Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Marlon geplaatst op 28 oktober 2018

Ik ben Marlon. 38jaar oud twee kinderen. Dochter van 16 zoontje van 12. Gescheiden.
Ik wil het schrijven weer oppakken en zo leuke mensen leren kennen. Ben je geinteresseerd? Graag iets van je laten horen. Tot schrijfs.

Reageren

Nicci geplaatst op 26 oktober 2018

Hoi, ik ben alleenstaand ouder en dat is soms wat eenzaam. Contact zou erg leuk zijn. Gewoon over de dagelijkse dingen kunnen schrijven. Zowel serieus als humor. Respectcen eerlijk is erg belangrijk voor mij. Ik hoor graag van je 😊

Reageren

Ellis geplaatst op 25 oktober 2018

Hallo, Ik ben Ellis en ben 47 jaar oud. Heb 2 leuke dochters, een lieve man (waar ik niet mee samen woon) en 3 leuke stiefzoon. Leuke baan, alles op de rit maar mis soms iets voor mezelf. Vroeger heel veel geschreven en het ontvangen van post blijft zo leuk. Ik zou graag met leuke mensen met wat levenservaring willen pennen. Gewoon over van alles en nog wat. Lijkt het je wat? Ik hoor graag...

Reageren

Judith geplaatst op 25 oktober 2018

Hoi ik ben judith 29 jaar . Ik heb n heel lief en vrolijk karakter..maar ik ben heel onzeker geworden door allerlei tegenslagen in mijn leven, agressieve relaties en verslavingen probeer ik achter me te laten.. ik zou het heel erg leuk vinden contact te krijgen met iemand die mij kan helpen weer positiever en zelfverzeker te worden.. heel veel liefs

Reageren

silvana geplaatst op 24 oktober 2018

Ik ben silvana ,34 jaar oud en woon in het noorden van Nederland. Ik heb dochters van 6 en 6 maanden.het lijkt me leuk om ouderwets brieven te schrijven. ook heb ik 2 honden en een vogel en paard. paarden is mijn passie. lijkt het je leuk om te schrijven laat dan snel een berichtje achter. 🙂

Reageren

Marie-jose geplaatst op 24 oktober 2018

Heb nog plaats voor penvriend(innen) ben 48 jaar woon in susteren (limburg)
Leeftijd maakt uit is altijd

Reageren

Meike geplaatst op 24 oktober 2018

Hallo,

Ik ben Meike 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben graag creatief bezig, maar zit soms ook net zo lief op de bank te netflixen of te kijken op YouTube. Zo heb ik ook het snail mailen ontdekt. Wat een leuke manier om je brief op te vrolijken zeg.
Lijkt jou dit nou ook leuk dan zie ik graag je reactie tegemoet.

Groetjes

Reageren

Eva geplaatst op 23 oktober 2018

Hoi! Ik ben Eva, 35 jaar en ben op zoek naar mensen om mee te schrijven. Ik heb dit vroeger ook gedaan, en vond dit altijd superleuk! Korte/lange brieven, kaarten of hoe vaak je schrijft maakt mij niet uit, gewoon wanneer je daar zelf zin in hebt.
Ik heb 2 kinderen, geen man ( ook niet op zoek :) ) en we hebben 3 hondjes! Ik ben sowieso gek op dieren, natuur en ga graag leuke dingen doen. Maar af en toe lekker thuis internetten (youtube), series kijken (spannende) vind ik ook fijn. Nou lijkt het je leuk om te schrijven, stuur me dan maar een berichtje!

Reageren

Nynke geplaatst op 19 oktober 2018

Hallo allemaal ik ben Nynke ik ben 11 jaar en mijn hobby's zijn creativiteit en basketbal ik zoek een pen vriend(din) want het lijkt me super leuk en het lijkt me ook super leuk om elkaar dan ooit te ontmoeten in het echt als ik de penvriend(din) al een tijdje ken. nog wat over mij ik woon in Nederland in de provincie Friesland ik vindt het leuk als je uit het buitenland komt of gewoon Nederland ik vindt het allemaal leuk hopelijk wil jij dat zijn en anders veel succes verder met een leuke penvriend(din) te vinden

Reageren

Kelly geplaatst op 18 oktober 2018

Hoi hoi!!

Ik heb al een aantal lieve penvriendinnetjes binnen en buiten Nederland en ik zoek er nog een paar leuke bij!
Ik ben 24 jaar en woon in noord holland. Ik woon samen met me vriend die voor ze werk vaak langere tijd weg is.

Ik hou van creatief bezig zijn, lezen, muziek en dagjes weg.

Lijkt het je leuk om te schrijven stuur me dan een mailtje!

