Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Esther geplaatst op 9 april 2021

Hallo!
Ik ben Esther en vind het heerlijk mijn gedachtes en ideeën op papier te zetten. Ik zou het leuk vinden om dit te delen met iemand!
Het gewoon te hebben over jouw en mijn opvattingen van het leven, en hoe je erin staat.
Jong tot oud; ik hoor het graag als je met mij wil schrijven. Zelf ben ik 23.
Groetjes!

Reageren

Nikki geplaatst op 7 april 2021

hey, ik ben Nikki. Ik ben 14 jaar oud. Ik zit nu in de 2e op het vwo. Het lijkt me leuk om een penmaatje te hebben. Ik hou erg van tekenen, lezen, muziek luisteren en nog veel meer. Ik ben een erg grote Harry Potter fan. Het lijkt me leuk om met mensen te schrijven tussen de 12 en 16.

Reageren

Wie schrijft die blijft 📝😃 geplaatst op 7 april 2021

Voor wie dit leest!

Via deze weg heb ik een paar leuke contacten opgedaan. Er is nog ruimte voor meer!
Ik ben een vrouw van 55, gelukkig getrouwd (dus niet op zoek naar een man!) uit het zuiden van het land. Ik ben een honden mama zonder "echte“,, kinderen.
Waar hou ik van? Wandelen in de natuur, haken, fotografie, kunst, cultuur, Italië, tijd voor mezelf, schrijven, papier frutsels, samba muziek, Andreas Vollenweider, chocolade, laat maar bed, goede documentaire, filosoferen, nespresso koffie, verse gemberthee, diepgang, spontaniteit en nog zo veel meer!
Ik hou niet van discriminatie, racisme, asperges, gehakt, witte sokken, oppervlakkigheid, vakantieparken, narcissen, cruises, onrecht, model mensen, en nog zo veel meer!

Nieuwsgierig geworden? En heb jij ook genoeg te vertellen over leuke. maar misschien ook minder leuke dingen? Klim in de pen en wie weet ontstaat er een waardevolle (pen) vriendschap.

Heb het goed, jij!?

Reageren

Liefde voor post ♡ geplaatst op 7 april 2021

Heeej hoi, fijn dat jij er (ook) bent!

Om je een beeld te geven van wie ik ben zou ik nu een halfslachtige poging kunnen doen om mezelf te beschrijven, maar omdat zo'n tekst toch nooit de lading kan dekken, ga ik 'n poging doen het voor nu simpel te houden 😉

Ik ben een 45-jarige, positief ingestelde vrouw en 100% levensgenietster & gevoelsmens. Jong van geest, spontaan en goedlachs, maar ook absoluut in staat tot een gesprek met meer diepgang. Met mij kun je 't over van alles 'hebben', m'n interesses zijn breed en ik ben even benieuwd naar wat je gisteren gegeten hebt, als naar je grootste dromen of diepste verlangens.

Ben dol op taal, zomeravonden (maar eigenlijk wel elk seizoen), kaarsjes, mooie gesprekken, warmte & liefde, natuur in al haar facetten, humor, mensen, muziek, sfeer/gezelligheid, creativiteit en nog veel meer.

Het is een hele kunst om nieuwe mensen te leren kennen en een duurzaam en (opr)echt contact in stand te houden. Schrijven lijkt me daar ideaal voor: in gedachten naast iemand gaan zitten en vertellen, wat er in je hoofd omgaat, de kleine dagelijkse dingen delen en elkaar steunen wanneer er grote of verdrietige dingen in het leven gebeuren. Een moment van rust, bezinning, aandacht en liefde voor die ander en jezelf!

"Fill your paper with the breathings of your heart"

Voel jij je aangesproken door mijn oproepje? En ben jij ook op zoek naar een (liefst langdurige) penvriendschap waarbij eender welk onderwerp bespreekbaar is, zin én onzin? Dan ontvang ik heel graag een berichtje (met enige inhoud) van jou! =)

Reageren

Verjaardagskaart geplaatst op 6 april 2021

Binnenkort wordt mijn dochter 14 en ach ze is geen klein meisje meer, dus ze snapt het hele coronaverhaal prima, maar ook zij mist haar sociale contacten.
Vorig jaar kon ze haar verjaardag natuurlijk ook al niet vieren. Ik dacht ik probeer het hier toch eens: is er iemand die haar op haar verjaardag wil verblijden met een kaartje? Dat vindt ze vast heel leuk.
Alvast hartelijk dank.

Reageren

Sam geplaatst op 6 april 2021

Lieve allemaal,

Mijn naam is Samantha, maar ik prefereer Sam. Ik ben inmiddels 31 jaar, woon samen met mijn vriendin, hond en katten in het mooie noorden.
Vroeger heb ik wel eens een penvriendin gehad en heb daar veel plezier aan beleefd. Helaas is dit verwaterd en leek het mij leuk om het nog een keer te proberen.
Ik ben mij aan het omscholen tot verpleegkundige, het zorgen voor zit mij in het bloed.
Verder houd van lezen, eten, series kijken en gamen.

Het lijkt me erg leuk om iemand te vinden waarmee ik alles kan delen en het erg gezellig is. Soms is het delen van persoonlijke dingen makkelijker door het op te schrijven en wat is nou persoonlijker om het met pen en papier te doen.

Spreekt het je aan, schroom vooral niet en stuur me een bericht.

