Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Mohamed geplaatst op 11 oktober 2018

Hoi allemaal ik ben Mohamed. Ben 30 jaar en zoek een leuk persoon om via deze weg te praten over alles in het leven. Ben erg sociaal ingesteld en hou van schrijven. Nou wie weet ben jij straks mijn talkbuddy!

Reageren

Snailmail, briefkaart, post! geplaatst op 10 oktober 2018

Bonjour,Hola,привет, Merhaba,Salaam, Hallo,
Binnen Nl of buiten Nl. Ik ben opzoek naar eerlijke en vriendelijke penvriendschap? Reageer vooral als je aardig en vriendelijk bent. Ciao✌🏻

Reageren

Knutseltje geplaatst op 10 oktober 2018

Hallo mede penners,

Ik ben opzoek nog naar paar gezellige leuke penvriendinnen (tussen 30 en 39 jr oud)! Ik hou van knutsellen: snailmail, kaarten maken. Ellenlange brieven is niks voor mij ik hou meer van korte brieven zodat er telkens weer wat te schrijven is. Hou je echt van knutselwerkjes, gifjes geven en krijgen, leuke schrijfmanier hebt dan mag je van harte reageren. Tot schrijfs! Groetjess

Reageren

Tjarda geplaatst op 9 oktober 2018

Hallo y'all!

Ik ben zelf 19 jaar, en gek op netflix, creatief bezig zijn, bullet journallen, sporten, tekenen en lezen/schrijven. Ik zoek een penvriendin om gewoon leuke, serieuze en gezellige (lange) brieven mee te kunnen sturen. Spreekt dit je aan? Reageer dan vooral! Leeftijd is niet echt belangrijk x

Reageren

Laura geplaatst op 9 oktober 2018

Hi,

Ik ben Laura bijna 47 jaar zou graag naast de penvriendin die ik via hier heb gekregen nog een paar penvriendinnen erbij willen.
Wie lijkt het leuk en gezellig over van alles en nog wat te schrijven?
groetjes en een fijne zonnige dag,
Laura

Reageren

Hannah geplaatst op 8 oktober 2018

Hi,

Houd jij van diepzinning kletsen.. ben jij iemand die nadenkt over wat er nog meer in dit leven is dan alleen waar de wereld zich mee bezig houd? Ben je christen? Houd je van knutselen, katten en schrijven? Dan ben ik opzoek naar jou.. schrijf me een berichtje.. en wie weet groeit het uit tot een leuke penvriendschap!

Liefs Hannah

Reageren

Gezocht geplaatst op 7 oktober 2018

Hallo allemaal,
Ik ben op zoek naar leuke gezellige penvriendinnen om over de dagelijkse dingen, wat we mee maken enzo te gaan schrijven. Ik hou van gezellige post en van meestal wat langere brieven (meerdere bladzijde). Ook vind ik het leuk om snailmails te maken en te versturen naar elkaar en zo leuke vrolijke post te maken en sturen. (Niet in thema’s, gewoon wat je wilt en met liefde gemaakt)
Vind het ook leuk om af en toe eens een kaartje te sturen naar elkaar, een kaart swap / ruil te doen en of andere soorten swaps (thee, kaarten, Hemakaarten enz).
Ik ben 35, getrouwd en moeder van 2.
Lijkt een van deze je leuk en spreekt het je aan dan hoor ik het graag. Liefs

Reageren

Lotte geplaatst op 7 oktober 2018

Hoi, wat leuk dat je mijn berichtje leest. Als kind hield ik er al van om post te maken en ontvangen. Ik doe al een tijd aan Postcrossing maar het lijkt me heel leuk om weer een penvriendin te hebben. Ben je net als ik dol op (post)papier, washi-tape, kaarten en schrijven? Laat dan een berichtje achter. Ik ben geen enorme crea-bea in de zin van knutselen, maar ik probeer van post wel altijd iets feestelijks te maken door mooi postpapier uit te zoeken, een leuke kaart erbij te doen en ook van de envelop iets speciaals te maken. Het zou leuk zijn als je ongeveer even oud bent als ik (32 jaar) en ook jonge kinderen hebt. Ik ben qua persoon in eerste instantie een kat-uit-de-boom-kijker maar heb altijd wat te schrijven en ben een trouwe vriendin. Verder hou ik veel van (wandelen in) de natuur (vooral het bos), documentaires, series, literatuur en muziek. Ik hoop wat van je te horen.

