Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Wendela geplaatst op 18 januari 2019

Hooi,

Ik ben 21 jaar en ik hou vab tekenen, knutselen, schilderen en echt allee wat met papier en stationary te maken heeft. Helaas zijn er in mijn omgeving niet veel mensen die dezelfde hobby's delen. Daarom zoek ik een penpal om snail mail naar te sturen, maar iets krijgen lijkt me ook leuk!

Hopelijk is er iemand die dit samen met mij wil doen!

Xxx Wendela

Reageren

Emma geplaatst op 18 januari 2019

Hee!
Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar en studeer aan de Universiteit Utrecht.
Het lijkt me leuk om positieve, interessante en "echte" brieven te schrijven met iemand die op een open manier naar de wereld kijkt en nieuwsgierig is. (En het is handig als je niet allergisch bent voor enthousiaste verhandelingen over films, boeken of theater ;) )
Zelf houd ik van lezen, wandelen, films, schrijven, bakken, theater, andere creatieve dingen en verwonder ik me geregeld over wat er allemaal gebeurt in de wereld.
Hopelijk hoor ik van je!
Groetjes, Emma

Reageren

Kaat geplaatst op 18 januari 2019

Hi!

Al jaren heb ik zin om in contact te komen met een fijne penvriendin! En nu is het moment aangebroken dat ik hopelijk een manier heb gevonden om iemand te vinden.

Het beste kan ik mezef omschrijven als een rustige, trouw en meelevend persoon.

Ik ben al een aantal jaar ondernemer in de creatieve sector. En doe dit vooral op mijn gevoel. En probeer mijn weg te vinden in de ‘zakelijke, mannelijke ondernemerswereld’.

Verder ben ik 29 jaar, heb geen kinderen, woon in Brabant en een geen taalwonder.

Ik word blij heel blij van koken, wandelen, lange gesprekken voeren, lezen, theater, filmhuis, kopjes thee, planten en lekker thuis zijn.

Het lijkt me heel erg leuk om in contact te komen met iemand die graag over de dagelijkse dingen in het leven schrijft en af en toe wat diepgaandere brieven. Ik kijk er naar uit om een mooie vriendschap op te bouwen.

Misschien tot binnenkort! :)
 

Reageren

Merel geplaatst op 17 januari 2019

Hallo allemaal,
Mijn naam is Merel en ik ben een (meisje naar jongen) transgender.
Ik heb het ongeveer een half jaar geleden ondekt en ik zoek iemand tussen 10 en 15 jaar om mee te schrijven.
-Merel (12 jaar)

Reageren

Megan geplaatst op 17 januari 2019

Hii! :)
Mijn mam is Megan, ik ben 21 jaar en op zoek naar een leuke penvriend of vriendin! Mag zeker allebei! Na een jaar in 2018 waarin ik alleen maar shit heb gehad, shit waar ik eigenlijk nog steeds door heen ga, ben ik op zoek naar een leuke brief van een geweldig persoon die mij kan opvrolijken! Maar ik ben niet alleen maar sad hoor, ik ben ook heel vaak vrolijk en ben dol op schrijven. Het schrijven van brieven, of leuke korte verhaaltjes. Misschien kunnen we als we een echte klik hebben wel elkaar ontmoeten, dat zou mij heel leuk lijken! Ik houd van Netflixen, schrijven, lezen, creatieve uitjes, mijn haar verven, fotografie en kinderen! Ik werk zelf ook in het onderwijs. Lijkt het je leuk om mijn penvriend of vriendin te worden? Ik kijk uit naar je berichtje!! Liefs Megan

Reageren

Maagband geplaatst op 16 januari 2019

Hallo allemaal,

Zijn er penners die ervaring hebben met een maagbandje? Of maagverkleining? Of een virtuele maagband?
Graag zou ik van gedachte willen wisselen en met elkaar er over schrijven.
Groetjes.

Reageren

Xaviera geplaatst op 16 januari 2019

Hi iedereen,

Ik ben 26 jaartjes jong, woonachtig in Suriname. Ik ben een nagelstijlist, ik houd van Haken, breien en bakken. Verder houd ik ervan te gaan wandelen en films kijken. Ben jij net zo gezellig en echte levensgenieter, stuur mij dan een mail. Graag serieuze penvrienden ( die geen moeite hebben met de afstand).

Groetjes,

Reageren

ymke geplaatst op 16 januari 2019

! Ik ben Ymke, 18 jaar oud en zoek een leuke penvriend(in). Hier zijn een paar dingen over mezelf die jullie misschien interessant vinden: ik studeer mechanica & automechanica, ik werk 2 jobs en doe vrijwilligerswerk. Fitness is mijn hobby, ik ben enorm sociaal. Heb je interesse, dan mag je me altijd contacteren, ik bijt namelijk niet 😉 Liefst iemand rond dezelfde leeftijd, maar ik sta open voor alles 🙂 Ik hoop snel van je te horen! Liefs Ymke!

