
Leuk als je ook dochters hebt van dezelfde leeftijdscategorie :-)
Iemand die creatief is.

Ik vind het erg leuk om lange brieven te ontvangen met humor maar ook diepgang.
Verder vind ik het erg leuk om creatieve post te mogen ontvangen, en kleine presentjes naar elkaar te sturen.

Spreekt je dit aan, dan hoor ik het graag :-)

Groetjes Wendy

Reageren

Carolien geplaatst op 20 november 2018

Hoi allemaal,
Ik ben een jonge vrouw van 24jaar, woonachtig in Zeeland.
Al een lange tijd heb ik helaas een eetstoornis (anorexia)
Sinds kort ben ik hiervoor, voor de 3e keer in opname. Deze keer wil ik echt doorzetten en de motivatie blijven vasthouden.
Om toch wat positief te kunnen zijn hoop ik dat er misschien enkele mensen zijn die door een kaartje of briefje mij een hart onder de riem willen steken. (Uiteraard probeer ik ook wat terug te schrijven)


Carolien Vanes
Emergis (afdeling eetstoornissen)
abbekindersezandweg 2
4462 RB Kloetinge

Veel liefs en alvast bedankt !

Reageren

D geplaatst op 20 november 2018

Hoi ik ben een samenwonende moeder van 2 tieners. Ik ben 42 jaar en op zoek naar leuke pen vriendinnen om zo een echte vriendschap op te bouwen. Zelf kom ik uit ZeeuwsVlaanderen.

Reageren

Mireille geplaatst op 19 november 2018

Hooii
Mijn naam is mireille en ik ben 25 jaar. Woon samen met mijn vriend en 3 poezen beesten in noord holland. Ik vind het erg leuk om kaartjes te ontvangen maar dat wordt tegenwoordig helaas heel weinig nog verstuurd. Ik ben dus op zoek naar iemand die het ook zo jammer vind dat er nog zo weinig echte brieven en kaarten verstuurd worden. Ik ben wel dyslectische dus je moet niet heel erg op mijn grammatica letten. Laat wat van je horen en ik verstuur graag een kaartje :)

Reageren

Gezellige penvriendin gezocht! geplaatst op 19 november 2018

Hoi, ik ben joyce en ben 40 jaar. Ben getrouwd en heb 2 zonen, woon vlakbij den bosch. Ik heb sinds kort postcrossing en snailmail ontdekt en het lijkt me leuk om op deze manier gezellige penvriendinnen te vinden.
Hou heel erg van Netflix kijken, kookboeken/koken, bullet journaling, washi tapes/stickers, gezellig dagje shoppen en koffiedrinken.
Ik ben niet zo van de hele lange brieven, maar eerder wat korte brieven of leuke kaarten. Ook versier ik mijn post,zoals ik ook graag ik mijn bullet journal doe.
Spreekt dit je aan en heb je dezelfde interesses, stuur dan een reactie. Groetjes.

Reageren

belgische penvriendin gezocht geplaatst op 18 november 2018

hoi hoi
ik ben een introverte rustige jongen.
al zie het meer als rustig.hooggevoelig en het is gewoon je staat van zijn.
het schijnt te zijn in scandinavie en japan meer introverten zijn en ja daar zou ik beter tussen passen dan hier met de vele extraverten, ik hou immers van rustig aan en rustige dingenen wat past zoals lezen, natuur in ,koken,museum,film en de kleine pure dingen waardeer.

ik heb in belgie keer met 2 aktviteit mee gedaan oa een stiltewandeling en ik merk überhaupt er in belgie wat introverter aan toe gaat dan in nederland.
ik zou er graag met een belgische meid/dame 18-50 over schrijf deel.

tot hoors
 

Reageren

Marie (15) geplaatst op 17 november 2018

Heyy!
Ik ben Marie, 15 jaar oud en volg de richting Klassieke Talen in het vierde middelbaar.
Ik hou van lezen, verhalen schrijven, muziek luisteren (voornamelijk indie), creatief bezig zijn (of een poging doen tot), winkelen, films kijken,...
Ik zoek een penvriend, meisje of jongen, van tussen de 15 en de 18 jaar oud om brieven mee te schrijven, en ook vol te houden (dus niet na een maand er mee stoppen). Interesse? :)
XOXO
Marie

Reageren

Penmaatje geplaatst op 17 november 2018

Hallo iedereen. Ik ben vrouw Ik ben 32 jaar, woon samen met mijn vriend en kat. In België. Ik hou van theater maar ook vooral brieven schrijven dat doe ik al van men tienerjaren en nog steeds mee bezig. leeftijd speel gene rol ik schrijf men verschillende leeftijden en waar je woont speelt ook geen rol. maar ik ben pas begonne met snail mail en ik zoek iemand die dat ook doet. Maar ook gewoon brieven schrijven mag ook. Verder hou ik het graag rustig maar ik ga ook ergens iets drinken of lekker gaan eten en nog andere leuke dingen. zie je zitten om met mij te schrijven azel dan niet stuur maar gerust een berichtje naar mij
Grtjes

Reageren

Lindsey geplaatst op 16 november 2018

Hallooo!

Ik ben Lindsey en 20 jaar oud. Ik zoek ook iemand om mee te schrijven die tussen de 20-25 is. Een vriendinnetje van mij vertelde dat zij een penvriendin had en dat leek mij eigenlijk ook wel heel erg leuk!

Ik heb een lieve vriend, ik hou van reizen en ik zit in mijn derde jaar van de hbo-v.