Liefs, Lotte

Reageren

Roos geplaatst op 7 oktober 2018

Hoi,
Mijn naam is Roos en ik ben bijna 13 jaar.
Ik ben opzoek naar een penvriend(in) waarmee ik echte brieven kan schrijven.
Ik hou van tekenen, lezen, muziek en nog een paar andere dingen.
Ik hoor graag wat van je als het je leuk lijkt om met mij te schrijven.
Groetjes van Roos :)

Reageren

Mirthe geplaatst op 5 oktober 2018

Hi! Ik ben Mirthe, 17 jaar oud en ik zoek een leuke penvriendin om mee over van alles te schrijven. Ik houd zelf erg van Netflix, paardrijden, muziek, een beetje tekenen en nog veel meer. Twijfel niet om een berichtje terug te sturen, X!

Reageren

Liesanne geplaatst op 5 oktober 2018

Hoihoi!

Ik ben op zoek naar een leuke penvriendin!
Ik ben 24 jaar en ben gek op creatief bezig zijn (tekenen/schilderen/journalen), ik zou het dus leuk vinden om ook iemand te vinden die daar van houd. Mijn overige interesses zijn dieren (dol op honden en katten), lezen, muziek (met name rock), fantasy, hekserij, en nog veel meer!
Spreekt dit je aan? Stuur me dan een berichtje! 😊

Reageren

Linde geplaatst op 4 oktober 2018

hoi allemaal ik ben linde 11 jaar ik ben op zoek naar een leuke pen vriend/din

Reageren

Inge geplaatst op 4 oktober 2018

Hey hey :)

Ik ben inge en ik ben 18 jaar. Hier bij plaats ik mijn oproepje voor een enthousiaste en creatieve penvriend(in)om verhalen en inspiratie mee tedelen! Ik heb een enorme passie voor kunt,natuur en alles dat creatief is. Ik schilder, teken en ben op dit moment een boek aan het schrijven. Ook wil ik later graag naar de film acedemie. Ik hou heel erg van het lange diepgaande brieven schrijven en op deze manier een echte vriendschap te ontwikkelen. Je kunt alles bij me kwijt want en ik ben graag een luisterend oor al is het gewoon om me te vertelen hoe je week was. Er is natuurlijk nog veel meer waar ik van hou en enthousiast over ben maar dat zal ik je allemaal later wel vertelen♡

Xxx laat snel wat van je horen!-ine
 

Reageren

Lisa geplaatst op 3 oktober 2018

Hoi! Mijn naam is Lisa en ik ben 15 jaar oud. Ik zou het leuk vinden om een penvriend(in) te vinden om over van alles te schrijven. Ik vind zelf muziek heel erg leuk. 50s t/m 80s. Ik vind vooral The Beatles heel erg leuk. Ook vind ik lezen,schrijven,Boedhhisme,conspiracy theories,dieren,tekenene ect. heel leuk. Ik speel een beetje gitaar,harmonica en piano. Het liefst zoek ik iemand tussen de 13 en 18 jaar oud. Groetjes,Lisa

Reageren

Elisabeth geplaatst op 2 oktober 2018

Hoi hoi,
Ben jij net zo gek op schrijven als ik? Vast wel anders zat je dit nu niet te lezen!
Zelf ben ik bijna 22 jaar en zou het leuk vinden als jij ook ongeveer die leeftijd hebt.
Om een beetje op dezelfde lijn te zitten is het misschien wel fijn als jij ook kerkelijk bent...
Naast lange brieven schrijven vind ik het ook altijd leuk om er iets bijzonders van te maken. Natuurlijk hoef jij niet perse hetzelfde te doen, als je het leuk vind om te krijgen is dat al genoeg.
Ben je nog steeds aan het lezen? Misschien vind je het dan leuk om een berichtje te sturen en over te gaan op brieven! Lijkt me leuk en wie weet tot schrijfs!
Groetjes Elisabeth

Reageren

Cindy geplaatst op 30 september 2018

Hallo medepenners, 🍁🌳✉
Ik heb al jaren 'n aantal leuke penvriendinnen maar gezien het antwoord soms lang op zich laat wachten, heb ik tijd en ruimte voor nog een paar gezellige snailmailers erbij. 😎
Graag iemand die behalve van lange persoonlijke brieven ook van knutselen houdt. Ik maak altijd werk van mijn post, maak veel zelf en doe er leuke (bijpassende) gifts bij.
Welke vrouw (liefste uit NL) van tussen de 30 en 55 jaar, heeft zin om het avontuur met me aan te gaan ? 🌈
Ik sta in iedergeval te popelen iets moois te maken.
O ja, zelf ben ik 45 jaar en houd erg van dieren, reizen, de natuur, films, muziek enz. Eigenlijk teveel om op te noemen dus als je hobby er niet bij staat, kan het toch zijn dat we een klik hebben, ik zou zeggen mail en schrijf me en dan komen we er snel genoeg achter.
Tot gauw, groetjes van Cindy. 😆