Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Tamara geplaatst op 27 juni 2017

Hoi hoi,

Mijn naam is Tamara en ben 28 lentes jong, en gek op post versturen en ontvangen. Ik heb een paar pen-vriendinnen, maar wil en graag nog 1 of 2 bij. Vandaar dat ik mijn oproepje hier plaats.

Dit jaar begin ik met een 1-jarige nieuwe studie (omscholing), waar eigenlijk voor 70% mijn passies liggen, het creatief bezig zijn. Wanneer ik dan ook een brief schrijf, zal ik proberen om mijn creativiteit op papier te krijgen, wat is nou leuker om een vrolijk versierde brief te ontvangen? Verder heb ik heel veel interesses, een paar voorbeeldjes zijn: fotografie, muziek, schrijven, lezen, creatief bezig zijn, koken/bakken en ik hou er van om te blijven leren (geschiedenis en cultuur). Maar ik vind het ook heerlijk en super om samen met mijn vriend, vrienden en/of familie dingen te ondernemen.

Lijkt het je wat? Of ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Je mag me altijd een bericht/mail sturen.

Wie weet tot schrijfs.

Reageren

Frans geplaatst op 27 juni 2017

Ik zoek een lieve penvriendin (17/18 jaar)

Reageren

Pascalle geplaatst op 26 juni 2017

Hallo even iets over mij in het kort. Ik ben 39 (oké bijna 40😨) getrouwd en 2 meiden. Chaotisch, betrouwbaar,eerlijk. Hobby's schrijven,snailmail, lezen en oké Netflix😉,koken,huis decoreren tot ongenoegen van decreet van mijn gezin😅. Goed klink ik leuk genoeg om te schrijven meiden laat een berichtje achter. Groetjes

Reageren

Kate geplaatst op 26 juni 2017

Hallo allemaal,
Zoals iedereen hier ben ook ik op zoek naar een leuke penvriendin. Ik ben 29 getrouwd met Walter. Wij zijn gewenst kinderloos en we wonen in Den Haag. Ik werk parttime bij een baas en daarnaast geef ik als zzper yoga les en vitaliteitscoaching.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, kaarten maken, tekenen, dingen knutselen voor in huis. Daarnaast hou ik van muziek en ga ik graag bandjes luisteren. Ook ga ik graag op de fiets er op uit naar duinen bos of gewoon door de stad, nieuwe winkeltjes en (eet)cafeetjes spotten. Ook reizen vind ik erg leuk.

Ik ben niet erg spiritueel of religieus en heb ook niks met kinderen. Dus als je over de levens van je kinderen of het kerkgenootschap wilt pennen ben ik denk ik geen goede match haha...

Ben jij een leuke spontane penner uit nederland die een beetje in dezelfde levensfase zit en het zit zitten om met mij te schrijven reageer dan snel! Groetjes Kate!

Reageren

Attie geplaatst op 26 juni 2017

Hallo allemaal.
Wat steekwoorden:
55 jaar, gescheiden, 4 kinderen,3 honden, 4 katten, bijstand, veel vrijwilligerswerk, theater, boeken schrijven, filosofie, groep vrouwen geestelijk in beweging brengen, gezellig, lief, aardig, soms niet, direct, soms liever alleen, maagverkleining
Nou dit is al een hele lijst. Lijkt het je wat, schrijf me :)

Reageren

Evi geplaatst op 26 juni 2017

Hallo iedereen,

Via deze weg ben ik op nog zoek naar nog een paar mensen (alleen dames ) om brieven te schrijven via de ouderwetse pen en papier manier.
Mijn naam is Evi in juli word ik 31 jaar. Ik woon België , ik zoek liefst iemand die zelf ook in belgie woont. ga ik graag eens iets eten/drinken, daguitstapje, brieven schrijven/ontvangen, naar theater gaan. Het is ook eens leuk om elkander te afspreken.
Lijkt dit je iets ? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen en wie weet....
Op een mooie pennenvriendschap
Tot hoors
Grtjes Evi

