Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Miranda geplaatst op 27 november 2020

Hallo Allemaal,

Ik ben op zoek naar penvriendinnen voor een penvriend van mij uit de VS die in de gevangenis zit. Hij zit een straf van 7 jaar uit maar hij heeft er al 5 jaar op zitten. Hij zit vast vanwege vechten met de politie, het ontwapenen van een politie agent en het tegenwerken bij zijn arrestatie.

Zijn naam is William Todd Hinzman maar z'n vrienden en familie noemen hem Todd. Hij is 51. Hij is ongeveer 1.70 en weegt 95 kilo. Hij is blank met blauwe ogen en bruin haar.
Hij was getrouwd maar z'n vrouw ging van hem scheiden toen hij de gevangenis in ging.
Hij gelooft in God.
Na de middelbare school is hij het leger in gegaan en is op meerdere plaatsen gestationeerd geweest maar nooit in het buitenland.
Hij heeft een universiteits graad in "Tech design" en goeie computer vaardigheden. Hij heeft een groot gedeelte van z;n leven gewerkt en ook nu , in de gevangenis, werkt hij als finacieel bediende. Hij zoekt vrijgezelle meiden die ,min of meer, van zijn leeftijd zijn om brieven mee te schrijven en een vriendschap mee op te bouwen en wie weet een relatie.

Mocht het je wat lijken dan hoor ik graag van je en dan geef ik je zijn adres.

In elk geval bedankt voor het lezen en Meerleuks bedankt dat ik dit bericht mocht plaatsen.

groetjes,
Miranda

Reageren

Loeka geplaatst op 27 november 2020

Hey,
Ik ben Loeka, 15 jaar en zoek een leuke penvriend(in). Ik maak graag mensen blij ik heb nog nooit een penvriend gehad dus dacht dan probeer ik het eens.
Ik speel Trombone en Piano, ik speel in een harmonie en ben thuis ook heel vaak met muziek bezig en ga naar de muziekschool.
Heb je zin om brieven met me te sturen (liefst België) geef me dan een seintje.
Groetjes,
Loeka

Reageren

Evelien geplaatst op 26 november 2020

Hoi!
Ik ben 33 jaar en woon in Rotterdam. Ik zou graag leuke brieven en/of kaartjes willen schrijven met iemand (uit NL).
Ik houd van:
-Post, snailmail, papiertjes etc
-Natuur, zwemmen, lezen
-Ben christen (geen vereiste om te reageren), heb geen kinderen, wel een vriend
Herken jij je in mijn profiel, dan hoor ik graag van je! Lekker schrijven over wat ons bezig houdt lang of kort.

Reageren

Joyce geplaatst op 26 november 2020

Hallo daar,

Je zou het niet verwachten hier, maar ik ben op zoek naar een penvriendin. :-)

Ik zal kort wat over mezelf vertellen. Ik ben Joyce, 31 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Ik luister graag muziek, speel graag (bord)spellen, ik houd van borrelen met lieve en leuke mensen en ik heb een grote interesse voor psychologie. Ik zit op het moment helaas thuis met een depressie. Het kost soms daardoor soms moeite om dingen positief te zien, maar die moeite probeer ik iedere dag weer te doen en mijn ietwat zwartgallige sarcastische humor heb ik meestal gewoon nog bij me.

Denk asjeblieft nu niet, dat je een depressie moet (hebben gehad) voordat ik met je wil schrijven, dat is absoluut niet het geval! Ik ben niet op zoek naar iemand om te schrijven over hoe klote het allemaal is maar ik vind diepgang wel prettig en dan kan herkenning goed helpen.

Dus ben je op zoek naar een langdurig en persoonlijk contact via handgeschreven brieven? En spreekt het bovenstaande je aan? Dan kijk ik heel erg uit naar je berichtje.

Liefs!

Reageren

Eline geplaatst op 25 november 2020

Hoi,
Ik ben Eline. Ik ben 15 jaar oud en ben op zoek naar iemand die het leuk vind om brieven te sturen.
Mijn hobby's zijn: voetballen, boeken lezen (meestal science-fiction), en series kijken.
Ik schrijf het liefst met iemand van rond mijn leeftijd. Heb je interesse stuur vooral een berichtje!
groetjes.

Reageren

Anne geplaatst op 25 november 2020

Hey hallo,
Ik ben Anne Derks (31 jaar).
Ik zoek een penvriendin die het leuk vind om brieven te schrijven en te beantwoorden.
Ik hou van bord spelletjes te spelen, gamen op de playstation, kleuren, winkelen, zwemmen enz.
Lijkt het jou leuk om mij een brief / e-mail te sturen? Laat dan een berichtje achter en ik reageer terug.

Groetjes Anne

Reageren

Jashley geplaatst op 24 november 2020

Hoi ik ben Jashley. Ik ben 7 jaar. Mijn hobby's zijn paardrijden, knutselen, kleuren, schrijven en muziek maken. Ik zoek een penvriendinnetje die het leuk vindt met mij te schrijven en te knutselen voor elkaar. Het is leuk als je ongeveer even oud bent als mij, maar ietsje ouder vind ik niet erg.
Ik hoor graag van je.


