Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Karin geplaatst op 21 juli 2024

Hey, Ik ben Karin en dol op echte post. Het lijkt me leuk om mensen te vinden om kaartjes of zelfs ouderwetse brieven mee uit te wisselen. Ik ben 42 jaar en woon fulltime samen met mijn hond en parttime met mijn vriend, in het midden van het land. Ik ben graag in de natuur, geïnteresseerd in oa filosofie en psychologie, ik lees veel (van alles en nog wat), ik ben regelmatig creatief bezig (tekenen en cross stitch oa) en ik doe aan Postcrossing. Én ik ben benieuwd naar jou!

Reageren

Kiki geplaatst op 19 juli 2024

Hoi,

Ik ben Kiki, 18 jaar en heb aankomend jaar een tussenjaar, waarin ik mezelf wil ontwikkelen, reizen en beter leren koken. Verder hou ik van schrijven, lezen, bakken, wandelen in de natuur of in de buurt en zingen.

Ik ben al 6 jaar overtuigd vegetariër vanwege mijn dierenliefde.

Ik zoek een penvriend(in) voor een langdurige penvriendschap. Zelf heb ik nog geen ervaring met penvrienden, maar ik hou van creatief bezig zijn en kaarten en brieven maken me blij.

Stuur gerust een berichtje als je geïnteresseerd bent!

Reageren

Diana geplaatst op 19 juli 2024

Mijn naam is Diana, ik 42 lentes jong (in de speeltuin ben ik nog jonger ;-) ), woonachtig in de Betuwe, getrouwd met mn jeugdliefde en samen hebben we 2 dochters. Ik zoek iemand voor postcrossing. Elkaar leuke kaarten sturen per post. Elkaars brievenbus opfleuren. Maakt niet uit wie je bent, waar je woont, wat je leeftijd is, als je maar openstaat voor een leuke "vriendschap" via snailmail en niet na 2 a 3 kaartjes alweer stopt zonder iets te zeggen. Hoor ik snel van je?

Reageren

Christian Hagendijk geplaatst op 18 juli 2024

Hey allemaal, mijn naam is Christian, ik ben 29 jaar (bijna 30, overmorgen), ik ben getrouwd, en wij hebben een zoontje van 3 jaar, en de tweede mag onderweg zijn, en wordt over 3 maanden verwacht als alles goed mag blijven gaan. Hier kijken wij erg naar uit.
Verder wonen wij in een dorp vlakbij Rotterdam.

Bijna alles is tegenwoordig appen. Maar ouderwets brieven schrijven, daar hou ik van, en wil ik meer gaan doen.
Daarom zoek ik een penvriend(in). Geslacht maakt mij niet uit.
Leeftijd maakt mij ook niet zo uit, het delen van dezelfde interesses vind ik belangrijker.

Zelf liggen mijn interesses in lezen, bordspellen, en vind ik de Nederlandse politiek interessant.
Ik hou ervan een Tweede Kamerdebat live te kijken of een oud debat terug te luisteren als ik even niets te doen heb. Verder hou ik van legpuzzelen, en maak ik regelmatig een kaartje.

Verder schijn ik een grote dosis droge humor te hebben, maar dat droge valt met de vele regenbuien de laatste tijd wel mee.

Momenteel ben ik ook aan het afvallen, ik sport tegenwoordig ook, nog maar net, dit moet ik dringend voor mijn gezondheid.
Het zal daarom ook fijn zijn als ik hierin in uw of jouw schrijven een maatje zou kunnen vinden.

