Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Mieke geplaatst op 24 mei 2022

Ik ben mieke 23 jaar en ik ben erg creatief en houd van schrijven.
Ik zoek iemand wie wil schrijven en of snailmailen.
Leeftijd maakt mij niet uit.
Spreekt mij berichtje je aan .mij adres mieke maatkamp
Meijerinckstraat 10 a
7211ae eefde tot pens of tot snails

Reageren

Creatieveling gezocht geplaatst op 22 mei 2022

Hoi allemaal,
Ik vind het geweldig om “iets” via de brievenbus te ontvangen. Ik vind het leuk om te Swappen (kleine cadeautjes uitwisselen, zoals kunstwerkjes met theetjes, proefmonsters stickertjes etc) /round robin / snailen en allerlei soorten kunstwerkjes uit te wisselen.
Ik ben meer van het creatieve en minder van de lange brieven schrijven.
Kom je uit de regio Gorinchem/haaften? Wellicht dat we samen in de toekomst kunnen freubelen of afspreken als het klikt.
Oja ik ben zelf in de 40, getrouwd, geen kinderen, dierenvriend. Is je interesse gewekt? Ik wachht op je berichtje.

Reageren

olivia Bollen geplaatst op 22 mei 2022

heyy ik ben olivia, 11 jaar oud mijn sport is volleybal en mijn hobby's zijn netflix kijken als dat een hobby is , knutselen,buiten spelen,en dat is het zo ongeveer mijn favoriete dier is een hond ik heb een teckel hoppelijk stuurd iemand een berichtje daaag

Reageren

Soraya geplaatst op 21 mei 2022

Hoi allemaal,

Ik ben Soraya, 23 jaar en woon samen met mijn zoontje en vriend in de buurt van Rotterdam. Ik werk als verpleegkundige in de ouderenzorg maar ga binnenkort de overstap maken naar de psychiatrie. Mijn hobby's zijn lezen, koken, netflixen, naar de sauna gaan en buiten wandelen.
Mocht je het leuk lijken om in contact te komen, stuur dan een mailtje 

Reageren

Anne geplaatst op 20 mei 2022

Hoi allemaal,
Ik zie hier een hoop leuke oproepen voorbijkomen voor het uitwisselen van post. Super leuk! Zelf vind ik het erg leuk om post te sturen, ik krijg er veel energie van om er een leuke verrassing van te maken. Maar het ontvangen van post vind ik stiekem ook heel erg leuk :)
Het maakt mij niks uit of je gewoon een kaartje stuurt, een brief of zelf ook graag verrassingen stuurt.

Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in het noorden van het land. Mijn hobby's zijn inpakken, koken en ik houd ook erg van bloemen.
Als je het leuk vindt om post uit te wisselen, stuur mij dan gerust een berichtje.
Ook als je graag kaartjes krijgt voor je verjaardag. Ik stuur met alle liefde een kaartje op!

Reageren

Esther Both geplaatst op 18 mei 2022

Hallo, ik had een speciaal verzoekje.
Penvrienden altijd zoekende.
Maar heb nu de vraag of er mensen zijn die een kaartje zouden willen sturen, naar Roan!!
Roan is de jongen die vorige week is neergeschoten in Alblasserdam, bij de zorgboerderij.
Nu ben ik samen met mijn nicht een actie begonnen om zoveel mogelijk kaarten te verzamelen met lieve berichtjes voor hem.
Hij heeft zwaar autisme en heeft nu hierbij een trauma voor het leven opgelopen.
Dus als u een kaartje willen sturen, stuur me een mailtje en ik geef me adres waar u het kaartje naar toe kunnen sturen

Groet Esther Both

Reageren

tonny bimmel geplaatst op 18 mei 2022

Voor wie dit leest !
Bijna 57 jarige vrouw heeft nog ruimte voor een leuke, gezellige penvriendin. Ik schrijf graag over van allen en nog wat en ga ook diepgang niet uit de weg. Een leuke man heb ik al dus daar ben ik dan ook niet naar op zoek :)

