Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Anne geplaatst op 25 juli 2018

Heyy!
Ik ben Anne, 13 jaar oud, en het lijkt me leuk om een penvriend(in) te hebben met wie ik lekker kan kletsen, en ouderwetse brieven kan schrijven!
Mijn hobby's zijn lezen, turnen, koken en bakken, en uitslapen, haha! Ik hoop graag antwoord te krijgen!

Reageren

Joy geplaatst op 24 juli 2018

Hey daar,

Ik schrijf alweer een tijdje maar helaas door dat tijdje heen zijn er ook een aantal schrijfcontacten verloren gegaan, vandaar mijn oproepje :) ik zou het dan ook heel leuk vinden om een langdurig contact op te bouwen als het klikt

Ik ben 28 jaar, woon in het oosten van het land samen met mijn vriend en kat. Ik houd van muziek, zwemmen, koken en heb veel interesse in de psyche van de mens.

Ik ben vooral op zoek naar fijn en persoonlijk contact via handgeschreven brieven, over zowel het dagelijks leven als wat diepgaandere dingen welke uiteen lopen.

Spreekt het je aan? Stuur me dan gerust een berichtje en dan hoop ik op een hele leuke briefuitwisseling met jou!

Liefs

Reageren

Roos geplaatst op 24 juli 2018

Heyhey!! Mijn naam is Roos (ahem, iedereen noemt mij zo) en ik ben 15 jaar. Ik ben op zoek naar een penvriend(in) (sowieso, die zag je niet aankomen hahah). Ik
hou van netflix, eten, mijn hond en katje, instagram (hahah) en dingen als schilderen en tekenen. Verder heb ik een soort rare obsessie met ogen, maar ik maak bijna nooit oogcontact met mensen (goeie toch). Nou, als het je leuk lijkt om te schrijven, stuur me een berichtje :)))) much loveeee xx Roossss

Reageren

Kato♡ geplaatst op 22 juli 2018

Hoi
Ik ben Kato, 14 jaar en ik zoek een leuke penvriendin.
(Tussen 13-15 jaar)
Mijn hobby is ballet en ik zing heel graag.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn.
Hopelijk lijkt het je wat!

Stuur me zeker een mailtje!x
Gtjes Kato

Reageren

Arwen :) geplaatst op 21 juli 2018

Ik ben Arwen 14 jaar en een meisje. ik kom uit Kalmthout ik wil al heel lang een penvriend liefst eentje zo dicht mogelijk bij mijn leeftijd geslacht maakt niet uit ik wil gewoon brieven schrijven en iemand leren kennen

Reageren

Anton geplaatst op 21 juli 2018

Zou het heel leuk v inden om met een gelijkgestemde te schrijven, ik ben 55 jaar , hou heel veel van muziek en lezen en creativiteit, dus lijk je dit wat , stuur me een berichtje

Reageren

Merel geplaatst op 19 juli 2018

Hiii, mijn naam is Merel, 15 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriendin rond mijn leeftijd. Ik kom uit Noord-Brabant. Hobbys: Hockey, beetje creatief doen, lekker kletsen, afspreken met vrienden en vriendinnen, shoppen, netflixen en nog veel meer eigenlijk :) Ik ben actief op social media en zou het leuk vinden om met iemand over vanalles te praten. Zowel sirrieuze als lollige gesprekken! Ik houd van schrijven met pen en papier. Interested? Stuur me een berichtje! -M

Reageren

Celi geplaatst op 18 juli 2018

Ik wil heel graag een penvriendin maar kan er nergens eentje vinden. Ik hoop dat dat hier wel gebeurt!:) Ik ben 15 jaar en ben dol op creatieve dingen maar eigenlijk vind ik alles wel leuk! Ik houd ook erg van Netflix. Interesse? Mail me dan op shanaantje@gmail.com (gmail)

Reageren

Rian geplaatst op 18 juli 2018

Hoi, ik ben een meisje van 15 jaar oud en ik heb een lichte vorm van autisme. Ik schrijf momenteel met een vrouw van 95 en dit for ik al 4 jaar. Haar conditie gaat achteruit en ik vind het fijn om dan iemand te hebben waarbij ik toch nog m'n hart kan luchten. Ik hou van Netflix, gezellig met vrienden samenzijn, schrijven, muziek luisteren maar eigenlijk vind ik alles wel leuk. Ik zou graag een vrouwelijk penmaatje willen. Leeftijd is voor mij niet zo'n punt. Ik hoor graag van iemand :)
Groetjes!