Reageren

Marylene Heijkoop geplaatst op 18 juli 2024

hi, mijn naam is Marylene en ik ben 20 jaar oud. Ik heb HAVO afgerond en heb nu een tussenjaar. Ik ben ongeveer een jaartje geleden begonnen met schrijven vandaar dat ik op zoek ben naar een penvriend/vriendin. verder hou ik van lezen, wandelen en ben ik 4x per week te vinden in de sportschool. het lijkt mij super leuk om nieuwe inzichten te krijgen door het lezen en versturen van brieven.

ben jij iemand met dezelfde interesses en lijkt het je leuk om brieven naar elkaar te sturen, stuur me dan een berichtje :)

Reageren

Angela geplaatst op 17 juli 2024

Hallo, ik ben Angela, 12 jaar en zoek een "kaart" vriendin tussen de 10 en 13. Ik ga na de zomer na de brugklas. Ik zou graag leuke kaarten per post willen sturen. Ik hou van dieren, lekker eten en buiten spelen. Oja en ik knutsel en schilder ik graag. Als sport doe ik aan Turnen. Mijn mama helpt mij bij het zoeken. Wordt jij mijn nieuwe "kaart" vriendin?
Groetjes Angela

Reageren

Anaïs geplaatst op 17 juli 2024

Hallo!

Ik ben Anaïs en ik ben 17 jaar en ik zoek naar een penvriend (met ongeveer dezelfde leeftijd) om brieven mee uit te wisselen...
Over mij; ik zit na de zomervakantie in vwo 6, ik heb een teckel en een grote familie.
Mijn hobbies zijn zwemmen, verven, televisie kijken en spelletjes spelen.
Ik zoek een penvriend omdat ik sociaal niet het handigst ben en op deze manier leg ik toch contacten.
Ik hoop dat je het leuk lijkt om mijn penvriend te zijn :).
Groetjes

Reageren

Debby geplaatst op 14 juli 2024

Hoipiepeloi,

Ik ben een creatieve duizendpoot van 47 jaar, op moment ben ik druk met stoffen vlaggetjes slingers te maken voor op de camping. Ik schilder, borduur, lees waargebeurde verhalen en zelfontwikkeling boeken, fotografeer, maak fotoboeken op mijn laptop, dagboek schrijven en zo heb ik nog een paar hobbies.

Ik ben getrouwd, bewust kinderloos en heb een super lieve Berner sennenhond van 46 kilo - luistert naar de naam Socks.

Verder hou ik heel erg van kleur, vrolijkheid en drukte. Ik was vroeger echt een Oilily kind en stiekem altijd gebleven alleen Pip studio en A spark of Happiness stijlen zijn erbij gekomen. Dit zie je overal terug (huis, kleding, tuin etc).

Spreekt dit je aan, dan hoor ik graag van je!

O, ja ik ben op zoek naar 1 penvriendin dit ivm ADD hoofdje.

Kleurrijke groetjes,
Debby

Reageren

Penvriendin? geplaatst op 14 juli 2024

Ha lieve dames/meiden, ik heb al een paar hele fijne penvriendinnen. Zo bijzonder hoe je via post zo n goede band kan opbouwen. Ik zoek nog een paar penvriendinnen in de leeftijd 45-60 jaar die willen schrijven over dagelijkse en persoonlijke dingen. Ik ben een vrouw van 57 en werk in de ggz en woon samen. Houd van fietsen, sporten, schrijven, koffie op terras, naar een leuke stad. Ik woon in t midden van het land. Bij een goede klik met een leuke penvriendin zou ik t ook leuk vinden elkaar te ontmoeten en iets leuks te ondernemen. Ik kijk uit naar je reactie.

Reageren

Demi geplaatst op 13 juli 2024

Hoi hoi,

Ik ben Demi, 27 jaar en mama van 2 kleine mannetjes en binnenkort (38 wk zwanger) verwelkomen mijn man en ik ons 3e kindje.

Ik heb een poosje penvriendinnen gehad en ben nu weer opzoek naar een aantal meiden/vrouwen/mama's die dit voor langere tijd willen doen.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en leuke dingetjes mee te sturen.

Ik ben dol op bloemen, natuur, vintage, mijn kinderen (natuurlijk haha), creatief zijn en lezen.

Lijkt me leuk om via hier mensen te vinden om te schrijven!

