Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Stefany geplaatst op 11 augustus 2018

Hoi allemaal
Mijn naam is Stefany en ik woon in Twente, oja ook ben ik 17 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriend(in) maakt niet uit hoe oud om leuke verhalen naar te kunnen schrijven. Het idee van een penvriend(in) vind ik daarom ook super leuk!
Mijn hobby’s en interesses zijn: voetbal (kijken), kaartjes schrijven & talen leren. Ook ben ik de laatste tijd erg fan geworden van Bob’s Burgers ( voor degene die dat kent) Het maken van reizen vind ik fantastisch, helaas ben ik nog niet op zo veel plekken geweest. Wat mij absoluut tof lijkt is om in het buitenland te wonen en het leren van nieuwe talen en misschien wel schrijven in een andere taal.
Dus wie interesse heeft aarzel niet! Ik hoor graag van je!
Groetjes Stefany

Reageren

Leslie geplaatst op 10 augustus 2018

Lieve mensen,
Door omstandigheden is er plaats vrijgekomen voor nieuwe mensen die het zien zitten met mij te pennen :)
Hey jij... ja jij daar....;-)
Ben jij net zoals ik gek op post.... Niet alleen aan de tafel gaan zitten en de juiste handgeschreven brief naar je maatje schrijven maar sta je ook op wacht tot de postbode de post in de bus steekt en komt er een brede glimlach op je gezicht als er vrolijke pennenvriendinnen post is ???? Dan wordt jij misschien mijn nieuwe pennenvriendin ???( alleen dames aub) Wie ben ik :
Een jonge dame die dol is handgeschreven brieven ( soms versierd en af en toe een geschenkje in de envelop),een niet onbelangrijk detail: mijn naam is Leslie en ben 36 zomers jong, ik woon in Leuven ( België). Ik heb een grote hondenhobby ( zelf 3 honden) daarbuiten ga ik graag eens iets eten/drinken, brieven schrijven/ontvangen, boek lezen, dag uitstapjes doen,... Lijkt het je leuk om met me te pennen ? Laat het dan zeker weten !
Op een mooie pennenvriendschap!
Mvg Leslie

Reageren

Melanie geplaatst op 9 augustus 2018

Hoi!

Ik ben Melanie, 25 jaar en ik woon in Twente. Ik ben opzoek naar een pen vriendin waarmee ik brieven kan schrijven, en af en toe een leuk pakketje kan sturen! Ik ben een beginner en dus helemaal nieuw in deze wereld, maar het lijkt mij erg leuk om een handgeschreven brief (of soms een leuk pakketje) te sturen en te ontvangen en via deze weg de persoon beter te leren kennen.

Hieronder wat enkele feitjes over mij:

Ik ben een alleenstaande moeder van een zoon van 6 jaar oud.
Ik studeer nog, ik volg de opleiding Maatschappelijke zorg.
Ik hou van voetbal.
Shoppen is een hele grote hobby van me.
Ik ben creatief en hou van lijstjes.
Ik hou van koken. Maar bakken vind ik trouwens ook leuk.
Ik hou van lezen, al schiet dat er de laatste tijd erg bij in.
Ik ben een theeleut, vooral losse thee uit een thee-ei vind ik erg lekker.
Ik ben een grote fan van Disney, Unicorns, ijsberen, konijnen, koeien en sinterklaas.
Ik verzamel kaarten.
Mijn lievelingskleur is roze

Tot slot: Ik zoek een gezellige pen vriendin voor een langere tijd, die net als ik houd van leuke zelfgeschreven post te sturen en te ontvangen.

Tot schrijfs!

