Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

ietje devries geplaatst op 4 juli 2020

ik ben ietje en schrijf graag brieven.
Mijn leeftijd is 81 jaar.
Ze s hutten mij veel jonger.
Ik heb leuke hobby’s.
En ik kijk uit naar je bericht.
Groetjes Ietje.penvrienden gezocht.

Reageren

Mike geplaatst op 3 juli 2020

Hallo.
Ik ben opzoek naar een single vrouw van 18 tot 25 jaar die met mij wil schrijven. Ik hou van Diamond painting en ik hen 2 agapornissen. Ik hoop dat je mij dan een reactie wilt sturen? Mvg Mike

Reageren

Anouk geplaatst op 2 juli 2020

Hoi hoi ,ik ben Anouk ben 13 jaar oud en mijn hobby's zijn: creatief bezig zijn, met mijn puppy spelen, bezig zijn met mijn telefoon,muziek luisteren, sportief bezig zijn en lezen.
Ik zou het erg leuk vinden om lekker brieven te kunnen schrijven aan iemand met de zelfde interesses als ik!
Ik woon in Nederland en ben ook opzoek naar iemand die in Nederland woont. Ik zoek iemand tussen de 11-15 jaar😆☺️🤩🥳😉
Groetjes Anouk

Reageren

Eetje geplaatst op 2 juli 2020

Hallo iedereen,
Ik ben 18 jaar en ben opzoek naar een pen vriend/vriendin Ik woon in Nederland dichtbij Den-Haag en hou van skaten, planten, dieren en ik schrijf mijn eigen liedjes. Ik zit op de theaterschool maar heb geen talent ofzo ik doe gewoon de techniek. Veder heb ik krullend haar wat een groot deel van mijn persoonlijkheid is maar vorig jaar heb ik het allemaal afgeschoren. Stuur me een berichtje als je het leuk vind om briefjes te schrijven met mij

Reageren

Penvriendinnen van dik naar fit geplaatst op 2 juli 2020

Hoi allemaal! Ik heb een wat ongewoon oproepje. De kans is aanwezig dat ik weinig of misschien zelfs helemaal geen reacties ga krijgen, maar wie niet waagt... Ik zoek namelijk een penvriendin die zich (heel erg) herkent in het volgende:
Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Ik kom heel makkelijk aan maar helaas val ik heel moeilijk af. Momenteel heb ik een BMI van ruim 37 en moet er minimaal 30 kilo af voor ik een gezond gewicht zou hebben. Daar heb ik echt een ijzeren discipline voor nodig, maar die vind ik zo moeilijk om te vinden, en vervolgens vast te houden...
Vroeger heb ik meerdere penvriendinnen gehad. Hele fijne vriendschappen via de post ontstonden daaruit. Het schrijven van brieven mis ik steeds vaker, in deze snelle digitale maatschappij. En toen ontstond bij mij ineens het idee: waarom niet zoeken naar ‘lotgenoten’ via de post?

Ik zou heel graag met jou in contact komen als je nu denkt: ‘Hé, dit zou over mij kunnen gaan...’ Als jij zelf ook een BMI van minimaal 35 hebt, je dit heel graag aan wilt pakken maar zelf ook steeds vaker met je handen in het haar zit, omdat het steeds maar niet lukt. Als je begrip uit je omgeving lijkt te missen of simpelweg op zoek bent naar iemand om ervaringen mee te delen, tips/recepten uit te wisselen, elkaar te motiveren en soms even je frustratie bij te kunnen uiten. Als jij ook houdt van het schrijven en ontvangen van hele lange brieven, dikke enveloppen met gerust 3 A4tjes aan beide zijden vol geschreven. Herken jij jezelf hierin? Dan hoop ik écht dat je reageert, want dan kom ik heel graag in contact met jou.

