Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

♡ liefde voor (brievenbus)post ♡ geplaatst op 10 december 2017

Om je een beeld te geven van wie ik ben zou ik nu een halfslachtige poging kunnen doen om mezelf te beschrijven, maar omdat zo'n tekst toch nooit de lading kan dekken (en het me ook leuker lijkt elkaar al schrijvend te leren kennen) hou ik het voor nu simpel.

Met mij kun je over van alles 'praten'... hobbies, eten/recepten, werk, de alledaagse sleur, filosofie, geluksmomenten maar óók dieptepunten, muziek, boeken, dieren, films/series, creativiteit, politiek, zin én onzin van het leven.
Kortom, mijn interesses zijn breed en ik ben even geïnteresseerd in wat je gisteren gegeten hebt, als in je grootste dromen of diepste verlangens.

Het is een hele kunst om nieuwe mensen te leren kennen en een duurzaam en (opr)echt contact in stand te houden. Schrijven lijkt me daar ideaal voor: in gedachten naast iemand gaan zitten en vertellen, wat er in je hoofd omgaat, de kleine dagelijkse dingen delen en elkaar steunen en troosten wanneer er grote of verdrietige dingen in het leven gebeuren. Een moment van rust, bezinning, aandacht en liefde voor die ander en jezelf!

"Fill your paper with the breathings of your heart"

Voel jij je aangesproken door mijn oproepje?
Dan ontvang ik héél graag een berichtje van jou! :)

Reageren

Sarah geplaatst op 10 december 2017

Hallo!
Ik ben een vijftienjarige Gryffindor en zoek een penvriend(in) tussen de 14 en 19 jaar om brieven mee te uitwisselen. Ik hou erg van lezen, muziek en tekenen. Ik ben een intense dierliefhebber (ik hou van letterlijk alle dieren) en ben filosofisch aangelegd, dus weet wat je kan verwachten! Voel jij je nou aangesproken? Dan zal ik het zeer op prijs stellen als je een berichtje stuurt :)

Reageren

Asha geplaatst op 10 december 2017

Hallo,
Ik ben Asha (12 jaar)en leuk dat je dit leest.
Ik zoek een leuke spontanne penvriendin rond mijn leeftijd,die het leuk vind om mooie brieven en snailmails enzo te sturen.Ik hou erg van dansen,fotograferen en nog veel meer.
Als je nou meer van mij wilt weten.
Stuur dan gerust een reactie (dat zou ik leuk vinden)
Xx liefs Asha

Reageren

Luna geplaatst op 9 december 2017

Yooo kinders hierop.Ik ben Luna en 12 jaar.Misschien had je het al door misschien ook niet, maar ik ben een Belg.Ik hou van sport, muziek, poëzie, meer zal ik niet zeggen je zal er pas achter komen als je me wil leren kennen.Als je mijn penvriend of vriendin wil worden reageer dan!Tot laters kindjes!(Het liefst iemand die 12,13,14 of 15 jaar is)

Reageren

Ivonne geplaatst op 9 december 2017

Hoi allemaal,

Ik ben op zoek naar een penvriendin of een aantal penvriendinnen in de leeftijd 35 tot en met 50 jaar. Ikzelf ben 41. Ik ben creatief (ik houd een bujo bij; hou er van om met papier bezig te zijn); lees graag; kijk graag naar GTST, NCIS, BIG BANG, CSI, CRIMINAL MINDS, LAW & ORDER; hou van muziek en zing dan graag mee en ik kook graag. Ik ben 19 jaar getrouwd, helaas geen kinderen. Blij met onze 2 honden en mijn konijn.

Het lijkt me leuk om regelmatig te schrijven over van alles en nog wat. Lijkt jou dat ook wat, neem dan contact met me op.

Groetjes van Ivonne

Reageren

ilona geplaatst op 9 december 2017

Heey allemaal :)
Wegens dat er een paar gestopt zijn zoek ik nog een paar nieuwe penvriendinnen.

Kort iets over mij: 26 jaar woon met mijn man en beeste boel in zwolle,
Liefs zoek ik een penvriendin van rond mijn leeftijd tot max 36 jaar ongeveer.
Lijkt het je leuk? stuur dan een berichtje :)

Liefs ilona

Reageren

Nasim geplaatst op 8 december 2017

Hey iedereen wie is gewaagd om deze stap te nemen naar vriendschap maar ook naar diepgang terwijl we dan levenservaring uitwisselen met elkaar wel het liefst tussen 18 tot met 27 jaar om over alles praten alleen als het niet heel oppervlakkig is en luchtig is dus voor de persoon die zit te wachten en misschien ook behoefte heeft aan penmaatje/snailmail die kan gerust een berichtje sturen

Reageren

Bente geplaatst op 7 december 2017

Hoi iedereen,

Vanaf jongs af aan heb ik de wens om brieven uit te wisselen met een persoon die ik niet eerder heb ontmoet. Om het gesprek aan te gaan met een vreemde. Sinds mijn bijna-burn-out, ik werk als journalist en leg de lat altijd belachelijk hoog, ben ik wat langzamer gaan leven. Nu heb ik eindelijk plek om het brieven schrijven daadwerkelijk op te pakken. Hieronder een paar steekwoorden:

- 23 jaar
- bijna-burn-out
- hoogsensitief
- schrijven, heel veel lezen, wandelen, reizen, een goede serie kijken.
- ik hou niet van uitgaan, feestjes en oppervlakkige gesprekken.

