Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Daniela geplaatst op 17 mei 2019

Hello from Germany! I´d love to find some friends from The Netherlands and Belgium who like chatty long letters as much as I do. I like to get to know these countries much better, so I´ll travel to both still this year. I´ve never been to Belgium yet, but to The Netherlands I have already been quite a few times - to Amsterdam, to lovely Enkhuizen and some other places. I like penpalling and meeting friends, reading, travelling, sightseeing, historical towns, the sea and the seaside, swimming and sauna, aquafit, cooking and baking... and much more that you can find out if you send me a message. I also hope to learn some Dutch, so maybe you can support and help me, too! Hope to hear from you, Daniela

Reageren

Guud geplaatst op 16 mei 2019

Hallo,
Mijn zoon van 8 jaar zoekt een penvriend. Hij is niet echt van het knutselen, heel soms wel, maar hij zoekt met name iemand om kaarten mee te sturen en af en toe/ eventueel iets kleins bij in de envelop te doen zoals een paar stickertjes.
Welke jongen van 7, 8 of 9 jaar oud zou met hem willen schrijven?

Reageren

penvriendin gezocht geplaatst op 16 mei 2019

Hoi Ik ben Miranda komt uit Schiedam, ben 34 jaar woont samen met me vriend en poes.
Ik zoek een gezellige penvriendin om mee te schrijven en die na paar brieven niet ermee stopt.
In de leeftijd van 30 t/m 40 jaar. Wil je meer weten reageer dan op me oproepje!
groetjes van Miranda

Reageren

RACHEL geplaatst op 15 mei 2019

Hallo allemaal,

Ik ben Rachel 31 jaartjes jong of oud:), woon samen met mijn liefste kattenvriend Chico. Het lijkt mij erg leuk om te schrijven met andere leuke schrijvers. Mijn hobby's zijn. Lezen, piano spelen, zingen, schilderen, kleuren, kletsen over het leven, dansen en nog zoveel meer :).. Het lijkt me erg leuk om er een vriendschap uit te halen. Wie weet tot schrijf!

Reageren

Karina geplaatst op 15 mei 2019

Lieve kattenvrienden,

Inmiddels heb ik zelf (o.a. via deze site) een aantal super leuke penvriendinnen met wie ik snailmails uitwissel.
Nu heb ik het (vind ik zelf dan) heel grappige idee om voor mijn katten Zoefie en Poefie een penvriendkat of penvriendinkat te zoeken. Ik zie zo voor me dat de katten wat over hun avonturen uitwisselen, elkaar tips geven en af en toe een leuke foto mee sturen enzo, haha.
Heb jij dus een kat die ook een penvriend(in) zoekt?
En vind jij het leuk om er echt een mooi snailmail knutsel pakketje van te maken met kattencadeautjes er bij?
Dan hebben we een match ;-) en hoor ik graag van jullie!
Ik vind het belangrijk dat jij en je kat trouw zijn en niet ineens zomaar stoppen, maar natuurlijk mag de kattenpenvriendschap zo lang en zo kort duren als jullie willen!

Groetjes van Poefie en Zoefie (en Karina)

Reageren

Di@na geplaatst op 14 mei 2019

Hey jij daar,

Ben jij de penvriendin waar ik naar uitkijk?

Ik ben een sociale, gevoelige, ondernemende Limburgse van 43, die met haar vriend en ons “kind” een lieve hond, samenwoont.

Ik zoek iemand die net als ik graag lief en leed wilt delen in haar (lange) brieven. Ik hou niet echt van alsmaar koetjes en kalfjes gepraat. Een thema envelop of kaartje vind ik ook wel leuk om te sturen of te ontvangen. Heeft echter geen noodzaak. Gewoon datgene doen waar ik (of jij) zin in hebt. Het mag absoluut niet als een verplichting gaan aanvoelen.

Ik hou oa van lezen (van allerlei genres), uiteten, zwemmen, persoonlijke groei, psychologie, natuur, wandelen, dieren, films en series (absoluut geen dierenleed), meditatie en spiritualiteit (niet te zweverig).

Spreekt dit je aan? Stuur dan een leuk bericht. Wie weet klimmen wij samen in de pen.

Lieve groetjes.

Reageren

Marleen Muijsert geplaatst op 13 mei 2019

Probeer het nog een keertje langs deze weg. Vrouw, 47 jaar, houd van 3d kaarten maken zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Wil ze ook graag aan kinderen versturen maar het is moeilijk om aan adressen te komen.
Vooral mensen die ook belangstelling hebben voor de vrije school, vind ik leuk om in contact mee te komen. Als ouders of kinderen dit lezen en je vindt het leuk om een elfen 3d kaart of een andere afbeelding te ontvangen, reageer dan. Heb er nog genoeg over.

Reageren

esther boele geplaatst op 12 mei 2019

hoi hoi ik ben Esther 42 jaar oud en op zoek naar een gezellige penvrienden, waar we over alles kunnen kletsen via leuke brieven en kaarten. Ben spontaan, lief, gezellig, mis alleen een leuke vriendin waar ik leuke dingen mee kan doen, mis dat heel erg, ben creatief, lijkt mij erg leuk als ik mooie kaarten kan versturen naar een penvriendin, ik hoop iets van jullie te horen.,liefs esther

Reageren

Girl geplaatst op 12 mei 2019

Hello lieve penners,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Zijn er hier onder jullie (Belgische) penners, zo tussen de 30 en 40 jaar (op een jaartje jonger of ouder gaan we niet kijken hoor ;-) , die bij het openen van de brievenbus even de adem inhouden en hopen dat er naast al die rekeningen en reclamefolders ook een gezellig briefje tussenzit.

