Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Floortje geplaatst op 1 november 2017

Hey!
Ik ben Floortje 12 jaar.
ik zou graag een pen vriendin willen omdat ik dat gezellig vind xD
Ik verveel me vaak dus ja...
Ik doe aan ballet op dit moment bijna het hoogste niveau en ik train best hard maar ik ben ook ENORM lui hahah maar ja niemand boeit dat iets xD

nou ja kussies doeii

Reageren

Nicolette Blom-Mulder geplaatst op 1 november 2017

Hallo Ik 59 jaar. getrouwd slechthorend. woon in Lelystad. zoek gezellige 50 plus penvriendinnen ( alleen vrouwen) om band op te bouwen
Heb twee volwassenen zonden. 2 kleinzonen. due uit huis zijn. 2 kleinzonen 1 kleindochter en 1 halfkleindochter.
Ben een huisvrouw. wajong uitkering , doe vrijwilligerswerk bij de rolstoelwandelclub van het zorgcentrum.
Mijn nobbies zijn lezen. wandelen. nordic walken. fietsen zwemmen, sporten fotograferen. brieven schrijven. kaarten versturen en soms maken. lekker eten koken. kleuren in een kleurboek voor volwassenen. naar muziek luisteren leuke dingen doen.
Heb je interesse. schroom niet en laat mij eens weten

Reageren

Marleen Muijsert geplaatst op 1 november 2017

Bij deze wil ik graag een advertentie plaatsen voor een penvriendin die met mij 3 d kaarten wil uitwisselen. Dus vooral uitwisselen met het accent op kaarten. Natuurlijk is het fijn als er ook een klik is. Mijn andere hobby's zijn lezen, strand wandelen, kleuren voor volwassenen en musea bezoeken.

Reageren

Daphne festraerts geplaatst op 31 oktober 2017

hallo,

hier ben ik weer ;) ik ben opzoek naar iemand om leuke/lange/diepgaande/toffe brieven mee te schrijven.
ik hou van paarden, netflix, horrorseries, romantische films, schaatsen, bakken, ...
heb je intresse om echte brieven te sturen naar mij? aarzel dan niet en reageer even op deze oproep.

en wie weet tot schrijfs
liefs

Reageren

Luna geplaatst op 30 oktober 2017

Yooo kinders hierop.Ik ben Luna en 12 jaar.Misschien had je het al door misschien ook niet, maar ik ben een Belg.Ik hou van sport, muziek, poëzie, meer zal ik niet zeggen je zal er pas achter komen als je me wil leren kennen.Als je mijn penvriend of vriendin wil worden reageer dan!Tot laters kindjes!(Het liefst iemand die 12,13,14 of 15 jaar is)

Reageren

Happy mail/ snail mail geplaatst op 30 oktober 2017

Hallo creatieve mensen.

Wie houdt er net zo veel van het maken en ontvangen van leuke post!? Geen standaard kaartje. Maar echte snail mail!

Ik heb via deze weg al eerder mensen gevonden om leuke post mee uit te wisselen. Nu zoek ik nieuwe contacten.

Wat over mij; meid, 26, relatie & samenwonend, veel werken.
Creatief met scrapbook, mixed media, project life en alles met happy mail.

Leeftijd en woonplaats vind ik niet zo belangrijk.
Ben je tussen de 20 en 35? Woon je in Nederland, België of Duitsland? En hou je er van om leuke post te maken?
Stuur mij een berichtje! :)

Groetjes Darinka

Reageren

Zoë geplaatst op 30 oktober 2017

Heyy !
Ik ben Zoë en ik zoek een leuke pennenvriendin om mee te snail-mailen. Ik ben 12 jaar en zoek dus ook een pennevriend van de leeftijd 12/13/14 jaar. Ik heb niet veel hobby’s maar ik hou van koken , snailmailen , fotograferen en nog zulke dingen. Ik zoek een pennenvriendin uit België. Lijkt het je wat om een goede pennenvriendin te worden van mij ? Reageer dan zeker op mijn oproepje !
Tot schrijfs ! Zoë 📬

Reageren

Silke geplaatst op 29 oktober 2017

Hey iedereen,

Ik ben Silke, 19 jaar en ik ben op zoek naar iemand om brieven mee te schrijven. Ook vind ik het erg leuk om snail mail te sturen, dus daar sta ik ook open voor!!
Mijn hobby's zijn
*Gitaar spelen
* Koken en bakken
* Allerlei creatieve dingen
* Fotograferen
En nog wel een aantal dingen maar daar zul je vast wel achter komen tijdens het schrijven :)
Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde leeftijd, dus mocht het je leuk lijken om met mij te schrijven of snail mail te versturen, stuur me dan gerust een berichtje!

