Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sjoukje geplaatst op 24 maart 2018

Hoi Allemaal,

Ik ben Sjoukje 30 jaar, Nederlandse maar sinds vier jaar woonachtig in Portugal. Ik ben opzoek naar een penvriendin waar ik leuke brieven en natuurlijk leuke creatieve kunstwerkjes mee kan uitwisselen verder ben ik ook fanatiek bezig met leuke pagina´s maken in mijn Bullet journal. Verder zal ik niet teveel over mezelf vertellen anders hebben we niks meer om over te schrijven. Dus meiden lijkt het je leuk om met mij in contact te komen dan hoor ik dat graag!! Groetjes!!

Reageren

Beau geplaatst op 24 maart 2018

Hoi! Ik ben Beau, 19 jaar uit Utrecht.
Ik hou erg van schrijven en heb 2 jaar ervaring. Ik zou graag wat penners erbij willen tussen de 16 en 22 jaar.
Interesse? Stuur me een berichtje :) tot dan. Xx Beau

Reageren

Emma geplaatst op 24 maart 2018

Ik ben een meid van 15 jaar (bijna 16😊)
En ik woon in België
In mijn vrije tijd ga ik naar de chiro, doe ik mee aan toneel voorstellingen, doe ik aan lopen en ben ik een beetje verslaafd aan lezen. Ik hou van schrijven en het leek me wel leuk om een penvriend(in) te hebben.

Reageren

Jill geplaatst op 22 maart 2018

Hey allemaal,
Ik ben een enthusiaste, vrolijke meid van 17. Mijn hobby’s zijn boksen, zeilen, muziek luisteren, tekenen en sterren kijken.
Ik zou graag met mensen willen schrijven omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen die niet in mijn buurt wonen. Ik zit in de 3de van het kader ( hier zit een erg lang verhaal achter) als je het leuk vind om me te schrijven hoor ik het graag!

Reageren

Eva geplaatst op 22 maart 2018

Hello!

Mijn naam is Eva, 24 jaar en ik kom uit Noord-Holland
Ik hou van brieven schrijven en snailmailen. Creatief zijn en kletsen is voor mij een stukje ontspanning.
Ik werk en studeer, mocht het je leuk lijken om te schrijven stuur me een berichtje.

Liefs

Reageren

Amelie geplaatst op 21 maart 2018

HOI, ik ben Amelie. Ik ben 12 jaar oud en ik ben opzoek naar een pen maatje van 11-12-13. Ik zoek graag iemand waarbij ik verhalen kwijt kan en iemand die best goed op me lijkt kwa interesses. Graag iemand waarmee ik goed kan praten ;). Ik doe dit wel alleen voor vriendschap en ik zou niet graag met pedo's in contact komen enz. ik ga mezelf ff kort voorstellen zodat jullie me iets beter kunnen leren kennen ;)

Naam: Amelie C.
Bijnaam: Am, Ammie, Amzie
Hobby's: Youtube, Paardrijden, Atletiek, Toneel (passie voor acteren),
School: 1ste middelbaar/ STEM
Dromen: Grote YouTuber worden, StukTV ontmoeten
Fan van: StukTV
Angsten: Mensen die je laten vallen (problemen mee gehad in het verleden)
Social Media: YouTube: Just Amelie |Instagram: amelie__cr |Musically: amelie__ly

Ik hoop dat ik je leuk lijk♥

Groetjes Amelie♥

Reageren

Sapphire geplaatst op 20 maart 2018

Hoi, ik ben Lisa en ik ben 15 jaar oud.

Ik heb ooit heel lang geleden een penvriendin gehad maar we praten nu eigenlijk nooit meer. Ik zou wel graag een penvriend(in) hebben om mee te schrijven. Mijn hobby’s zijn tekenen, lezen, muziek (vooral rock), zwemmen, naaien, internetten en fandoms. Ik hou heel erg veel van tekenen en wil later mijn eigen cartoon maken. Leeftijd maakt niet echt uit I Guess. Ik ben een beetje zo van “go with the flow” dus ja... stuur me een berichtje als je gewoon wilt schrijven over vanalles.

Bye

Reageren

Marielle geplaatst op 20 maart 2018

Hoihoii,

Leuk dat je naar dit oproepje kijkt en hopelijk leest!

Ik ben marielle. Momenteel 16 jaar (eindelijk bijna 17).
En mijn hobby's zijn:
-dansen
-zingen
-kleuren
-en skeeleren

Ik heb al eens een paar penvriendinnen gehad, maar die is er mee gestopt. En mijn ervaring is dat ik het mega leuk vindt!😊😊

Ik hou tenslotte ontzettend veel van netflix en youtube #verslaving😂

En ja.. ik verwacht iemand die diepgaande gesprekken wilt, lange brieven en een paar a4tjes vol. En waar ik zo'n 1x in de week mee kan pennen.

Lijkt je dit leuk? Let me know!

