Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sjieuwke geplaatst op 18 juli 2019

Hallo!

Ik ben Sjieuwke 23 jaar en woon in Leeuwarden. Ik ben verpleegkundige in de thuiszorg. Mijn hobby's zijn reizen, koken, bakken, paardrijden, mtb, Netflix en winkelen

Ik wil graag weer een penvriendin lekker meer schrijven over alles!

Lijkt het jou wat?! :)
Liefs

Reageren

Anja geplaatst op 18 juli 2019

Ik ben op zoek naar een aantal leuke penvriendinnen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anja, 34 jaar en woon in Groningen. Ik woon samen met mijn man en zoontje van bijna 5 maanden.

Mijn interesses zijn: het spirituele, paardrijden, muziek, t.v. series kijken, shoppen en brieven schrijven.

Ik vindt het leuk om over alle daagse dingen te schrijven. Zowel over de positieve en negatieve zaken in het leven.

Mocht je dit aan spreken, dan hoor ik graag van je!

Reageren

Kato geplaatst op 18 juli 2019

Hoi,

Mijn naam is Kato. Afkomstig van België, Antwerpen. Ik ben 22 jaar en onlangs trotse mama geworden van een prachtige dochter. Vond het vroeger zo leuk om een brief te ontvangen, dat ik graag weer zou willen schrijven maar heb niet echt iemand om dit mee te doen. Een leuke babbel vind ik zalig!

Lieve groetjes :)

Reageren

Jill geplaatst op 18 juli 2019

Hoi
Ik ben Jill

Ik ben egt een honden mens en zou een pen vriendin willen van 8 tot 10 jaar.ik ben zelf 9 jaar.mijn sport is kunst en dans en als je in België woont zou ik je wel graag eens willen ontmoeten als we al veel brieven hebben gestuurd natuurlijk.mijn school heet GBS ik zit in het 3de leerjaar en het is nu zomer vakantie dus ga na de vakantie naar het 4de leerjaar in de vakantie hou ik graag van zwemmen.en
Ik hoob dat ik snel een pen vriendin zal krijg wand ik heb al heel veel te vertellen altijd


Groetjes Jill ❤️💩
 

Reageren

Jorieke geplaatst op 18 juli 2019

Hi allemaal,
Ik ben Jorieke en ik ben 20 jaar oud. Ik ben op zoek naar een gezellige penvriend(in) om brieven naar te schrijven of snailmail te maken. Vroeger heb ik penvriendinnen gehad en het lijkt me leuk om dit weer op te pakken. Mijn hobby's zijn onder andere: (bullet) journalen, kleuren, schilderen, shoppen en films & series kijken. Lijkt het je leuk om me te schrijven? Stuur me dan een berichtje :)
Liefs, Jorieke

Reageren

Lois geplaatst op 17 juli 2019

Hoi ik ben Lois en ik ben 20 jaar jong.

Waarom ik ben begonnen met penvrienden is omdat ik even stapje terug wil en even genieten van de leuke kleine dingetjes om mij heen die mij gelukkig maken.
Ik ben een echte sport freak. Mijn hobby’s zijn zowel ; tennissen, paardrijden, fitnessen, skiën en kickboksen.
Ik ben niet zo zeer een uitgaanstype, maar ik houd van lekker eten, leuk gezelschap om mij heen en ik ga graag naar de bioscoop.
Wat ik verder zowel doe is het plannen van steden tripjes. Ik puzzel mijn hele reis het liefst zelf in elkaar.
Ik ben een lief persoon, ik houd van droge humor, maar ik heb nu zeker even wat liefde nodig❤️
Het leukst lijkt mij brieven te schrijven met leeftijdsgenoten.
Alle lieve, leuke berichtjes zijn welkom.

Liefs Lois

Reageren

Julia geplaatst op 16 juli 2019

Hoihoi! Mijn naam is Julia, ik ben 22 jaar oud. Ik heb nooit eerder een penvriend(in) gehad, maar het heeft me altijd superleuk geleken! Ik ben dol op de natuur, films, muziek, kunst, noem maar op. Ik schrijf graag over van alles en nog wat haha :) Het liefste leer ik mensen van ongeveer mijn leeftijd kennen, maar elk lief berichtje is natuurlijk gewenst!

Reageren

Bianca geplaatst op 16 juli 2019

Hallo ik ben bianca ben op zoek naar een pennevriedin om leuk brieven te schrijven ik ben 43jaar oud ben getrouwd en heb 1hond en twee katten ik hou er van om je te helpen als er problemen zijn en een luisteren oor te zijn hou van lekker eten en koken vind ik leuk lijkt jou het iets klim in de pen en neem contaxt met mij op dat vind ik reuze gezellig liefs van biancas

Reageren

Ger geplaatst op 16 juli 2019

Hoi allemaal.Mijn naam is Ger, ik ben een vrouw van begin twintig die net klaar is met studeren. Ik zoek een leuke penvriend(in) om mee te schrijven! Graag hoor ik van je als je interesse hebt.