Met deze trefwoorden zou ik mezelf identificeren. Hou je vast !
Lezen ( thrillers, reisboeken, boeken over psychologische onderwerpen, literatuur) haken ( verslaafd :) , kunst en cultuur, hondenmama, geen eigen kinderen, liefde voor Italië, tijd doorbrengen met anderen maar ook graag alleen, goede docu`s, scandinavische thrillers. Andreas Vollenweider, wandelem in de natuur, creativiteit op vele vlakken, Drenthe, veel onderwerpen mbt psychologie, psychiatrie, de menselijke geest, niet spiritueel maar wel met beide benen op de grond, engelse humor, sociaal, gevoelig, attent, gek op stickers, washi tape en veel wat met papier te maken heeft, woonachtig in Zuid Nederland, zelf kleding maken, sambamuziek, kan niet tegen onrecht, discriminatie en dat soort dingen, one life, live it !

Wie oh wie :)

Reageren

Femke geplaatst op 16 mei 2022

In de zomervakantie (noord, 16-7/28-8) willen ik en mijn collega's de kinderen van de buitenschoolse opvang introduceren aan de wereld van penpal. De kinderen hebben leeftijden van 4-12 jaar oud. Wat wij in ons hoofd hebben zijn kaartjes, tekeningen en brieven over van alles en nog wat. Ben jij een jong persoon die hiervoor open staat? Natuurlijk mogen de kinderen dan zelf aangeven of ze langer door willen schrijven na de vakantie of niet. Het postadres start in ieder geval wel via de bso. Laat vooral weten of je dit leuk lijkt!

Reageren

Lotte geplaatst op 15 mei 2022

Mijn naam is Lotte (21). Voor deze week nog student bedrijfsleider dierverzorging, daarna echt bedrijfsleider dierverzorging :)

Mijn hobby’s zijn: diamond painting, lezen, gaming, bakken, vanalles met dieren, het proberen in leven te houden van mijn planten en relaxed series kijken.

In het najaar ga ik werken in Zweden bij een sledehonden bedrijf waar ik eerder heb stagegelopen.

Heb je zin om penvrienden te worden? Ik sta open voor alles en iedereen!

Reageren

Vanessa geplaatst op 14 mei 2022

Ik ben vanessa ik ben 43 jaar ik woon in Amsterdam, ik werk 4 dagen in de week heb ook hobby,s lezen puzzelen winkelen muziek luisteren uiteten gaan bios.

Reageren

Vrouw & Man geplaatst op 12 mei 2022

Hallo allemaal ik 45 jarige heb een paar leuke penvriendinnen en nu zijn dit toevallig allemaal vrouwen zonder partner en kinderen. Dus nu ben ik nog op zoek naar penvriendinnen die thuis een man en het liefste ook met wat oudere kinderen 16+ kinderen. Wij houden van wandelen en fietsen, Terrasje doen lekker uiteten gaan. Maar ook gewoon fulltime werken en het huishouden doen en lekker 's avonds op de bank filmpje kijken. Zelf woon ik in Koewacht Zeeuws Vlaanderen zou het super leuk vinden als jij/jullie een beetje in de buurt wonen zodat we misschien in de toekomst ook iets leuks samen kunnen ondernemen! Lijkt dit jou ook wat? Stuur me dan snel een bericht groetjes en tot snel hopelijk

Reageren

Naomi geplaatst op 11 mei 2022

Hoi daar,

Mijn naam is Naomi (27), ik woon met onze prachtige dochter, bernen sennen hond (+kat) en lieve man in het mooie Groningen. Nu mijn man meer avond diensten gaat draaien heb ik wat meer tijd om handen voor nog een leuke vrouwlijke penvriendschap.

Interesses van mij: Knutselen (schrijven, tekenen, schilderen, kleien, haken, kralen), tuinieren + kamerplanten, koken, bordspellen spelen, lezen, kamperen, interieur, digitaal design em gamen.

Ik zoek niet perse iemand die dezelfde interesses of leeftijd heeft maar wel iemand met diepgang. Iemand die het niet erg vind op persoonlijk vlak zichzelf blood te geven. Ik schrijf graag met mensen om ze echt te leren kennen, welke dromen er zijn en hoe ze in het leven staan.

