Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Jolan geplaatst op 17 december 2017

Hoi ben dan jolan 53 jaar jong getrouwd en grotere kinderen,zou het leuk vinden om hier een leuke penvriendschap op te bouwen en dan als het klikt om een leuke vriendschap op te bouwen in live,vindt het leuk om kaartje of brief te krijgen en te versturen,woon je in gelderland dan is dat een plus,hoop op een leuke reacties,, grt jolan

Reageren

Cat🐱 geplaatst op 17 december 2017

Ben op zoek naar penvriendinnen die ook houden van het gothic/fantasy genre en de alternatieve stijl. Boeken(markt), mode, natuur, kringloop/rommelmarkt, interieur, styling, creativiteit, dieren(love cats), muziek, film/serie, kunst/cultuur(brede interesse), spiritualiteit(niet te zweverig).

Elkaar leuke/mooie kaartjes, quotes of snailmail sturen, of een kleine attentie bij de brief doen die met deze onderwerpen te maken hebben.

Als je het met mij wilt hebben over de belevenissen van kids en manlief ben ik niet de juiste penvriendin voor je😊.

Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om een betrouwbare, respectvolle vriendschap op te bouwen(en wie weet elkaar eens te ontmoeten), en niet bijvoorbeeld ineens niets meer van je te laten horen, maar even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten.

Ben 42 jaar(bijna 43😣), maar wordt vaak een stuk jonger geschat, en ben hoogsensitief(wat niet betekent dat ik een watje ben😉). De klik met elkaar vindt ik belangrijker dan leeftijd.

Spreekt mijn berichtje je aan, vertel me dan 1 & ander over jezelf, en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs📬.

P.s. wil nog wel even benadrukken zoals ik ook in het begin van mijn oproepje vermeld heb, (maar waar nogaleens overheen gelezen wordt), mijn voorkeur uitgaat naar penvriendinnen die ook houden van het gothic/fantasy genre en de alternatieve stijl.

Reageren

patricia geplaatst op 17 december 2017

hey hoi allemaal

ik ben Patricia 35 en op zoek naar gezellige mensen die kaartjes willen sturen
schrijven maar dan op kaartjes

lijkt je dit wat
stuur me dan leuk een berichtje

groetjes patries

Reageren

Harrie geplaatst op 15 december 2017

Ik ben een ongehuwde man van 34 jaar jong genaamd Harrie en ik ben opzoek naar een leuke penvriendin van 25 t/m 40 jaar om over van alles en nog wat te kunnen schrijven. Dus voel jij je aangesproken reageer dan snel.

Reageren

Anna geplaatst op 14 december 2017

Hoi ,
Ik ben Anna .
Ik ben 11.
En mijn hobby's zijn lezen, tekenen en buiten zijn.
Wil je meer van me weten ?
Ik hoor graag van je !
Groetjes Anna

Reageren

Chaar geplaatst op 13 december 2017

Hallo penners,
Ik ben opzoek naar een leuke penvriendin.penvriendschap op te bouwen.
Mijn naam is charon 28 jaar. Wandel zwemmen muziek films schrijven.postcrossing.
Ik werk in de zorg demenrerende.

Liefs

Reageren

Voor de snailers onder jullie :-) geplaatst op 13 december 2017

Iemand zin om te ABC snailmailen? Liefst iemand uit België zodat we niet te hoeven kijken naar het gewicht van de snailmail.

Ik vind het leuk creatief om te gaan met een thema die begint met een bepaalde letter en daar post in stijl mee te maken. Daarnaast natuurlijk een brief erbij om elkaar ook beter te leren kennen en het elkaar het reilen en zeilen te vertellen. Kortom, post maken voor elkaar waar je blij van wordt.

Ik ben een vrouw van 34 die graag creatief bezig is en graag brieven schrijft. Wie heeft er zin? Mag ook gewone snailmail zijn moest je geen zin hebben in acb. Ik hoor graag van je!

Groetjes

Reageren

Anouk geplaatst op 13 december 2017

Hoii,
Mijn naam is Anouk,
Ik ben 19 jaar oud
Mijn hobby’s zijn: tv kijken afspreken met vriendinnen en shoppen :)
Ik zoek een paar penvriendinnen tussen 17 en 19 jaar oud
Die het leuk zouden vinden op met mij te pennen!

Ik hoop gouw wat van je te horen :)

Liefs, Anouk

Reageren

Kim geplaatst op 12 december 2017

Hooiii,

Mijn naam is kim en 20 jaar oud. Ik heb 2 super lieve penvriendinnen maar toch nog opzoek naar wat meer schrijverssss.

Ik woon op een boerderij en werk in de zorg.
Mijn hobby's zijn lezen, uitgaan, tuinieren en vooral genieten van de kleine dingen en de natuur.

Ik hoor van je!

Kim

Reageren

Tula geplaatst op 12 december 2017

Heyo

In deze tijd dat alles snel moet en veel contacten oppervlakkig zijn, heb ik steeds meer behoefte aan iemand waar ik goede gesprekken mee kan voeren, zonder gelijk beoordeeld te worden !
Iemand waar ik mee kan lachen, discussiëren en over van alles kan praten.

Ik hoor je denken, wat krijg ik daar voor in ruil... nou eigenlijk van alles wat !

