Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Charon Heruer geplaatst op 22 september 2019

Hallo Penners.

Hierbij een oproepje van mij.. Ik ben opzoek naar leuke gezellige meiden om mee te schrijven. Rond mijn leeftijd.
Ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Charon 30 jaar en woon in Alphen a/d Rijn.
Werk als helpende in de zorg met dementerende.
In mijn vrije tijd zwem ik graag , wandelen muziek films sport, Schrijf graag brieven.
Het is leuk om post te versturen en te ontvangen.
Zoek meiden die trouw zijn over en weer, als het wat langer duurt dat is helemaal niet erg.
Ook wel eens gehad dat ze niets meer laten horen dat is wel jammer.
Ik heb een kat Luna en een hond Nola.
Tot schrijfs

Reageren

Sofie geplaatst op 21 september 2019

Hi! Ik ben Sofie, ik ben 14(bijna 15) jaar oud! Mijn hobby’s zijn: tekenen, schilderen, luisteren naar muziek (het liefst jaren 50 muziek) en Netflix kijken natuurlijk! Verder hou ik enorm van dieren! Mij lijkt het leuk om snailmails naar elkaar te sturen (mooie creative brieven). Ik zoek naar iemand rond mijn leeftijd die dit ook leuk vind! Stuur maar een berichtje! Sofie

Reageren

Isaline geplaatst op 20 september 2019

Hallo mensen !

Ik ben Isaline en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in een klein dorp in België. Ik ben dit jaar een master aan de katholieke universiteit van Louvain-la-Neuve begonnen. Ik studeer talen (Nederlands en Engels) en communicatie. Ik ben Franstalige en ik zou graag met een Nederlandstalige penvriend(in) corresponderen. Ik heb al een redelijk goed niveau in het Nederlands maar jammer heb ik weinig gelegenheid om de taal buiten de universiteit te gebruiken. Een penvriend vinden zou dus super leuk zijn om de taal te oefenen maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten.
Wat zijn mijn hobby’s ? Ik houd erg veel van reizen om nieuwe landen en culturen te ontdekken. Ik houd ook om naar nieuwe restaurants te gaan : de Italiaanse keuken is mijn favoriete. Ik kook zelf ook graag. Bovendien doe ik aan fitness in een fitnesszaal. Ben jij tussen 20 en 30 jaar ? Aarzel dan niet om contact op te nemen !
Groetjes, Isaline.

Reageren

Mia geplaatst op 19 september 2019

Hey iedereen!
Ik ben Mia, 17 jaar en ik vind snailmail echt superleuk! Ik heb al veel video's bekeken op youtube en knutsel zelf supergraag. Ook gewoon de brief schrijven is leuk. Ik kan echt lange brieven schrijven, wat minder leuk is voor mijn handen natuurlijk :) Ik zou graag brieven sturen met iemand rond mijn leeftijd, in de tienerjaren. Ik hou van dans, zang en musicals. En nog meer dat te veel is om hier op te schrijven! Aarzel niet om contact op te nemen!
Groetjes, Mia

Reageren

Chantal geplaatst op 18 september 2019

Hoi
Ik ben Chantal bouwjaar 1978
En woonachtig in omgeving landsmeer...
Ik zoek 1 of 2 personen om mee te schrijven
Lekker ouderwets...
Mijn hobby's me honden.. lezen wandelen fotograferen

Lijkt je het wat je wat laat het me weten..
Groetjes chantal

Reageren

Johan geplaatst op 18 september 2019

Hallo,

Houd jij ook van brieven schrijven en lijkt het je leuk om gezellig te kletsen over het leven, keuzes, onzin, diepgang, humor, serieus... leeftijd en achtergrond maakt niet uit. ... Geen intentie voor een relatie. ... Lijkt me leuk om wat van je te horen en wie weet kunnen we samen een leuke vriendschap opbouwen.

Reageren

Anouk geplaatst op 18 september 2019

heyy toekomstige penvriendin!
Ik ben Anouk
20 jaar, mijn hobby’s zijn: shoppen, series kijken en brieven schijven, ben al ander half jaar ziek dus via deze weg wil ik afleiding zoeken, ik praat er eigg nooit over dus wees niet bang dat t een deprie brief word ofzo :) ik zoek iemand die lange brieven wilt schrijven over vanalles en nog wat, (tussen de 17 en 20 jaar of als je iets jonger of ouder bent maakt t ook niet uit)
Liefs anouk

Reageren

Silje geplaatst op 17 september 2019

Hi!
Ik ben Silje, 14 jaar en woon in Friesland. Ik zit in 4 havo en ik ben op zoek naar een penvriendin rond mijn leeftijd. Het liefst wat verder weg. Mijn hobbies zijn dansen, muziek maken en tekenen. Interesse?:) stuur me een mailtje!
Liefs

Reageren

Jeffe D. geplaatst op 17 september 2019

Hoi Hoi!
Ik ben Jeffe, over een paar weken 11 en zit in het 6e leerjaar.
Ik hou heel erg van lezen, schrijven, tekenen, handletteren en alles wat creatief is.
Ik woon in Antwerpen, België.
Ik zoek een penvriendin van ongeveer 11 jaar. Liefst een meisje.
Al sinds ik kon schrijven wilde ik een penvriendin. Maar het was moeilijk om er een te vinden van mijn leeftijd. De rest van mijn leven is een onderwerp voor mijn eerste brief...
Ik richt mijn brieven en snailmails graag creatief in.
Als je denkt dat ik een goede penvriendin ben voor jou, reageer danop mijn oproepje...
Hopelijk tot Schrijfs!!!

