Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sanae geplaatst op 22 november 2017

Hoi allemaal!
Ik ben Sanae, 14 jaar. Ik zoek al een tijdje een penvriend(in). Het lijkt mij namelijk heel leuk om brieven te sturen en mensen van over het hele land te leren kennen. Mijn hobby's zijn: lezen, koken, fotograferen en netflixxen.
Leeftijd maakt me niet echt uit maar het liefst 14-18.
Misschien tot later? :p

Reageren

Miké geplaatst op 22 november 2017

Hello. Ik heb al meerdere keren dit jaar een oproep geplaatst met maar 2x resultaat, helaas.
Ik ben opzoek naar een penvriendin van 17½ tot 22 jaar ongeveer. Ik ben gek op kletsen.
Hoor ik iets van je? Tot schrijfs.
Miké

Reageren

Cindy geplaatst op 22 november 2017

Ik ben cindy ik ben 34 jaar.ik zoek nog pennenvriend(innen).van alle leeftyd.ik doe dat al 15 jaar.ik heb 3 kinderen.myn hobbys zyn brieven schrijven,shoppen,terrasjes doen,bib gaan.myn adres is marsee cindy alphonse wouterslaan 26 3400 landen belgie

Reageren

renate geplaatst op 21 november 2017

Hallo mijn naam is Renate en ben gek op brieven/kaartjes schrijven ook snailmail vind ik heel leuk om te doen en te ontvangen.
Vind het fijn om over allerlei dagelijkse dingen te schrijven, lief en leed.
Ben 43 jaar woonachtig in Drenthe Ik ben getrouwd Mama van 1 zoon van 13, we hebben honden en een kat.

Hobbys zijn: wandellen met onze honden, schrijven,knutsellen met papier,lezen, terassje pakken,fitness, Bodypump, Yoga, Body and Mind, films, serries, koken. etc...
Vind heel veel dingen leuk.
Ben gek op mooie papiertjes, stickers

Theeleut en hou ook van koffie.

Geen druk op het schrijven van nu moet ik een brief schrijven want het is zoveel weken geleden dat ik je een brief hebt gestuurd. Schrijven doe je als je zin hebt, uitkomt. Gewoon een brief met gevoel zonder dat er druk op staat.

Mijn gewoonte is om binnen 1 maand terug te schrijven. Zomer maanden kan er langer tussen zitten.

Ik schijf korte en lange brieven.

Ben benieuwd naar je verhalen.

Reageren

Geheime dichter geplaatst op 21 november 2017

Alleen zijn is niet fijn het maakt je wereld heel klein soms zit het weleens in je brein maar dat is allemaal geen gein nu volgt er ook geen gerijm want bij vriendschap kun je gewoon jezelf zijn

Reageren

Nancy geplaatst op 21 november 2017

Hoi,

ik ben Nancy, 47 jaar en woon in België. Sinds mijn tienerjaren ben ik al helemaal gek op post. Ik heb enkele vaste penvriendinnen waar ik al trouw jaren mee pen. Er is nog altijd plaats voor een paar nieuwe vriendinnen :) Het liefst iemand die graag een lange penvriendschap wenst.
Mijn hobbies zijn uiteraard post, maar daarnaast ben ik gek op haken en breien, lezen, koken, tv kijken, gezellig met vrienden en familie afspreken. Ben je tussen de 40 en 60 en lijkt jou dit wat ? Stuur me dan snel een mailtje ! Groetjes, Nancy

Reageren

Cindy marsee geplaatst op 21 november 2017

Ik ben cindy,ik ben 34 jaar.ik zoek nog meisjes en jongens om mee te schryven leeftyd geen van belang.myn hobbys brieven schryven,muziek beluisteren,shoppen

Reageren

Mette geplaatst op 20 november 2017

Hoi allemaal!
Ik zoek een penvriendin om lekker lange brieven aan te schrijven, want daar houd ik van :)
Ik ben 15 jaar oud en ik houd van sport. Ik zit op atletiek. Ik houd ook van lezen en van creatief bezig zijn!
Ik hoor het graag als iemand mijn penvriendin wil zijn!

Reageren

Monika geplaatst op 20 november 2017

Hallo allemaal, ik ben een jonge vrouw van 33 jaar die ook op zoek is naar een leuke lieve penvriendin. Mijn hobby's zijn, er veel om op te noemen...maar ik hou van gezelligheid om heen van mijn familie. Lezen netflix kijken vind ik leuk. Lange brieven schrijven...middels deze weg dus een eerlijke lange jaren penvriendin zoeken. Hehehe niet schrikken hoor...ben een echte kletsdametje ...hou van latte ...lekker gebakje erbij...ben hier en daar ook lekker creatief...in het huis met verjaardagen...etc. ik ben ook getrouwd....helaas nog geen kinderen. Soo dus als je op zoek bent naar een gekke lieve dame die gráág een lange brieven wilt schrijven, laat zeker wat van je horen. Veel liefs toegewenst...

Reageren

Warme penvriendschap geplaatst op 20 november 2017

Gezocht: lieve, warme, stabiele penvriendin. Iemand waar je lief en leed mee kan delen. Net zoals bij echte vriendschappen. Zelf ben ik af en toe wat onrustig en ik merk dat mensen die lief en stabiel zijn een positieve werking hebben op mij :)
Zelf hou ik van lange brieven schrijven. Een beetje diepgang, wat houdt je bezig.

