Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Nanda. geplaatst op 1 oktober 2022

Hallo, Ik ben Nanda, 33jaar,
Ben op zoek naar een leuke spontane penvriendin, die ook van dieren houd.
mijn interesse is:
Grondwerk met onze pony.
Creatief bezig met bloemen enzo.
Scuba diving
Shoppen
Mode
Intreur
Wandelen
Bijbelkring.
Ik zoek dames tussen de 25 a 36jaar oud, die beetje de zelfde interesse hebben. Ik woon in het Noorden van Groningen.
Spreekt je dit aan ?? Ik hoop gauw van jullie tehoren! Groetjes

Reageren

Loes geplaatst op 30 september 2022

Hallo

Ik ben 25 jaar wonende in België en opzoek naar een pennenvriend(in). Ik studeer, doe verschillende vrijwilligerswerken, schrijf met gedetineerde en help met het leren van de Nederlandse taal bij integratie van personen. Verder houd ik van wandelen en squashen. Heb ik altijd verse bloemen in huis staan en houd ik van de natuur. Ik ben niet specifiek opzoek naar een bepaalde leeftijd of geslacht. Ik heb brede interesses en sta open om over alles te praten. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan hoor ik het graag!
Groetjes

Reageren

Lynn geplaatst op 29 september 2022

Hoi. Ik ben Lynn, ik ben 10 jaar en woon in Zuid-Limburg. Ik zit nu in groep 7. Mijn hobby's zijn dansen, zingen en scouting. Ik zou het leuk vinden om met een leeftijdsgenootje gezellig te schrijven. Groetjes, Lynn

Reageren

Geert geplaatst op 28 september 2022

Hoi! Ik ben Geert. Ik ben 47 en zoek een leuke penvriendin van tussen 30 en 45 jaar oud. Ik heb een brede interesse. Hopelijk tot snel

Reageren

Gezôcht 🧞‍♀️💌🏪 geplaatst op 27 september 2022

Hallo.
Ik ben opzoek naar een penvriendin tussen de 21 en 30 uit 🇳🇱. Ik hou van zwemmen, fietsen en natuurlijk van mijn vogels. Hopelijk krijg ik een berichtje van je? Met vriendelijke groet M.

Reageren

joline.l geplaatst op 27 september 2022

hallo, ik ben joline ik ben 11 jaar en woon in Nederland/ Zuid-Holland. Mijn hobby's zijn tekenen, hamsters, paardrijden, en creatief bezig zijn en buitenspelen. paardrijden doe ik elke maandag avond in het gevorderden uur. ik zit in groep8 en hoop volgend jaar bij leven en welzijn naar driestar Leiden te gaan. ik heb 6 huisdieren 3 katten en 3 hamster(wel allemaal een apart verblijf uiteraard). ik zoek iemand tussen de 10 en 13 jaar oud. groetjes joline 😄
 

Reageren

Liora geplaatst op 27 september 2022

Hi! ik ben Liora.
Ik ben 14 jaar en zoek hier wat vriendinnen om briefen, snailmail, kaartjes en meer naar te sturen.
Ik ben Christen en ik hou van alles met kunst, piano spelen, volleyballen, lezen en veel meer.
Ik zit in 3vwo en zoek iemand die ook ongeveer in de zelfde klas/jaar zit.

Reageren

Annemarie geplaatst op 26 september 2022

Dag allemaal, ik ben Annemarie, 62 jaar, werk in de zorg, heb een man ,
en grote kinderen, allemaal uit huis haha.
Verder een poes, ik lees graag en ben muzikant in een groot orkest.
Maar vooral schrijf ik graag brieven over wat we allemaal beleven in deze wereld.
Wie stuurt me wat???