Reageren

Nina geplaatst op 9 augustus 2018

Hey, ik ben Nina (15 jaar) en ik zoek een pen vriend of vriendin. ik zou graag creatieve brieven willen uitwisselen met diepte, horen over je problemen, gedachten dromen en theorieën . Of gw een leuk gesprek. Ik hou van documentaires kijken, oude muziek en spullen en horrfilms, gitaar spelen en afspreken met vrienden. Leeftijd maakt niet echt
Xxx

Reageren

femke geplaatst op 8 augustus 2018

heei ik ben femke.
ik ben 14 jaar oud (bijna 15 ) en ik ben op zoek naar een leuke penvriend(in). ik zoek iemand die rond dezelfde leeftijd is als ik en waar ik lekker mee kan schrijven. mij lijkt het leuk om creatieve letters uit te wisselen en misschien dus ook met tips of een paar kleine goodies.
feitjes over mij:
-ik doe veel creatieve dingen zoals verven, tekenen, bullet journalen, enzo
-ik hou veel van lezen ( eigenlijk van alles wat )
- ik drink graag thee en warme chocolademelk
als het je leuk lijkt om met mij te schrijven stuur dan zeker een berichtje!
lieve groetjes!

Reageren

Elisabeth geplaatst op 7 augustus 2018

Hey hey
Ben een Belgje die ondertussen al ruim anderhalf jaar in Nederland woont met mijn vriend, 2 geadopteerde honden, 6 ganzen (onze grasmachines), 5 kippen en haan.
Mij gaat het om de verhalen van mensen, jong en oud, man of vrouw... de brieven mogen versierd worden maar als ik eerlijk mag zijn dan is de inhoud voor mij veel belangrijker.
We hoeven elkaars kloon niet te zijn, van verschillen leer je ...

Wie weet tot binnenkort

Reageren

renate geplaatst op 7 augustus 2018

Ik plaats even een oproepje. Het is erg stilletjes in de post. Hallo mijn naam is Renate en ben gek op brieven/kaartjes schrijven ook snailmail vind ik heel leuk om te doen en te ontvangen.
Vind het fijn om over allerlei dagelijkse dingen te schrijven, lief en leed.
Ben 44 jaar woonachtig in Drenthe Ik ben getrouwd Mama van 1 zoon van 13, we hebben 2 Mechelse herders moeder en zoon.
Hobbys zijn: wandellen met onze honden, schrijven,knutsellen met papier,lezen, terassje pakken,fitness, Bodypump, Yoga, Body and Mind, films, serries, koken. etc...
Vind heel veel dingen leuk.
Ben gek op mooie papiertjes, stickers
Theeleut en hou ook van koffie.
Wie spreekt het aan en voelt zich goed daarbij dan hoor ik graag van je. Schijven zonder druk en over van alles wat in je opkomt wat je kwijt wilt zo kan je ook een goed brief contact opbouwen. stuur maar een berichtje.

Reageren

Joy geplaatst op 7 augustus 2018

Hi!

Ik zal mezelf even voorstellen.... Ik ben Joy, 35, woon in Gelderland en werk op een activiteitencentrum voor mensen met NAH. Daar maken we mozaïeken, en dat is dus ook één van de dingen waar ik erg gelukkig van word. Daarnaast hou ik van papier, ik teken graag, geniet enorm van lange wandelingen met ons Portugese hondje of knuffelsessies met de katten, ik verzamel flamingos, ben op m'n allerbest aan het strand, ik hou van gezellig samen zijn met vrienden maar vind het ook waanzinnig lekker om met rust gelaten te worden, ik ben fan van Bob's Burgers, luister het liefst naar de muziek van Mika en ik vind series als "stranger things" nou eenmaal leuk....

Dan, heb ik een gruwelijke hekel aan afwassen, vind ik fietsen stom, maar lopen of zwemmen juist weer heerlijk, ik ben allergisch voor klagers of het zoveelste praatje over het weer of huishoudelijk geneuzel, boodschappen doen is zeker m'n hobby niet en je zal me ook niet snel zien shoppen.

Nou, het lijkt me wel even genoeg zo.

Wat ik zoek? Tja..... iemand van rond mijn leeftijd zou leuk zijn, en verder maakt het me niet zoveel uit. Of je nou lange brieven wil schrijven of hele kunstwerken wil versturen of alleen een kaart af en toe. Zie maar....

Groetjes!