Ik zou het leuk vinden om met iemand te schrijven die raakvlakken heeft met mijn leven (ook journalist of ook moeite met de overdaad aan prikkels en hoge verwachtingen van deze tijd). De leeftijd maakt me niet uit. Ik schrijf net zo graag met iemand van 20 als iemand van 40.

Laat vooral wat van je weten als je het ziet zitten.

Groet,

Bente

Reageren

Gerda geplaatst op 7 december 2017

Ik Ben op Zoek naar penvrienden en penvriendinnen die nog met pen en papier willen schrijven en die niet na 1-2 brieven alweer afhaken
Leeftijd 60-76j mag ook jonger Nou Ik hoop dat er iemand op zal reageren de groetjes van Gerda

Reageren

Levi geplaatst op 7 december 2017

Nogmaals gegroet!

In het onderstaande bericht ben ik vergeten mijn leeftijd te vermelden; ik ben 29 jaar.
Aan de overige berichten te zien vinden sommigen dit belangrijk :)

Groetjes!

Reageren

Levi geplaatst op 7 december 2017

Wees gegroet vreemdeling,

Gisteren heb ik een prachtige, zij het verdrietige, film gezien: Mary & Max.
Ik werd geraakt door de waardevolle vriendschap die de twee gevonden hadden in hun correspondentie.
Dit inspireerde mij ook gehoor te geven aan mijn sluimerende wens, een die ik al sinds mijn kindertijd koester: een penvriendin vinden.

Een paar steekwoorden die bij mij passen:
- HSP
- Bordspellen
- SPH student
- koken en lekker eten
- sterke zwarte koffie

Ik kan meer steekwoorden verzinnen, maar ik laat mezelf liever kennen in het geschreven woord.
Mijn lievelingskleur is Oker, mijn lievelingsgeur is lindenbloesem in de lente.

Hopelijk vinden wij in elkaar ook een waardevolle (pen)vriendschap :)

Met warme groet,

Levi.

Reageren

Michelle geplaatst op 4 december 2017

Hey,
Ik zoek een penvriend(in) waarmee ik al mijn zorgen en problemen bij kwijt kan en die ik echt kan vertrouwen! Ik woon ik België, ik zit in het 2de middelbaar en mijn hobby's zijn dansen piano spelen en ik zit ook in de chiro, iemand interesse liefst iemand tussen de 13 en de 17 jaar...

Reageren

Neeltje geplaatst op 3 december 2017

Hallo Nederland en België!
Tussen de oproepjes die er al staan, nog niks gevonden... maar ik weet zeker dat ergens in NL of B iemand deze steekwoorden leest die passen bij mij; en denkt: “Ja!”

- een vrouw in de fleur van haar leven (41 jaar)
- fijn gezelschap van man en 2 kinderen
- Zeeuwse Belg (of Belgse Zeeuw ;-)
- levensgenieter
- natuurbewonderaar
- verpleegkundige in de acute zorg
- reizen
- fotografie
- dr Martens
- out of the box
- down-to-earth
- snailmail
- Flow
- gek op rake quotes
- vleugje rockabilly
- vintage spulletjes
- gezelligheid (hygge!)
- .....

Ik kan nog wel even doorgaan, maar als je hierdoor getriggerd wordt, dan hoor ik het graag!
Tot snel?

N.

Reageren

Valerie geplaatst op 3 december 2017

Hey! Ik ben Valerie! Ik heb het druk met studeren heb namelijk examens... Zou het leuk vinden om tussen de pauzes met iemand te pennen!

Reageren

Janneke geplaatst op 3 december 2017

Hallo, ik ben een 30-jarige, rustige, spontane en ruimdenkende vrouw die op zoek is naar penvriendinnen. Ik heb een brede interesse in muziek uit de jaren '30 t/m '60, vintage mode, museum bezoek, natuur, dieren, spiritualiteit, musical/theater, boeken/lezen, sport (joggen, zwemmen). Ik ben hooggevoelig, diepgaande gesprekken hebben mijn voorkeur. Ik ben absoluut niet saai, maar bekijk de wereld alleen soms door een andere bril.
Spreekt bovenstaande je aan? Dan hoor ik graag van je!

Reageren

Samick geplaatst op 3 december 2017

Hallo,

Ik zoek penvriendinnen/vrienden.
Ik ben een jonge vrouw van 40. Werk parttime.Getrouwd en gezin.
Mijn hobby's zijn, Orgel/piano spelen. Creatief bezig zijn. Kaarten/brieven schrijven. Kringloopwinkels bezoeken. Koken/bakken. Bordspellen (en speel WF op de telefoon/tabklet).
Ik vind respect, waardering, eerlijkheid, oprechtheid, gelijkwaardigheid erg belangrijk.
Schrijven kan en mag over van alles gaan. Ben benieuwd naar de reacties.
Groetjes.