Ik ben 33 jaar, samenwonend. geen kids, huisdieren en ik werk parttime. In het dagelijks leven hou ik mij verder veel met mijn hobby's bezig: lezen, creatief bezig zijn met oa kaarten maken, dagboek schrijven, bullet journal, foto's maken, haken, kleuren, handletteren. Maar ook series en films. Ik interesseer me in een hele hoop onderwerpen. Dit zoek ik dan ook op Google, ook om meer kennis op te doen.

Wie zoekt ook een warme penvriendschap?

Graag alleen NL ivm postzegels.

Reageren

Joyce geplaatst op 19 november 2017

Hallo allemaal,
Ik ben Joyce en ben 19 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriendin. Ik heb al op een paar oproepjes gereageerd maar helaas niemand reageer terug :(
Ik hou van koken en van spelletjes doen. Als je meer wil weten reageer gerust.
Groetjes Joyce

Reageren

Ilya geplaatst op 18 november 2017

Hey!
Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om met mij de snailmailen en om te schrijven over van alles. Ik heb dit een tijd geleden al eens eerder gedaan, maar toen ik recentelijk 17 werd en ik allerlei leuke stationary dingetjes kreeg, besefte ik ineens dat ik het maken en krijgen van post miste. Het lijkt me bij deze dus ook heel leuk om weer te beginnen. Mocht jou dit nou ook heel leuk lijken hoor ik graag iets van je! Groetjes

Reageren

sofie geplaatst op 18 november 2017

Hallootjes,
Mijn naam is sofie en ik ben 17 jaar.
Voor mijn eindwerk moet ik de communicatie terug krijgen in de maatschappij. Ik zou dan ook graag zelf een penvriendin hebben tussen de 16 en de 25 jaar. IK ben erg creatief en je kan tussen mijn brieven ook wel is een tekening verwachten en ik praat graag over de alledaagse dingen het leven maar ook anderzijds over de politiek. ik sta open voor elk gesprek.
wel liefst iemand uit België dat is gemakkelijker voor de postzegels.
Met veel groetjes
Sofie

Reageren

Danielle geplaatst op 17 november 2017

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar creatievelingen die zin hebben in happy mail/🐌mail. Ik ben heel creatief en ben er het liefst elke dag mee bezig. Ik maak veel dingen van papier/stof en vind het ook heel erg leuk om een thema te kiezen en daar een flipbook,pocketletters,loaded envelope, tags voor te creëren met uitwisseling van leuke crea spulletjes en een leuke brief.
Lijkt je dit ook leuk dan hoor ik graag van je!
Groetjes Danielle

Reageren

Danielle geplaatst op 16 november 2017

Hallo,

Per toeval op deze site gekomen waar ik de oproepjes vond. Ik ben Danielle, ben nog net geen 30, moeder van 2 jongen kinderen (4&2) en oneindig creatief. Sinds een tijd doe ik aan kalligrafie en dan met name copperplate schrift. Ik wil hier meer mee oefenen en wat is een betere manier dan brieven schrijven? Ik zoek een gezellige vrouw, het liefst ook een moeder die met het moederschap probeert te dealen, om ervaringen mee te delen. Hobby's bestaan uit: haken, schrijven, lezen, handletteren, series kijken. Herken je jezelf erin en spreekt het je aan laat het dan weten!

Reageren

Roos geplaatst op 15 november 2017

Wie (in de leeftijd van 27-42) lijkt het leuk om samen met mij maandelijks een soort ‘dagboek’ bij te houden? Ik had dit idee eerder ergen gelezen, maar ik weet even niet meer waar, het lijkt me in elk geval erg leuk!
Wat ik in gedachten heb: je neemt een gewoon simpel schoolschriftje waar je dagelijks iets in schrijft, of in elk geval een aantal keer in de week. We kunnen het gewoon simpel houden en schrijven over wat je kwijt wilt, maar we kunnen ook aan het begin een paar onderwerpen/stellingen vaststellen waar je per dag/per keer dat je schrijft over zou kunnen schrijven. Of een combi van beiden. Na maand ongeveer, op een vastgestelde datum verstuur je het schrift naar de ander en krijg jij het schrift van de ander ook toegestuurd. En de volgende maand beginnen we dan weer opnieuw. En zo voorts :-)
Ik ben niet heel creatief met papier verder en wil er ook eigenlijk geen heel snailmailproject van maken, maar ik vind het wel leuk om te werken met verschillende kleuren pennen/stiften, washi tape en her en der wat knipsels/foto’s te plakken.

Iets over mij: ik ben 36, woon samen met mijn vriend. Ik ben vrij introvert en schrijven is voor mij dus wel THE way of building friendships, zegmaar. Gelukkig hou ik ook van schrijven en post. En verder hou ik ook van fotografie, Instagram, Pinterest en heb ik sinds kort het fitnessen ontdekt. Was ook hard nodig want met een conditie van 0,0 en wat kilo’s te zwaar is er wel wat werk aan de winkel. En verder zou ik nog heel wat meer kunnen vertellen, maar meer weten? Stuur gerust een reactie!