Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Monica geplaatst op 8 maart 2018

Heii🙃,
Ik ben een 13 jarige vwo'er genaamd Monica. Mijn hobby's zijn piano spelen, tekenen, schilderen, schrijven (verhalen, gedichten en dagboeken), scrappen, kleien etc. Ik houd van kunst, boeken en muziek.

Ik ben opzoek naar een creatieve penvriendin van mijn leeftijd (ongeveer dan). Ik hoop iemand te vinden waarmee ik gezellig kan kletsen over vanalles en nogwattes😂.
Ik heb jou zo veel te vertellen!

Reageren

Wim Smit geplaatst op 8 maart 2018

Hallo Dames,
Nog niet zo lang geleden heb ik een oproepje geplaatst, maar helaas geen reactie gekregen daarom plaats ik er opnieuw eentje.
Mijn naam is Wim en ben 35 lentes. En woon in het midden van Nederland.
Ben opzoek naar een paar penvriendinnen waarbij leeftijd geen rol speelt. De hoofdzaak is een gezellige vriendschap op te bouwen.
Hobby's: brieven schrijven, lezen, shoppen, uit eten gaan, Horror en Thriller dvd's kijken, dagtochtjes maken, Sudoku oplossen muziek luisteren enzo.
Nou, ik ben benieuwd wie zich meldt.
Vergeten jullie niet je e-mailadres te vermelden anders kan ik niet reageren!

Groetjes Wim

Reageren

Astrid geplaatst op 8 maart 2018

Hey! Mijn naam is Astrid en ik ben 18 jaar. Ik ben een grote dierenvriend en hou van af en toe wel is creatief te zijn. Raar zijn hoort ook een deel bij mij dus als je niet tegen dark humor kan..😋

Ik wil met iemand brieven schrijven waar ik mijn gedachte kan tegen zeggen of dat het nu iets onnozel is of serieus en natuurlijk luister ik ook naar andere en neem dit serieus. Ik beoordeel niet snel en heb zelf piercings en wil later graag tattoos zetten dus iemand die daar tegen is gaat niet werken denk ik.😋Als je nogsteeds aan het lezen bent en denkt dat je even raar bent als mij, schrijf me terug 😄

Reageren

Berber geplaatst op 7 maart 2018

Hoi,

Ik ben Berber Kolthof, 21 jaar oud en 2e-jaars student social work in Zwolle.

Ik ben erg creatief en sportief en ik hou ervan om in contact te staan met anderen. Daarnaast ben ik christen en daar schaam ik me niet voor.
Ik ben op zoek naar een (creatieve) pen-vriendin die met mij in contact zou willen komen.

Ik stel helemaal geen eisen, behalve enthousiasme! :)
Dit is nieuw voor mij maar het lijkt me heel erg leuk om te ontdekken.

Ik zou het leuk vinden als een paar mensen zouden reageren!

Groetjes,
Berber

Reageren

Ester geplaatst op 7 maart 2018

Hoi, ik ben een vrolijk meisje van 12 jaar en na de zomer ga ik naar het vwo. Ik wil graag een penvriendin om mee te schrijven. Mijn hobby’s zijn: lezen, lezen, lezen en sport en van brieven schrijven wil ik ook mijn hobby maken.

Reageren

Charlotte geplaatst op 7 maart 2018

Hallo iedereen,
nog niet zo lang geleden had ik een oproepje geplaatst voor pocket letters, maar niet veel reacties gehad... Vandaar dat ik het op een andere manier wil proberen en penvriendinnen zoek om 'lange' brieven mee te schrijven (want dat doe ik ook heel graag, maar mensen die nog graag pocket letters willen maken mogen ook zeker van zich laten horen!) en misschien met iets extra's in de envelop want dat is natuurlijk erg leuk allemaal ;-) ... Ik ben 38 jaar, hou enorm van boeken en lees dus ook erg graag, ik ben creatief (doe Project Life, hou een art journal bij, hou van alles wat met papier te maken heeft: leuke washi, stickers,...), lees graag het tijdschrift Flow, ben een theedrinker en reizen doe ik ook heel graag! ...
Mocht dit alles jullie aanspreken, laat mij dan vlug iets weten!
Groetjes!

Reageren

Yulia geplaatst op 6 maart 2018

Hallo allemaal
Mijn naam is Yulia, 24 jaar , geboren in Rusland en woon bijna 18 jaar in België.
Ik heb vroeger nog penvriendinnen gehad toen ik wat jonger was maar helaas is dat al goede 10 jaar geleden. Een vriendin van mij had me eens verteld dat zij een penvriendin heeft en daarmee dat ik terug moest denken en vroeger en nu ook terug op zoek ben naar iemand die graag brieven wil gaan schrijven.

Beetje over mijn hobby's zodat jullie al een idee hebben over wat schrijven eventueel.
Ik kijk graag films en series zowel op tv en online, ik lees graag boeken, luister muziek, ben creatief ook bezig met knutselen, tekenen, kleuren en schilderen, loombandjes maken, zingen, dansen, en nog zoveel om op te noemen, ik geraak er zelf nog niet aan uit soms omdat ik zoveel dingen graag doe maar niet alles tegelijk kan doen haha :P

Dus indien interesse mag je me zeker contacteren. Via brief vertel ik dan nog meer over mezelf.

