Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Kim geplaatst op 25 oktober 2021

Hoi daar!
Ik ben Kim, ik ben 14 jaar (in een maand 15) en ik ben op zoek naar een penvriend(in). Lijkt jou dat ook leuk, laat het me weten!
Liefs Kim

Reageren

Roos Kuipers geplaatst op 24 oktober 2021

Hoi

Ik ben Roos ik woon aan de grens met Duitsland in Ter Apel. Ik ben 51 jaar.
Werk in de sociale werkvoorziening.
Hobby's: lezen, fietsen, paardrijden, creatieve hobby s . Kleuren voor volwassenen en pixel hobby.
Diamant painting.
Spiritualiteit.
Nog veel meer o.a. shoppen en kringloop winkels bezoeken.
Tot schrijfs gr Roos

Reageren

cindy borremans geplaatst op 24 oktober 2021

hey iedereen , ik zoek nieuwe pensters erbij.
ik ben 45 jaar en pen graag lange brieven . mijn hobbys zijn pennen , mailen , winkelen, terrasje doen enzo .. ik hoop op een antwoordje

Reageren

Sofie geplaatst op 24 oktober 2021

Hey!
Ik ben Sofie, 13 jaar en ik ben op zoek naar een leuke penvriend(in). Jongen of meisje, maakt mij niets uit. Liefst wel iemand rond mijn leeftijd, 12 tot 15 ongeveer. Ik woon in België, maar het maakt me niet uit of je nu in België of Nederland of ergens anders woont! Even over mezelf: ik doe atletiek, dwarsfluit en ik ben gestopt met dansles maar doe het wel nog altijd heel graag. Ik zit in het 3e middelbaar.
Hopelijk krijg ik snel een reactie!
Xx Sofie

Reageren

Alisha geplaatst op 23 oktober 2021

Hoi! Ik ben Alisha en ik ben 19 jaar. Ik woon in de buurt van Rotterdam, maar ben eigenlijk nooit thuis. Ik houd ervan om te touren en heel Nederland te ontdekken. Al ga ik ergens eten, dan maak ik er al een heel uitje van. Wat ik ook heel leuk vind is om zoveel mogelijk bubble tea plekken uit te proberen door heel Nederland (en België), want ik heb stiekem een verslaving aan bubble tea.

Verder studeer ik op dit moment aan het HBO op de Hogeschool Rotterdam. Ik doe de studie Finance, Tax and Advice. Daarnaast werk ik ook bijna fulltime als administratief medewerker bij een bedrijf dat hypotheekacceptaties uitvoert. In mijn vrije tijd, die ik bijna niet heb, slaap ik het liefst! Lekker luieren en uitrusten vind ik heerlijk. En de gamehal, dat is mijn place to be. Bijna elke week ga ik er wel naartoe om een knuffel toe te voegen aan mijn collectie.

Elke zondag geef ik les als vrijwilliger op een basisschool in Amsterdam voor het weekendstudentproject, dit wordt georganiseerd door het SKC.

Dat was een beetje over mezelf. Hopelijk krijg ik gauw een e-mail terug met wat interessante dingen over jou en kunnen we elkaar beter leren kennen!

Veel liefs,

Alisha

Reageren

Charlotte geplaatst op 23 oktober 2021

Hallo iedereen,

Ik ben Charlotte, 22 jaar en ik woon in België (West-Vlaanderen). Ik ben nogal een bezige bij en verdiep me heel graag in boeken en creativiteit. Ik zoek gewoon een penvriend/-vriendin waarbij het 100% klikt en waar ik vooral ook serieuze gesprekken mee kan hebben. Dit mis ik wel wat in mijn dagelijkse leven!
Indien je interesse hebt, stuur me zeker een mailtje!
Hopelijk tot snel!

Reageren

Beau geplaatst op 23 oktober 2021

Hoi allemaal!
Vind jij het ook leuk om
(op thema) snailmails te maken en te krijgen?
Eens op een vrije middag je creativiteit laten spreken?
Dan zijn wij een goede snailmail match!
Ik ben opzoek naar leeftijds genoten die samen met mij deze hobby delen.
Mijn naam is Beau, ik kom uit Utrecht en ben 23 jaar.
Enthousiast geworden?
Ik zie je reactie wel langskomen in m'n mailbox :)
Toedels

Reageren

Cyl geplaatst op 21 oktober 2021

Hoi mede postliefhebber,

Hoewel ik het idee heb dat deze oproepjes door veelal hetzelfde groepje mensen wordt gelezen, doe ik toch nog eens een poging nieuwe mensen te leren kennen.
Ik heb via deze site al een handvol super leuke snailmailers ontmoet en met hen dierbare vriendschappen opgebouwd. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Dus ben je rond de 50, vrouw, zeggen de begrippen snailmail, scrapbook, junk journal en meer van die geweldige crea bea begrippen jouw iets, zou ik het leuk vinden van je te horen.