Liefs,

Silke

Reageren

Marieke geplaatst op 29 oktober 2017

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marieke en ik ben 21 jaar. Ik struikelde op deze site via Flow (mijn al dan niet favorietste magazine). Ik studeer psychologie in Leuven en zoals mijn studie ook wel laat blijken ben ik veel én graag bezig met mensen en alles daaromheen. Ik hou daarbuiten ook enorm veel van schrijven, tekenen, lezen, lekker eten, de kleine dingen in het leven, gelukkig zijn, door de natuur wandelen,... Noem maar op!

Het lijkt me leuk om pen en papier terug boven te halen en iemand leuk te vinden die met mij wat (mooi versierde) brieven wil uitwisselen. Maar, daarbuiten sta ik ook open voor e-mails, snailmailen (al ben ik daar nog niet helemaal in thuis!), leuke kaartjes, quotes uitwisselen,...

Hopelijk tot snel!
Marieke

Reageren

Betty geplaatst op 29 oktober 2017

Hallo dames vanaf 30 jaar. Via meerleuks heb ik al leuke/gezellige contacten gevonden, waar ik heel blij mee ben. Ben toch nog op zoek naar nog een paar dames.

Hier wat sleutelwoorden over mij:39 jaar. Getrouwd kinderen, kaarten maken, handwerken, bakken, koken, creatief huis gezellig maken, puzzelen, geloof, vakantie, een leven zonder social media. Lekker eten

Het schrijven is voor mij vooral leuk om zo in het leven van de ander een kijkje te nemen. Lijkt het je wat? Dan hoor ik het snel
Tot schrijfs

Reageren

Ninke geplaatst op 29 oktober 2017

Ik ben Ninke, 26 jaar en ik woon in een gezellig huisje in België met mijn man en hond! Al sinds kinds af aan ben ik verzot op brieven, kaartjes schrijven en ik krijg ze ook ontzettend graag. Omdat brieven schrijven echt te weinig wordt gedaan en het ook wel fijn is om eens gewoon je gedachten, gevoelens, ... op papier te zetten doe ik daarom deze oproep om een leuke penvriend of vriendin te vinden.
Liefst iemand die ook erg van quotes en leuke dagdagelijkse praatjes houdt. Gewoon een briefje dat je instant gelukkig maakt zelf tijdens iets mindere tijden. Snailmail leer ik nog maar net kennen maar lijkt mij zo af en toe ook wel eens fijn. En ook diepzinnige gesprekken ga ik zeker niet uit de weg.
Ik hoor graag van je nieuwe penvriend/in!

Reageren

Huismus geplaatst op 28 oktober 2017

Hallo, ik (vrouw) ben op zoek naar vrouwen (40-75 jaar) die het leuk vinden om net als ik gezellige post in de brievenbus te vinden. dat kan een leuke kaart zijn of een gezellige brief. stuur me een berichtje, als je het leuk vind om te schrijven. groetjes!

Reageren

Eva geplaatst op 28 oktober 2017

Hoi!

Mijn naam is Eva, ik ben 23 jaar en woon in NH, Nederland.
Ik ben op zoek naar een trouwen penpal, om elkaar beter te leren kennen en te delen wat je meemaakt.
Ook lijkt het me leuk om ABC snailmail te doen, ik heb het nog nooit gedaan, maar lijkt me erg leuk.

Stuur me gerust een berichtje als dit je ook aanspreekt :)

Liefs

Reageren

Shaima geplaatst op 26 oktober 2017

Hoi iedereen,

Ik ben Shaima en ben 13 jaar oud. Ik houd heel erg van schrijven en lezen maar ook van met vriendinnen afspreken. Ik zoek een penvriendin van ongeveer mijn leeftijd 12/13/14 jaar oud. De reden dat ik een penvriendin zoek is omdat ik soms even iets kwijt moet over mijn dag of over iets wat ik meegemaakt heb en zodat we net zoals echte vriendinnen kunnen praten over mijn problemen en er eventueel een oplossing voor kunnen zoeken,elkaar tips geven etc. Ook sta ik ervoor open om jouw verhalen te lezen en hoe je dag gegaan is! Ik zal erop reageren en tips & advies geven als dat nodig is!

Ben je geinteresseerd? Reageer dan even op dit oproepje en dan zal ik proberen verder contact met je te zoeken.

Liefs,
Shaima

Reageren

Jana geplaatst op 26 oktober 2017

Hey!
Ik ben Jana en ik ben 15 jaar oud.
Ik ben op zoek naar een penvriend(in) waar ik gezellig mee kan communiceren op de ouderwetse manier (brieven schrijven dus haha)
Mijn hobby's zijn zingen,acteren,lopen,series/films kijken en slapen :)
Als je graag meer over me wil weten, stuur dan een mailtje naar jana.neirinck@icloud.com
XXX

Reageren

Jemie geplaatst op 26 oktober 2017

Hoi! Ik ben opzoek naar iemand om mee te schrijven over van alles en nog wat.. Ik ben 20 jaar, studeer verpleegkunde, momenteel een minor in vrije kunst. Momenteel kamp ik met depressie, ik zou het fijn vinden om hierover maar ook over de zonnige kant van het leven te schrijven ✨ wie heeft zin om met mij te schrijven?