Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Kaart lovers gezocht geplaatst op 4 mei 2021

Wie vindt het leuk om kaarten over en weer te sturen? Mooie originele kaarten met een klein tekstje achterop! Met liefde uitgezocht en gestuurd.
Ik ben niet op zoek naar eenmalig contact, maar naar een langdurige kaart “vriendschap”.

Iedereen mag reageren. Maakt mij niets uit.
Gezellig!

Reageren

Mariska geplaatst op 4 mei 2021

Hey,

Ik ben Mariska, 20 jaartjes jong en opzoek naar een schrijfmaatje. Iemand met wie ik vanalles en nog wat kan delen. Ik ben zelf erg geïnteresseerd in backpacken, reizen, wandelen, fotografie. Ik studeer rechten in Groningen met heel erg veel plezier.

Ik ben opzoek naar iemand, die net als ik, het leuk vind om lange brieven naar elkaar te sturen en ik hoop dat maatje hier te vinden.

Reageren

Axana geplaatst op 4 mei 2021

Hoi,ik ben axana en woon aan de zee.
Ben 18jaar en zou zo graag eens een pennenvriend hebben,mijn hobby’s zijn: netflixen,tik tok bekijken,dansen,wandelen met mijn hond,terrasje doen en knutselen en creatief bezig zijn.
Ben een fantasierijk meisje,hopelijk stuurt er eens iemand een briefje

Reageren

Saar geplaatst op 4 mei 2021

hallo ik ben Saar en ik ben 15 jaar,ik word in november 16.
Ik vind het erg leuk om brieven te schrijven vandaar dat ik een oproep doe aan leuke meiden rond mijn leeftijd die het ook leuk vinden om te schrijven. Mijn hobby's zijn
-volleyballen
-koken
-bakken
-wandelen
-lezen en films kijken
en nog veel meer. hopelijk vind jij het leuk om mijn nieuwe pen vriendin te worden.

groetjes saar

 

Reageren

Dilek geplaatst op 4 mei 2021

Hoi! Ik ben Dilek, 17 jaar en opzoek naar iemand om brieven naar te schrijven.

Ik woon zelf in Gelderland bij de Duitse grens en ben eerste jaars dansstudent in Arnhem.
Mijn hobbies zijn sowieso dansen, films kijken en lezen.
Verder ben ik ook erg geïnteresseerd in spiritualiteit en heb er nu ook aardig wat verstand van hihi.
Lijkt het jou leuk om naar mij te schrijven? Stuur gerust een berichtje :)

Reageren

marieke geplaatst op 3 mei 2021

hii! ik ben Marieke, ik ben 17 jaar en kom uit Noord-Brabant. ik ben op zoek naar een penvriend(in) die gezellig met mij wil schrijven, het liefst van ongeveer mijn leeftijd. mijn hobby's zijn vooral creatief bezig zijn: handlettering, haken, schilderen en eigenlijk alles waarbij je creativiteit gebruikt. verder ben ik een echte dierenvriend, hou ik van bakken en koken (al ben ik geen pro) en planten. ook vind ik leuk om diepgaande gesprekken te voeren dus zoek ik iemand die niet bang is om de diepte in te gaan en te praten over mental health. ik heb ook wel eens snailmails gemaakt dus daar sta ik ook voor open!! stuur me vooral een berichtje als dit je wat lijkt :)

Reageren

Leonie Ruiter geplaatst op 3 mei 2021

Hey,
Ik ben Leonie ik ben 13 jaar en ik vind het superleuk om brieven naar iemand te sturen. Zelf kan ik naar niemand van mijn vriendinnen een brief sturen want dat vinden zij niet zo leuk. Daarom zoek ik een leuke penvriendin!

Waar hou ik van?
-schaatsen
-skeeleren
-knutselen
-katten

Groetje Leonie :)

Reageren

yara geplaatst op 2 mei 2021

Lieve (misschien wel) toekomstige penvriendin,

Hoi! Mijn naam is Yara. Ik ben een 19 jarige meid die in Noord-Holland woont. Ik studeer interieur advisering en ik ben opzoek naar een nieuwe penvriendin! Ik heb al eens eerder een oproepje geplaatst maar ik ben toch nog opzoek naar meer penvriendinnen die wat vaker terug schrijven.

Eerst een beetje over mijzelf: Ik ben gek op creatief bezig zijn. Zo hou ik me graag bezig met knutselen, tekenen, schrijven, kleien, verven, etc. Verder hou ik van lezen, shoppen, bakken en de natuur. Op het moment ben ik ook erg bezig met spiritualiteit en ik hou me dan vooral bezig met tarot en edelstenen. Ook ben ik echt helemaal gek van dieren en dan vooral katten!! Zelf heb ik ook een kat waar ik helemaal gek op ben :).

Ik heb in ieder geval genoeg onderwerpen om over te kletsen en het lijkt me dan ook echt super leuk om misschien jou wel te schrijven. Ik heb het liefst wel iemand met een beetje dezelfde interesses. Als je reageert, vertel je me dan ook iets over jou?