Veel liefs,

Sam

Reageren

gezelligheid geplaatst op 6 april 2021

Hallo allemaal,
Ik zoek gezellige mensen om brieven mee te schrijven.
Gezellig ouderwetse post door de brievenbus.
Ik schrijf al zeker 20 jaar.
Is ook 1 van mijn vele hobby's.
Verdere hobby's vertel ik wel in een brief.
Ik ben getrouwd en 41 jaar.
Zoek iemand om mee te schrijven vanaf 35 jaar.
En niet iemand die al naar een paar brieven stopt.
Maar echt iemand die voor langere tijd wil schrijven.
Hopenlijk tot gauw.

Reageren

Ann geplaatst op 5 april 2021

Ik ben Ann, 53 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het noorden van de provincie Antwerpen in België. Ik schrijf al jaren brieven, maar zoek een paar pennemaatjes bij. Ik werk als iedereen slaapt als nachtverpleegkundige, heb 2 volwassen kinderen en een kat. Ik hou van lezen,ouderwetse brieven schrijven, breien en haken en zoveel meer ... Ik kijk alvast uit naar jouw reactie !

Reageren

Saskia geplaatst op 5 april 2021

Leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben op zoek naar een openminded, spontane penner. Mag man of vrouw zijn. Ik ben 35 jaar, werk als ambulant gezinsbegeleider en ben dol op koken, borrelen met veel lekkers en zo nu en dan eens sporten als ik zin heb. Ik ben niet de meest creatieve, maar vind het wel leuk om mooi postpapier te gebruiken.
Ik ben nieuwsgierig van aard, geïnteresseerd in psyche en kijk uit naar je bericht!

Liefs Saskia

Reageren

Esmé geplaatst op 5 april 2021

Hey hoi!

Ik ben opzoek naar 1 of 2 mensen om een mooie penvriendschap mee op te bouwen.

Mijn naam is Esmé, 26 jaar, getrouwd en samen hebben wij een dochter. Ik schrijf al zeker 10 jaar met heel veel plezier. Er zijn vele penvriendschappen voorbij gekomen de afgelopen jaren maar met enkele is echte vriendschap ontstaan en daar schrijf ik nog altijd mee. Ik wil dan ook graag met iemand schrijven die de intentie heeft langer te schrijven en dit niet enkel doet tegen de corona verveling.

Ben jij ook opzoek naar een lange penvriendschap waarin vele brieven mogen volgen? Dan hoor ik graag van je.

Veel liefs,
Esmé

Reageren

Mariska geplaatst op 5 april 2021

Hoi,
Ik ben een vrouw van 41 jaar, ben getrouwd, en heb twee kinderen. Ik ben christelijk opgevoed ( gereformeerde gemeenten).
Ik ben op zoek naar een penvriendin, die ook tot hetzelfde geloof behoort.
Om ook samen serieuze gesprekken te hebben...
Mijn hobby’s zijn lezen, naaldvilten, en nog veel meer..
Ik loop en fiets graag, ook samen met ons hondje
Misschien kom ik hier wel iemand tegen die ook hetzelfde wil..
Groetjes, Mariska

Reageren

Agnes geplaatst op 4 april 2021

Ik ben een vrouw van 39 en dol op het schrijven van lange brieven en snailmail. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje.
Ik zoek vrouwelijke pennevriendinnen vanaf 30 jaar.
Ik hou van lezen, geschiedenis, film en nog zoveel meer. Dat vertel ik wel in mijn eerste brief. Groetjes.

Reageren

Mark geplaatst op 2 april 2021

Ik ben een spontane man van 55 jaar, heb veel hobby's en interesses, sta met beide benen op de grond en ben nog jong van geest. Jaren geleden had ik een penvriendin en het lijkt me nu weer leuk om een penvriendin te vinden om te praten over van alles. Leeftijd en dergelijke vind ik niet belangrijk.

Reageren

Layla-Grace geplaatst op 30 maart 2021

Hallo iedereen,
Ik ben een meisje van 14 jaar.
Ik wil al heel lang een penvriendje maar vond niet echt iets. Toen zag ik deze site en dacht laat ik maar eens proberen.
Mijn hobby’s zijn: wandelen, rolschaatsen, tekenen, lezen, paardrijden, badminton,...
Ik zou het leuk vinden om iemand te vinden tussen de 13-16 jaar maar als je nu een jaar ouder of jonger bent vind ik dat nu ook niet zo erg
Als het je leuk lijkt kan je zeker reageren en dan kunnen we elkaars adres uitwissel
Groetjes Layla-Grace ♥️

Reageren

Jennifer geplaatst op 29 maart 2021

Ha allemaal,
Ik ben op zoek naar penvriendinnen met wie ik snailmail kan uitwisselen. Zelf heb ik het nog nooit gedaan maar ik vind het er zo leuk uit zien! Ik ben 39 jaar, single en doe drie middagen in de week vrijwilligerswerk. Ik hou van lezen maar ook van kaarten versturen via Postcrossing en ik ben Royalty fan en stuur kaartjes naar Koninklijke families over de hele wereld. Daarnaast hou ik van wandelen, museums bezoeken, kostuumdrama's kijken of andere leuke films en natuurlijk schrijven. Het lijkt me leuk om zowel met mannen als vrouwen te schrijven, leeftijd maakt me niet uit.
Ik kijk uit naar je reactie en hoop dat we samen een leuke penvriendschap op kunnen bouwen!

Reageren

Samuel Davids geplaatst op 29 maart 2021

Hey,
Ik ben Sam. Een 29 jarige Belgische man. Ik hou van schrijven lezen sporten en film kijken. Ik heb hier op een paar berichten gereageerd. Maar ik dacht, ik plaats zelf iets. Ik ben een christen die houdt van plezier maken. Ik lach graag. Maar ik neem een penvriend altijd serieus. Oja, leeftijd maakt niet uit.