Reageren

Beelddenker geplaatst op 17 juli 2018

Het lijkt me leuk om weer ouderwets met iemand te schrijven. Ik ben een 36 jarige vrouw en heb een vorm van autisme. Deze wereld overweldigd me, het liefst ben ik in de natuur. Ik ben graag creatief bezig, tekenen, schilderen, fotograferen, knutselen. Ik zit graag met mijn hoofd in de boeken, en bezig me te verdiepen in yoga en meditatie. Ik hou van lange brieven schrijven en/of tekenen, filosoferen over het leven :)

Reageren

Roy geplaatst op 17 juli 2018

Hallo Allemaal :D
Ik ben Roy, 23 jaar oud en ik zoek een penvriend(in). Leeftijd maakt niet uit, zolang je maar graag brieven schrijft haha.

Ik ga a.s. Vrijdag (20-07-2018) voor een project naar de Belgische Ardennen en wil graag in die periode brieven schrijven, want er is niks zo speciaal als een ouderwets met de handgeschreven brief.
Ik Vind zowat alles wel interessant, voornamelijk geschiedenis, sport, de ruimte etc.

Lijkt het jou wat?:D laat het me dan weten!!!
Fijne dag nog !

Reageren

Gerda geplaatst op 16 juli 2018

Ik ben op zoek naar penvrieden of vriendinnen in de leeft.van 60-75 j mag ook jonger zijn wel met pen en papier en niet die na 2 brieven alweer afhaken want die hoeven echt niet te reageren maar dus ook niet per mail gr.Gerda ik ben zelf 70 j

Reageren

Andrea geplaatst op 13 juli 2018

Hi!
Mijn naam is Andrea en ik ben 20 jaar.
Ik kom uit België en wil via brieven schrijven nieuwe mensen leren kennen.
Want persoonlijke brieven zijn een uniek cadeau.
Mijn hobby's zijn: schrijven van verhalen en gedichten, breien, haken, naaien, Indonesische volksdans en dansen via Just Dance, tekenen (doe tekenfilm op de kunstacademie), reizen (hou van citytrips), koken, lezen (strips, Graphic Novels en boeken), films kijken, uitgaan, met mijn kat spelen (die is zo schattig!), shoppen, fietsen, bakken (al doe ik dat niet zo vaak) en schminken.
Mijn dromen in chronologische volgorde:
1. Schrijfster
2. Kostuumontwerpster
3. Zorgboerderij opstarten
4. Striptekenaar worden
5. Vintage winkel openen

Verder omschrijf ik mijn karakter als dromerig, vrolijk (al kan ik ook mijn dipjes hebben), creatief en actief.
Mijn uiterlijk: ik heb blauw/groene ogen en halflang haar. Vintage kleren, opgestoken haar en vaak geschminkt.

Ik ben op zoek naar iemand die graag brieven schrijft. Ik schrijf laaaaaaange brieven dus als je geïnteresseerd bent: zet je maar schrap (haha).

Wees niet verlegen! Ik sta open voor iedereen!

Andrea

Reageren

Zus geplaatst op 13 juli 2018

Hoi,
Ik Ben op zoek naar een penvriendin! Iets korts over mij, 50 jaar, getrouwd, moeder van 2 jongens waarvan de jongste zorgintensief, ik hou van wandelen, bioscoopje,eten, dansen,muziek, papier en creatief bezig zijn met alles wat op mijn pad komt.
Lijkt het je leuk om leuke,echte post te krijgen? Het lijkt mij ook leuk! Tot schrijfs!

Reageren

Maud geplaatst op 13 juli 2018

Heey allenmaal ik ben maud ik ben 18 jaar en hou Erig van brieven schrijven en ze te ontvangen ik hou van schrijven bakken creatiefen brieven te schrijven naar leuke winkeltjes gaan en af en toe eens een leuk filmpje kijken ook ben ik een feestbeest want ik woon tensloten in limburg spreek ik jou aan wacht dan niet langer en stuur mij maar een mailtje en wie weet tot snel

Reageren

Loraine geplaatst op 12 juli 2018

Hoi,
Ik ben Loraine en ik ben 17 jaar oud.
Ik ben alternatief, mijn style komt erg in de buurt van punk maar ook gothic.
Ik heb een enorm brede muziek smaak. Ik luister voornamelijk naar metal, maar volk, psytrance en wat goede rap zoals eminem kan ik ook erg waarderen. Tekenen vind ik ook erg leuk. Ik zoek een pen vriend(in) met dezelfde interesses die het leuk zou vinden om met mij te willen schrijven.

Stuur gerust een mailtje,
Groetjes Loraine