Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

nienke geplaatst op 28 april 2018

heey hallo,
ik ben nienke, 15 jaar oud en ik woon in het noorden van nl. Ik heb al op meerdere mensen van ongeveer mijn eigen leeftijd gereageerd maar eigenlijk stuurt niemand een berichtje terug. Ik heb dan ook weinig geduld, want ik wacht nu pas een paar uur maar oke. Misschien reageert iemand hierop sneller? Nouja stuur een berichtje als het je leuk lijkt om met mij te schrijven :) xxx

Reageren

Kris geplaatst op 27 april 2018

Helaba, jij daar aan de overkant van dit schermpje😉
Ik zou graag de draad weer opnemen met schrijven na een moeilijke tijd die ik nu door ben.
Hou jij ook van leuke,alledaagse dingen te delen met iemand waarbij je een klik voelt....goedlachs ondanks alles wat je musschien meemaakte....grappig maar ook regelmatig eens serieus....luisterend oor hebbend....JEZELF zijn!!
Dan wacht deze 52j vrouw op een reactie van je,zodat we aan de slag kunnen met schrijven naar elkaar.
Graag tot gauw

Lieve groet, kris

Reageren

Claessens geplaatst op 26 april 2018

Hallo iedereen, ik ben stefanie, ik woon in de ardennen. Wie wil graag pennen of kaartjes uitwisselen. Ik benama van w schattige kindjes.ik ben dol op tekenen, knutselen en haken
Liefs stefanie

Reageren

Belgje geplaatst op 26 april 2018

Hey allemaal! :)

Iemand die af en toe gezellige kaartjes wilt schrijven met een dertiger? Ik kom uit België en sta ook open voor andere landen! :)

Liefs

Reageren

Lorann geplaatst op 26 april 2018

Hoi ik Ben Lorann ik Ben 10 jaar en ik hou van tekenen,paarden,foto's maken en nog heel veel andere dingen ik Zoek een penvriendin van ongeveer 10,11 of 12 jaar ik hoop wel dat je niet na een paar brieven al stopt doeidoei groetjes lorann

Reageren

Maatje geplaatst op 26 april 2018

Ik ben op zoek naar een vrouw van 18 tot 24 jaar die met mij wil schrijven. Ik ben een 20 jarig gevoelig persoon met een goed hart. Hoop graag van je te horen.

Reageren

Isabel geplaatst op 25 april 2018

Hoihoi,

Ik ben Isabel, 33 jaar oud en woon in Zeeland.
Wie zou het leuk vinden om brieven te schrijven met me?

Groetjes,
Isabel

Reageren

Lou geplaatst op 25 april 2018

Hallo, ik ben Lou en ik ben 10 jaar (word op 13 mei 11). Ik zou heel graag een penvriendin willen hebben want ik heb er nog nooit een gehad . Ik hou van:
-handletteren
-boulet journallen
-netflixen
-knutselen
-tekenen
-shuffle (soort dansen)
-en natuurlijk schrijven
Maakt niet uit of je anderen dingen leuk vind :)

Ik wil ook een penvriendin die niet na 1 of 2 keer stopt.

p.s ik wil mooie versierde brieven schrijven en geen E-mail enzo.

Groetjes Lou

Reageren

liefvrouwke geplaatst op 25 april 2018

Hey!
Al een aantal jaar doe ik aan snailmailen. Heerlijk knutselen, een lange brief schrijven, wat luke goodies erbij, enveloppe versieren en op de post.
Ik ben op zoek naar iemand die ook graag moeite wil doen voor een mooi poststuk en die het niet erg vind om een aantal weken te wachten op de post (want he, het heel niet voor niets snailmail ;-))
Ik ben een jonge vrouw van 32 jaar, samenwonend, dol op knutselen, de kleur roze... de rest vertel ik graag in de brieven..
Ben jij een vrouw tussen de 25 en 40 jaar en wil jij met mij snailmailen? Dan zie ik je reactie + adres, graag tegemoet!