Voor de liefhebber nog een paar steekwoorden:

* Fantasy
* Whimsical
* Natuur/Dieren
* Humor
* Nieuwsgierig

Reageren

Femke1991 geplaatst op 21 oktober 2021

Hallo ik ben dus Femke 30jaar oud ofja jong ;)
Heb al eens een oproep geplaatst maar zoek nog een leuke penvriend(din)
Woon in Venray
Heb veel hobby's waar ik te weinig tijd voor heb vind het leuk om kaartjes te maken, dus natuurlijk met joun verjaardag krijg jij een kaartje van mij opgestuurd 😄
Zou jij het leuk vinden om te schrijven over van alles en nog serieus en minder serieuze dingen dan stuur gauw een mail en wie weet worden wij penvriendjes

Leeftijd, geslacht maakt mij helemaal niks uit
Liefs Femke

Reageren

Fryske geplaatst op 20 oktober 2021

Hallo allemaal,
Heel lang getwijfeld over of ik dit oproepje ging plaatsen, maar je ziet het... toch gedaan.
Ik plaatste vorig jaar in de zomer ook een oproepje en ontving hele leuke reacties. Helaas heeft dit niet allemaal stand gehouden, met onder andere corona als oorzaak; het leven gaat steeds meer terug naar "normaal" dus ik er minder tijd. Dit geldt voor mij ook, maar toch mis ik het schrijven... 1x in de 4 maanden, is voor mij toch wel iets te lang er tussen...hoe leuk het contact ook is.
Ik ben dus opzoek naar nog 1 of 2 leuke dames, rond mijn leeftijd, om mee te schrijven.

Ik ben 36 jaar en woon in het noorden met mijn man en 2 jongens van 5 en 7. Ik ben kleuterjuf en dat is echt mijn droombaan!
Ik hou enorm van de natuur; lekker de wind door je haren en de zon (of regen) op je huid.
Verder ben ik dol op "cadeautjes in de brievenbus" mooi papier, stickers, stempels, washi tape, kleurtjes... ik ben niet voor niks kleuterjuf ;-)

Ik vind het leuk om over alles te schrijven wat je bezig houdt; gezin, werk, actualiteit en meer en het liefst lekker creatief (maar uit eindelijk gaat het om de brief hoor)

Zie ik jouw berichtje in mijn mailbox? Ik zal iedereen antwoorden.

Reageren

Stephen Bosmans geplaatst op 20 oktober 2021

Hallo iedereen, ik ben Stephen en ik ben 32 jaar. Ik woon in Zuid Limburg. Daar run ik met mijn moeder een hotelletje. Mijn hobby's zijn surprises maken, tekenen, knutselen, koken, bakken en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden om nieuwe penvrienden te hebben om brieven en zo mee te schrijven, dit omdat ik geen penvrienden meer heb. Vooral omdat bijna niemand het accepteert/begrijpt hoe is ben. Ook nieuwe vriendschappen zou ik graag willen hebben, om ook wel een leuke dingen enzo mee te doen. Mijn familie hoeft dit niet te van me te weten maar ik ben dus transgender, voel vaker vrouw dan man. En ik ben ook gay maar ik wil niet alles over mij vertellen, dat moeten jullie door schrijven achterhalen haha. Ook zoek ik iemand die me meidendingen leert, misschien een beetje raar om te vragen, gewoon hoe ik vrouw kan zijn/ makeuppen enzo. Wie durft met me te schrijven? creatieve brieven of normale brieven, lekker hart luchten enzo :) En hopelijk voor een lange tijd!

Reageren

Round robin crea-bea’s gezocht geplaatst op 19 oktober 2021

Ooit over het concept Round robin boekje /schrift gehoord?
Wat is round robin: Een Round Robin boekje is een rondreizend creatief project waarin je het schriftje vult met een afgesproken aantal bladzijde vol creatieve kunsten. Na een aantal weken komt het boekje weer terug bij de eigenaar en vult zij haar eigen pagina’s met creativiteit. Mag van alles zijn: schilferen, krijten, oil painting, scrappen, bullet journal, gedicht etc etc.
BRILJANT! ZIN IN? Mail me! Byebye
Oja iedereen is welkom natuurlijk!

Reageren

Anne geplaatst op 18 oktober 2021

Via meerleuks heb ik al wat leuke penvrienden gevonden. Nu lijkt het me leuk er nog eentje bij te hebben .

De koude dagen komen er aan, de druktes op het werk (zorg) en andere bezigheden laten me niet altijd zo ontspannen dan wanneer ik lekker aan het creabea-en ben en een brief + envelop in elkaar flans. Heerlijk vindt ik dat !

Ik ben Anne , 32 jaar (bijna 33), heb twee katten en een hond .

Buitenom mijn werk ben ik graag bezig in mijn moestuin, rommel ik graag in huis , sport ik bij tijds, ben veel buiten in de natuur, sociale contacten onderhouden, zelfontwikkeling, muziek, kringlopen en nog meer !

Lijkt het je wat ? Dan hoor ik je graag 😊

Reageren

Immanuel geplaatst op 18 oktober 2021

Hey Hey

Ik ben immanuel en ik ben een 21 jarige jongen .
Ik ben net hersteld van een lange depressie en ik zou het leuk en gezellig vinden om een leuke pen vriendin te vinden om lekker met elkaar te kunnen schrijven over leuke dingen en dingen die we meemaken
Gewoon gezelligheid

Reageren

Madelief geplaatst op 17 oktober 2021

Hoi hoi! Mijn naam is Madelief, ik ben 13 jaar oud. Ik zoek iemand om lekker mee te schrijven en interesses mee te delen.(Het liefst vsn 12, 13 of 14). Ik hou van kerst! Ik ben dol op dansen/ballet, ik zit echter op het moment niet op een dansschool. Ik hou van lezen en schrijven. Ik heb diabetes type 1. Ik wil later dokter worden en ik hou van latte macchiato!! Het maakt mij niet echt uit of we verschillen van interesses want dan kunnen we juist elkaar het leuke van iets laten inzien! Ik hoop snel een berichtje te ontvangen!

Groetjes van mij

Reageren

Nora geplaatst op 17 oktober 2021

Hallo iedereen

Mijn naam is Nora (Belg), ik ben 24 jaar oud en zoek een penvriend(in) van ongeveer dezelfde leeftijd. Het lijkt me leuk om via brieven over het leven te praten. Als dit jou ook leuk lijkt, reageer op dit berichtje :)