Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Merel geplaatst op 19 juli 2018

Hiii, mijn naam is Merel, 15 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriendin rond mijn leeftijd. Ik kom uit Noord-Brabant. Hobbys: Hockey, beetje creatief doen, lekker kletsen, afspreken met vrienden en vriendinnen, shoppen, netflixen en nog veel meer eigenlijk :) Ik ben actief op social media en zou het leuk vinden om met iemand over vanalles te praten. Zowel sirrieuze als lollige gesprekken! Ik houd van schrijven met pen en papier. Interested? Stuur me een berichtje! -M

Reageren

Lorann geplaatst op 19 juli 2018

Hoihoi😀 hier ben ik weer. Ik heb hier al eens eerder een oproepje geplaatst, ik had toen 3 penvriendinnen jammergenoeg heb ik er nu nog maar 1 daarom lijkt het me leuk om hier nog wat penvriendinnen te vinden maar goed even iets over mij ik ben een vrolijk meisje van 10 jaar ik heb best wel veel hobbys en na de vakantie ga ik naar groep 8 mijn hobbys zijn: bezig zijn met dieren bakken fotograferen sieraden maken en nog veel meer hopelijk word jij mijn penvriendin
Xxx lorann

Reageren

Celi geplaatst op 18 juli 2018

Ik wil heel graag een penvriendin maar kan er nergens eentje vinden. Ik hoop dat dat hier wel gebeurt!:) Ik ben 15 jaar en ben dol op creatieve dingen maar eigenlijk vind ik alles wel leuk! Ik houd ook erg van Netflix. Interesse? Mail me dan op shanaantje@gmail.com (gmail)

Reageren

Rian geplaatst op 18 juli 2018

Hoi, ik ben een meisje van 15 jaar oud en ik heb een lichte vorm van autisme. Ik schrijf momenteel met een vrouw van 95 en dit for ik al 4 jaar. Haar conditie gaat achteruit en ik vind het fijn om dan iemand te hebben waarbij ik toch nog m'n hart kan luchten. Ik hou van Netflix, gezellig met vrienden samenzijn, schrijven, muziek luisteren maar eigenlijk vind ik alles wel leuk. Ik zou graag een vrouwelijk penmaatje willen. Leeftijd is voor mij niet zo'n punt. Ik hoor graag van iemand :)
Groetjes!

Reageren

Beelddenker geplaatst op 17 juli 2018

Het lijkt me leuk om weer ouderwets met iemand te schrijven. Ik ben een 36 jarige vrouw en heb een vorm van autisme. Deze wereld overweldigd me, het liefst ben ik in de natuur. Ik ben graag creatief bezig, tekenen, schilderen, fotograferen, knutselen. Ik zit graag met mijn hoofd in de boeken, en bezig me te verdiepen in yoga en meditatie. Ik hou van lange brieven schrijven en/of tekenen, filosoferen over het leven :)

Reageren

Roy geplaatst op 17 juli 2018

Hallo Allemaal :D
Ik ben Roy, 23 jaar oud en ik zoek een penvriend(in). Leeftijd maakt niet uit, zolang je maar graag brieven schrijft haha.

Ik ga a.s. Vrijdag (20-07-2018) voor een project naar de Belgische Ardennen en wil graag in die periode brieven schrijven, want er is niks zo speciaal als een ouderwets met de handgeschreven brief.
Ik Vind zowat alles wel interessant, voornamelijk geschiedenis, sport, de ruimte etc.

Lijkt het jou wat?:D laat het me dan weten!!!
Fijne dag nog !

Reageren

Gezocht geplaatst op 16 juli 2018

Hoihoi! Ik ben een meisje van 15 jaar , maar ik voel me een stuk ouder haha. Ik hou veel van feesten , dieren , natuur , fotograferen , lezen en hou me ook veel bezig met feminisme. Ik kan eigenlijk wel over elk onderwerp gezellig mee praten/schrijven en kan ook heel serieus zijn! Ik zoek iemand rond dezelfde leeftijd als ik. Jongen of meisje maakt mij niks uit!
Hopelijk tot schrijfs! :p

Reageren

Gerda geplaatst op 16 juli 2018

Ik ben op zoek naar penvrieden of vriendinnen in de leeft.van 60-75 j mag ook jonger zijn wel met pen en papier en niet die na 2 brieven alweer afhaken want die hoeven echt niet te reageren maar dus ook niet per mail gr.Gerda ik ben zelf 70 j

Reageren

Sarah geplaatst op 16 juli 2018

Hoihoi! Ik ben een meisje van 15 jaar oud en ik hou erg veel van brieven schrijven! De onderwerpen die ik vooral leuk vind zijn : dieren , natuur , fotografie , tekenen , lezen , netflix en nog veel meer! Ben je nou een meisje of een jongen van ongeveer mijn leeftijd en lijkt het je leuk om brieven naar elkaar te schrijven? Laat het me dan zeker weten! :D

