Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Rosanne geplaatst op 22 april 2021

Hoi,

Leuk dat je net als ik op de zelfde website aan het rondkijken bent.

Ik ben 29 jaar oud, heb hier serieus even over na moeten denken 1991 uh, want ja verjaardagen vieren mag toch niet meer. Leeftijd is maar een cijfer en dat doet mij niet zoveel.
Op dit moment komt trouwens wel even het besef dat ik dit jaar gewoon 30 wordt.

Het liefst wil ik met iemand schrijven die een beetje in een vergelijkbare levens fase zit, hoe oud maakt mij dan ook niet zoveel uit. Vaak zal dat toch ongeveer wel het zelfde zijn.

Mijn leven bestaat voornamelijk uit mijn hond hij is echt mijn schatje, Werk, Tekenen doe ik graag maar mijn hond denkt daar anders over, iets als dat het zijn potlood is of zo.

Al langere tijd schrijf ik van alles en nog wat op papier, vervolgens verdwijnt dit in de kast.
Ik zou het leuk vinden om het schrijven wat meer betekenis te geven.
Iemand een blij gevoel bezorgen, als iemand het zwaar heeft een steuntje in de rug, of juist de leuke momenten met elkaar delen. Maar simpel dingen die je mee maakt in het dagelijks leven zijn net zo prima.

Kijk jij ook zo uit om na een lange wandeling met de hond, of een veel te lange werkdag thuiskomend een handgeschreven brief in de brievenbus vinden, snel naar binnen verse koffie er bij neer ploffend op de bank de brief openmaken en gaan lezen.
Realistischer is dat de brief al open gaat voordat ik binnen ben, beetje ongeduldig ben ik wel.

Ik ben enorm benieuwd wat voor leuke contacten hier uit voort kunnen komen. en hoop dan ook snel een brief te kunnen sturen.

ohja! Ik woon in Nederland, iemand uit buitenland vind ik ook prima. Hoef gelukkig niet zelf de brief te komen bezorgen

Groetjes Rosanne!

Reageren

Sara geplaatst op 21 april 2021

hoi hoi
ik ben sara 14 jaar en ik zit in 3 mavo.
ik zoek een penvriendin want ik wil weer een nieuw iemand leren kennen.
ik heb zelf 5 geiten 2 koeien kippen en eenden.
ik rijd al 8 jaar paard.
en ik ben vaak creatief bezig.
ik heb al een penvriendin en haar ken ik al heel goed dus ik weet hoe het werkt;)
zoek je een gezellig klets maatje dan heb je die gevonden!!

groetjes Sara

Reageren

Sjieuwke geplaatst op 21 april 2021

Goeiemiddag,

Ik ben Sjieuwke en ben 25 jaar. Ik woon in friesland met mijn vriend en kat! Ik ben op zoek naar een penvriendin, gezellig brieven na elkaar te schrijven over van alles. Ik ben verpleegkundige in de thuiszorg en doe daarnaast de studie hbo verpleegkunde. Ik houd van dieren (rijd paard), fietsen, wandelen, netflix, reizen, creatief bezig zijn, koken en bakken. Lijkt het jou leuk? Stuur een berichtje en wie weet :)
Groetjes.

Reageren

Diana Janssen geplaatst op 21 april 2021

Hoi hoi, ik ben Diana, 49 lentes jong en woon in het mooie zuiden van Nederland. Woon samen met vriend en hond, werk in de zorg en hou van schrijven en creatief bezig zijn. Muziek luisteren, boeken en films, handletteren, spiritualiteit, dieren, reizen zijn interesses. Ik ben op zoek naar persoon die, net als ik, het leuk vind om geschreven post te maken en ontvangen. Het is voor mij een manier om te verbinden. Ik hoor graag van je, groetjes Diana.

Reageren

Liza geplaatst op 20 april 2021

Hoi ik ben Liza en ik ben 13 jaar. Ik zit in de 2e op vwo en ik zou het leuk vinden om een penvriendin te hebben. Ik hou van lezen, creatieve dingen doen en hou van dieren. Ik ben ook een harry potter fan! Ik vind het ook leuk om echt mijn best te doen op de brief. Met washi-tape en stickers versieren enzo...
Graag meiden van 13-15 jaar!

Lijkt het je leuk? Ik hoop het!😃

Groetjes Liza

Reageren

wim van zandwijk woont in rumpt tussen 7 en 12 jaar . geplaatst op 20 april 2021

ik had een pen vriendin wie herkent mij hier in ? op de lagere school

Reageren

Liesbeth geplaatst op 20 april 2021

Hoi allemaal
Ik ben een sportieve getrouwde Oma van 64 jaar, en zoek leeftijdgenoten om gezellig mee te schrijven. Steekwoorden:wandelen in bos/duinen/strand yoga/zumba/zwemmen/fietsen/tennis/shoppen/koken/bakken/ en freubelen met kleinkids.