Wie weet zal het volgende wel van mij zijn, een vrouwelijke van bijna 33, en kunnen we een leuke pennevriendschap opbouwen. Ik ben niet veeleisend hoor, ik verwacht zeker niet elke week een briefje van jou. Je schrijft wanneer je zin en tijd hebt.

Mijn hobby's zijn vooral brieven schrijven dat doe ik van mijn 15jaar en vind het nog steeds leuk. Verder ga ik graag naar theaters in Antwerpen met bekende acteurs die spelen.
Verder hou ik het rustig ik kijk graag naar tv maar doe ook graag leuke dingen cinema, bowlingen eens terrasje doen eens afspreken met penvriendin.
Zie jij het zitte om met mij te schrijven? Azel dan niet en stuur een mail naar mij ik stuur zeker terug!
Grtjes evi

Reageren

Yasmin Hoek geplaatst op 11 mei 2019

Hallo allen,

Ik ben 29 jaar jong en zou het erg leuk vinden om met een (pen)vriendin een vriendschap op te bouwen.

Wat steekwoorden over mij:

Kringloopfanaat, koffiedrinker, koken/bakken, natuur, introvert, paarden liefhebber, creatief, sloddervos/chaoot, goede gesprekken, gezelligheid, inspirerende quotes,pinterest, proberen te genieten van kleine dingen, psyche bij de mens.. en nog veel meer!

Ben jij tussen de +/- 26-33 jaar en herken je jezelf in mijn oproepje, stuur me dan een berichtje!

Misschien tot schrijf ;)

Reageren

Yasmin Hoek geplaatst op 11 mei 2019

Hey, haai, ja jij daar!

Het lijkt mij heerlijk om elkaar via een ouderwetse brief te leren kennen (lief en leed te delen, de dagelijkse dingen bespreken) en op die manier een mooie vriendschap op te bouwen. Zo'n lange brief met diepgang, met een bakje koffie (of thee) op de bank.

Over mij: dochter van 6 jaar oud, vriend, nog thuiswonend (hard op zoek naar.. ) , muziek, koffie, koken/bakken, natuur, introvert, creatief, sloddervos/chaoot, goede gesprekken, strand, fotografie, tekenen, Pinterest,inspirerende quotes, gevoelsmens, paarden, honden,proberen te genieten van kleine dingen,psycholigie,de mens en zijn doen en laten... en nog veel meer!

Ben jij tussen de +/- 26-32 jaar en stop je niet na 1 brief? Herken je jezelf in mijn oproepje, stuur me dan een berichtje!

Reageren

Gezellige vriendin geplaatst op 11 mei 2019

Hoi! Ik ben Marielle en 36 jaar. Ik ben bijna 11 jaar getrouwd en heb 2 zonen van 7 en 9 jaar. Schrijven doe ik graag en met veel plezier. Ik werk in de zorgsector. Lijkt het je leuk om wat meer over mij te weten dan mag je reageren op mijn oproepje. Groetjes en hopelijk hoor ik van je!

Reageren

Beau geplaatst op 11 mei 2019

Hoi!
Vind jij het ook zo leuk om leuke post te ontvangen, te maken en je helemaal te verliezen in iemands brief? Dan ben je aan het goede adres!
Ik ben een jonge dame van 20 jaar die inmiddels 3 jaar schrijfervaring heeft en waarvan schrijven/snailmails maken echt een grote hobby is. Ik ben opzoek naar nog een aantal penvriendinnen erbij tussen de 18 en 25 jaar die kunnen schrijven over van alles, die een beetje moeite doen om de post leuk te maken en die niet na een paar keer schrijven al ophouden.
Lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Twijfel niet, want dan zou je leuke post mis kunnen lopen.
Stuur mij maar een berichtje, dat zou ik super leuk vinden!
Misschien zie ik jouw reactie dan in mijn mailbox.
Groetjesss, Beau.

Reageren

Ryanne geplaatst op 11 mei 2019

Hey allemaal,
Ik ben Ryanne. Ik ben 16 jaar en kom uit het zuiden van het land. Ik zou het heel leuk vinden als iemand met me zou willen schrijven, en dan met name snailmailen. Ik ben namelijk graag creatief bezig (schilderen, artjournaling, tekenen etc.). Daarnaast vind ik het leuk om te dansen, leuke dingen te doen met vriendinnen en te reizen.

Groetjes!

Reageren

Joan geplaatst op 11 mei 2019

Vind je het nog steeds leuk om echte brieven /kaartjes te sturen? nou,ik wel ...
Ben zelf creatief -tekenen en maak o.a.vogels en vlinders met lint.Ben jij ook creatief en wil je schrijven (snail-mailen)dan krijg je van mij altijd antwoord terug . Ben 64 ,maar doe zelf nooit aan leeftijden.Ben bijna 30 jaar getrouwd en wij hebben altijd dieren in ons huis....

Reageren

Noa geplaatst op 11 mei 2019

Hallo allemaal! Ik ben Noa, 9 jaar (bijna 10) en ik zou het leuk vinden om brieven te schrijven met iemand. Ik maak graag mooie post. Ik hou van volleybal en paarden en speel graag buiten met vriendinnen. Wie wil met mij schrijven?!