Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Gezocht geplaatst op 23 januari 2020

Hoi dames, leuk dat je even mijn oproepje leest.
Even wat steekwoorden: katten, tekenen, creatief bezig zijn, series, hond, getrouwd.
Ik ben 35 jaar en zoek penvriendinnen die ook open staan om vriendinnen te worden.

Wie lijkt dit leuk?

Reageren

Serena geplaatst op 23 januari 2020

Hallo allen,

Mij lijkt het leuk om nog een paar extra penvriendinnen erbij te hebben :) ik hou erg van schrijven en zo in contact met anderen te komen. Zelf ben ik 33 jaar en zoek wel leeftijdgenoten die iets te melden hebben, wat hun bezig houdt, diepgaande gesprekken en wellicht voor een uiteindelijke vriendschap willen gaan. Ben je geinteresseerd? Laat dan een berichtje achter!

Reageren

G geplaatst op 23 januari 2020

Hoi hoi, ik ben 32 jaar en net moeder worden van onze zoontje die is nu bijna 3 weken. Ik zou graag in contact willen komen met andere mama's die graag over van alles en nog wat willen praten (schrijven) van kraamtranen tot ja het maakt niet uit.

Reageren

Janny geplaatst op 23 januari 2020

Hey! Mijn naam is Janny, ben 25 jaar en woon in het groene Friesland. Woon samen met mijn vriend en onze drie lieve katten. Het leek me erg leuk om een penvriend(in)en te hebben lijkt me gezellig, ik mag graag nieuwe mensen ontmoeten en verhalen met elkaar delen. Mannen en of vrouwen maakt mij niks uit , als het maar vriendschappelijk bedoeld is :)

Verder vertel ik verder in de brieven die ik naar je toe mag sturen.

Reageren

Andreas geplaatst op 22 januari 2020

Hola! Andreas is mijn naam, ik ben 23 jaar oud en ik ben op zoek naar een penvriend(in). Leeftijd maakt mij niet zo echt uit. Liefst wel rond mijn leeftijd of ouder dan 17 en als je ook christelijk bent is dat helemaal geweldig. Ik geniet ervan om nieuwe mensen te leren kennen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, lekker buiten zijn en nieuwe plekken ontdekken. Verder besteed ik ook wat uren aan netflix en Youtube (Yes Theory fan). Veel meer ga ik niet verklappen. Stuur een berichtje en wie weet leren wij elkaar beter kennen. Introduceer jezelf wel even in het bericht. Alleen dan maak je kans op een reactie ;)

Reageren

Anne geplaatst op 22 januari 2020

Heej hallo ,

Mijn naam is Anne , ik ben 31 jaar en werk in de zorg. Ik ben vrijgezellig, samenwonend met mijn twee katten en een hondje.

Sinds een aantal jaar heb ik wat penvrienden en zou er nog wel eentje bij willen .

Schrijven over het dagelijks leven. De leuke , de wat minder leuke dingen . Zo nu en dan kun je wat leuks verwachten bij een brief , (papieren) cadeautjes. Soms maak ik er een feestje van met een bepaald thema! Quotes , wijsheden, dat soort dingen ! Vrolijke post!

Dingen die mij bezig houden :

Wandelen , dieren , muziek , yoga, sportschool, creativiteit, natuur, planten/bloemen, zelfontwikkeling.

Ik ben iemand die positief maar nuchter in het leven staat.

Reageren

Nancy Ruijters geplaatst op 20 januari 2020

Hoi mijn naam is Nancy ik ben 42 jaar. Ik ben Verpleegkundige, heb een boederderij met allerlei lieve dieren en ik houd van snail mailen, junk journals maken, tekenen kortom heerlijk creatief bezig zijn. Ik snail al een tijdje en dat bevalt prima maar ik ben opzoek naar iemand die niet al te lange brieven wilt schrijven maar meer houdt van echt iets moois, gezelligs en leuks te knutselen dus in principe meer ervaring heeft met snailen. Die het misschien ook leuk vind om af en toe eens een junk journal te maken voor elkaar of leuke spulletjes uit te wisselen. Ben jij ook iemand die opzoek is naar iemand om samen creatief bezig te zijn en creatieve ideeën uit te wisselen dan stuur een mailtje zodat we elkaar blij kunnen maken met super leuke post!
Lieve groetjes, Nanc.

Reageren

Anique geplaatst op 19 januari 2020

Hey,
Ik ben Anique en ik ben 15 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriend of vriendin. Ik zoek iemand die ongeveer mijn leeftijd heeft. In het dagelijks leven ga ik 5 naar school en buiten school doe aan wedstrijdzwemmen. Ik vind het gezellig om buiten school af te spreken met vriendinnen. Als het je leuk lijkt om met mij penvrienden te worden stuur me een berichtje.

