Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Snailtje geplaatst op 26 september 2020

Hoi hoi,
Ik (vrouw) ben een 50 jarige postliefhebber, snailmail/mail art en zou het leuk vinden via die manier andere post crea bea's tegen te komen.
Een paar steekwoorden; hond, gerbera's, de kleine prins, little britain, één dag niet gelachen is één dag niet geleefd, open minded, ram.
Ben je rond mijn leeftijd en denk je nah dat wil ik best eens proberen, schuif je muis naar de 'reageer' knop en laat een berichtje achter :-)

Reageren

passie voor schrijven geplaatst op 25 september 2020

Wie is er net als ik verslaafd aan brieven schrijven met veel verschillende mensen? Over allerlei onderwerpen, niks is te gek!Iedereen is welkom..
ik ben zelf 50 maar het enige wat telt is dat er een klik is...dus wie durft?

Reageren

Vivian geplaatst op 25 september 2020

Hallo,

Mijn naam is Vivian. Ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn man en onze twee dochtertjes in de provincie Groningen.
Ik ben op zoek naar een langdurige penvriendschap waarbij de focus op de brieven ligt en wat minder op de aankleding van die brieven. Naarmate het contact meer kleur krijgt zal dit echter voor de brieven ook gaan gelden :-)
Mijn interesses zijn muziek muziek muziek! Verder Harry Potter, lezen, Netflix, horror en natuurlijk schrijven.
Als dit je aanspreekt, stuur me dan een berichtje en wie weet klets ik je binnenkort per post de oren van het hoofd, haha :-)

Reageren

Fryslan geplaatst op 25 september 2020

heej hallo, ik ben 41 jaar, getrouwd, kids en woon in friesland.
Heb inmiddels al een paar hele leuke vriendschappen hier gevonden maar kan er nog wel 1 of 2 bij.
Ik ben gek op lange brieven schrijven. Nee geen snail mails. Ik ben al geen ster in sinterklaas surprises dus verwacht van mij geen kunstwerken. ;-) Wat ik je wel kan bieden? Een gezellige lieve penvriendin die vrij snel terug schrijft en wellicht een vriendin voor het leven is? Mijn hobby's? ik hou van shoppen, sporten, bioscoop (maar ook netflix enzo), terrasje pakken, boek lezen (literaire thrillers), en lange brieven schrijven!
Benieuwd? Reageer en misschien klikt het wel :-)

Reageren

Snailtje geplaatst op 25 september 2020

Hoihoi

Vrouw, 50, noorden van het land, creatieveling die houdt van brieven schrijven in combinatie met snailmail/mail art.
Wandelen (met de), hond, koken, tekenen, de kleine prins, gerbera's, strand en bos (hond ook weer mee), kleurrijk, één dag niet gelachen is één dag niet geleefd.
Dat is de ultra beknopte omschrijving van mij.

Ben jij een vrouw van zo ongeveer tussen de 45 en 60 en denk je daar wil ik wel eens een postzegel aan spenderen, schroom dan niet en klik op de 'reageer' knop :-)

Reageren

Penvriendin geplaatst op 23 september 2020

Ken je het gevoel van wachten op de postbode in de hoop dat er een lange brief voor je bij zit? Een dikke envelop van je penvriendin? Met wie je lief en leed kunt delen en een echte vriendschap op kunt bouwen? Hou jij van lange brieven met inhoud? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een spontane vrouw van 37, woon samen met mijn man en kinderen en mijn allergrootste hobby is brieven schrijven. Het ouderwets brieven schrijven. Ik maak dus geen snail mails al versier ik mijn brieven wel met washitapes en stickers. Ik ben gek op leuk postpapier maar het is voor mij absoluut geen must. Het gaat me echt om de inhoud. Verder ben ik op zoek naar mensen die vaker dan een paar keer per jaar schrijven. Zelf schrijf ik tussen de 4-6 weken terug. De ene keer gaat het sneller en de andere keer duurt het wat langer. Het ligt er maar net aan wat er op dat moment gaande is in mijn leven. Maar om een leuke vriendschap op te bouwen vind ik het schrijven met enige regelmaat wel belangrijk.
Ik ben op zoek naar gezellige vrouwen die net als ik een echte vriendschap willen opbouwen door het schrijven van brieven. Ik hou niet van korte brieven.
Naast het brieven schrijven hou ik van creatief bezig zijn, koken, bakken, wandelen, lezen, de wisselende seizoenen, nieuwe mensen leren kennen, films, muziek, uit eten gaan en nog zoveel meer.
Ik vind leeftijd niet belangrijk, of je wel of geen kinderen hebt maakt me ook niet uit, als we de welbekende klik maar hebben!
Nieuwsgierig geworden naar wie ik verder ben? Stuur me een gezellig bericht en wie weet vallen er binnenkort gezellige dikke brieven op onze deurmat !

Reageren

Felicity geplaatst op 23 september 2020

Hoi hoi lieve, leuke mensen,

Ik ben Felicity en ik ben bijna 18,yay! Ik heb 2 super leuke meiden hier ontmoet en wij wisselen leuke stickers, zelfgemaakte kaartjes, lange brieven, bijzondere washitapes en meer uit.