Kleine kanttekening: ik ben niet van het creatieve snailmailen. Ik gebruik gewoon simpel lijntjespapier wat ik wel soms graag opleuk met wat stickertjes of met wat kleurtjes vrolijk te versieren, maar heel creatief ben ik er verder niet in. Ik vind het wel heel leuk om lekker een eind weg te kletsen in een brief, dus enveloppen zullen bij mij altijd wel redelijk dik zijn.

Leeftijd is verder onbelangrijk, ik vind het vooral fijn om meiden en vrouwen tegen te komen die zich volledig herkennen in bovenstaande. Let’s do this together!

Reageren

Yvet geplaatst op 1 juli 2020

Hey allemaal,
Ik ben Yvet 38 jaar. Ik woon in Nederland heb geen kids en ben heerlijk single en ben opzoek naar leuke penvriend(in) om zo nu en dan kaartje of een briefje naar te sturen.

Ik vind het leuk om een kaartje of een briefje aan jou te sturen. En het liefst met iemand die met mij wat interesses deelt.
Ik ben niet iemand die je zal bestoken met lange brieven maar ik vind wel leuk om regelmatig (niet wekelijks maar lekker ongedwongen) een briefje of kaartje te ontvangen of te schrijven.

Mijn interesses zijn: Teken/schilder (maar absoluut geen kunstenaar), Yoga /Pilatus, ik houw van kunst maar geen kunstkenner, genieten van de natuur, serie kijken en gewoon lekker niets doen.

Stuur mijn een berichtje ik hoop snel iets van je te horen.
Groetjes Yvet

Reageren

Daniëlla geplaatst op 30 juni 2020

Hallo,

Mijn naam is Daniëlla 25 jaar en woonachtig in Limburg.

Als hobby ben ik graag bezig met het maken van Zentangle en vind ik het leuk om te wandelen in de natuur, te wildplukken en te fotograferen. Ook houd ik van festivals, terrasjes en winkelen.

Ik ben een hsper en zou het leuk vinden om met mensen in contact te komen die dat ook zijn.
Ik heb al wat penvrienden maar er is nog ruimte voor iemand erbij.

Liefs,

Daniëlla

Reageren

Hale geplaatst op 30 juni 2020

Hey, fijn dat je dit leest!
Ik ben een moslima van 18 jaar. Ik woon in België en schrijf hier met de hoop dat iemand mij terug schrijft. Ik verveel me zoals velen, dus het zou fijn zijn als we elkaar beter leren kennen.
Misschien worden we zelfs vrienden hè!!¿
Salutt

Reageren

Sofie geplaatst op 30 juni 2020

Hey!
Ik ben Sofie, 12 jaar oud, en volgend jaar ga ik naar het 2de middelbaar. Mijn hobby's zijn dans, dwarsfluit, en vanaf volgend schooljaar ook fanfare. Ik hou wel van domme mopjes en ik zoek iemand om lang mee te schrijven :D! Ik hou ervan om mijn brieven te versieren. Verder hou ik ook van dieren, tekenen, enz. Hopelijk lijkt het je leuk om met mij te schrijven!
Groetjes van Sofie

Reageren

Melanie geplaatst op 30 juni 2020

Hoi! Wat leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben Melanie en ik ben op zoek naar leuke penvriendinnen, die net als ik (grotendeels) huisvrouw van beroep zijn. Gezellig schrijven over van alles en nog wat. Ik heb vele hobbies en vind bijna alles leuk om te doen. Lijkt het je wat? Stuur een gezellig bericht en wie weet!!! Oh ja, iedereen van alle leeftijden zijn welkom hoor!

Reageren

Madelief geplaatst op 30 juni 2020

Hallo, ik ben madelief. Ik woon in Nederland en ben 12 jaar oud. Ik zoek een penvriend of vriendin die ook diabetes type 1 heeft of die het in ieder geval begrijpt. Ik hou heel erg van dansen, maar ook van lezen, muziek luisteren en ik speel piano. Het maakt niet uit als je anders bent, geloof me, dat kan ik zeggen! Ik hoop snel een berichtje te krijgen van iemand. Groetjes maddie

Ps: Dat is mijn bijnaam

Reageren

Jacqueline geplaatst op 29 juni 2020

Hoi!

