Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Ymke geplaatst op 3 juli 2018

Hey, ik ben bijna 13 jaar en ik houd erg veel van muziek luisteren. Ik speel zelf ook een paar instrumenten en ik dans. Ik zit nu in de 1e klas bij het Greijdanus in Zwolle. Het lijkt me erg leuk om contact met iemand te hebben! XXXX Ymke.

Reageren

Veronique geplaatst op 3 juli 2018

Hoi 👋🏻
Ik ben Veronique, wordt dit jaar 37 en woon samen met mijn vriend en onze zoon van bijna 5 in Brabant.
Ik werk in de ouderenzorg en doe de opleiding verpleegkundige niv4.
Ik vindt het schrijven van lange brieven over alle daagse zaken heel leuk. Ik zoek nog wat pennevriendinnen, vriendinnen geen mannen, waar ik lange brieven mee kan schrijven over alles wat ons bezig houd.
Ik hoor graag van jullie!

Lieve groetjes, Veronique

Reageren

Elif geplaatst op 2 juli 2018

Hey, ik ben Elif, 14 jaar en zit in de eerste van het Geert grote college Amsterdam het lijkt me erg leuk om met iemand te schrijven. mijn hobby’s zijn vooral muziek luisteren en met mensen afspreken enzo en ik hou erg van mensen leren kennen.

Reageren

Marit geplaatst op 2 juli 2018

Hee, ik ben Marit en deze zomer word ik zestien. Ik ben opzoek naar iemand die het leuk vind om lange brieven te schrijven, misschien met leuke creatieve dingetjes. Ik zoek iemand die graag over dingen nadenkt en die het leuk vind om daarover te schrijven en dat kan over alles gaan. Gewoon dingen waar je normaal gesproken niet zo snel met iemand over praat. Ik ben niet zo goed in z'n berichtje schrijven, maar als je vragen hebt of zo, stuur me een berichtje! (En natuurlijk ook als je het leuk vind om een brief te schrijven!)
Liefs

Reageren

Marieke geplaatst op 2 juli 2018

Hee!
Ik ben Marieke, ik ben 14 jaar en het lijkt me echt leuk om brieven te schrijven met iemand! Ik hou heel erg van knutselen, vooral van handletteren, doodlen en waterverven, dus als het je leuk lijkt zouden we ook snail-mails naar elkaar kunnen sturen of andere creatieve post. Verder vind ik muziek luisteren en maken ook heel leuk, en hou ik van cactussen en andere plantjes. Ik zoek iemand om mee te schrijven die ongeveer zo oud is als ik: 13-15 jaar. Lijkt dit je wat, stuur me dan zeker een berichtje!

Reageren

Sharon geplaatst op 1 juli 2018

Hallo!

Ik ben Sharon, 30 jaar en woon in Groningen samen met mijn kat Chi-Chi. Ik zoek iemand om mee te schrijven! Leeftijd en geslacht maken me niks uit! Ik ben helaas chronisch ziek waardoor ik niet werk, maar wel doe ik 16 uur in de week vrijwilligerswerk zodat ik niet de hele dag thuis zit! Verder hou ik van lezen, schrijven, muziek luisteren en koken. Stuur me een berichtje als je wil schrijven!

Reageren

Eline geplaatst op 1 juli 2018

Hallo penvriendinnen!

Mijn naam is Eline, 27 jaar en ik ben net afgestudeerd aan de universiteit. Omdat schrijven een van mijn grote passies is, wil ik graag met corresponderen beginnen. Ik zou graag in contact willen komen met penvrienden (alleen vrouwen) van 27 tot 32 jaar, die serieus willen schrijven over van alles en nog wat (ik ben breed onderlegd) en die niet al na een paar brieven afhaken. Mijn hobby’s zijn buiten schrijven o.a. lezen, fotograferen, reizen maken en nog meer dingen. Maar dat vertel ik wel in mijn brieven. Lijkt het jullie leuk om met mij in contact te komen, schroom dan niet. Ik kijk uit naar jullie reacties. Je krijgt van mij altijd een berichtje terug.

Reageren

Laura geplaatst op 30 juni 2018

Hayy,

Ik ben Laura ik ben 13 jaar oud (bijna 14) en ik zou graag een leuke penvriend of penvriendin willen. Ik zit nu in 1 Havo en ben veel bezig met muziek. Ben je een jongen of meisje tussen de 13 en 15 jaar stuur me dan een mailtje.

Groetjes, Laura

Reageren

Sanne geplaatst op 30 juni 2018

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne en bijna 32 jaar en woonachtend in breda.