Groetjes!

Reageren

Daisy geplaatst op 6 maart 2018

Hoi!

Ik ben Daisy, 31 jaar, getrouwd en moeder van twee kids!
Ik werk parttime in de zorg en in mijn vrije tijd ben ik erg creatief, haken.. scrappen of met de kindjes knutselen.

Vroeger schreef ik veel en het was altijd een goede uitlaatklep. Daarom ben ik nu op zoek naar iemand om leuk mee te schrijven!

Reageren

Puck geplaatst op 5 maart 2018

Hoi allemaal, mijn naam is Puck en ik ben 14 jaar oud. Ik zit in de derde klas mavo, en ik zoek een gezellig iemand om mee te schrijven.
Mijn grootste hobby is circus, en ik zou het leuk vinden als ik iemand vind die dezelfde hobby deelt. Andere dingen die ik leuk vind zijn roeien en muziek maken. Ik speel piano, ukelele en ik zing. Ik hou heel erg van kinderen, en wil later de vrije school pabo gaan doen.
Ik zoek iemand tussen de 13 en 15.
Ik ben lichtelijk (ahum best wel erg) taalnatie.😅
Als het je nou leuk lijkt om met mij te schrijven hoor ik het graag.
Groetjes Puck uit ergens in het midden van Nederland.

Reageren

Janneke geplaatst op 5 maart 2018

Hallo iedereen,
Ik ben Janneke en ik ben 14 jaar (bijna 15). Ik zit de laatste tijd niet zo heel lekker in mijn vel en ik zoek iemand om mee te schrijven die mij begrijpt. Ik kan ook nog wel een gezellige brief schrijven hoor! Ik houd erg van sporten, ik tennis ongeveer 4 keer in de week. Als je interesse hebt wees dan niet bang en stuur een reactie! Oh ja, leeftijd maakt me echt niks uit.
Liefs, Janneke

Reageren

Joshua geplaatst op 3 maart 2018

Hoi, mijn naam is Joshua en ik ben 8 jaar. Ik speel graag buiten, speel graag met lego en met mijn broertje. Ik hou van katten en nog veel meer dieren.

Ik zou het heel leuk vinden om met iemand te gaan schrijven. Mijn mama schrijft namelijk ook met een paar penvriendinnen en ik zou het zo leuk vinden om ook een penvriend te hebben.

Hopelijk tot snel!

Groetjes van Joshua

Reageren

silke geplaatst op 3 maart 2018

hallo iedereen! ik
ben silke en ik ben 15 jaar oud. het leek mjj een leuk idee om een groep van verschillende jongens en meisjes te maken. om met elkaar te schrijven alz een groep? 13-16 jaar ong. lijkt dit je leuk? laat een berichtje achter x silke

Reageren

Anja geplaatst op 3 maart 2018

Ik ben op zoek naar een pennevriendin. Dit mag nederlandstalig zijn, maar vermits ik een cursus Duits volg, ben ik ook op zoek naar iemand duitstalig, zodat ik kan oefenen voor het schrijven.

Reageren

Charlotte geplaatst op 2 maart 2018

Hallo creatievelingen!
Ik zoek nog een paar vrouwen die met mij pocket letters willen uitwisselen, zowel de mini- pocket letter als de normale versie!
Ik ben 38 jaar, woon in België, heb verschillende penvriendinnen, hou enorm van lezen, ben creatief en reis graag... Als dit berichtje je aanspreekt, laat me dan vlug iets weten! Tot dan!

Reageren

Anna-Maria geplaatst op 2 maart 2018

Heey ,

Ik ben een meisje van 25, 26 worden 12 mei. Ik woon in Wetteren (oost-vlaanderen) niet ver van Gent en Aalst. Ik werk als verpleegkundige in de ouderenzorg. Ik doe mijn job met hart en ziel. ALs vrije tijd maak ik sowieso graag tijd vrij voor mijn vrienden en mijn familie.

Ik ben iemand die heel behulpzaam is en die er voor iedereen altijd is. Ik ben een babbelaar maar ook een goede luisteraar. Iemand waar je eens goed kan bij uithuilen. Momenteel ben ik vrij geïnteresseerd in het breien terug. Ik kijk ook naar heel veel series (kleine verslaving), momenteel volg ik Grey's anatomy.

Ik sta open om mensen te leren kennen. Om iemand te vinden die mijn penvriend of vriendin wilt zijn. Het is me allereerste ervaring. Ik ben wel iemand die gewoon is om te praten en het moeilijk heeft met het schrijven.Ik wil dit zien als een uitdaging voor mezelf.

Herken jij je hierin laat me iets weten via mail.

Groetjes
Anna-Maria, Marjaa voor de vrienden

Reageren

Danique geplaatst op 1 maart 2018

hallo ,
ik ben 11 jaar en ik zoek iemand die met me wil schrijven . Mijn hobby's zijn tekenen en knutselen . Ik zoek iemand tussen de 11 tot 13 jaar. Ik wil graag iemand vinden omdat ik graag mijn hobby's en ervaringen wil delen. Ik hoop dat je reageert