Liefs, Demi

Reageren

Sharon geplaatst op 12 juli 2024

Hoi!

Leuk kennis te maken! Ik ben Sharon, 36 jaar uit Groningen, Ik woon samen met mijn kat van 15 genaamd Chi-Chi. Het lijkt me erg leuk om te gaan pennen. Ik ben zelf helaas chronisch ziek. (ik dialyseer 3 keer in de week) en hierdoor is het moeilijk om vriendschappen te onderhouden daarom probeer ik het via deze weg!

Ik hou van lezen, schrijven, muziek luisteren, gamen, koken, series kijkem, diamond painten, kleuren etc.

Lijkt het je leuk om te gaan pennen, stuur dan vooral een berichtje!

Reageren

Marieke geplaatst op 12 juli 2024

Hoi!

Ik ben Marieke en ik ben 23 jaar. Ik heb net mijn opleiding afgerond voor pedagogisch medewerker. Mijn grootste hobby is muziek maken. Ook houd ik van wandelen in de natuur en lezen. Ik ben op zoek naar iemand rond mijn leeftijd tussen de 21-25 jaar. Lijkt het je leuk om brieven met mij te schrijven? Stuur me gerust een berichtje :)

Groetjes,

Marieke

Reageren

Ulrike geplaatst op 11 juli 2024

Heyhey allemaal!

Tof dat ik eindelijk een plek gevonden heb waar er wél nog gebruik gemaakt wordt van de brievenbus 📮 ✉
Ik zet mijn brievenbus graag aan het werk voor positieve, kleurrijke post en ontvang graag brieven maar ook kaartjes (oa postcrossing) 😉

Even kort: ik ben een vrouw van 40, gehuwd, 3 kinderen en ik heb een kinderopvang thuis. Ik heb veel interesses en sta altijd open voor een praatje, zowel over het dagdagelijkse leven als over ruimere onderwerpen. Ik ben sociaal, heb een groot hart, ben positief ingesteld en hou niet van vooroordelen.

Dus als je denkt dat we kunnen matchen, stuur me een berichtje, dan wisselen we adressen uit. Let op: ik woon in België.

Groetjes, Ulrike 📭

Reageren

Nancy geplaatst op 11 juli 2024

Hoi!

Ik ben een wakkere dame van 39 jaar. Getrouwd, 2 zoons, Duitse herder, eigen bedrijf, hou van crime docu's, taxidermy, natuur, jong van geest, lichamelijk is een ander verhaal 🤣
Rock/metal. Hoogbegaafd. Hsp. Huismus. Sarcasme.

Ik zoek een leuke meid om mee te schrijven over de dagelijkse dingetjes, elkaar eens wat leuks opsturen, er zijn voor elkaar.

Lijkt dit jou ook wat? Mail mij:)

Reageren

Jitske geplaatst op 10 juli 2024

Hoi ik ben jitske en ik ben 13 jaar en zit in de eerste klas volgend jaar de tweede zou graag iemand willen die ook van mijn leeftijd is. Ik hou van film ennseries kijken en creatief bezig zijn en speel ook graag roblox ik zou graag via de post willen schrijven.

Reageren

Bibi geplaatst op 10 juli 2024

Hoi!

Mijn naam is bibi, ik ben 21 jaar.
Mijn moeder vertelde mij gisteren over haar penvriendin, waar ze allerlei verhalen mee heeft uitgewisseld. Dat lijkt me een hele bijzondere band met iemand, vandaar dit berichtje.

Ik studeer docent theater in mijn derde jaar, ik hou van creatief bezig zijn, zowel op de vloer als ervoor. Ik hou van zomer, van koffie, van dieren (stuur me foto's mee van je huisdier :)) (die heb ik helaas niet als student), van buiten zijn én van binnen bingewachten. Ik ga graag naar de film en naar concerten. Ik kijk uit naar je reactie!

Groetjes,
Bibi