Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Elise geplaatst op 17 mei 2021

Hoi!
Mijn naam is Elise, ik ben 22 jaar oud, ik woon in zuid Frankrijk en ik ben Frans. Ik leer Nederlands omdat mijn man Nederlands is, en omdat ik zal in het Nederland vanaf 2022 wonen. Ik zou graag iemands penvriendin zijn. Ik kan mooie kaarten uit de Provence of brieven sturen (ik schrijf in het Nederlands, en jij kunt me in het Nederlands of Frans schrijven als jij wilt).
Tot later!
Elise
 

Reageren

40 plus geplaatst op 17 mei 2021

Om wat meer van het leven te vangen had ik mijn pen aan de wilgen bijna 21 jaar geleden gehangen. Da's lang geleden dat ik penvrienden had. Mooie herinneringen en goede vrienden aan overgehouden tot de dag van vandaag. Ik heb genoeg te doen, studeren, werken en vele hobbys maar nog altijd tijd voor deze mooie herinneringen weer nieuw leven in te blazen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt schrijf en zullen wij er iets moois van maken.

Reageren

Sabrina geplaatst op 16 mei 2021

Hoi allemaal, leuk dat je me berichtje leest, via deze weg ben ik opzoek naar leuke penvriendinnen, voor langere tijd. Ik woon in het mooie Zuid Limburg samen met mijn man en dochtertje en onze 2 katten ( binnenkort nog een kitten erbij ) 😀
Mijn hobby's zijn: uiteraard brieven schrijven, daimond painting, zwemmen, lezen, borduren, Netflix, leuke dingen doen met me dochtertje😊 ik hou van lange brieven schrijven met inhoud en diepgang, dit maakt een penvriendschap juist zo speciaal. Uiteraard kan ik je nog veel meer over mij vertellen maar dit bewaar ik wel voor in de brief, als jij je voelt aangesproken en je niet na 2 brieven stopt, dan zie ik je reactie graag tegemoet, tot snel!!! Veel liefs Sabrina

Reageren

Een positieve meid! geplaatst op 16 mei 2021

Ben een positieve,optimistische vrouw van 43 jaar uit België en op zoek naar pennevrienden en - vriendinnen.
Zoek vnl mensen zoals ik die dezelfde ingesteldheid hebben en ondanks eventuele obstakels in het leven toch het beste proberen te maken van iedere dag...
Mijn motto is:het kan alleen maar beteren!
Kijk ernaar uit om een briefje van jullie te ontvangen en jullie krijgen zeker antwoordt terug...
Lieve groetjes Xxx

Reageren

Georg geplaatst op 16 mei 2021

Hi,
Wat een toffe site om in de pen te klimmen en met iemand te kunnen schrijven.
Ik ben 25 jr, woon in Overijssel, Hbo student bedrijfskunde die toch een beetje sociale contacten mist en dacht toen ik deze site tegen kwam...ik moet ergens een begin maken en wat is niet mooier dan over allerlei dingen te schrijven met een ander. Ben je een twintiger, stuur mij dan een mail. Groet,

Reageren

Debie geplaatst op 15 mei 2021

Hey there 😊
Ben op zoek naar een vrolijk maatje om gezellig mee te kletsen. Ben 50, getrouwd & heb 2 kids. Heb een fulltime baan. Hou van lezen, films, squash, crea, travelprogramma's, wandelen, chocola, de zee & nog veel meer. Het liefst zou ik brieven willen schrijven. Een fijn gesprek met een lach en soms een traantje, is all I need. Jij ook?
 

Reageren

a alphenaar geplaatst op 15 mei 2021

welke oudere heer wil met mij corrensponderen leeftyd 55 tot 65 jaar omgeving rotterdam om zo mijn sociale contact uit te breiden ben zelf 63 jaar hou van lezen fietsen tuinieren creatief bezig zijn en over allerlei interesse te filosoferen gr.

Reageren

Maud geplaatst op 14 mei 2021

Hallo allemaal
Ik ben Maud 21 jaar en woon in Limburg ik zoek een leuk penvriendin rond mijn leeftijd ik hou van koken lezen shoppen en kringloopwinkel afspeuren lijkt het je leuk om met mij te schrijven dan zie ik je mailtje snel verschijnen
Tot snel
Maud

Reageren

brievenschrijfster geplaatst op 14 mei 2021

Ben op zoek naar enkele nieuwe mensen zo vanaf 40 jaar tot 60, gewoon spontaan schrijven over allerlei onderwerpen..en dan zien we wel of het klikt..en dan hopelijk een leuke en lange penvriendschap kunnen opbouwen..
groetjes!