Vind jij dat leuk? Dan vind ik jou leuk! Tot schrijfs


 

Reageren

Evi geplaatst op 10 mei 2022

Hey allemaal,
Hoe leuk is het als je naar de brievenbus loopt en je hebt post! Daarom zoek ik iemand om brieven mee te schrijven of kaartjes te sturen. Ik ben 27 jaar en vind het leuk om met vrienden uit te gaan, opzoek te gaan naar niuewe koffie tentjes in de stad of nieuwe mensen te leren kennen. Na al deze out going activiteiten vind ik het heerlijk om met een kopje thee al mijn gedachten op papier te zetten. Lekker te knutselen, lezen, serie kijken of ukulele te spelen. Een bezige bij dus die graag iemand zoekt om mee te schrijven. Het maakt me niet zo veel uit als we niet de zelfde intresses hebben ik sta overal voor open!!
Liefs x

Reageren

Boekenfan geplaatst op 8 mei 2022

Wat geweldig leuk om te ontdekken dat er nog meer "ouderwetse" types zijn zoals ik die het heerlijk vinden om een avondje achter een bureautje te zitten en een brief te schrijven. Recentelijk heb ik deze vroegere hobby weer opgepakt en het smaakt naar meer. Daarom geef ik mijzelf op deze moederdag dit oproepje kado:).
Ik ben 49 jaar, HBO opgeleid, samenwonend en heb kinderen. Ik lees heel graag en altijd op zoek naar mooie vondsten in kringlopen en boekenmarkten. Daarnaast houd ik erg van muziek, zing zelf ook. Het woord Hygge is echt op mij van toepassing, vind het fijn om thuis te rommelen en mijn huis sfeervol en gezellig te maken. Maar buiten zijn vind ik ook heerlijk! Wie oh wie lijkt het leuk om met mij te schrijven over van alles en nog wat, leeftijd maakt niet uit wat mij betreft. Ik houd van lange brieven en het hoeft zeker niet alleen maar over huis-,tuin- en keuken-onderwerpen te gaan. Ik hoor graag van je!

Reageren

Bianca geplaatst op 8 mei 2022

Hallo lieve lezers, ik ben opzoek naar een leuke penvriendschap m/v leeftijd onbelangrijk. Zal me even kort voor stellen ben Bianca 36jaar woon samen met mn vriend en de beestenboel in het mooie friesland. Hou van veel dingen zoals buiten zijn, met de beesten bezig te zijn, varen, terrasjes pakken, brieven schrijven, knutselen in vele opzichten. Bezig bijtje dus. Lijkt het je leuk om samen brieven te schrijven en stop je niet na een paar brieven stuur me een berichtje en wie weet fleuren wij elkaars brievenbus binnenkort wel op. Liefs Bianca

Reageren

Kristalyn geplaatst op 7 mei 2022

Hallo,
Ik ben kristalyn en ben 39j, gehuwd met drie kindjes.
Ik vond pennen vroeger zoo leuk dus toen ik ontdekte dat er effectief mensen zijn die dit nog doen wou ik dat natuurlijk ook weer gaan doen!

Ik heb niet echt specifieke hobby’s maar wel veel interesses,
Ik ben ook niet iemand die vaste regelmaat heeft om bv uit eten te gaan of een bioscoopje te doen maar hou er wel van. Dus naar interesse toe: naaien, wandelen, daguitstapjes,bioscoopje,etentje, rommel-/avond-/boekenmarkten... echt veel te veel om op te noemen...
ik heb een aardig rugzakje mede omdat ik bipolair ben maar het is niet de bedoeling je daarmee te vervelen, wat niet wil zeggen dat er niet over gepraat of gevraagd mag worden natuurlijk. Ik hou dus van open en eerlijke gesprekken waarin alles mag en niks moet...
Soms best wel lange brieven dus :-D :-P
Hopelijk kunnen er hier mensen zich in vinden en heb ik binnenkort een pennenvriend(in)
Leeftijd speelt geen enkele rol grts