Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Stephanie geplaatst op 5 april 2020

He jij! Zin om te schrijven? ik ben Stephanie, 31 jr, ik woon op stal (grapje maar mijn hobby paarden is wel mijn fulltime job), hou van lezen en ben denk ik wel een bourgondiër.

Ben jij leuk, gezellig, tussen de pakweg 25 en 45 en wil je graag schrijven over alles en niets (ok dat is niet waar, een beetje inhoud is wel gewenst), dan shoot en schrijf.

Liefs Stephanie

Reageren

Beau geplaatst op 5 april 2020

Hallo,
ik ben Beau ik ben net 10 geworden en zou graag een pennevriendin hebben. Ik woon in Hamme en ik hou van dansen, muziek, knutselen, ...

Reageren

Deborah geplaatst op 5 april 2020

Hoi Deborah hier!
Ik ben 12 jaar en woon in Arnhem. Ik ben net zoals iedereen hier op zoek naar een snail mail maatje. Ik hou van knutselen en buiten zijn. Mijn snail mail stijl is een beetje vintage en zou het leuk vinden om met iemand anders een beetje vintage snail mails uit te wisselen. Reageer maar als je vragen of opmerkingen hebt! Xx deborah

Reageren

Jacky geplaatst op 4 april 2020

Hoi,
Ik ben Jacky, (vrouw) 38 jaar oud en ik zou het leuk vinden om penvrienden of vriendinnen te hebben. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen, films kijken, museums bezoeken, ik verzamel Barbie's en hou ervan om kringloopwinkels af te struinen. Naast brieven schrijven heb ik ook als hobby om kaartjes te schrijven naar Koninklijke familie's over de hele wereld en ben ik lid van het platform Postcrossing. Het lijkt me erg leuk om te schrijven over alledaagse dingen, wat je allemaal beleefd hebt de afgelopen tijd en over hobby's etc. Lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Laat het me weten! Groetjes, Jacky

Reageren

Joline geplaatst op 4 april 2020

Hoi,
Ik ben Joline en ik ben 11 jaar oud.
Mijn zus heeft een pennevriendin en het lijkt mij ook heel leuk om met iemand te schrijven het liefst iemand tussen de 10 en 13 jaar.
Mijn hobby's zijn trampoline springen en knutselen.
Ook hou ik van de natuur en dieren.
Als je nog meer van me wilt weten kan je reageren.
Groetjes en misschien tot schrijfs,
Joline

Reageren

Verjaardagskaartje deel 2 geplaatst op 3 april 2020

Toevoeging: mijn dochter wordt 22 april 13

Reageren

Verjaardagskaartje geplaatst op 3 april 2020

Hallo
Nu de corona maatregelen verlengd zijn, is er iemand die mijn dochter, jarig op 22 april, éénmalig een verjaardagskaart wil sturen?
Ik wil graag een kaart terug sturen.

Reageren

Floor geplaatst op 3 april 2020

Hoi ik ben Floor ben 11 jaar zit op hockey en freerunnen trampoline springen en zoek een leuke penvriendin iemand tussen de 10 en 12 jaar hoop snel antwoord te krijgen met vriendelijke groet Floor

Reageren

Ron Bron geplaatst op 3 april 2020

Ik man van 44 jaar ben opzoek naar een penvriendin in de leeftijd van 30 tot 50 jaar
Locatie maakt mij niet uit

Reageren

Alex geplaatst op 3 april 2020

Hallo daar?
Ik ben Alex ik woon in Belgie.Ik ben 11 jaar.Ik hou van Dansen,tekenen en knutselen.Ik ga zelf ook naar de tekenacademy.Ik wil een penvriend(in) die ongeveer ook dezelfde leeftijd heeft als mij.Stuur als je ongeveer even oud bent!
xxx
Alex

Reageren

Avinash geplaatst op 3 april 2020

Hai hai,

Mijn naam is Avinash (32) en woon sinds kort in het mooie Arnhem (Gelderland).
Hiervoor in het Exotische Engeland gezeten voor werk.
Met de huidige situatie, zijn we aan huis gebonden. Dus ik dacht laat ik opzoek gaan naar iemand om mee te corresponderen.
Lijkt dit je wat, stuur mij een berichtje.
Also available in English.

Groetjes,

Avinash

Reageren

Sharon geplaatst op 2 april 2020

Heya! Ik ben Sharon, 19 jaar en woon in Utrecht. Na 5 maanden door Australië gereisd te hebben, moest ik helaas naar huis ivm de coronacrisis. Nu ben ik er (opnieuw) achtergekomen dat ik totaal niet tegen stilzitten kan - daarom lijkt het me leuk om met iemand te schrijven! Ik heb al eerder penvrienden gehad en dat beviel me heel goed. Leeftijd, geslacht, woonplaats, etc. maakt me niet uit. Ik ben open minded en kan over vrijwel alles praten (:

Dus stuur me gerust een berichtje als het je leuk lijkt om te schrijven.

Liefs!

Reageren

lien Nouwens geplaatst op 2 april 2020

Hoi hoi, net als vele anderen op zoek naar naar een penvriend. Ben zelf 29 jaar. Woon in friesland. in het verleden penmaatjes gehad. Maar die hielden er helaas mee op na een paar keer.


Veel liefs Lien

Reageren

Samen schrijven?? geplaatst op 1 april 2020

Ik ben gescheiden vrouw van 38 jaar en heb een zoon van 11 jaar. Op dit moment zit ik veel thuis en heb ik dus heel veel tijd om te schrijven. Is ook mijn grootste Hobbie.
Zin om te schrijven? Laat dan een bericht achter.
Leeftijd en woonplaats maken mij niet uit

Reageren

Astrid geplaatst op 31 maart 2020

Hoi, ik ben op zoek naar een penviendin voor een langere tijd. Momenteel heb ik een penvriendin waar ik al 5 jaar brieven mee schrijf. Het is ontzettend leuk en daarom zoek ik er nog 1 bij.
Ik hou van creatieve brieven. Ik zal kort wat over mezelf vertellen. Ik ben 43 jaar, woonachtig in de Randstad met 2 tieners en man. Ik hou van creatief bezig zijn, lezen, schrijven, fotograferen, wandelen, de zon, reizen en natuurlijk leuke post maken.
Spreekt deze oproep jou aan en ben je rond de 43 jaar? Dan vind ik het leuk om wat van jou te horen.

Reageren

Mirthe geplaatst op 31 maart 2020

hoi,
ik ben Mirthe, 14 jaar oud en kom uit Nederland, ik wil graag een pen vriendin van ongeveer de zelfde leeftijd om brieven mee uit te wisselen. zelf heb ik dit nog niet eerder gedaan en weet niet precies hoe dit moet, maar ik hoop dat wij daar dan samen uit kunnen komen.
xx Mirthe