Reageren

Hooggevoelig typetje ! geplaatst op 15 juli 2018

Hi, vind jij deze maatschappij ook lastig bij te benen ? Ik ben Mirjam, hooggevoelig. Dol op (mijn) dieren, thuis rommelen/relaxen, filosoferen, psychologie. Mijn wens is in een vrijstaand huis(je) in een bosrijke omgeving verwaarloosde en oude(re) dieren op te vangen en verzorgen met mijn zielsverwant ! Zoek penvriend/in waarmee ik level op veel gebieden. Ik heb bewust geen kids en ben single. Voel je herkenning ? Reageer en wie weet schrijven wij elkaar brieven op ouderwets postpapier !

Reageren

Andrea geplaatst op 13 juli 2018

Hi!
Mijn naam is Andrea en ik ben 20 jaar.
Ik kom uit België en wil via brieven schrijven nieuwe mensen leren kennen.
Want persoonlijke brieven zijn een uniek cadeau.
Mijn hobby's zijn: schrijven van verhalen en gedichten, breien, haken, naaien, Indonesische volksdans en dansen via Just Dance, tekenen (doe tekenfilm op de kunstacademie), reizen (hou van citytrips), koken, lezen (strips, Graphic Novels en boeken), films kijken, uitgaan, met mijn kat spelen (die is zo schattig!), shoppen, fietsen, bakken (al doe ik dat niet zo vaak) en schminken.
Mijn dromen in chronologische volgorde:
1. Schrijfster
2. Kostuumontwerpster
3. Zorgboerderij opstarten
4. Striptekenaar worden
5. Vintage winkel openen

Verder omschrijf ik mijn karakter als dromerig, vrolijk (al kan ik ook mijn dipjes hebben), creatief en actief.
Mijn uiterlijk: ik heb blauw/groene ogen en halflang haar. Vintage kleren, opgestoken haar en vaak geschminkt.

Ik ben op zoek naar iemand die graag brieven schrijft. Ik schrijf laaaaaaange brieven dus als je geïnteresseerd bent: zet je maar schrap (haha).

Wees niet verlegen! Ik sta open voor iedereen!

Andrea

Reageren

🏪 geplaatst op 13 juli 2018

Hallo. Ik ben op zoek naar een penvriendin tussen de 18 en 23 jaar (iets ouder mag ook). Ben bijna 21 jaar. Verder introduceer ik me wel in de brieven. Het liefst zoek ik ook een penvriendin die single is.

Bedankt voor je aandacht voor mijn oproep en zie reacties graag tegemoet.

Reageren

Zus geplaatst op 13 juli 2018

Hoi,
Ik Ben op zoek naar een penvriendin! Iets korts over mij, 50 jaar, getrouwd, moeder van 2 jongens waarvan de jongste zorgintensief, ik hou van wandelen, bioscoopje,eten, dansen,muziek, papier en creatief bezig zijn met alles wat op mijn pad komt.
Lijkt het je leuk om leuke,echte post te krijgen? Het lijkt mij ook leuk! Tot schrijfs!

Reageren

Maud geplaatst op 13 juli 2018

Heey allenmaal ik ben maud ik ben 18 jaar en hou Erig van brieven schrijven en ze te ontvangen ik hou van schrijven bakken creatiefen brieven te schrijven naar leuke winkeltjes gaan en af en toe eens een leuk filmpje kijken ook ben ik een feestbeest want ik woon tensloten in limburg spreek ik jou aan wacht dan niet langer en stuur mij maar een mailtje en wie weet tot snel

Reageren

Loraine geplaatst op 12 juli 2018

Hoi,
Ik ben Loraine en ik ben 17 jaar oud.
Ik ben alternatief, mijn style komt erg in de buurt van punk maar ook gothic.
Ik heb een enorm brede muziek smaak. Ik luister voornamelijk naar metal, maar volk, psytrance en wat goede rap zoals eminem kan ik ook erg waarderen. Tekenen vind ik ook erg leuk. Ik zoek een pen vriend(in) met dezelfde interesses die het leuk zou vinden om met mij te willen schrijven.

Stuur gerust een mailtje,
Groetjes Loraine

Reageren

Maya geplaatst op 12 juli 2018

Hey iedereen!
Ik ben Maya, 16 jaar en hou van fotografie, reizen, nieuwe mensen/plaatsen/dingen leren kennen, Netflix, katten, lezen, tekenen, bakken en nog veel meer.
Ik ben opzoek naar een penvriend(in) van ongeveer dezelfde leeftijd die liefst in België woont. Ik kijk al uit naar je brief! :)
Liefs, Maya