Reageren

Marleen Bouwhuis geplaatst op 13 mei 2021

Hallo ik ben Marleen Bouwhuis. Ben 40 jaar en woon samen met Andre. Ik ben gek op dieren ik werk op een gezellige kinderboerderij en daar verzorg ik hoofdzakelijk de 2 Ezeltjes en mijn verzorgpony die luister naar de naam Binkie.
Thuis heb ik ook een soort van dierentuintje ik heb 2 caviaatjes Kyamo en Bikkel, een dwergpapegaai Jans, een aantal agaatslakken en een super lief hondenkindje zij heet Toffeltje. Mijn hobby's zijn paardenboeken lezen, in het weekend heerlijk de wei in en mijn pony verzorgen, lekker koken, wandelen en mijn werk op de kinderboerderij is mijn grote hobby.
Ik hoop dat hier andere paarden en pony liefhebbers zijn die graag met mij willen schrijven.

Veel groetjes marleen Bouwhuis.

Reageren

S. Keijer geplaatst op 13 mei 2021

Hoi daar,
Wat fijn om een oproepje te plaatsen. Ik ben Sylvia, 40 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen en 2 katten. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met papier en zoek een snailmail maatje.
Mijn interesses: eten :) lezen, wandelen, films, muziek en knutselen.
Ik hoop dat iemand het leuk lijkt om mijn briefmaatje te worden en reageert!

Reageren

Lies geplaatst op 13 mei 2021

Hey hey
Hier ben ik weer... op zoek naar literaire maatjes.
Ik ben een al dan niet dartelende dame van 41j met 2 honden en een gezonde dosis gezond verstand en relativerend vermogen.

Wie weet tot schrijfs

Reageren

Gerlinde geplaatst op 12 mei 2021

Hallo

Mijn naam is Gerlinde, mijn leeftijd is 50 jaar.

Ik ben op zoek naar gezellige penvriendinnen om mijn oude hobbie weer op te pakken.

Lijkt het je leuk om met mij leuke brieven te schrijven?

Ik hoor graag van jullie

Gerlinde

Reageren

Tatiana de Vries geplaatst op 12 mei 2021

Hallo!
Ik ben een creatieve, betrokken en zelfstandige vrouw, werkzaam in de zorg als begeleider, getrouwd, geen kinderen maar wel katten! Bijna 53 en opnieuw op zoek naar connectie met mensen om mij heen voor wat meer diepgang in die contacten. Schrijven over koetjes en kalfjes is niet mijn sterkste kant ;-)

Ik hou van boeken, films, series, kunst en muziek, van art journals en snailmail, van brieven schrijven en op deze vlakken leg ik de lat wat hoger, ik zoek dus iemand die mijn interesses deelt omdat ik weet vanuit het verleden, dat het uiteindelijk jammer is wanneer je niet op de juiste bandbreedte zit.
Dus durf jij het aan om jouw post naar Twente te sturen dan zie ik die heel graag tegemoet. Je krijgt er iets moois voor terug.

Stuur je me eerst een mail met daarin iets meer over jezelf, dan stuur ik je daarna graag mijn adresgegevens.
Tot schrijft :-)

Reageren

Malonneke zoekt 22+ geplaatst op 12 mei 2021

Hai hai,

Ik zoek een penvriend(in), heb er al een maar wil er graag meer. Ik zoek minimaal 1 man boven 22+. Ik kom uit het gezellige Brabant, schrijf over van alles en daag je soms uit met een Challenge in mijn brief.

Lijkt het je leuk om te schrijven? Mail me dan en stel je zelf kort voor.

Groetjes,
Malonneke

Reageren

cindy borremans geplaatst op 11 mei 2021

hoi iedereen , ik ben cindy 45 jaar en zoek pennevriendinnen die vanalles willen schrijven , maakt niet uit over wat ! ik zie er al naar uit voor veel post te hebben !
cindy borremans leemstraat 82a 2861 olv waver belgie