Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Marloes geplaatst op 6 juni 2018

Hoi!
Ik ben Marloes, 37 jaar en woon in Brabant. Het lijkt me erg leuk om met iemand briefjes of kaartjes te sturen. Zelf ben ik mijn creatieve kant aan het ontdekken dus zal zeker proberen er iets leuks van te maken.
Mijn hobby's zijn: leuke dingen doen met mijn gezin, wandelen met de hond, lezen, terrasje pakken met vriendinnen, kamperen met de caravan, gezelligheid en sinds kort mijn Bullet journal.
Spreekt dit je aan?...stuur dan snel een reactie en wie weet vinden we in elkaar een gezellige penvriendin!

Reageren

Vera geplaatst op 6 juni 2018

Hee ik ben Vera,
Ik ben 15 jaar oud.
Mijn hobby’s zijn: hockey, voetbal en creatieve dingen zoals armbandjes maken. Ik doe ook heel veel aan musicaly. Ik zou graag een penvriend(in) willen met wie ik kan praten en lachen. Ik hoop dat er iemand reageert en met mij wil schrijven. Graag iemand tussen de 12 en 16.
X Vera

Reageren

M. geplaatst op 5 juni 2018

Ik heb een aantal penvriendinnen.Nu eens op zoek naar een PENVRIEND.Ben je een man 45+)die niet op zoek is naar een relatie maar het leuk vindt om brieven of kaarten mag ook)te schrijven die niet alleen over ditjes en datjes gaan,dan zou ik het leuk vinden als je reageert.

Reageren

Daphne geplaatst op 5 juni 2018

Hoi!

Ik ben Daphne, 23 jaar en ben op zoek naar een snail mailer of pen vriendin die het leuk vind om van elke brief of pakketje wat leuks te maken.

Ik ben nog helemaal nieuw met snail mailen maar het lijkt mij super leuk! Ik zoek iemand die een beetje dezelfde interessen en leeftijd heeft maar sta eigenlijk open voor alles! (Zo leer je toch weer andere dingen kennen!)

Over mij:
- Lees graag en werk in een boekenwinkel
- Grafisch vormgever
- Houd van bullet journalen, tekenen, handletteren, aquarelleren
- Schrijven en simsen vind ik ook leuk
- Ik woon in Nederland en vanwege verzendkosten zou fijn zijn als mijn maatje(s) ook in nl wonen

Reageren

DJ geplaatst op 4 juni 2018

Hey jij!

Ik ben Djanai, 21 jaar oud, werk in de zorg en houd er enorm van om bezig te zijn met papier, handletteren voor in bijvoorbeeld mijn bullet journal. Ik ben gek op pareltjes vinden voor in mijn toekomstige huisje en ga regelmatig op zoek hiernaar.
Het idee van een penvriendin vond ik vroeger als kind al onwijs leuk, dus het lijkt mij tof om wat penvriendschappen op te kunnen bouwen!

Ik zoek iemand/meerdere personen tussen de 20-30 jaar oud die ook dezelfde liefde delen voor papier/vintage items en het leuk vinden om elkaar ook pareltjes op te sturen via de brieven. Daarnaast hecht ik veel waarde aan diepgang in een vriendschap.

Stuur mij gerust een berichtje!

Groetjes Djanai

Reageren

Danny geplaatst op 4 juni 2018

Ik ben danny, 32 jaar oud en het lijkt me leuk om met iemand te gaan schrijven. Ben druk bezig met mijn motorrijbewijs en werk fulltime als archiefmedewerker. Leeftijd maakt voor mij niet zoveel uit, als we maar leuk met elkaar kunnen schrijven over van alles en nog wat. Mijn hobby is ook fotograferen van alles wat je eigenlijk buiten wel ziet.
Lijkt het je leuk om samen te schrijven dan hoor ik het graag.

Groetjes
Danny

Reageren

Malgosia Bebnik- Graniczna geplaatst op 3 juni 2018

Wij zoeken een meisje van 13 jaar die een pen vriendin zoekt...er komt bij ons in leerdam een meisje van 13 jaar logeren en zoeken een meisje die een beetje met haar op wil trekken en voor engels contact later ....ze komt van 4 augustus tot 19 augustus

Reageren

Sharon geplaatst op 3 juni 2018

Hi! Ik ben Sharon, een 17 jaar oud meisje uit Utrecht. Zelf hou ik onwijs van schrijven en vind ik het superleuk om nieuwe vrienden te maken. Vandaar dit berichtje. Ook dieren, natuur, muziek en poëzie zijn dingen waar ik heel erg van geniet en ook kan ik dagen doorpraten over mijn ideeën qua feminisme en mentale gezondheid. Ik hoop hier mensen te ontmoeten met wie ik, lekker ouderwets, lange brieven kan schrijven en mijn gedachten en ideeën kan delen.

Hopelijk tot ziens (schrijfs)!
Sharon

Reageren

Anna geplaatst op 2 juni 2018

Hoi, ik ben Anna!
Ik zit op de bank en dacht: wat zou het leuk zijn om weer eens te schrijven met een penvriendin. Net zoals vroeger; ik schreef de ene na de andere brief naar verschillende penvriendinnen. Ik genoot hier altijd van. Dus op zoek naar een site waar ik een oproep kan plaatsen en voila, hier is hij dan.