Heel veel liefs, Yara

Reageren

patricia lokerse geplaatst op 2 mei 2021

Lieve allemaal,

Onzw dochter Zoë word 21 mei alweer 10 jaar maar door corona kan het voor de 2e keer niet echt gevierd worden , zouden jullie haar een kaartje willen sturen?

Liefs patries

Reageren

Daniella geplaatst op 30 april 2021

Hallo,

Mijn naam is Daniëlla (26) en het lijkt me leuk om met mensen te schrijven uit de regio Limburg. Mijn hobby's zijn o.a. wandelen/ met de natuur bezig zijn, winkelen, Netflix kijken, het maken van zentangle en kringloop winkeltjes af gaan.

Ik doe mijn brieven zowel schrijven als typen.

Mocht het je leuk lijken om te gaan schrijven dan hoor ik het graag.

Groetjes, Daniëlla

Reageren

Eva geplaatst op 30 april 2021

Hey!✨
Mijn naam is Eva. Ik ben 13 jaar maar wordt dit jaar nog 14. Ik zit dus in het 2e middelbaar.

Iets over mezelf:
-ik woon in België
-ik heb heel wat hobby's maar ben vooral graag creatief bezig.
-ik lees graag, films en muziek zijn ook echt m'n ding.
-als ik mezelf zou moeten omschrijven in één woord is dat het woord 'babbelkous'.
-ik leer graag nieuwe mensen kennen.


Wie ik zoek...
Ik ben opzoek naar een penvriendin of penvriend die ongeveer even oud is als ik. Iemand die graag veel schrijft in de brieven, en een beetje creatief is. Maar vooral een gezellige jongen of meisje is. Ook is dit niet eenmalig en zoek ik echt iemand die zolang mogelijk mijn penvriend(in) wil zijn.

Ben je geïnteresseerd?✨ Stuur me zeker een mailtje!

Groetjes!✨

Reageren

Dorien geplaatst op 30 april 2021

Wat is er nou leuker dan een brievenbus vol leuke post!! Mij maakt het vrolijk. Jou ook? Ik heb zat penvriendinnen hoor, maar zou best nog een gezellige dame erbij willen hebben waar ik gezellige brieven mee kan uitwisselen. Ik hou van best lange brieven, brieven met inhoud en brieven die je niet in 3 min hebt gelezen. Ik wissel het schrijven soms af met typen, nee vind dat minder persoonlijk maar door een oogziekte is typen voor mij soms een fijne oolossing. Maar de voorkeur gaat over het algemeen uit naar een gezellige hadgeschreven brief. Ik ben dol op stickers en vind het een vrolijk geheel om deze ook te gebruiken. Ik svhrijf soms op briefpapuer en soms op lijntjespapier en om die een beetje op te vrolijken plak ik her en der wat gezelligsl erop.
Wie ben ik, nou een 51 jarige vrouw, moeder en oma uit Brabant. Ik werk parttime en hou van mensen en van dieren( klein Artis hier)

Het zou leuk zijn als jij in ongeveer deze leeftijd zit, kids hebt en evt kleinkids. Als je van leuke brieven schrijven houdt, het niet erg vindt dat je soms een getypte brief in je bus vind, openminded bent en vooral gezellig en optimistisch bent.
Uiteraard kan je niet aan alle wensen voldoen maar kom je aardig in de buuet, dan zou ik zeggen... Druk op de reageerknop.

Oh ja ik hou het wel graag alleen bij vrouwen uit Nederland

Hoor ik van je?

Reageren

Evelien geplaatst op 30 april 2021

Hallo
Ben evelien
Ik ben jarig 9mei ik zou het super leuk vinden om een kaartje te krijgen in deze tijden
Als je wilt stuur ik zeker een gewoon kaartje terug
Ik kom uit Belgie

Reageren

Michelle geplaatst op 29 april 2021

Hoi
Ik ben Michelle en wordt in september 10 jaar. Ik zoek een leuke penvriendin, bij voorkeur uit Limburg. Zelf zit ik bij de scouting en turnen.

Reageren

Jocelyn jarratt geplaatst op 28 april 2021

Hoi iedereen.
Ik zou leuk vinden om een bff postvriendin te krijgen.
Ik ben jocelyn 39 jaar woon in noordbrabant.
Gr jocelyn

Reageren

Esther geplaatst op 28 april 2021

Hallo allemaal!

Mijn naam is Esther en ik ben 18 jaar, ik kom uit de provincie Friesland en zou het supper leuk vinden om een penvriend/in te hebben!
Ik ben een lieve, betrouwbare en eerlijke meid, echt iemand op wie je kan rekenen (al zeg ik het zelf).
De dingen die ik leuk vindt om in mijn vrije tijd te doen zijn hardlopen, boeken lezen, schrijven, nieuwe talen leren, planten verzorgen etc.
Op het moment volg ik nog geen opleiding wegens wat omstandig heden, maar aankomend schooljaar begin ik aan een nieuwe opleiding namelijk Toerisme!
Ik heb veel vrije tijd dus ik kan veel brieven versturen! hahaha.

Lijkt het jou leuk om met mij brieven uit te wisselen via de post? Reageer dan gerust!
Het liefst wel iemand rond mijn leeftijd!

Groetjes Esther :)