Reageren

Leslie geplaatst op 26 juni 2017

Hallo iedereen,
Ik vind het erg fijn om op de ouderwetse manier, dus via handschreven brieven contact te maken met mensen.( alleen dames a.u.b. ) Het is veel persoonlijker, je kan gewoon even aan de tafel gaan zitten en tijd vrij maken om te ontspannen en de juiste brief te sturen naar je pennenmaatje. Een niet onbelangrijk detail: mijn naam is Leslie en ben bijna 35 zomers jong. Ik heb een grote hondenhobby ( zelf 3 honden) daarbuiten ga ik graag eens iets eten/drinken, brieven schrijven/ontvangen, boek lezen, dag uitstapjes doen,... Lijkt het je leuk om met me te pennen ? Laat het dan zeker weten !
Op een mooie pennenvriendschap!
Mvg Leslie

Reageren

Soof geplaatst op 25 juni 2017

Hoi,
Via deze weg heb ik al een aantal leuke penvriendinnen gevonden, maar wat mij nou leuk lijkt is om met een paar mannen te schrijven. Die zullen er toch ook zijn? Tussen de 30 en 50 jaar oud, ik ben 39 jaar. Ik heb al een relatie, maar het lijkt me gewoon leuk om ook met mannen te schrijven.
Dus lijkt het je leuk om met mij te schrijven, dan zie ik graag een mailtje van je in mijn mailbox.

Reageren

Anton de Wit geplaatst op 24 juni 2017

Hallo, Mijn naam is Anton

Het lijkt me hartstikke leuk om eens ouderwets met iemand te pennen met echt papier en een echte pen.
Ik ben 54 jaar, jong van geest. Mijn grote passie is muziek en dan met name rock-muziek van alle tijden. Ook lees ik af en toe een boek en ik hou van dieren.
Dus wie zich hierdoor aangesproken voelt en met mij daarover babbelen en verder over van alles (films, documentaires) ook wil praten, dan ben ik er voor je.
Een gelijkgestemde dus.

groeten

Reageren

Ilona geplaatst op 24 juni 2017

Hoihoi! Mijn naam is Ilona, ik ben 22 jaar en sinds kort woon ik in Amsterdam om samen te wonen met mijn vriend. Ik werk als krantenbezorger in Amsterdam. Aangezien ik hier niet bepaald iemand ken, op mijn schoonfamilie en vrienden van mijn vriend na, kan ik me wel eens eenzaam voelen. Het lijkt me leuk om contact te hebben met mensen in (de buurt van) Amsterdam om misschien uiteindelijk iets leuks te doen samen, graag tussen de 21 - 30 jaar oud. Alleen is dit geen must, iedereen wie wil schrijven mag me schrijven. Waarin ik erg geïnteresseerd ben; Japan, het spirituele, terrasje pakken, fietsen e.d. Het lijkt me leuk een berichtje tegemoet te zien!

Reageren

Ayko geplaatst op 24 juni 2017

Hallo!
Ik ben een meisje, 14 jaar (15 in oktober) en ik woon in België.
Ik zoek een penvriend of -vriendin (geslacht maakt niet uit, woonplaats ook niet).
Mijn hobby's zijn taekwondo en tekenen. Ik hou ervan creatief bezig te zijn, te bewegen, nieuwe dingen te leren, te lachen...
Hopelijk hoor ik gauw iets van je!
Groetjes
Ayko

Reageren

Kathy geplaatst op 24 juni 2017

Hallo,

Ik ben alleenstaande moeder met 2 kinderen. Ben 40 jaar. Ben graag thuis voor mijn kinderen, dus geen zó n groot uitgaanstype.
Misschien kan ik via schrijven enkele leuke mensen leren kennen. Ik heb dit jaren geleden ook gedaan en wil de draad terug oppikken. Graag hoor ik iets?? Gr en tot schrijfs