Groetjes

Reageren

Gezocht 💌🌏💴 geplaatst op 16 juli 2019

Ik ben op zoek naar een single pen(maatje) tussen de 18 en 25 jaren oud.
Een beetje over mijzelf: ik ben geboren eind jaren 90 en uit NL. Ik sport 2 keer per week.
Verder ben ik over het algemeen zorgzaam, maar wel helaas wat eenzaam. Ik heb huisdieren. 2 honden en 4 vissen. Ik verklap nog niet veel over mijzelf, maar wil jij dat ik dat wel doe? Klik dan op die "reageren" knop en schrijf iets leuks naar mijn mailbox. Tot dan en bedankt voor het lezen.

Reageren

Daniëlle geplaatst op 15 juli 2019

Hallo, Mijn naam is Daniëlle ik ben 16 jaar en kom uit Friesland. Ik zou graag weer willen beginnen met het schrijven aan een penvriend/in. Ik heb dit vroeger ook gedaan en ik mis het gevoel van vreugde dat er weer eens een kaartje in de brievenbus lag. Ik verklap nog niet te veel over mijzelf maar kan wel vertellen dat ik graag boeken lees (op het moment de Harry Potter trilogie). Ook speel ik piano, maak zelf kleding en teken ik.

Herken je een paar dingen van mij ook in jezelf? Laar me het weten!

Groetjes Daniëlle.

Reageren

bauke geplaatst op 15 juli 2019

ik ben een rustig persoon, jongeman 40 en leef een rustig tempo en leef van wajong, ik zou graag schrijven met andere die ook gebaat zijn bij een rustig leeftempo , je beperking of wat dan ook maakt me niet uit en met het delen/schrijven mag je fouten maken ,dus bv dyslexie of wat dan ook maakt me niet uit ,gaat me om puurheid , imperfectie en zuiverheid.

dus leef je ook van wajong of wat dan ook en ben je heel je leven gebaat bij een rustig leeftempo of sowieso gebaat bij een rustig leeftempo , dan wil ik graag met je schrijven .

juist oprecht en echt , de wereld is al ver genoeg van de kern .

wie weet tot schrijfs

Reageren

Frederike geplaatst op 14 juli 2019

Ik zou graag met iemand willen schrijven , een echte brief, per post. Ben geen knutselaar, dus creatieve knutselpakketten .. daar ben ik niet echt van. Ben een 38 jarige vrouw, HBO maatschappelijk werk gestudeerd. Mag graag muziek & podcast luisteren en het lezen van een goed boek vind ik ook erg fijn om te doen. Rij fanatiek paard, dressuur. Het schrijven van een tekst, eens echt weer nadenken over correspondentie op persoonlijk niveau, daar heb ik eigenlijk weer eens echt zin in. Filosoferen over allerlei onderwerpen, blij wachten op de post en een antwoord. Zat er eens over na te denken wanneer ik voor het laatst een persoonlijke brief heb geschreven.. om heel eerlijk te zijn ik denk dat het mijn super eerste Duitse vakantieliefde was.. En dat is toch echt een tijdje geleden.. Heb jij zin om met mij te schrijven? Ik zou het erg leuk vinden.

Reageren

Gitte geplaatst op 14 juli 2019

Lieve lieve jij,
Ik ben Gitte, een meisje van 15 jaar & opzoek naar een lieve penvriendin💋 Ik ben een meisje die woont in Oost-Vlaanderen (België). ik ben een hele optimistisch meisje die wel een hard verleden heeft. Ik wil niet te veel zeggen, want dat is mijn onderwerp voor de eerste brief!💋
Veel liefs
Gitte

Reageren

Mette Vanden Ecker geplaatst op 13 juli 2019

Hy
Ik ben Mette en ik ben 14 jaar. Ik zoek een vriend/in omdat ik er bijna geen heb en om plezier mee te maken.
Wilt iemand mijn penmaatje worden?
Groetjes Mette

Reageren

Miranda lageveen geplaatst op 12 juli 2019

Hallo ik ben Miranda ik ben 35 jaar komt uit Friesland.
Ik ben op zoek naar vrouwen die met mij willen snailen met een brief erbij .
Ik heb een zoon van 13 jaar een stiefzoon die 23 juli 13 jaar word en een stiefdochter van 15 jaar.
Ben getrouwd met Peter alweer 8 jaar maar zijn al 11 jaar bij elkaar,
Ik werk niet door gezondheidsklachten van mijn rug en heup ik heb artrose.
en ben onder behandeling in het ziekenhuis
Wil je met mij snailen?

Lijkt dit je leuk stuur dan even een berichtje en dan stuur ik je mijn adres groetjes Miranda