Reageren

Marleen Muijsert geplaatst op 15 januari 2019

Bij deze lijkt het me leuk om met vrouwen kaarten uit te wisselen, het mogen zeker zelfgemaakte kaarten zijn en ook andere kaarten.
Houd onder andere van elfenkaarten, zoals van Molly Brett en andere soorten elfen.
Verder kunstkaarten, illustraties uit kinderboeken en kaarten met de zee.
Ben benieuwd naar de reacties.

Reageren

Pen vriendin geplaatst op 15 januari 2019

Hallo allemaal,
Ik ben een jonge vrouw van begin 40. Ben getrouwd. We hebben een gezin.
Ik mag graag creatief zijn. Dit kan op velerlei manieren. Kleuren. Verven. Kaarten maken.
Maar ook brieven schrijven. Leuke echte post schrijven en maken. en natuurlijk ook ontvangen.
Wie zou ook willen schrijven?
Groetjes

Reageren

Floor geplaatst op 15 januari 2019

Hey jij! Opzoek naar een penvriendin?
Ik ben een jonge meid van 22 en vind het erg leuk om creatief bezig & met kinderen te zijn! Anderen vermaken en blijmaken is mijn ding. Verdere hobbys zijn heel afwisselend maar ook lekker standaard, graag bezig met muziek, creatieve dingen, series/films kijken, gezelligheid, spelletjes en eten bakken & proeven natuurlijk ;)
Ik ben afgestudeerd en momenteel werk ik parttime. Iemand die zin heeft om te schrijven? J/m rond mijn leeftijd graag. Doe maar een berichtje dan hoor ik het wel!

Reageren

Xaviera geplaatst op 15 januari 2019

Hi iedereen,
Ik ben een jonge dame van 26 jaar. In mijn vrije tijd ben ik nagelstijlist en ik houd ook van haken en breien. Verder houd ik van lekker wandelen en lekker eten en heel super gezellig bezig zijn.

Reageren

Melinda geplaatst op 14 januari 2019

Hallo allemaal, leuk dat je dit oproepje leest.
Ik ben een vrouw van 40 jaar. Getrouwd en 1 dochter. Ik houd veel van dansen, schrijven, lezen en de natuur. Ik heb veel interesse in psychologie, relaties, liefde, ben bezig met een studie hierin. Ik vind het leuk om over wat meer diepzinnige, filosofische, persoonlijke thema's te schrijven, afgewisseld met de meer praktische dingetjes. Interesse in spiritualiteit, ben wel redelijk nuchter verder.
Hartelijke groetjes, Melinda
ps ik vind het fijn om eerst wat te mailen, om te kijken of het klikt. Daarna is echte brieven schrijven natuurlijk het leukste !!

Reageren

Yvonne geplaatst op 13 januari 2019

Ik ben een vrouw van 53 jaar oud, zeer gelukkig getrouwd. Ben werkzaam in de avond. Mijn man is al met pensioen. Mijn hobby s zijn lezen (thrillers) haken tekenen handletteren zwemmen en wandelen. Mag ook graag in de keuken staan. Graag kom ik in contact met een leuke vrouw, die het leuk vind om met mij te pennen! Tot snel

Reageren

Suus geplaatst op 13 januari 2019

Hallo allemaal,

Penvriendinnen genoeg, maar niet meer lid van een kaartenpostgroep. Dat bevalt me goed, maar ik mis het krijgen van leuke kaarten. Met name bepaalde (mooie ;-)) kaarten zoals roodkapje, bepaalde kaarten van Editions des Correspondances zoals Mila (schrijf je dat zo ;-)), Inge Look, Molly Brett, trollen, draken, Charlotte Dematons, elfjes, de verderkijker, cotton candy, sesamstraat, de muppets, moomins, sprookjesachtige kaarten.

Mocht je 1 (of meer) van bovengenoemde kaarten hebben, dan zou ik het graag horen. Ik heb een aardig uitgebreide kaartencollectie, ik hoor graag wat je terug zou ontvangen.

Ik houd ook nog van enorm volgeschreven kaarten ;)

Reageren

Luna geplaatst op 13 januari 2019

Hoihoi!

Ik ben Luna 14 jaar oud, en het lijkt mij heel leuk om een penvriendin te hebben. Mijn interesses liggen bij: Netflix, Paarden en Schrijven/tekenen. Qua films/series hou ik van: Pirates of the caribbean, The 100, Pretty little liars en soortgelijke films en series. Lijkt het je leuk mijn penvriendin te worden? Stuur me dan een berichtje.

Liefs,
Luna