Reageren

YIM geplaatst op 24 juni 2017

Schrijven over wat je bezig houdt, hobby's, luchtige dingen, het leven van alledag, dingen waar je tegen aan loopt. Zo maar wat onderwerpen die je bespreekt met een (pen-)vriendin. Een penvriendin die het niet erg vindt als er soms wat meer tijd tussen de brieven zit. Soms zijn er gewoon dingen in je leven die heel veel aandacht vragen. Dat betekent echter niet dat ik je vergeet!

Ik ben een vrouw van 56, getrouwd, heb geen kinderen en ben mantelzorger voor mijn vader. Ik heb een brede belangstelling en sta open voor nieuwe dingen. Wat trefwoorden van dingen waar ik van houd, die me interesseren of die ik graag doe: lezen, tuinieren, koken, natuur, uitwaaien aan zee, nadenken in het bos, psychologie, fotograferen, creatief bezig zijn, voeding en gezondheid, alternatieve geneeswijzen, humor, detectives kijken (vooral de Scandinavische en Engelse), ontspannen in de sauna, thee drinken, kleuren voor volwassenen (mandala's), een museum/fair/tuin bezoeken, dagje op pad met een vriendin, je af en toe helemaal lens shoppen.

Ik ben vriendelijk (en soms he-le-maal niet), heb gevoel voor humor, ben behulpzaam, empathisch, een perfectionist, HSP-er, rustig (maar kan ook prettig gestoord doen), vrolijk (maar ook emotioneel, geirriteerd, nukkig). Ik houd niet van oneerlijkheid, vals sentiment, theatraal gedoe en mensen die dieren mishandelen. Heb behoefte aan ruimte, vrijheid en rust. Nou, ja een mens dus.

Ben je inmiddels aangeland bij dit stukje, tussen de laten we zeggen 50 en 62 en denk je het lijkt me wel wat om te schrijven, dan nodig ik je van harte uit!

Reageren

Kleo geplaatst op 23 juni 2017

Hey allemaal, via deze site heb ik al een aantal leuke penmaatjes gevonden, maar ik zoek er nog een aantal bij :) Ben 32, samenwonend, werk parttime, we hebben 2 katten en een hond. Verder Ben ik graag creatief bezig, maar ik lees ook, wandelen, bank hangen, handletteren. Ik heb een brede interesse en vind het leuk om over van alles te praten. Ik zou graag nog een aantal leuke penvriendschappen opbouwen. Groetjes Kleo

Reageren

willemien geplaatst op 22 juni 2017

Goedlachse persoonlijkheid. Heel af en toe niet. Vriendelijk, sociaal, humorvol, sterk. Scherpe randjes, emotioneel.
Down to earth, harde werker, aanpakker. Soms niet vooruit te branden.
Soms graag alleen.
Loyaal, betrouwbaar. Ik ga uit van het goede van de mens tot het tegendeel bewezen is. Dat kan soms al heel snel zijn.
Goedgelovig, niet naïef.
Ik weet wat ik wil, kan daar soms wel over twijfelen.
Communicatief verbaal en schriftelijk, soms te direct.
Ik heb behoefte aan vrijheid, wil geen dingen opgelegd krijgen.
Tegendraads, zwemmen tegen de stroom in. Zelfverzekerd en onafhankelijk.
Begripvol.
Authentiek. Lief.
Kortom prettig, bezig mens, ik wil graag mijn netwerk uitbreiden.
Ik zoek gelijkgestemden, iets meer of minder mag ook.
Om de zomer te vieren.
En vele mooie brieven te schrijven!!

Reageren

Maud geplaatst op 22 juni 2017

Heey
Ik ben 17 bijna 18 ik zoek een penvriend(in) rond mijn leeftijd ik hou van dansen feesten en shoppen
Tot snel