Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Alexander geplaatst op 9 december 2018

Ik ben een mannetje van 48jr uit Limburg en via MeerLeuks heb ik gezellige/fijne penvriendinnen mogen krijgen en leren kennen, tot mijn spijt moest ik er ook een paar afzeggen, niet omdat de pen snel leeg is of het papier snel op is haha, maar dat het anders te veel word en dat iedereen veel te lang op mijn briefjes moet wachten, dit vind ik persoonlijk best wel zonde. Redactie van Meerleuks, ik weet niet of dit mag, maar ik wil al mijn penvriendinnen en ook helaas de afzeggers, maar nu vooral aan alle mensen die hier een oproep plaatsen en uiteraard aan jullie (redactie), hele fijne/gezellige Kerstdagen wensen en een gezond/liefdevol en vooral heel veel schrijfplezier met toffe penners toe wensen in het jaar 2019. Ik wens jullie dit met alle liefde en doe het svp veilig met het afsteken van vuurwerk en wie weet...wat de toekomst voor ons alle in petto heeft. Adieë wa :)

Reageren

liefkaraktertje geplaatst op 9 december 2018

Hallo allemaal,

Het kriebelt hier nogal om heel wat kerstkaartjes te schrijven en te versturen. Ik hoop ook enkele penvrienden te leren kennen. Ik ben een dertiger en afkomstig van België, creatief aangelegd en geïnteresseerd in veel dingen en in mensen leren kennen dmv brieven en of kaartjes. Beginnen we alvast al met een kerstkaartje? :) buiten België mag zeker ook! Wees welkom!

Alvast heel fijne kerstdagen en de beste voor 2019 gewenst!

Reageren

Postmiep geplaatst op 8 december 2018

Ik pen al jaren met veel plezier. Graag zou ik nog met iemand schrijven die het, net als ik, leuk vind om creatief bezig te zijn. Ik zou graag een soort snailmail willen waarbij we ook (kleine) dingetjes voor elkaar knutselen. Dit mag van papier zijn of iets anders, als het maar zelf gemaakt is en je plezier hebt in het maken ervan! Zelf ben ik dol op papier, haken en borduren. Ik werk ook graag met vilt, klei en hout. Allerlei dingen waar je best een envelop mee kan vullen! Verder lees ik graag en veel. Ik vind het belangrijk dat je op je eigen tempo schrijft, dat doe ik ook. En dat je iets te vertellen hebt en openminded bent. Boven alles vind ik het belangrijk dat er een klik is! Dus lijkt jou dit ook leuk, hoor ik graag van je!

Reageren

Sarah geplaatst op 7 december 2018

Hoi,

Mijn naam is Sarah. Ik vind het erg leuk om te schrijven en vind het ook niet moeilijk om meerdere A4tjes te schrijven! Ik word altijd helemaal blij als ik weer een envelop in de brievenbus zie! Ik houd van creatief bezig zijn , lezen , schrijven , tekenen , paardrijden , zwemmen , fotograveren , netflix en nog veel meer! Twijfel niet om mij een mailtje te sturen!

En hopelijk , tot mails! (:

Reageren

patricia lokerse geplaatst op 7 december 2018

Hoi allemaal
Ben op zoek naar een paar nw penners
Kaartjes/brieven
Ben de moeilijkste nie 😉
Ben 36 en woon in zeeland met mn vriend en dochtertje

Tot snel?

Reageren

Estia geplaatst op 7 december 2018

Hoi allemaal,
Een jaar geleden ben ik begonnen met snailmailen. Ik heb al een aantal leuke penvriendinnen gevonden via deze site, maar helaas geven de meesten het weer op na een tijdje. Ik ben dan ook op zoek naar een penvriendin die voor langere tijd met mij wilt snailmailen. Ik ben 18 jaar en mijn hobby's zijn saxofoon spelen, lezen en creatief bezig zijn.
Ik hoor graag van je als je geïnteresseerd bent :)

Reageren

Elena🌸 geplaatst op 6 december 2018

Hallootjes,
Ik ben Elena en ik ben 12 jaar.
Ik zoek een Pennenvriendin van rond mijn leeftijd.
Mijn hobby's zijn kaartjes maken en brieven schrijven.
Ik zou het wel leuk vinden als je 1 keer per week zou willen schrijven (behalve als er goede redenen zijn b.v. School, problemen thuis)
Ik heb nu 2 pennevriendinnen waar ik best veel mee schrijf ze zeggen allebij dat ik goede tips geef dus blijkbaar kan je me ook altijd om hulp vragen😊
Ik hoop wat van je te horen.
Liefs Elena🌸

Reageren

Gezocht 💌🏪🔞 geplaatst op 6 december 2018

Hallo.
Ik ben een man van 21 en ik ben op zoek naar een vrouw tussen 18 en 23 om mee te schrijven. Het liefst één die vrijgezel is zodat ik ook over het vrijgezellenleven kan schrijven. Verder heb ik niet zoveel voorkeur. Het is ook weer bijna nieuwjaar. Ik zie graag een reactie.

Met vriendelijke groet..