Omdat ik graag meer penvrienden binnen Nederland wil hebben om leuke brieven (en meer) mee uit te wisselen, plaats ik even dit oproepje. Wil jij dit nou ook? Stuur mij een berichtje! :)

Reageren

Chantal geplaatst op 22 september 2020

Ik ben opzoek naar een snailmail maatje waar ik elk maand een snailmail kan wisselen  liefst in Nederland.

Ik zou even voorstellen

Ik ben Chantal 25 jaar een woon half jaar op mezelf. Ik werk als pedagogisch medewerker in een (kinderdagverblijf). Mijn hobby's zijn kaarten maken, Snailmail, swap en journal.

Zou je het leuk vinden om met mijn snailmail reageer dan. Dan kunnen via mail als regelen

Reageren

Jolien geplaatst op 20 september 2020

Hoi,
Fijn dat je dit berichtje wilt lezen. Ik ben op zoek naar een pennenvriendin. Ik ben 11 jaar in december 12. Mijn hobby's zijn circus en Chiro. Ik zoek een pennenvriendin die tussen de 11 en de 13 is. En die liefst ook in België woont. Ik hoop dat jij mijn penenvriendin wilt zijn.

Reageren

Alice geplaatst op 19 september 2020

Dear reader,
I'm Alice. I'm 22 years old and studying in TU/e as an international master student. I like writing, reading, movies and cooking. Obviously I'm not a Dutch-user, so could you please contact with me in English. I'd like to learn Dutch in the future. :)
Kind regards,
Alice

Reageren

Amber geplaatst op 19 september 2020

Hoi allemaal,

Ik ben Amber en 10 jaar oud uit Nederland.

Ik doe graag aan snailmail. Dus zelf flipbooks maken, pocketletters, zelfgemaakte kaarten enz en verzend deze graag via post met een leuke brief erbij.

Nu ben ik op zoek naar een vast snailmailmaatje. Hou jij hier ook van en ben je tussen de 10-13 jaar dan mag je me mailen!

Groetjes,
Amber

Reageren

Stephen Bosmans geplaatst op 19 september 2020

Hallo iedereen, ik ben Stephen en ik ben 29 jaar. Ik woon in Zuid Limburg en ik werk als magazijn medewerker sinds kort. Ik zou het leuk vinden om nieuwe penvrienden te hebben om brieven en zo mee te schrijven, dit omdat ik geen penvrienden meer heb. Vooral omdat bijna niemand het accepteert/begrijpt hoe is ben. Ook nieuwe vriendschappen zou ik graag willen hebben, om ook wel een leuke dingen enzo mee te doen. Mijn familie hoeft dit niet te van me te weten maar ik ben dus genderfluid, voel me zowel man als vrouw, vaker vrouw dan man. En ik ben ook bi maar ik wil niet alles over mij vertellen, dat moeten jullie door schrijven achterhalen haha. Wie durft met me te schrijven? creatieve brieven of normale brieven, lekker hart luchten enzo :) En hopelijk voor een lange tijd!

Groetjes Stephentje

Reageren

Mieke geplaatst op 18 september 2020

Hoi ben 66 jaar en getrouwd.Heb uitwonende kinderen en een aantal kleinkinderen.
Altijd in de zorg gewerkt en sinds april met pensioen.
Hou van dieren borduren puzzelen wandelen en zoek een leuke penvriendin.V

Reageren

Freubelkont_Arenda geplaatst op 18 september 2020

Hoihoi,

Ik ben op zich niet op zoek naar een penvriendin of snailvriendin maar ik heb een hele leuke gorjuss snailmails gemaakt ( 2 van 3 postzegels en 1 van 4 postzegels) en zou die graag met iemand ruilen. Ik hou van gorjuss, dieren, vlinders, bloemen, disney, winnie the pooh en feetjes/elfjes/fantasie. Dus wie wil er ruilen met mij??

Groetjes,

Arenda

Reageren

Yara geplaatst op 18 september 2020

Lieve (misschien) wel toekomstige penvriendin,
Mijn naam is Yara, ik ben 19 jaar oud en woon in de Zaanstad (Nederland). Ik heb al eens eerder een oproepje geplaatst maar vind het schrijven zo leuk dat ik graag nog een penvriend(in) wil :). Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn: tekenen, knutselen, naaien, etc. zijn mijn hobbies. Ook ben ik gek op lezen, (thrift)shoppen, bakken en op katten!
Lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Stuur me dan zeker een berichtje met wat info over jezelf en wie weet tot schrijfs!☺️

Reageren

Amy geplaatst op 18 september 2020

Hey iedereen ,ik ben Amy, ik ben 9jaar oud, en ik ben van belgie.
Ik ben op zoek naar leuke meisjes van 8tot12 jaar oud waar ik op regelmatige basis een toffe brief mee kan uitwisselen.
Mijn hobby's zijn knutselen, tekenen ,verhaaltjes schrijven ,dansen en zoveel meer ,ik speel ook graag op de nintendo switch ( fortnite, mario ...) verder kijk ik graag 10 titans go, Sara,en zoveel meer :)

Als je mij graag een brief stuurt mag je mij zeker vragen om mijn adres

Tot gauw! groetjes Amy xx