Groetjess

Reageren

Suzy geplaatst op 20 maart 2018

Hoi hoi, allemaal. Ik ben Suzy, bijna 41 jaar en samen met mijn 17 jarige zoon en echtgenoot woon ik in Limburg België. Ik ben 2.5 jaar geleden hertrouwd.
goh , het is geleden vanuit mijn kindertijd dat ik nog een pennevriendin gehad heb, maar het leek me leuk deze hobby terug op te nemen. Ik werk full-time, en naast het werken en het huishouden zing ik enorm graag. Ik zit in een popkoor en dat is erg leuk om te doen.
Wil je nog wat te weten komen? Wel aarzel dan niet en contacteer me :)
ik kijk er alvast naar uit om nog eens zo een heerlijke ouderwetse brief in de brievenbus te zien verschijnen met de tijd

Reageren

Martijn geplaatst op 20 maart 2018

Ik ben Martijn, 15 jaar en wil HEEL graag een penvriend(in). Ik zit op 4 gymnasium. Ik hou van mijn kat Puk en van piano spelen. Ik zou graag een penvriend(in) willen omdat het me leuk lijkt om nieuwe mensen te leren kennen :)

Reageren

Me geplaatst op 19 maart 2018

Hallo ik ben een vrouw van 31 en woon in belgie. En ik zoek nieuwe penvriendinnen om te schrijven. Liefst iemand die ook van België is. Ik schrijf al van men tienerjaren. Ben je geïnteresseerd om met mij te schrijven? Azel dan niet schrijf een mail naar mij
Grtjes en tot hoors

Reageren

Iris geplaatst op 19 maart 2018

Hoii allemaal,

Ik ben een enthousiaste (soms iets wat gekke) meid van 15 jaar. Mijn hobby's variëren van keihard (vals) meezingen met muziek tot tekenen en schrijven. Ik zat ooit op voetbal, maar zit nu op musical waar ik mijn (*kuch*) zangtalent (*Kuch*) met de rest van de wereld kan delen. Ik zou graag met iemand schrijven, omdat ik het leuk vind om mensen te leren kennen. Ik zit trouwens in m'n vierde jaartje van vwo (gymnasium). Ben jij een jongen of meid of genderneutraal of ga zo maar door, van ongeveer mijn leeftijd (15,16,17) die de uitdaging aan wil gaan? Die over van alles en nog wat met mij wil schrijven? Plaats een berichtje zou ik zeggen!

Reageren

Alicia geplaatst op 19 maart 2018

Hallo iedereen ☺️
Mijn naam is Alicia en ben 27 jaar! Ik kom uit België ..

Het idee van brieven schrijven heeft mij altijd al geintresseerd! Het idee kwam onlangs weer in mij op en dacht van hier eens werk van te maken! ☺️
Ik ben alvast heel nieuwsgierig of ik hier reacties krijg! Dus wie samen met mij oldschool brieven wil schrijven laat me gerust iets weten !

Groetjes Alicia

Reageren

Wolfje geplaatst op 19 maart 2018

Hoi, ik Ben wolfje (zo noemen mijn vrienden me) ik ben 13 en wil en penmaatje van ong. 12,13 of 14. ik hou van gamen (sims) muziek (Ik speel geen instrument maar vind het wel heel leuk). ik heb meer hobby's Maar dat vertel ik later wel. Bye

Reageren

Sorrèl vk geplaatst op 18 maart 2018

Hoi hoi!
Mijn naam is Sorrel en ik ben 23 jaar. Dit is voor mij totaal nieuw en ik ben ontzettend nieuwsgierig. Ik vind het leuk om lekker ouderwets post te versturen. Kerstkaarten enzo gaan bij mij ook via een leuk kaartje ipv een saai appje.
Wil je wat meer over mij weten? Ik zou zeggen stuur een brief en we schrijven erop los! Groetjes, Sorrel

Reageren

Brigitte geplaatst op 18 maart 2018

Hallo,

Ik ben Brigitte, 41 jaar, alleenstaande mama van 2 kinderen van 11 en 12 jaar. Ik woon in België.

Er zijn de laatste jaren nogal wat veranderingen in mijn leven geweest waardoor er mensen uit mijn leven zijn verdwenen, andere in de plaats gekomen. Ik ben iemand die graag diepere verbindingen aangaat maar momenteel ben ik daar wat terughoudend in. Daarom lijkt een 'pennenvriendin' (het moet vast minstens 30 jaar geleden zijn dat ik dat woord nog gebruikte :-) ) me wel een fijn idee.

Ik lees graag welke leuke dingen je gedaan hebt en kleine dagdagelijkse ditjes en datjes, welke reizen of uitstapjes je maakt. Maar nog meer ben ik geïnteresseerd in wat jou bezighoudt, wat je dromen zijn, je twijfels, hoe je in het leven staat, waar je telkens weer tegenaan botst en wat je daaruit geleerd hebt (ter inspiratie voor mezelf hihi). De meer diepere gesprekken zeg maar. Ik vind het zelf ook leuk daarover van gedachten te wisselen, met veel respect voor elkaar. Veroordelen doe ik niet.

Nog een paar dingen over mezelf zonder hier ook al teveel van mezelf open en bloot op internet te zetten: ik ben hoogsensitief, iemand die veel over zichzelf reflecteert en zichzelf altijd meer en meer probeert te 'upgraden' tot een mooiere versie van zichzelf.
Als je nu denkt dat ik altijd bloedserieus ben, nee hoor, ik lach ook heel graag!
Mijn hobby's zijn: haiku's schrijven, handlettering, t'ai chi, meditatie, piano spelen, de natuur in trekken, gezelschapsspellen spelen, gezellige babbels met vriendinnen, moestuinieren, creatief bezig zijn in het algemeen ...

Belangrijk voor mij is dat er een 'klik' is, een min of meer herkenbare manier van in het leven staan. Dat is van meer belang dan dezelfde interesses hebben, want ikzelf ben heel nieuwsgierig naar dingen die ik (nog) niet ken. Dus jouw hobby's vind ik vast ook reuzeleuk, maar als je een totaal andere kijk op het leven hebt voel ik me misschien minder op m'n gemak dingen met je te delen.

Stuur me maar een bericht als je zin hebt, dan kijken we of er die klik is. Ik tracht altijd heel open en eerlijk te zijn, dus liefst ben jij dat ook.

Hopelijk tot gauw,
Brigitte