Reageren

Kyara geplaatst op 6 augustus 2018

Hoi hoi ! Ik ben kyara,ik ben 12 jaar oud ik zoek een meisje tussen de 12-16 jaar oud die graag met me wil schrijven. Ik praat graag over dingen die ik graag doe over mijn paardje vooral! Als je graag wilt schrijven met me plaats dan een reactie hieronder! 😊

Reageren

Kyara geplaatst op 6 augustus 2018

Hoi hoi ! Ik ben kyara,ik ben 12 jaar oud ik zoek een meisje tussen de 12-16 jaar oud die graag met me wil schrijven. Ik praat graag over dingen die ik graag doe over mijn paardje vooral! Als je graag wilt schrijven met me plaats dan een reactie hieronder! 😊

Reageren

Kelly geplaatst op 5 augustus 2018

Hallo lieve penvrienden. Ik ben kelly uit duffel ben 32 jaar en mama van 2 zonen. Zou het fijn vinden om nieuwe penvrienden te hebben. Woon dus in België maar schrijf nu ook al met penvrienden in Nederland. Dus heb je zin om te pennen dan hoor ik het wel. Groetjes en doei
Kelly.

Reageren

Carijn geplaatst op 5 augustus 2018

hey! Ik ben Carlijn.
Ik ben 17 jaar oud en woon in Rotterdam. Het idee van een penvriendin leek me altijd al leuk!
Ik ben op zoek naar een meisje/vrouw die ongeveer even oud is en misschien zelf al veel heeft meegemaakt (positief of negatief) en het daarover wil hebben. En natuurlijk ook gewoon om en meer over elkaar te weten te komen!!
ik heb zelf bijvoorbeeld 3 jaar in Oostenrijk gewoond
en heb ook een boel minder leuke dingen meegemaakt...

Ik ben best creatief en daarom lijkt het me heel leuk om brieven uit te wisselen! Als het je leuk lijkt om een "penvriendschap" aan te gaan, laat dan wat van je weten!x

Reageren

rustigejongeman geplaatst op 5 augustus 2018

ben een rustige jongeman van 38
en mantelzorg oa en al jaren niet op vakantie geweest, maar hou daarnaast ook niet van extreme drukte enz.
ik zou graag met een lieve eerlijke rustig meid/vrouw-18-65 pennen/delen over van allerlei onderwerpen oa dat nu de rust is waar je van houd in dingen en in jezelf , je mantelzorgt bv voor je ouders of zo en sowieso van de rust houd of dat je ook op jezelf bent en graag deelt en je mist ook gelijkgestemdheid.
ik wil graag met je delen, ik ben een gevoelsmens en zo puur en eerlijk als wat.
met sterrenbeeld schorpioen.
geen partner, geen kids
ik heb verder brede interesse zolang het maar de rustige dingen zijn, introvert maar open persoon en totaal zichzelf en een rustig leeftempo .
ik wil graag met je delen en imperfectie juist niet erg , ik leef zelf van wajong en maakt me niet uit wat je doet gaat om wie je bent , je pure zelf .

tot schrijfs

Reageren

Nicole geplaatst op 4 augustus 2018

Hallo.
Ik zoek gezellige penvriendinnen om mee te schrijven, Over alle daagse dingen. Zelf ben ik 40 jaar oud en heb een lieve vriend.

Reageren

Julia geplaatst op 4 augustus 2018

hey,
ik ben Julia, 13j, en zoek een penvriend tussen de 12-15
Even wat dingen over mij: ik heb een broer en een broertje, hou van hockey, eten, en mn telefoon.
Ik hoor graag wat van je!
xx Julia

Reageren

Lynn geplaatst op 4 augustus 2018

Hooi mijn naam is Lynn en ik ben 18 jaar oud. Ik wil al een tijdje een penvriend(in). Ik ben opzoek naar iemand die al aardig wat dingen heeft meegemaakt in het leven, waarover we kunnen schrijven, elkaar tips kunnen geven.

Het liefst schrijf ik met een vrouw ☺️