Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sarah geplaatst op 16 juli 2018

Hoihoi! Ik ben een meisje van 15 jaar oud en ik hou erg veel van brieven schrijven! De onderwerpen die ik vooral leuk vind zijn : dieren , natuur , fotografie , tekenen , lezen , netflix en nog veel meer! Ben je nou een meisje of een jongen van ongeveer mijn leeftijd en lijkt het je leuk om brieven naar elkaar te schrijven? Laat het me dan zeker weten! :D

Reageren

Hooggevoelig typetje ! geplaatst op 15 juli 2018

Hi, vind jij deze maatschappij ook lastig bij te benen ? Ik ben Mirjam, hooggevoelig. Dol op (mijn) dieren, thuis rommelen/relaxen, filosoferen, psychologie. Mijn wens is in een vrijstaand huis(je) in een bosrijke omgeving verwaarloosde en oude(re) dieren op te vangen en verzorgen met mijn zielsverwant ! Zoek penvriend/in waarmee ik level op veel gebieden. Ik heb bewust geen kids en ben single. Voel je herkenning ? Reageer en wie weet schrijven wij elkaar brieven op ouderwets postpapier !

Reageren

Andrea geplaatst op 13 juli 2018

Hi!
Mijn naam is Andrea en ik ben 20 jaar.
Ik kom uit België en wil via brieven schrijven nieuwe mensen leren kennen.
Want persoonlijke brieven zijn een uniek cadeau.
Mijn hobby's zijn: schrijven van verhalen en gedichten, breien, haken, naaien, Indonesische volksdans en dansen via Just Dance, tekenen (doe tekenfilm op de kunstacademie), reizen (hou van citytrips), koken, lezen (strips, Graphic Novels en boeken), films kijken, uitgaan, met mijn kat spelen (die is zo schattig!), shoppen, fietsen, bakken (al doe ik dat niet zo vaak) en schminken.
Mijn dromen in chronologische volgorde:
1. Schrijfster
2. Kostuumontwerpster
3. Zorgboerderij opstarten
4. Striptekenaar worden
5. Vintage winkel openen

Verder omschrijf ik mijn karakter als dromerig, vrolijk (al kan ik ook mijn dipjes hebben), creatief en actief.
Mijn uiterlijk: ik heb blauw/groene ogen en halflang haar. Vintage kleren, opgestoken haar en vaak geschminkt.

Ik ben op zoek naar iemand die graag brieven schrijft. Ik schrijf laaaaaaange brieven dus als je geïnteresseerd bent: zet je maar schrap (haha).

Wees niet verlegen! Ik sta open voor iedereen!

Andrea

Reageren

🏪 geplaatst op 13 juli 2018

Hallo. Ik ben op zoek naar een penvriendin tussen de 18 en 23 jaar (iets ouder mag ook). Ben bijna 21 jaar. Verder introduceer ik me wel in de brieven. Het liefst zoek ik ook een penvriendin die single is.

Bedankt voor je aandacht voor mijn oproep en zie reacties graag tegemoet.

Reageren

Zus geplaatst op 13 juli 2018

Hoi,
Ik Ben op zoek naar een penvriendin! Iets korts over mij, 50 jaar, getrouwd, moeder van 2 jongens waarvan de jongste zorgintensief, ik hou van wandelen, bioscoopje,eten, dansen,muziek, papier en creatief bezig zijn met alles wat op mijn pad komt.
Lijkt het je leuk om leuke,echte post te krijgen? Het lijkt mij ook leuk! Tot schrijfs!

Reageren

Maud geplaatst op 13 juli 2018

Heey allenmaal ik ben maud ik ben 18 jaar en hou Erig van brieven schrijven en ze te ontvangen ik hou van schrijven bakken creatiefen brieven te schrijven naar leuke winkeltjes gaan en af en toe eens een leuk filmpje kijken ook ben ik een feestbeest want ik woon tensloten in limburg spreek ik jou aan wacht dan niet langer en stuur mij maar een mailtje en wie weet tot snel

Reageren

Loraine geplaatst op 12 juli 2018

Hoi,
Ik ben Loraine en ik ben 17 jaar oud.
Ik ben alternatief, mijn style komt erg in de buurt van punk maar ook gothic.
Ik heb een enorm brede muziek smaak. Ik luister voornamelijk naar metal, maar volk, psytrance en wat goede rap zoals eminem kan ik ook erg waarderen. Tekenen vind ik ook erg leuk. Ik zoek een pen vriend(in) met dezelfde interesses die het leuk zou vinden om met mij te willen schrijven.