Ik ben Jacqueline, 28 jaartjes jong/oud en woon in het dorp der kippen: Barneveld! Ik ben een dromer maar ook een ondernemer ik heb een eigen winkeltje in fotografie (fotoshoots en verkoop van leuke spulletjes en lijsten etc.) in het centrum. Ik heb enorm veel zin om lekker veel te schrijven en het liefst maak ik de brieven net iets leuker met bijv. Leuk postpapier of een extra mooie kaart erbij of een leuk stickertje o.i.d. Een hele snailmail is mij net teveel, maar dit kan ik nog bijhouden haha :) lijkt het je leuk ik te schrijven? Ik ben op zoek naar 2 penpalls!

Reageren

Aretha geplaatst op 29 juni 2020

hey iedereen! ik ben Aretha ben 15 jaar oud (binnenkort 16) en ik kom uit Nederland :D
in mijn vrije tijd teken, ontwerp, schilder, speel ik dwarsfluit, en rollerskate ik (:
ik heb 2 huisdieren namelijk 2 fretten, waar ik soms ook heel druk mee bezig ben.

ik zoek naar iemand die creatief is, open maar vooral een onwijs aardig persoon. :D
hopelijk hoor ik van je! ik kijk er naar uit

Reageren

Isabel geplaatst op 28 juni 2020

Hooi ik ben Isabel en ik ben 19 jaar. Ik woon in Amsterdam en ga nog naar school. Ik begin in augustus met een nieuwue mbo opleiding. Ik ben op zoek naar een nieuwe penvriend of vriendin van mijn leeftijd. Ik zelf heb dit vroeger ook al eens gedaan en het leek mij leuk het weer eens te doen met de hoop dat er een leuke penvriendschap uit komt!
Mijn hobbies zijn:
- dansen stijl jazz
- games spelen zoals Animal Crossing (op de switch), terraria, stardew valley, don't starve (laptop) en nog wel meer.
- kleuren en diamond painting.
- YouTube videos kijken.
- muziek luisteren genre hip hop, rap en r&b.
En ik vind dieren ook leuk maar als mijn penvriend(in) bent dan kan ik je daar natuurlijk meer over vertellen.

Reageren

Amy geplaatst op 28 juni 2020

Hoi! Mijn naam is Amy en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in de Rijp samen met mijn vriend. Van beroep ben ik gastouder en persoonlijk begeleider en hier haal ik veel voldoening uit! Ik ben een energievol en fantasierijk persoon en vind het heerlijk om lang te wandelen en de natuur te bekijken en mijn hoofd leeg te maken. Mijn verdere hobby's zijn onder andere: lezen en haken. Ik haak het liefste gekleurde kleedjes en kleine cadeautjes om aan iemand te geven als kleinigheidje tussendoor en ben nog steeds bezig met een project van toen ik ooit startte toen ik 10 jaar oud was :). Qua sport doe ik aan judo waar ik inmiddels bijna mijn bruine band in heb. Het liefst zoek ik iemand die voor een lange tijd zou willen schrijven :)

Reageren

jouw toekomstige pennevriend(in) geplaatst op 27 juni 2020

hallo allemaal!
ik ben sophie 10 jaar en wil heel graag een
pennevriend(in) mijn hobby's zijn :
klarinet spelen muziekschool en ballet
(hoewel ik ballet niet zo leuk vind en liever
voetbal zou doen) ik hou niet van mensen die denken
dat vrouwen slap zijn. verder hou ik nog van muziek
luisteren,lezen,tekenen,school,schrijven en knutsellen
ik hoop dat jullie gouw een berichtje sturen
groetjes
jullie toekomstige pennevriendin sophie