Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sylvia geplaatst op 21 september 2018

Hoi. Ik ben Sylvia. Ik ben 15 jaar. Graag zou ik met iemand willen corresponderen. Woonplaats maakt niet veel uit. Zelf hou ik veel van lezen, schrijven en muziek luisteren. Elke reactie is welkom! Alvast bedankt.

Reageren

D. geplaatst op 20 september 2018

Hey hallo ik ben een vrouw van 42 met een gezin en woon in Zeeuws Vlaanderen. Graag zou ik leuke penvriedinnen willen die een beetje in de buurt bij mij wonen.

Reageren

👀❣ geplaatst op 19 september 2018

Hay, Ik ben opzoek naar een penvriend van ongeveer mijn leeftijd (17 jaar). Ik sport veel en hou van alles dat met voeding en gezondheid te maken heeft.
Ik hoop iets van je te horen.🗨❣

Reageren

Marietje geplaatst op 19 september 2018

Hallo, ik ben een vrouw van 32 jaar, woon in Drenthe samen met mijn vriend en kat. Ik ben een groot dierenliefhebber (vooral katten), hou van lezen, fietsen, Netflix, kokkerellen en hou er van om lekker crea Bea bezig te zijn. Zit momenteel thuis vanwege een burn out en het lijkt me leuk om met iemand te snail mailen. Heb het zelf nog nooit gedaan maar lijkt me erg leuk om dit te proberen en eens een ander contact te hebben dan via social media..

Reageren

🌱 geplaatst op 19 september 2018

Ik ben geïnteresseerd in de natuurreligie, en ben daar nog zoekende in. Ben op zoek naar penvriendinnen om deze interesse mee te delen (en wie weet nog meer gezamenlijke interesses). Daarnaast vindt ik niets zo leuk dan post ontvangen via pen en papier en mijn creativiteit daarin kwijt te kunnen.

Ben je ook hiernaar op zoek, dan hoor ik graag van je

Reageren

Nancy geplaatst op 18 september 2018

Ja, wie zou het leuk vinden om lekker aandeel slag te gaan met pen en papier? Weer eens leuke post te ontvangen ipv folders en rekeningen:)

Ik vrouw van 40, gehuwd en moeder van 2 dochters. Werkzaam inde zorg, enorm creatief: haken, knutselen, knippen en plakken:) lezen en een spelletje doen vind ik ook leuk.

Ik ze tot snel!

Groetjes

Reageren

Daisy geplaatst op 17 september 2018

Hey, Ben jij hier ook op zoek naar single penners of snailmailers tussen 30 en 40 jaar? Tranen en rotsen in de branding zijn ook welkom. Laat me maar wat weten. Groetjes, Daisy

Reageren

Penvriendin geplaatst op 16 september 2018

Hey hoi.

Ben op zoek naar een penvriendin. Jou leeftijd maakt me niet veel uit. Ben zelf 40, vrouw van en moeder.Woon in Nederland. Lijkt me ook leuk om met dames uit het buitenland te schrijven.

Tot snel

Reageren

leentje geplaatst op 15 september 2018

Hallo. Woon in België in buurt van Halle. Mama van 4 kinderen en oma van 2 kleinkindjes. Hou super veel van de zee. Wil graag praten(schrijven) over het leven. Over de mooie dingen van het leven maar ook over diepgaande dingen

Reageren

Audrey geplaatst op 14 september 2018

Hallo- ik ben Audrey, 45, vader van twee kinderen, en ik leef in Zürich. Geboren te Brussel en zoon van een vlaaming leefde ik meestal in het buitenland. ik zou graag een vlaamse penvriendin hebben. vóór mij is het wel interessant af en toe van iemand te lezen en terug te schrijven.

Reageren

Janet geplaatst op 14 september 2018

Hallo, ik ben janet 37 jaar en moeder van 2 jongens. Ik kom uit vlaardingen, hou van muziek, series en boeken. Ga graag naar buiten uitwaaien aan zee of de natuur in. Het lijkt me leuk te schrijven of kaartjes te sturen met andere vrouwen, want wie vind het nou niet leuk een kaartje/brief te ontvangen.
Groetjes janet

Reageren

ilona geplaatst op 14 september 2018

Heey allemaal :)
Ik ben opzoek naar penners :) Omdat een aantal van mijn penners zijn gestopt heb ik nog plaats voor een paar, liefs nederland.

Ikzelf ben ilona 27 jaar en woon met mijn man en beesten boel in zwolle/overijssel.

Lijkt het je leuk? stuur dan een mailtje :)

liefs ilona

Reageren

Geboortejaar : °50-°60 plussers geplaatst op 14 september 2018

Nu genieten we nog van een mooie nazomer .
Maar straks staat de lange koude winter weer voor de deur .
Wat is er dan heerlijker dan binnen te blijven en leuke brieven
te ontvangen en ook te schrijven ?
Ben jij iemand met een oude ziel die soms toch niet volwassen word ?
Vrouwen , geboren in de jaren °50 - °60 dan zoek ik jou .

Reageren

janny druijff geplaatst op 14 september 2018

Hallo jongelui
Ik ben een weduwe van 69 jaar oud en hou van post, ben pas verhuist en moet nog wat wennen. Welke oudere vrouw wil met mij schrijven en snails uitwisselen. Mijn hobby s zijn fotografie, insectenfotografie , koken, lezen, knutselen met papier en schrijven. Graag zou ik een knutselgroep oprichten in Duiven.

Reageren

Xandra geplaatst op 14 september 2018

Dag allemaal!
Ik ben Xandra, 32 jaar, mama van een twee schitterende kindjes. Een zoon van 4,5 en een dochter van 2. We willen graag nog een derde kindje. Mijn man en ik zijn 1,5 jaar gehuwd, maar bijna 9 jaar een koppel.
Ik werkt halftijds als opvoedster bij jongeren met gedrags- en emotionele problemen. De andere helft ben ik huismama.
Ik was verbaasd om te lezen dat penvrienden nog bestaan... maar tegelijk ook mega-enthousiast! Want wat deed ik dit vroeger al zo graag! Ik kijk ernaar uit op penvrienden te hebben, en terug te mogen schrijven. Belgie of Nederland maakt niet uit 😉
Tot snel!

Reageren

Bianca geplaatst op 14 september 2018

Hoi ik ben Bianca 48 jaar moeder alleenstaande moeder met 2 volwassen dochters. Ik hou van lezen, schrijven, handwerken en tekenen. Het lijkt me superleuk om met iemand te schrijven. Ik woon in Schiedam.