Stuur gerust een mailtje,
Groetjes Loraine

Reageren

Maya geplaatst op 12 juli 2018

Hey iedereen!
Ik ben Maya, 16 jaar en hou van fotografie, reizen, nieuwe mensen/plaatsen/dingen leren kennen, Netflix, katten, lezen, tekenen, bakken en nog veel meer.
Ik ben opzoek naar een penvriend(in) van ongeveer dezelfde leeftijd die liefst in België woont. Ik kijk al uit naar je brief! :)
Liefs, Maya

Reageren

Merel geplaatst op 11 juli 2018

Hoi,

Vroeger was ik veel bezig met het schrijven van brieven en kaartjes, jammer dat we dat tegenwoordig veel te weinig doen! Het lijkt mij super leuk om weer penvrienden te krijgen. Ik ben 26 jaar en ik hou er van om over alle mogelijke onderwerpen te kletsen. Ik ben gek op mijn huisdieren (2 katten en een puppy) en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.

Wil jij ook weer terug naar het krijgen van leuke post en het schrijven van brieven? Stuur mij dan een berichtje!!

Groetjes Merel

Reageren

Contact.. geplaatst op 11 juli 2018

Ik ben voor iemand opzoek naar een penvriendin. Deze man zit gedetineerd, 42 jaar oud en er is eventueel een foto beschikbaar. Hij zoekt iemand om brieven mee te schrijven om de dagen een beetje door te komen en misschien in een later stadium zelfs te bellen. Mocht je hier voor open staan stuur mij een mailtje en dan breng ik je in contact.

Reageren

Odette geplaatst op 10 juli 2018

Ik ben een vrouw en ben gescheiden ,ik hou van wandelen muziek breien Line -dansen ,terrasje pakken bioscoop ,van alles en nog wat zou graag een pen maatje willen vinden waar ik nog met de pen kan naar toe schrijven ,groetjes Odette

Reageren

Ietje geplaatst op 9 juli 2018

Hoi allemaal. Mijn naam is Ietje, 79 jaar en hou erg van schrijven. Ik ben op zoek naar een gezellige penvriend of vriendin om mee te corresponderen. Zelf maak ik graag kaarten, luister ik muziek en wandel ik graag. Vind jij het leuk om met mij te schrijven? Neem dan contact met me op! Groetjes, Ietje

Reageren

net 60 geplaatst op 9 juli 2018

Ja net 60,maar toch zoekende naar n schrijfmaatje. Mooi postpapier wat in het seizoen past...... Leuke zelfgemaakte kaarten.... Het idee hebben dat iemand je brief ook echt leest en er antwoord op geeft dat vind ik belangrijk. Wie weet tot snel.

Reageren

Cindy geplaatst op 9 juli 2018

Hey allemaal,

Ik ben Cindy en ik ben 13 jaar. Ik houd erg van schrijven en zou het dan ook super leuk vinden om nieuwe pen vrienden te krijgen. Ik zoek vriendinnen tussen de 12 en 15.

Stuur gerust een mailtje terug!
Liefs, Cindy

Reageren

Lisa geplaatst op 9 juli 2018

Hoihoi, mijn naam is Lisa, ik ben 19 jaar en ik woon in Groningen.

Ik vind het heel fijn om min ervaringen te delen met anderen, en hoe leuk is het om dat te doen met iemand die je niet kent? Er zou zomaar een nieuwe vriendschap kunnen ontstaan, en voor mij is vriendschap iets heel erg belangrijks.

Ik ben opzoek naar een penvriendin van ongeveer de zelfde leeftijd! Stuur mij maar een berichtje ! :)

Reageren

Samick geplaatst op 9 juli 2018

Hallo ,
Ik ben een vrouw van 41. Getrouwd. Gezin. Parttime baan.
Ik ben op zoek naar penvriendschap.
Steekwoorden die bij je passen zijn.
Respect
Gelijkwaardigheid
Openheid
Eerlijkheid
Spiegelen
Diepgang
Eigen mening durven geven.
En zo kan ik nog wel meer noemen.
Ik wacht af. Wie weet het begin van een mooie penvriendschap.
Groetjes.