Reageren

Saskia geplaatst op 18 oktober 2018

Hallo, Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn berichtje even te lezen!

Ik ben Saskia en 40 lente's jong, ik woon samen met een kanjer van een man die mij steunt door dik en dun. We zijn al 12 jaar een stel en going strong!

We zijn bewust kindvrij en vinden dit super! Wel zijn we trotse oom en tante, mijn broer heeft twee dochters samen met zijn vriendin en mijn zus heeft twee kinderen en is BAM moeder (bewust alleenstaande moeder)

Ik ben een trotse poezen moeder en onze zwarte panter, ze heet Noortje, heerlijk eigenwijs geweldig dier!

Door omstandigheden ben ik jaren geleden afgekeurd en ik heb er zelf vrede mee en het geeft mij heel veel rust.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en ik maak ook graag kaarten, scrap wanneer ik daar genoeg tijd en energie voor heb, werk graag in een journaal om de leuke dagjes in te verwerken,Ik ben pas begonnen met mixed media en vind dit super leuk maar nog wel zoekend, verder zijn we dol op de bioscoop en het museum, verder vind ik het super om te koken en vooral voor vrienden en familie vind ik het altijd leuk om iets klaar te maken.

Ik zoek iemand waar ik lekker mee kan schrijven en de ene keer kan dat een lange brief zijn en de andere keer een gezellig kaartje. Lijkt je dat ook leuk stuur mij een berichtje en dan kunnen we kijken of er een klik is.

Groetjes Saskia

Reageren

Diana geplaatst op 17 oktober 2018

Hoi snailmailers!

Echte post is en blijft toch het leukst, vind je niet?

Wie ben ik?
Ik ben 44 jaren jong, getrouwd. Geen kinderen. Helaas door fysieke gezondheidsproblemen werk ik niet meer. Ik ben heel erg creatief: kaarten maken, haken, breien, schilderen. Het is geen must maar wel leuk. De rest vertel ik je via de post :D


Ik zoek:
Iemand ook ergens tussen de 40 en 50 om gezellig mee te pennen over van alles en nog wat. Geen relatie, gewoon een leuke penvriendschap. Zonder verplichting, dus niet perse elke maand, het mag wel. Als het maar vrijblijvend en leuk blijft.

Ik wacht op je reactie!
x
DIana

Reageren

Jen geplaatst op 17 oktober 2018

Hoi hoi
Ik ben j.
en ik vond het van kinds af aan altijd erg leuk om met penvrienden te schrijven en het lijkt mijn leuk om dit weer op te pakken ook omdat ik een beste rugzak heb en hier waar ik nu woon niet echt vrienden of kennisen heb om daar mee over praten ook de interesse.s van anderen en hobby.s van anderen interesseert mij om dat over en weer te delen via pen en papier ik ben een alleen staande moeder van een dochtertje van 6 en heb door een aantal dingen en ziekte eigenlijks zeeen van tijd om te schrijven
Lijkt het je leuk om met mij te schrijven dan hoor ik dat erg graag
Groetjes j.

Reageren

Amélie geplaatst op 17 oktober 2018

Hallo allemaal! Ik ben Amélie en ik 12 jaar oud! Het lijkt mij erg leuk om een penvriendin te hebben! Ik hou van tekenen en basketbal. Ik woon in Nederland, en het liefst wil ik een buitenlandse vriendin, maar Vlaams of gewoon Nederlands vind ik ook leuk!

Reageren

Nancy geplaatst op 17 oktober 2018

Hi,
Mijn naam is Nancy, 35 jaar.
Het lijkt mij leuk om te schrijven met een man/vrouw, vanaf 45 jaar.
Dit schrijven kan zijn een lange brief, een korte brief, een kaartje, wat knutsels. Wat je zelf leuk vindt.
Ik ben een alleenstaande moeder van 2 jongens.
Ik hou erg van schrijven, en post ontvangen. Verder hou ik van lezen, muziek, musea, natuur, lekker met de kids naar buiten gaan.

Ik ben niet op zoek naar een relatie, wel naar een leuke, gezellige vriendschap via de post:-).

Groetjes, Nancy.

Reageren

Dees geplaatst op 17 oktober 2018

Hallo
omdat ik door gezondheidsredenen even niet meer heb kunnen schrijven,wil ik nu het schrijven weer gaan oppakken.
ben 44 jaar getrouwd geen kids.heb veel hobbys zoals brieven en kaartjes schrijven,postcrossing,sleutelhangers maken ect.
ik zoek een penvriendin tussen de 43 en 47 jaar.je hoef niet voor mij elke week te schrijven.mag rustig een paar weken tussen zitten.
lijkt je het wat om met mij te gaan schrijven.stuur me dan een berichtje
Groetjes Dees