Ik ben hooggevoelig en heb ook talenten als helderziend, voelend, ruikend en wetend ..

Ik kom graag in contact met anderen vrouwen (rond mijn leeftijd 30 -40 jarigen) die ook hsp zijn, interesse hebben in spiritualiteit of ook “paranormaal begaafde” talenten hebben en ook net als ik graag vriendschappen hebben die diepgaand zijn , oprecht en dat er naast lachen en lol maken of praten over de dagelijkse gang van zaken ook durven te praten over gevoelens en emoties maar het allerbelangrijke ook net als mij ingesteld zijn om het beste van het leven te willen maken.

Mijn intentie is ook dat wanneer het klikt en het dus fijn aanvoelt bij beide om ook elkaar te gaan ontmoeten,

Ik vind o.a bowlen, poolen en ouderwets gezelschaps spelletjes spelen en lekker eten , wandelen
(bij voorkeur lekker weer hihi )
ook leuk om te doen

Dus herken je het geen wat ik hierboven geschreven heb en lijkt het je wat op met me te gaan schrijven?
dan hoor ik graag van je

Liefst in regio Breda en omstreken ;
breda-tilburg-roosendaal-oosterhout-raamsdonksveer-geertruidenberg-Teteringen -Made enz

Groetjes Sanne

Reageren

Lisa geplaatst op 28 juni 2018

Hee mijn naam is Lisa, ik ben 16 jaar oud en het lijkt me heel leuk om brieven te schrijven en te ontvangen. Mijn hobby’s zijn: zwemmen, piano spelen, shoppen en met dieren bezig zijn. Lijkt het je leuk om mij als penvriendin te hebben. XX lisa

Reageren

Eline geplaatst op 28 juni 2018

Hoi!

Ik ben Eline, 19 jaar. Ik hou van boeken, poëzie, bloemen, muziek en films of series kijken. Ik vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn en ben opzoek naar iemand om leuke, versierde brieven/snail mail achtige dingen mee te sturen.
Leeftijd maakt me niet zo veel uit, zou het wel leuk vinden om met iemand te schrijven die enigszins in dezelfde levensfase zit.

Heb jij zin om je brieven leuk te versieren en hier creatief mee bezig te zijn?
Let me know! :)

Groetjes,
Eline

Reageren

Maud geplaatst op 27 juni 2018

Hoi allemaal,
Ik ben 18 jaar en heb dit jaar eindexamen gymnasium gedaan. Het lijkt me leuk om brieven te schrijven met iemand, over van alles en nog wat schrijven, en elkaar goed te leren kennen.
Leeftijd maakt niet uit.
Groetjes,
Maud

Reageren

kris geplaatst op 27 juni 2018

Hey jij daar aan de andere kant van dit schermke...ik ga het er op wagen om toch een vraag te stellen
Zijn er misschien lesbiennes tussen 45-55j die willen pennen.
Een mooie vriendschap opbouwen..samen leuke dingen doen...
Is heel spannend voor mij omdat dit geen alledaags zoekertje is maar...wie niet waagt....
Voel je je aangesproken....ik verneem het heel graag
Liefs,x, kris

Reageren

XX geplaatst op 27 juni 2018

Hey iedereen!

Het lijkt me leuk om in plaats van brieven, kaarten te sturen met iemand die dit ook leuk vindt. Zelf ben ik 20 jaar, maar ik heb niet een bepaalde leeftijdscategorie.

Lijkt jou dit leuk, stuur me dan gerust een berichtje!

Liefs,

Reageren

Cvke geplaatst op 27 juni 2018

Cvke,
Woon in mechelen lach graag dieren zijn mijn leven.heel creatief.luisterd oor,bloemen en planten geven mooi kleurtje op tafel of op mijn terras,natuur kom ik tot rust tussen de bossen,gezondheid welke kruiden goed zijn bv kamilie thee spijsvertering rustig te slapen wie tips heeft mag altijd laten weten,zelf heb ik last prikkelbare darm daarom ik mij kruiden intercenen voor heb,hooggevoelig persoon die eerlijk is,luisterd oor help graag mensen,grtjs tot schrijfs cvke.

Reageren

Kelly geplaatst op 26 juni 2018

Hoi, ik ben Kelly en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Rotterdam en ik ben getrouwd met een fantastische man, we hebben samen twee katten.
Graag wil ik gaan schrijven met iemand, omdat het veel persoonlijker is en ik graag lees/schrijf. Ik heb dit nog niet eerder gedaan, maar ik hoop dat het een succes gaat worden.

Lijkt jou het leuk om mijn penvriend(in) te worden? Stuur mij dan een berichtje.