Hoop op een reaktie!
Groetjes van Liesbeth Hoffman

Reageren

Kate geplaatst op 19 april 2021

Hoi!
Ik zou het erg leuk vinden om met iemand kaartjes uit te wisselen. Kaartjes sturen en schrijven vind ik geweldig maar ook zeker het uitzoeken van de kaart. Lijkt het je leuk, laat het me dan weten!

Reageren

Marlon geplaatst op 19 april 2021

Hoi lieve penvriend-zoekers!

Mijn naam is Marlon, 20 jaar en wonend in het mooie Limboland. Ik studeer in Maastricht, zit graag op terrasjes, maar kan me ook uren zoet houden met een goed boek en een knutselprojectje.
Het lijkt me dan ook heel erg leuk om een middagje te besteden aan een gezellige brief voor een penmaatje!

Lijkt jou dat ook leuk? Stuur me maar gewoon een berichtje!

(Leeftijd en geslacht is allemaal prima :))

Groettieees (en wie weet tot schrijfs),

Marlon

Reageren

Verjaardagskaart 2 geplaatst op 19 april 2021

Toch nog 1 keer een 2e oproepje, omdat de andere inmiddels al een heel stuk is opgeschoven. Aanstaande vrijdag wordt mijn dochter 14 jaar. En ze is ergens toch wel teleurgesteld dat we haar verjaardag niet groots vieren nu ivm corona. Ook al zegt ze dat het niet geeft.
Iemand die haar nog wil verblijden met een kaartje vrijdag?

Reageren

Brieven schrijven geplaatst op 18 april 2021

Enige tijd geleden had ik ook een oproepje gedaan.
Wel reacties gekregen maar helaas liep het op niets uit.
Woon in het midden van het land en ben eind 30.
Leeftijd en geslacht en woonplaats maken mij allemaal niets uit .
Hoor ik wat van je?

Reageren

Johan geplaatst op 18 april 2021

Hallo,

Eerder heb ik leuk contact gehad via deze site en het lijkt me leuk om wederom met iemand te schrijven.

Wegens een drukke baan heb ik niet altijd tijd om te schrijven, maar heb ik ook weinig tot geen contact met anderen. Zeker niet in deze tijd.

Wie lijkt het leuk om te schrijven over wat je bezighoudt? Het leven, je dromen, onzinnige gedachtes, hobby's, politiek, fantasie of gewoonweg praten over je dag...

Ik ben een man van 41 jr en het lijkt me leuk om met jou spontaan te schrijven over van alles...

Groetjes Johan

Reageren

Er is er 1 jarig hoera hoera geplaatst op 17 april 2021

Wie helpt me om mijn moeder die begin mei 79 jaar wordt, eens in de bloemetjes te zetten? Gewoon een leuk briefje of een mooie kaart!

Reageren

Mattie van Houten geplaatst op 17 april 2021

Mijn naam is Mattie en ik ben 30 jaar jong. Ik woon in Friesland, samen met mijn vriend.

Ik zoek een penvriend(in) voor schrijven en/of snailmail. Ik doe dit erg graag maar ik ken weinig mensen die hier ook interesse in hebben, daarom plaats ik hier een oproepje. Ik zoek iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. Hobby's maakt niet uit, ik leer graag nieuwe dingen ontdekken 😄

Mijn hobby's zijn lezen, wandelen, fietsen (alle drie het liefst in de lentezon), junkjournallen, schrijven, snailmails maken en bingewatchen. Ik ben gek op snailmail video's op YouTube, maar ik kijk ook graag gaming video's en verschillende dingen op Netflix.

In mijn dagelijks leven ben ik verzorgende en maatschappelijk zorg medewerker in de thuiszorg. Daar heb ik het enorm naar mijn zin.

Ik leer je graag kennen.

Reageren

Miss Poes geplaatst op 16 april 2021

Hey hallo!

Een paar maanden terug heb ik ook een oproepje geplaatst maar zoals dat gaat schrijft niet iedereen terug en dus is er ruimte voor nog een paar penvriendinnen :).

Ik ben een vrouw van midden 40, getrouwd zonder kinderen en woonachtig in Nederland. Ik heb een voltijd baan, probeer daarnaast met enige regelmaat vrijwilligerswerk te doen en heb veel hobbies. Wat steekwoorden in deze: brieven schrijven over alles wat ons bezighoudt, reizen, lezen, cultuur, fotografie (zonder creativiteit :)), yoga, kokkerellen, uit eten gaan, een goede film of (liever nog) documentaire kijken, naar het theater of een terrasje pakken.

Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om elkaar middels brieven (geen snailmail) te leren kennen en zowel de mooie, leuke dingen des levens als ook de serieuze en minder leuke zaken te bespreken. Mocht je je hierin kunnen vinden, dan hoor ik graag van je!

Groetjes,
Miss Poes

Reageren

Job geplaatst op 16 april 2021

Hoi
Ik ben Job, 21 jaar oud en woon buitenaf
Ik heb niet zo veel hobby's maar ik vind het vooral leuk om over van alles te schrijven
Vooral thema's godsdienst vind ik leuk.