Groetjes Jashley
 

Reageren

Kerstkaartje geplaatst op 24 november 2020

Hoi ik ben Mieke 50+ en ik vind kaartjes schrijven en krijgen heel erg leuk. Maar omdat mijn vriendenkring erg klein is geworden en dus niet zoveel kaartjes krijg, zou ik het leuk vinden om weer wat kerstkaartjes te krijgen om in mijn boom te hangen. Wie schrijft mij een leuke kerstgroet, een zelfgemaakte of een gekochte kaart dat maakt niet uit. Lieve post op mijn deurmat dat is pas leuk.

Je krijgt er altijd eentje terug en misschien kunnen we daarna kaartjes blijven schrijven.
Lieve groetjes Mieke

Reageren

Yamaya geplaatst op 24 november 2020

Hoi
Ik ben Yamaya, ik ben 14 jaar en ik hou heel erg van dieren en de natuur 🌿. En ik vind tekenen en schilderen of haken ook heel leuk. Mijn hobby's zijn boeken lezen, piano spelen, muziek luisteren, creatieve dingen maken en brieven schrijven over van alles en nog wat. Vaak als ik eenmaal begin met schrijven kan ik ook niet meer stoppen. 😂 En ik vind het ook leuk om de
brieven te versieren en er misschien soms cadeautjes in te stoppen maar dat hoeft niet. Dus als je dat ook leuk vind kunnen we misschien penvriendinnen worden! 😉 (het liefst een meisje uit Nederland tussen 12-15 jaar).

Groetjes van Yamaya 🌸

Reageren

Nikki geplaatst op 24 november 2020

Hoi, ik ben Nikki en ik ben 13 jaar oud. Ik hou van lezen ( Harry Potter !!!), schrijven, muziek maken, acteren en dansen. Ik zit een paar maanden op freerunnen en het is mijn droom om actrice te worden. Lijkt het je wat om vrienden te worden ? Reageer dan.

Reageren

Lies geplaatst op 23 november 2020

Heyhey
Tijd om het brievenschrijversbestand weer te vullen 😊
Door een gelukje met een ongelukje verblijf ik nu in Frankrijk (ervoor Nederland en België), ik woon er nog maar een maandje dus ken nog niemand...
En eerlijk mijn 2 honden zijn mijn gebabbel wat beu...
41jaar en altijd benieuwd naar de verhalen van mensen

Leeftijd maakt me niet uit...

Wie weet tot binnenkort

Reageren

Stien geplaatst op 23 november 2020

Hey iedereen
Ik ben Stien, 18 jaar en ben studeer leeraar lager onderwijs. Nu met corona heb ik zin om brieven ui te wisselen met jong en oud. Ik ben benieuwd naar ieder zijn interesses en heb zin om veel brieven te schrijven ( en te ontvangen ;))
Ik doe volleybal, scouts en en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn!

Ik hoop tot binnenkort!!

Reageren

Wim geplaatst op 22 november 2020

Hallo dames,
Mijn naam is Wim en ben 35 jaar oud.
Als amateur criminal profiler zoek ik briefkontakt met doordachte dames waarbij de leeftijd niet uitmaakt.
Me hobby's: kan ik in brieven kenbaar maken.
De lengte van brieven maakt niet uit; het gaat om gezellig briefkontakt. Ik kijk uit naar jullie.
Groetjes uit Amersfoort van Wim.
 

Reageren

noa geplaatst op 22 november 2020

hoi!
ik ben Noa ik ben 13 jaar oud, ik hou heel erg veel van lezen (percy jackson!!!) schrijven. en ik zit op paardrijden al zeven jaar en ik doe een verdedigingssport. ik ben ook heel creatief met snailmailen, tekenen, schilderen en nog veel meer!
vindt jij dit ook leuk? stuur dan een mailtje!

Reageren

Eline geplaatst op 21 november 2020

Hallo allemaal,

Ik ben Eline (22 jaar) en ben opzoek naar een pen vriendin tussen de 18 en 30 jaar.

Hobby's: creatief bezig zijn, series kijken, gezelschapsspellen en puzzelen.

Ik ben opzoek naar een penvriendin waarmee ik leuk contact kan opbouwen door middel van het versturen van brieven. De brieven mogen serieuze maar ook luchtige onderwerpem bevatten. Gewoon wat er zich afspeelt in ons dagelijks leven en wat we met elkaar willen delen.

Wat betreft de frequentie van de brieven zou ik het leuk vinden om in ieder geval maandelijks een brief te ontvangen, vaker mag natuurlijk!

Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen!

Liefs, Eline

Reageren

Amme geplaatst op 21 november 2020

Koffie, olijven, rode wijn, wandelen, natuur, lezen, art-films, koken, hardlopen, 2 dochters, schrijven, handgeschreven brieven zijn een paar steekwoorden die bij me passen. Waar ik heel blij van word.
Ik(vrouw, 42 jaar) zoek iemand die het ook leuk vind om handgeschreven brieven te schrijven, die houdt van mooie (post)papiertjes. Die met aandacht zijn brieven schrijft en wat meer over zichzelf wil vertellen. Ik heb gemerkt dat ik het erg leuk vind om geregeld met elkaar te schrijven zodat je elkaar echt wat beter leert kennen. Ik houd er van mijn brieven goed te verzorgen en elke brief ziet er dan ook anders uit. Ik geniet van een vriendschap op papier. wie weet tot schrijfs!