Reageren

Megan geplaatst op 25 april 2018

Hoi allemaal!

Ik ben Megan en heb nog nooit een penvriendin gehad, maar het lijkt me zooo leuk! Ik ben 11 jaar (23 juni 12) en zoek iemand tussen de 11 en 15. Mijn hobby's zijn tekenen, handletteren, Harry Potter kijken, Netflixen en kletsen of afspreken met vriendinnen. Meer zal ik in de brieven vertellen. Heb je interesse? Stuur me dan snel een berichtje!

PS: Ik ben wel opzoek naar iemand die een band op wil bouwen en niet na 1 of 2 keer al stopt.

Liefs Megan

Reageren

Annet geplaatst op 23 april 2018

Heb je weleens gehad dat een kaartje/brief zó op het juiste moment komt. Dat je penvriend(in) je onbewust precies dat schrijft wat je heel goed kunt gebruiken. Daarom zoek ik jou om mee te schrijven en ervaringen te delen. Maak een cadeautje van de post.
Over mij: Ik ben 59 jaar en woon in het oosten van het land. In het schone Twente. Naast het schijven van brieven ontwerp ik ansichtkaarten. Verder ben ik verslaafd aan Postcrossing en vind ik in een museum de kaarten bijna belangrijker dan de kunst (oeps....)!
Meer weten…..

Reageren

Seol geplaatst op 23 april 2018

Ik ben een jongedame, geboren in 1986 (reken zelf maar uit ;-)) te België en altijd dol op schrijven geweest.
Ik ben op zoek naar snailmailmaatjes die het net als ik geweldig vinden om telkens een minikunstwerkje op te sturen en hier iemand blij mee te maken.
Leeftijd en dergelijke zaken zijn niet belangrijk voor mij. Wat van belang is dat je zin hebt in een langdurige penvriendschap.
Ik wacht vol ongeduld op jouw berichtje!

Reageren

Lisha geplaatst op 20 april 2018

Ik ben een meisje van 13 jaar uit Nederland. Mij lijkt het leuk om een penvriend(in) te hebben. Omdat ik het leuk vind om weer ouderwets te gaan schrijven inplaats van whatsapp ofzo

Reageren

schorpioentje geplaatst op 20 april 2018

rustige eerlijke jongeman 38 met diepgang in leven , oude ziel ,minimalistisch.
voel veel aan met energien , hou van rust en van kleine dingen waarderen.
ik vind wandelen,fietsen, zwemmen, spiritualiteit, koken en vele andere dingen fijn om te doen, maar vooral met aandacht en rustig leef.
wil je uitwissel en schr9ijven en voel jeje aangesproken reageer dan.
tot hoors

Reageren

Mila geplaatst op 19 april 2018

Dag dames.

Stel je eens voor: het is mooi weer en je zit in de tuin en hoort de postbode post in gooien. Je kunt je nieuwsgierigheid niet inhouden en loopt naar de brievenbus. Daar tref je naast een bankafschrift en een blauwe bekende envelop een vrolijk versierde envelop aan. Gericht aan jou.
Je krijgt meteen een glimlach op je mond en gaat met die vrolijke versierde envelop de tuin in. Je maakt de brief open en je begint te lezen. Een brief van je 42jarige penvriendin uit zuides des lands.

Dit kan je zomaar gebeuren als je een leuke reactie stuurt met een korte intro over jezelf.

Ik sta nu al te popelen om die leuke reactie per mail binnen te zien komen.

🌞 groetjes van mij en 🐾🐕

Reageren

Waterman geplaatst op 19 april 2018

Hoi penners,

Wij zijn twee vriendinnen die beide op zoek zijn naar leuke en gezellige penners.
We houden van leuke en gezellige brieven schrijven met af en toe een leuk extraatje erin.
We houden van post versturen en dat is dan ook een van onze hobby’s. De rest vertellen we in een brief.
Zoek je 1 of 2 gezellige penvriendinnen neem dan contact met ons op.

Liefs