Reageren

Mike geplaatst op 17 september 2019

Hallo
Ik ben Mike en ik ben opzoek naar een single penvriendin van 17 tot 25 jaar. Ik heb al op (recente) oproepen gereageerd, maar niemand reageert terug jammer genoeg. Dus plaats ik er zelf maar weer één. Maar ben jij die penner die ik zoek? Reageer dan met plezier. Tot schrijfs. 📮

Reageren

Isa geplaatst op 16 september 2019

Hoii, ik ben Isa en ik ben 13 jaar. Ik zit op hockey en ik zwem. Ik hou van lezen, bakken en films/ series kijken. Ik zit nu in Havo 2 en ik zoek een penvriendin. Ik zoek iemand waarmee ik lekker kan schrijven en soms ook kan afspreken. Het lijkt me leuk om iemand te vinden die best ver weg woont (ik woon in Middelburg, Zeeland). Euhh nou dit is alles over mij. Ik heb het liefst iemand die ook ongeveer 13 is. Ik ben ook een grote fan van Harry Potter.
Aarzel niet om te reageren!

Xoxo,
Isa

Reageren

Teske geplaatst op 15 september 2019

Hi! Ik ben Teske!
Ik ben 14 jaar.
Ik ben opzoek naar een pennenvriendin van rond mijn leeftijd. Ik vind het leuk om brieven te schrijven en te versturen en het over vanalles en nog wat te hebben. Ik heb leuke verhalen gehoord over een pennenvriendin hebben, dus ik hoop zelf ook een leuke pennenvriendin te vinden 🙂!
Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje 🙂🙂
Groetjes Teske ❤️

Reageren

Elena💕 geplaatst op 15 september 2019

Hallo allemaal,
Ik ben Elena.
Ik ben 12 jaar.
Ik ben opzoek naar een pennenvriend(in) van mijn leeftijd waarmee ik het over van alles kan hebben.
Mijn hobby is kaartjes maken, snailmails en brieven schrijven.
Ik heb nu 1 pennenvriendin waar het heel leuk is om mee te schrijven.
En ik hoop nog zo'n iemand te vinden.
Heb je intresse?
Stuur dan vooral een mailtje.
Hopelijk tot schrijfs💕
Groetjes Elena💚

Reageren

Laura geplaatst op 15 september 2019

Hoi! Ik ben Laura, 19 jaar. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de studie wiskunde (ja, er zijn echt mensen die wiskunde leuk vinden) en ik hou van lezen, fotografie (vooral analoge fotografie), planten, muziek (vooral alternative/rock/metal) en ik ben vrij creatief.
Het lijkt me leuk om lange brieven te schrijven over van alles, over hoe je dag was, wat je favoriete land is en of je vindt dat vreemdgaan in sommige gevallen acceptabel is... Maar ik ben vooral op zoek naar iemand om mee te schrijven, we vinden vast wel iets om het over te hebben :)
Hopelijk tot snel!

Reageren

Chantal Kamphuis geplaatst op 15 september 2019

Hallo,

Ik ben Chantal, 32 jaar en moeder van 2 kinderen (van bijna 2 en bijna 4),geboren in Almelo,maar woon al 10 jr in het zuiden van het land (5 jr brabant, 5 jr Zuid limburg).

Ben erg creatief, gek op mijn 3 katten en sinds kort ook met plantjes en stekjes bezig. Ik werk momenteel niet,maar wel bezig met allerlei cursussen.

Zou het leuk vinden om met iemand te schrijven, kaartjes versturen of eventueel zelfgemaakte dingetjes versturen. Of je een man of vrouw bent maakt niet uit, maar ben niet in voor een relatoe, alleen een vriendschap. Ook je komaf maakt mij niet uit, want ik houd van verschillende achtergronden.

Heb je zin om te schrijven, wel per post, want ik houdt van echte brieven ;),laat het me dan wetenz!

Liefs Chantal

Reageren

Trevor geplaatst op 14 september 2019

Hoi, ik ben 11 jaar, doe hockey, gamen en karten. Ik wil graag schrijven met kinderen uit de hele wereld, liefst Schotland, Frankrijk en Amerika. Tot snel, Grtz.