Lijkt het je leuk om mijn penvriendin te worden, stuur dan een leuk berichtje :)

Liefs

Reageren

Else geplaatst op 16 november 2018

Hallo, ik ben 69 jaar en heb al 2 penvriendinnen.
Wat ik zoek is een swapmaatje, ik heb zoveel leuke dingen die ik door zou willen geven en dan krijg ik graag wat terug.
Lange brieven schrijven is voor mij helaas niet haalbaar, maar wel korte berichtjes, natuurlijk op papier :)

 

Reageren

De postbode geplaatst op 16 november 2018

Ik word elke dag overspoeld door WhatApp berichten, maar ik krijg nooit een brief terwijl die tragere manier van corresponderen mij veel meer voldoening geeft. Daarom zoek ik iemand om te schrijven. Ik ben benieuwd hoe het is om post te ontvangen van iemand die ik niet ken, hoe dat gaat, wat je deelt met elkaar en wat niet.

Ik ben net zo geïnteresseerd in wat jij hebt meegemaakt, als in wat jouw grootste droom is, welk boek je gelezen hebt of welk artikel jou verbaasd heeft in de krant van gisteren. Ik vind het leuk om een brief te sturen, maar ook om zomaar een mooie kaart op de post te doen of een foto, een citaat, een berichtje uit de krant, een gedachtespinsel, een kattebelletje, een gedicht, een vraag enzovoorts.

Over mij: ik ben 33 jaar, geïnteresseerd in alles waar iemand enthousiast over kan vertellen (of schrijven), in filosofie en sociologie, in literatuur, in dans en fotografie, maar ook documentaires en (filmhuis)films kan ik zeer waarderen. Verder houd ik van lekker eten, maar niet van koken, van ronddwalen in boekhandels, van een biertje in de kroeg, van elke zaterdag en elke zondag lunchen in de stad met een krantje of boek erbij.

Ik zoek iemand om mee te schrijven die creatief is, nadenkt over het leven, maar die ook relaxed is in het contact (misschien stuur ik een maand heel veel post en misschien ook eens twee weken niet).
Lijkt het je wat om te gaan schrijven? Stuur me een berichtje.

Reageren

Madelief (16) geplaatst op 15 november 2018

Hoi allemaal!
Ik zal me zelf eerst even voorstellen. Ik ben Madelief, 16 jaar oud. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, te lezen, series kijken, winkelen en nog veel meer! Ik ben opzoek naar iemand ( 16 tot 18/19 jaar) die het leuk lijkt om met mij te schrijven.
Ik hoor graag iets van je!
Liefs Madelief

Reageren

iedereen verdient een kans geplaatst op 15 november 2018

Hallo lieve penners,

Het einde van het jaar begint stapvoets te naderen, en dan worden er vele goede voornemens genomen. (Die weinigen kunnen volhouden, geef toe).

En ik dacht waarom deze keer geen voornemen kiezen waarmee ik sommige onder jullie misschien een plezier mee doe.

Ik heb gemerkt dat er bij verzoekjes soms beperkingen worden gesteld qua leeftijd, qua woonplaats, qua lengte brief.... wat heel normaal is.
Maar hierdoor vallen misschien sommige van jullie uit de boot.

Met dit verzoekje wil ik iedereen een kans geven om te penpallen.
Ben je jong of oud, wonende in Nederland of BelgIë, schrijf je lange of korte brieven, ...dat maakt niet uit.

Zijn er onder jullie vrouwen die het moeilijk hebben om een penpal te vinden, of kortelings verschilldende is kwijtgespeelt, aarzel niet
om me een berichtje te sturen.
Zodat we in het nieuwe jaar kunnen starten met onze briefwisseling en wie weet bloeit er een mooie vriendschap uit.

Wie ben jij, zal je wel denken.
Een goedlachse, positieve ingestelde vrouw van 49 jaar uit België.
Die niet alleen houd van penpallen, zoals je merkt, maar ook een passie heeft voor reizen.
'We live in a beautiful world and i want to see it all'.

Tot binnenkort.
Groetjes
Tanja

 

Reageren

Gezellige Penvriendin gezocht! geplaatst op 15 november 2018

Hi Ladies,

Ik herinner me niet anders dan dat ik hou van post krijgen. Als kind keek ik al uit naar de postbode. Had hij ook post voor mij? En als er dan een stapel post op de deurmat viel, kon ik niet wachten tot ik een post kon door kijken, zat er wat voor mij tussen?

Ik ben een spontane vrouw van 35 en ik kijk nog steeds uit naar die postbode. Ik vind het erg jammer dat echte post steeds minder wordt.
IK ben daarom op zoek naar 1 of 2 leuke en gezellige penvriendinnen die net als ik dol zijn op het krijgen van een gezellige, lange brief op de deurmat. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik lief en leed kan delen en door het schrijven van brieven een echte vriendschap op kan bouwen. Ik ben wel op zoek naar meiden die net als ik van lange brieven schrijven houdt, dus meer dan 1 blaadje (a4).
Ik hoop dat er een paar gezellige meiden reageren met wie ik een fijne vriendschap op kan bouwen.

Reageren

kimberley geplaatst op 14 november 2018

Waar ga ik beginnen.. Ik ben een vrolijke tante van 21 jaar oud. Vind het geweldig om te schrijven, dansen, films kijken, dingen ondernemen. Ik probeer altijd zo vrolijk mogelijk te blijven, en overal het positieve in te zien. Ik heb een leuke dochter van 15 maanden oud, een echte wijsneus is zij al. Ik zoek niet iemand die eens per 2/3 jaar een brief schrijft, ik vind het wel leuk om regelmatig met elkaar te schrijven. Na een heftige periode, lijkt het me leuk om op deze manier een leuke afleiding te zoeken. Ik hoor ik bedoel lees graag als jij interesse hebt. Liefs.