Groetjesss
Anique

Reageren

Vera de Heus geplaatst op 19 januari 2020

Hoi,Ik heet Vera de Heus,ik ben 9 jaar en woon in Nieuwendijk.
Mijn hobby's zijn tekenen,dansen,zingen en cornet spelen.
Ik vind het leuk om brieven te schrijven en te krijgen!
Ben jij een meisje van 9 of 10 jaar oud en wil je mijn penvriendin worden? Stuur dan een berichtje!
Groetjes Vera

Reageren

Anneke geplaatst op 19 januari 2020

Hallo,
Ik ben Ann en woon in het noorden van België, tegen de Nederlandse grens. Al jaren schrijf ik graag brieven. Verder lees ik, maak ik al wandelend fotokes van dingen om me heen, nam ik na jaren de breinaalden weer op en leer ik graag nieuwe mensen kennen. 52 jaar geleden kwam ik op dit wereldbolleke terecht. Nu heb ik 2 volwassen kinderen waar ik erg trots op ben en woon ik samen met mijn vriend. Werken doe ik als nachtverpleegkundige.
Zin om me beter te leren kennen, verhalen met mekaar uit te wisselen? Ik kijk alvast uit naar je reactie!
Lieve groetjes
Anneke

Reageren

Max geplaatst op 17 januari 2020

Hoi! Ik ben Max, ben 26 jaar oud en kom uit het zuiden van het land. Ik houd er van schrijven en merk de behoefte om al schrijvende contact te hebben met iemand. Dit kan zijn over de allerdaagse dingen maar ook over meer persoonlijkere dingen. Verder woon ik al 3 jaar samen met mijn lieve vrienden. Ik sta open om te schrijven met mannen als vrouwen zolang de intentie duidelijk is dat het vriendschappelijk is.

Groetjes, Max

Reageren

He geplaatst op 17 januari 2020

Hallo allemaal,
Brieven schrijven is voor mij een manier om even weg te gaan van de snelheid en drukte die het leven soms met zich meebrengt. Het geeft me verbinding en erg veel plezier. Zowel het schrijven als het lezen van een brief. Ik vind het leuk om leuk briefpapier te gebruiken, maar het kan ook mooi papier zijn uit bijvoorbeeld de Flow. Het geeft mij plezier om op iets moois te schrijven, de inhoud vind ik belangrijker. En soms zal ik er een extra kaartje bij doen, maar ik zal geen snailmailpakketten maken.
Nog iets over mij: ik ben 30 jaar, getrouwd, moeder (van een zoontje die part-time bij ons woont), ik hou van wandelen, musea bezoeken, koken, uiteten, series kijken én schrijven en lezen. En eigenlijk nog veel meer. Maar dat bewaar ik voor in de brief :)

Heb je zin om eens te kijken of het klikt?
Groetjes van deze import-Brabander ;)

Reageren

Eline geplaatst op 17 januari 2020

Hoi
Ik ben Eline 8 jaar bijna 9 jaar. En vind het leuk om met kinderen te schrijven ik ben gek op honden en katten en dansen en zingen knutselen.
Wil jij met mij schrijven
Groetjes eline

Reageren

Patricia geplaatst op 16 januari 2020

Hey lieve (toekomstige) penvriendin,
Heb je net als ik zin om (moeilijke, lastige, verdrietige, maar ook leuke,gelukkige, mooie en grappige) levenservaringen uit te wisselen?
Denk je ook graag na over (de zin van) het leven?
Zin in een echt, diep, warm contact?
Dan ben jij de penvriendin die ik zoek!
Ik ben 52j met partner, 6 kinderen en 2 kleinkinderen.
Ik hou van wandelen, muziek (spelen), lezen, honden, vogels,...

Liefs van Patricia

Reageren

Robin geplaatst op 15 januari 2020

Hoi lezer!
Mijn naam is Robin en ik ben 16 jaar, ik ben woonachtig bij Amsterdam.
Het lijkt mij erg leuk om weer een penvriendin te hebben die ook woonachtig is in Nederland!
Ik schrijf graag lange brieven, maar een kaartje vind ik ook leuk. Ook post sturen in de vorm van snail/happy mail doe ik graag!
Ik volgde de opleiding tot paraveterinair dierenarts assistente, echter ben ik daarmee gestopt en begin ik eind januari aan de opleiding marketing & communicatie.
Ik houd ontzettend veel van dieren en de natuur, psychologie en spiritualiteit vind ik ook erg interessant en zijn onderwerpen waar ik me mee bezig houd!
Ik lees graag, ik rijd paard en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.
Ik hou van vintage kleding maar heb niet echt een specifieke kledingstijl, het verandert elke dag🙃.
Ik ga vaak uit met vriendinnen en vind het ook leuk om ergens wat te drinken of uit eten te gaan!

Mocht je het leuk vinden om brieven uit te wisselen hoor ik het graag :)

Liefs, Robin

Reageren

Kaartengek geplaatst op 15 januari 2020

Hallo ik zoek penvriendinnen die het leuk vinden om elkaar een kaartje te sturen mijn kaartenbox zit overvol en wil graag wat versturen. Postcrossing is te duur voor mij dus een uitwisseling in Nederland lijkt mij een leuk idee. Kort iets over mezelf; hou van dieren heb zelf een kat, fotograferen, museum, creatief bezig zijn, strand, schrijven, spiritualiteit. Zelf ben ik bijna 51 jaar. Groetjes en wie weet tot schrijfs...