Hey ik ben Tula, 31 jaar en een vrouw met vele uiteenlopende interesses ! Ik ben een nerd inclusief vintage achtige bril. Ik hou van gamen en lange wandelingen maken. Ik hou van knutselen en ballet. Ik ben ontzettend gek op de Efteling en sprookjes in het algemeen. Getrouwd en heb een hond en 2 katten, mijn kindjes. Mensen kinderen heb ik niet. Ik ben vaak een buiten beentje door hoe ik ben, een flapuit die mensen graag aan het lachen maakt, maar stiekem ook wel lief is. En zo kan ik nog wel even doorgaan !

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt ? Laat dan vooral een leuk berichtje achter !

Liefs xxx

Reageren

Saidah geplaatst op 12 december 2017

Hello there,

Ik ben 29 jaar mama to be en opzoek naar een paar gezellige meiden om mee te schrijven! Ik sta vol in het leven hou van reizen, koken, werken, films kijken, veel gezelligheid met vrienden, genieten van de zwangerschap, schrijven en van alles en nog wat. Ik vind het leuk om een echte band op te bouwen met de gene waar ik mee schrijf dus niet alleen maar oppervlakkig schrijven.
Zin om met mij te schrijven laat dan snel een berichtje achter!

Liefs!!

Reageren

Maeve geplaatst op 11 december 2017

Hoi allemaal,

Mijn naam is Maeve, ik ben 17 jaar oud (bijna 18). Mezelf beschrijven is een hele klus, maar ik ga het toch proberen... Ik ben dus Maeve ik ben 17 jaar en woon in the middle of nowhere. Ik woon met mijn ouders en een 5 jaar oudere broer in een klein dorpje. Ik ben dit schooljaar begonnen met een film opleiding. Over mezelf vertellen en zeggen wat ik denk en voel vind ik erg moeilijk. Ik ben daarom opzoek naar een persoon die met mij wil schrijven. Iemand die wel een goed gesprek wilt hebben en zich inzet. Het liefst iemand die gekke enveloppe wil maken en versturen en die van tekenen houdt of die het beter wil kunnen. Zelf ben ik veel aan het tekenen en hoewel ik er niet erg goed in ben, ik het wel wil leren. Ben jij tussen de 17 en 24 jaar (of iets daarbuiten) en vind je het leuk om te schrijven en te tekenen stuur me dan een berichtje!

Liefs, Maeve

Reageren

Heidi geplaatst op 10 december 2017

Hallo. Ik ben 44 jaar en woon samen met E in Lelystad. Hij heeft 2 kinderen van 13 en 11. Mijn huisdieren zijn Sophia en Bagheera mijn katten. Verder knutsel ik graag met papier, kralen en wat ik nog tegenkom en leuk vind om te doen en vind ik Pinterest een grote inspiratiebron, Ik kook graag, gamer, en luister ook graag naar K-pop. Verder heb ik vast nog meer te vertellen en heb jij vast wat te vragen. Ouderwets post krijgen thuis op papier, VAN papier vind ik onwijs leuk en gezellig. Ik vind het leuk om een klein feestje van je brief, envelop of kaartje te maken. Lijkt je mij wat? Let me know :) Fijne dagen alvast.

Reageren

Noelle geplaatst op 10 december 2017

Hallo lieve vrouwen

Ik ben Noelle ik ben 34 getrouwd en woon met mijn gezin in Lelystad samen met onze kat en twee cavia's.
Ik ben afgekeurd dislecties en hsp en ADHD.
Ik hou me bezig met mindfulness wandelen lezen koken en knutselen en natuurlijk schrijven.
Vroeger als kind had ik altijd pen vriendinnen en zou het heel leuk vinden om weer iemand blij te mogen maken met mijn post.
Ik hoop wat van jou te horen mooi mens.
Liefs Noelle

Reageren

Naomi geplaatst op 10 december 2017

Hoi hoi, ik ben naomi en ik ben opzoek naar een penmaatje, ik ben 16 jaar en mijn hobbys zijn creatief bezig zijn, muziek, katten en schrijven (meer kan ik even niet bedenken) ik zoek het liefst een penmaatje tussen de 14 en 20 jaar bij mij kan je alles kwijt❤️ ik stuur graag brieven.

Reageren

♡ liefde voor (brievenbus)post ♡ geplaatst op 10 december 2017

Om je een beeld te geven van wie ik ben zou ik nu een halfslachtige poging kunnen doen om mezelf te beschrijven, maar omdat zo'n tekst toch nooit de lading kan dekken (en het me ook leuker lijkt elkaar al schrijvend te leren kennen) hou ik het voor nu simpel.

Met mij kun je over van alles 'praten'... hobbies, eten/recepten, werk, de alledaagse sleur, filosofie, geluksmomenten maar óók dieptepunten, muziek, boeken, dieren, films/series, creativiteit, politiek, zin én onzin van het leven.
Kortom, mijn interesses zijn breed en ik ben even geïnteresseerd in wat je gisteren gegeten hebt, als in je grootste dromen of diepste verlangens.

Het is een hele kunst om nieuwe mensen te leren kennen en een duurzaam en (opr)echt contact in stand te houden. Schrijven lijkt me daar ideaal voor: in gedachten naast iemand gaan zitten en vertellen, wat er in je hoofd omgaat, de kleine dagelijkse dingen delen en elkaar steunen en troosten wanneer er grote of verdrietige dingen in het leven gebeuren. Een moment van rust, bezinning, aandacht en liefde voor die ander en jezelf!

"Fill your paper with the breathings of your heart"

Voel jij je aangesproken door mijn oproepje?
Dan ontvang ik héél graag een berichtje van jou! :)