Reageren

Milla geplaatst op 25 september 2022

Ik ben een Groote fan van bts ik ben 9 jaar en ik wil graag dat ook een fan is van bts als pennevrindin ik ben een meisje ik heb 2 katten 3 vissen 3 kippen hobby zwemmen ik kan heel goed dansen


Ik hoop dat ik iemand heb
Groeten milla

Reageren

Nan geplaatst op 25 september 2022

Hoi Ik ben nan, 33jaar, ik zoek een penvriendin die tussen de 30 en 38jaar is. Interesse is paarden, zwemmen, planten kweken.
Spreekt het je aan?? Dan hoor ik graag.

Reageren

lynn geplaatst op 25 september 2022

Hey ik ben Lynn ik ben 13 jaar uit en zit in de tweede ik woon in het Westland ik heb 1 zus en ik heb een hond mijn hobby en sport is paardrijden. ik zoek graag een penvriendin of penvriend om aan te schrijven want de laatsten tijd verveel ik me erg veel ik zoek een penvriendin of penvriend die ook op paardrijden zit en waar ik een beetje mijn paardrij verhalen aan kan vertellen en van hun ook kan horen.

Reageren

Kerstkaartjes! geplaatst op 25 september 2022

Heb al eerder eens eenzelfde oproep geplaatst en dacht: "Waarom niet nog een keer?"
Prettig gestoord als ik ben (grinnik), ben ik natuurlijk nogal vroeg hiermee. Maar hé, beter te vroeg dan te laat , nietwaar?
In het huidige (veelal onpersoonlijke) digitale tijdperk, het uitdunnen van vrienden- en/of familiekringen om wat voor reden dan ook, gewoon tegenslag of eenzaamheid, lijkt het mij dat er genoeg mensen zijn die het leuk zouden vinden met kerst een kaartje in de bus te ontvangen.
Wie lijkt het leuk een kerstkaart van mij te ontvangen? Je mag het ook voor een ander vragen. Een kerstkaart terug sturen? Mag, maar is zeker niet verplicht. Laat het alleen dan wel even weten, wanneer je er ook eentje terug wilt sturen. Ook wanneer je het voor een ander wilt, dat ik iets gerichter naar die persoon schrijf. Misschien ook handig wanneer je laat weten of je ieder jaar een kerstkaartje zou willen ontvangen.
In ieder geval heb ik genoeg kaarten op voorraad. Dit jaar verstuur ik weer enkel gekochte kaarten i.p.v. zelf gemaakte (wellicht maak ik die volgend jaar weer).
Ben benieuwd en laten we er een leuke tijd van maken!
Groetjes, Maureen

Reageren

Tatiana geplaatst op 24 september 2022

Hallo ik heet Tatiana, ik woon in Bergen, in Belgie. Ik ben 28 jaar en ben op zoek op een leuke penvriend.
Ik hoop tôt binnenkort.
Groetjes.

Reageren

mark geplaatst op 23 september 2022

Hallo mensen
Ik zoek iemand om brieven te schrijven.
Het mogen korte of lange brieven zijn.
ik ben zelf 35 nog steeds single maar wel behoeften aan leuk contact.
Vriendschappelijk wel natuurlijk.
Heb je intresen stuur me dan een brief naar dit adres.

Mark de Ruig
larenseweg 54K
1221 CN Hilversum

hoor graag van je

Reageren

Minke Loo geplaatst op 23 september 2022

ik ben Minke Loo
ik ben 13 woon in landgraaf. ik zit op school doe 2 havo. ik heb 2 honden 2 katten 2 geiten 2 schapen 5 kippen en 10 vissen ik krijg twee ezels. ik heb 1 zus 1 broer 1 zusje en mijn ouders. ik vind leuk om te doen zijn plantjes schilderen knutselen en met de dieren spelen. als sport doe ik dansen maar dat is ook een hobby.

Reageren

Anouk Dautzenberg geplaatst op 23 september 2022

hallo ik ben Anouk
ik ben 14 jaar en doe dansen, paardrijden en zit op jong Nederland. ik zit in de tweede en het lijkt me leuk om een penmaatje te hebben om gezellig mee te schrijven.
groetjes Anouk