Ik ben 29 jaar, woon samen met mijn vriend en kat. Dol op kinderen maar heb ze nog niet. Ik hou van theater/dans/musical. Ik zie graag voorstellingen, maar dans zelf ook (modern/klassiek). Ook doe ik aan yoga en hou ik me bezig met spirituele ontwikkeling. Ik ben graag in de natuur; wandelen en fietsen, heerlijk! Met als afwisseling cultuur en gezelligheid opsnuiven in de stad.

Afgelopen jaar voor mezelf begonnen en geef ik oa yogalessen en musicallessen aan kinderen.

Ik ben op zoek naar iemand (25-45 jaar) waarmee ik fijn en open kan schrijven en een leuke vriendschap mee kan opbouwen.

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Dan hoor ik graag van je!

Groetjes, Anna

Reageren

Linda geplaatst op 1 juni 2018

Hallo!
Ik ben Linda 31 jaar en ik ben op zoek naar leuke mensen om mee te schrijven. Kaartjes en of brieven maakt niet uit!
Ik hou van muziek, films, series, fietsen, wandelen en... de rest vertel ik wel in een brief :)
Dus lijk ik geweldig om mee te schrijven in jouw ogen dan mag je altijd reageren!!

Liefs Linda

Reageren

Dannee geplaatst op 1 juni 2018

Ben op zoek naar penvriendinnen die houden van het goth/fantasy genre, de alternatieve stijl, boeken(markt), lezen, mode(een eigen stijltje), styling, creativiteit, interieur, natuur(religie), dieren(love cats), muziek, film/serie, concert/festival, wandelen, yoga(niet te zweverig), kringloop, kunst/cultuur(brede interesse).

Elkaar mooie/leuke kaartjes, quotes of snailmail sturen, of een kleine attentie bij de brief doen die met deze onderwerpen te maken hebben.

Als je het met mij wilt hebben over de belevenissen van kids en manlief, ben ik niet de juiste penvriendin voor je:-).

Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om een langdurige, respectvolle/betrouwbare vriendschap op te bouwen als de klik er is (wie weet elkaar eens te ontmoeten), en niet bijvoorbeeld ineens totaal onverwachts niets meer van je te laten horen, maar het even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten.

Ben 43 jaar, maar wordt vaak een stuk jonger geschat, en ben hoogsensitief(wat niet betekent dat ik een watje ben;-)). De klik met elkaar vindt ik belangrijker dan leeftijd.

Spreekt mijn berichtje je aan, vertel me dan iets over jezelf en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs.

Reageren

Marieke geplaatst op 31 mei 2018

Hallo iedereen,
Ik ben op zoek naar een leuke penvriend(in) die niet vies is van langere brieven schrijven.
Zomaar wat dingen over mij:
-Mijn favoriete plek om te zijn is de klimhal bij mij in de buurt
-Ik vind het leuk om de Paul Biegel boeken te lezen
-Boekbinden vind ik leuk om te doen
-Mijn tweede favoriete plek is het strand
Dus lijkt het jou leuk om met mij te schrijven stuur me een reactie :)

Reageren

Naomi geplaatst op 30 mei 2018

Hallo!

Mijn naam is Naomi. Ik ben 22 jaar en op zoek naar een gezellige penvriendin. Ik hou van lezen, en gezellige dingen doen zoals films kijken, een wijntje drinken en shoppen.
Groetjes

Reageren

Donna geplaatst op 29 mei 2018

Hallo!
Ik ben Donna, een 19 jarige studente die opzoek is naar een leuke penvriendin! Ik heb nog nooit een penvriendin gehad maar het lijkt me leuk om dit een keer te ervaren! Jong, oud, meisje, jongen het maakt me helemaal niks uit! Ik ben dol op cosplay, fantasy, schilderen en tekenen! Verder studeer ik grafisch vormgeven. Wie o wie wilt mijn penvriend/vriendin worden?

Reageren

Nynke ( Mama Joyce) geplaatst op 29 mei 2018

Hoi! Ik typ dit names mijn dochter van bijna 7! Zij kan sinds een tijdje goed lezen en schrijven en zou het leuk vinden een penvriendin van dezelfde leeftijd te hebben. Lekker leuke tekeningen en briefjes naar elkaar sturen en leuke post krijgen. Ik als moeder hou er zicht op en we doen het indirect samen. Zij is bijna 7 ( juli) gaat vlg jaar naar groep 4 op montesori onderwijs. Haar hobby;s zijn turnen, ze gaat 2x per week trainen, en ze is bezig met haar B dipoloma. Lijkt het je wat? Groetjes!

Reageren

Dominique geplaatst op 29 mei 2018

Nog een keer dominique! Wat jonger mag ook! Tussen de 20 en 30 of rond de 70 lijkt me leuk. Ik hou me bezig met tekenen, schilderen, lezen, dichten en allemaal van dat soort dingetjes! Groetjes!!