Reageren

introvertejongen geplaatst op 2 december 2018

hoi hoi
ik leef zelf een rustig tempo in deze overprikkelde wereld, waarin van jongs af aan gebaat en bij weinig prikkels , ook in de jaren 80 en 90 vond ik het al overprikkelt genoeg, laat staan sinds die tijd met mobiele telefoon en internet.
al heb ik zelf niks met smartphones en facebook enz en kijk ik tv ook selectief op me laptop (bewust geen tv).
ik voel me best alleen staan in deze opgefokte maatschappij, ik bedoel de rustige mensen zoals ik kom ik niet tegen , ja ik kom in de bieb en in de natuur of in het zwembad maar ja en verder veel op mezelf. ik ben überhaupt allang blij dat ik in dit drukke land, in deze overprikkelde lege nep maatschappij (kapitalistische wereld ) op de been ben.

ik leef zelf van wajong (licht autistisch) en ben 39 en zou graag met andere mensen in de wajong of wia of wat dan ook delen, iemand die zich aangesproken voelt te deel/schrijf en eventueel vriendschap

het maakt me niet uit of je angsten,onzekerheden,verlegenheden enz enz hebt het gaat gewoon om je pure zelf mogen en kunnen zijn

Reageren

Melanie geplaatst op 2 december 2018

Hallo, ik ben Melanie, 40 jaar, getrouwd. Als tiener had ik penvriendinnen, maar helaas zijn die contacten verwaterd. Heel graag zou ik weer op deze langzame manier met iemand commununiceren. Ik ben daarom op zoek naar een penrvriendin die niet na één keer stopt. Ik ben dol op honden en katten, lezen, handwerken, bakken enz.
Lijkt het je leuk om met me te pennen? Stuur me dan een berichtje!

Reageren

Beau geplaatst op 2 december 2018

Hallo iedereen!
Ik ben een jonge vrouw van 20 jaar, woonachtig in Utrecht (Nederland) en ik ben opzoek naar een paar leuke, spontane, nieuwe penners. Het liefst meiden rondom mijn leeftijd uit Nederland en/of België.
Ik schrijf heel graag lange, leuke brieven en kaartjes. Heb je interesse? Stuur me dan een mailtje naar: beau.glissenaar@casema.nl
Groetjes, Beau.

Reageren

miriam geplaatst op 1 december 2018

Met woorden omschrijf ik mijn gevoel en maak ik duidelijk wat ik bedoel.
Schrijven zit mij al vanaf kleins af aan in mijn bloed.
Schrijven met mensen en deze leren kennen door middel van woorden is het mooiste wat er is.
Het is alsof een woord puur is en iemand kan raken.
Ik mis het schrijven met iemand.
Het delen van woord en gevoel.
Daarom ben ik via deze weg opzoek naar een penvriend(in).
Ik ben 35 en woon in de omgeving van Tilburg.
Ik beleef de liefde in zijn puurste vorm.
Voor mij is liefde iets moois. Iets moois om te delen.
Ik leef dan ook non-monogaam.
Liefde is voor mij iets breedst ik zie iedereen als een connectie.
Wellicht jou ook?
Voor mij is er geen verschil tussen vrienden en geliefdes.
Ik houd van allen evenveel.
Ik houdt van muziek, wandelen, kunst, cultuur, het leven, mediteren, spiritualiteit.
Ik ben gevoelig en beleef elk moment in het nu.
Ik ben opzoek naar iemand die zichzelf is, en mij begrijpt.
Die liefde begrijpt in zijn puurste vorm.
Gewoon om ideeen en gedachten uit te wisselen.
Gewoon om met iemand te schrijven.
Ben jij dat??
Stuur en bericht.

Reageren

Marleen Muijsert geplaatst op 1 december 2018

Bij deze wil ik een oproepje plaatsen om eenmalig een kerstkaart, met vrouwen uit te wisselen, ik maak ze ook zelf en heb ook gekochte in huis.
Als het klikt en iemand ook voor creativiteit openstaat kunnen we misschien ook gaan schrijven.

Reageren

Wes geplaatst op 1 december 2018

Hallo ik ben Wes 41 jaar in leeftijd maar gevoelsmatig  en qua uiterlijk 10 jaar jonger en ik ben een Indo (half Nederlands half Indonesisch). Ik ben singel en ben op zoek via deze weg naar een penvriendin in Nederland die kan uitbloeien tot een mooie vriendschap. Ik ben schizoaffectief, dat schrikt je misschien af maar dat hoeft helemaal niet want ik leef wel soms in mijn eigen wereldje maar verder functioneer ik net zo goed als ieder ander. Ik heb al een half jaar een penvriendin zij is 25 jaar studeert aan de Universiteit in Maastricht ondanks mijn ziekte en het leeftijdverschil gaat dat heel goed samen. Het lijkt me wel leuk om nog een penvriendin te hebben maar het liefst eentje die vrijgezel is want dat is toch anders en het liefst iemand in de leeftijd tussen de 25 en 40 jaar. Zou je de uitdaging aan durven laat het me dan weten. Met mijn penvriendin die ik al heb schrijf ik weekelijks. Dat verlang ik niet van jou. We kunnen zelf kijken wat we beiden het fijnst vinden. Nou, laat me maar horen als je interesse hebt en geef een korte beschrijving van jezelf en wie weet komt er wat moois van.

Groetjes Wes

Reageren

Silke geplaatst op 30 november 2018

Hey ik ben Silke,
Ik ben 16 jaar en mijn hobby's zijn:
-Dansen
-Tekenen
-Costplay af en toe.
-Muziek
Ik zoek iemand om samen brieven te schrijven.
Liefst tussen de 15-18 jaar.

Reageren

Femke geplaatst op 30 november 2018

Wie ben ik..
Vrolijke dame van 31 jaar, Getrouwd.. Moeder van 2 kids.. 4 katten, aquarium met goudvissen en 2 konijntjes..

Op zoek naar een leuke penvriendin die houdt van schrijven.. Nederland of België geen probleem.. Ik hou van lange brieven maar dat hoeft niet elke brief te zijn..

 Dus wie heeft er ook zin in een leuke pen-vriendschap stuur me dan gerust een berichtje..

Groetjes Femke