Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

axelle geplaatst op 10 juni 2021

hallo
Ik ben Axelle ik ben 14j. Ik ben van België, en ik zoek een penmaatje. Geslacht maakt voor mij niet uit maar leeftijd liefst rond mijn leeftijd (even oud of iets ouder als dat kan)
Ik hou van volleybal, schrijven en nog veel meer!
Als je met mij penmaatjes wilt worden stuur me dan een mailtje.
En misschien houden we wel contact.
Groetjes
Axelle

Reageren

Loes geplaatst op 10 juni 2021

Hoi penners,

Heb al meerdere pogingen gedaan maar weinig reactie.
Ben op zoek naar penners leeftijd en land maakt me niets uit.
Hoop dit jaar 40 te worden.
Hoor ik wat van je?

Reageren

Cloot Monique geplaatst op 8 juni 2021

Hallo, ik ben opzoek naar leuke pennevriendinnen in België en Nederland. Ik ben 55 jaar. Mijn hobby's zijn schrijven, bullet journals bijhouden, wenskaarten maken, en nog vele ander creativiteit. Ga graag shoppen, wandelen, terrasje doen...
Heb je zin in een leuke correspondentie stuur dan maar een mailtje tot snel Monique

Reageren

Axelle geplaatst op 6 juni 2021

Hallo
Ik ben Axelle ik ben 14j. Ik ben van België, en ik zoek een penmaatje. Geslacht maakt voor mij niet uit maar leeftijd liefst rond mijn leeftijd (even oud of iets ouder als dat kan)
Ik hou van volleybal, schrijven en nog veel meer!
Als je met mij penmaatjes wilt worden stuur me dan een mailtje op Axelle.vercaempt@telenet.be
En misschien houden we wel contact.
Groetjes
Axelle

Reageren

Charon geplaatst op 6 juni 2021

Hallo Schrijvers,

Hier een berichtje van mij.
ik ben op zoek naar een leuke gezellige penvriendin.
Iemand die niet na 1-2 brieven stopt maar trouw is.
Mijn naam is Charon 32 jaar, en woon in Hazerswoude Rijndijk.
Ik werk in de zorg met dementerende mensen
Mijn hobbies zijn: winkelen zwemmen muziek sport, wandelen muziek films. dieren.
Lijkt het jou leuk om te schrijven dan kijk ik uit naar je bericht!


Groetjes Charon,

Reageren

Marleen geplaatst op 3 juni 2021

Bij deze zou ik het fijn vinden om met mensen die ook bv zelfgemaakte kaarten of andere kaarten over hebben voor eenmalig of eventueel een paar keer, kaarten uit te wisselen,
zelf maak ik 3d kaarten, ik zou t fijn vinden om reacties van mensen te krijgen die deze willen ontvangen, ook heb ik nog meerdere ansichtkaarten in voorraad, als je een andere wil hebben kan dat eveneens,ik houd van lezen en cd s luisteren,
graag tot horens en sta open voor creatieve uitwisseling, Marleen.

Reageren

Fenna geplaatst op 2 juni 2021

Hallo!
Ik ben Fenna en ik ben 11 jaar.
Ik ga binnenkort op paardrijles en ik kijk allemaal leuke series over paarden op Netflix.
Ik heb 2 katten en ik hou heel erg van creatief bezig zijn. Knutselen, diamond painting, schilderen, ik vind het allemaal leuk!
Ik zou heel graag een penvriendin vinden van ongeveer mijn leeftijd waarmee ik mooie kaarten en brieven uit kan wisselen!

Reageren

12e poging geplaatst op 2 juni 2021

Hallo. Heb inmiddels misschien 11 pogingen gedaan om een passende pen vriendin te vinden.
Dus ben jij een vrouw van 18 tot 25, single, wonend in Nederland en hou je van vogels en in het bijzonder papegaaien? Dan ben ik op zoek naar jou. Dus reageer vooral als je je hierin herkent.
Met vriendelijke groet😉

Reageren

Sophie geplaatst op 1 juni 2021

Hi,
Ik ben Sophie, 17 jaar en ik kom uit Overijssel. Door de corona mis ik sociaal contact (iets wat ik ooit verwacht had om te missen) en hoop hier via een penvriend/vriendin te veranderen. Mijn hobby's zijn: lezen, wandelen, schilderen, boetseren en anime kijken. Ook borduur en kook ik graag.
Ik zou graag willen schijven met iemand die een beetje de zelfde leeftijd heeft en gezellig is :).

Groetjes,
Sophie

Reageren

Linda geplaatst op 1 juni 2021

Hoi! Ik ben Linda. 48 jaar en moeder van een dochter en zoon en hoop in december oma te worden. Ik hou van lezen, bullet- en junk journals maken, gewoon lekker kreatief bezig zijn. Verder ben ik al 19 jaar gastouder. Ik zoek een maatje voor een gezellige briefwisseling en die het ook leuk vind om snailmail over en weer te sturen. Ik hoop tot snel!

Reageren

belgische penners geplaatst op 31 mei 2021

Hallo ben vrouw van begin 50 uit Nederland en zoek nog enkele penners uit België
heb al veel penvriendschappen maar vooral uit Nederland en vind het leuk om met mensen uit België te schrijven..zo in de leeftijd tot 55 jaar lijkt me leuk...
Houd veel van muziek, winkelen, schrijven en kleuren...ben benieuwd...hoor graag van je..groetjes!

Reageren

Hallo :-) 2e poging geplaatst op 31 mei 2021

Heej hallo, ik ben 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 Kids. Waarvan 2 inmiddels al aardig puberen! Hou van films, terrasje, boek lezen, lange brieven schrijven, sporten, shoppen. Ach vind zoveel leuk! Zoek iemand om lekker mee te sparren over de puber perikelen en andere leuke (of minder leuke) dingen in het leven! Spreekt het je aan en stop je ook niet na 2 brieven 😉 Nederland of Belgie maakt niks uit!. Stuur een leuk mailtje en wie weet worden we straks penvriendinnen voor het leven!

** voor de 2e keer geplaatst omdat ik niet meer weet welk emailadres ik had ingevuld de 1e keer! oeps!

Reageren

Tara Peeters geplaatst op 31 mei 2021

Hey degene die dit eventjes lees , ik ben Tara Peeters 26 jaar ( 1 juli wordt ik 27 ) Single en ik woon in België ik zoek nog leuke lieve mannen om mee te schrijven, tussen de 28 en de 30 jaar . Ben jij die ook super graag brieven schrijft en over vanalles en nog wat wil schrijven , lang of kort maakt allemaal niet uit . Ik ben wel een dieren liefhebber , wil je meer weten over mij niet twijfelen en laat van je horen 😜. Het zou leuk zijn om ook iemand van rond mijn gemeente te vinden , ik woon in rijkevorsel 😊
Met vriendelijke groeten

Tara Peeters😘

Reageren

Renske geplaatst op 31 mei 2021

Hoi ik ben Renske, bijna 49 en moeder van drie tieners. Ik hou van lezen, patchwork en bullet journalen. Ik werk in de ouderenzorg een paar ochtenden in de week. Ik woon in het midden van het land in een klein dorp en wandel en fiets graag in de mooie bossen om ons heen.
Ik zoek een gezellige, creatieve penvriendin om brieven mee te schrijven. Lijkt dat jou wat dan hoor ik graag van je!

Groetjes
Renske

Reageren

Kaja geplaatst op 31 mei 2021

Hi allemaal!
Mijn naam is Kaja en ik ben 15 jaar oud. Ik woon in Nederland in de regio Zuid-Holland. Mijn hobby's zijn skaten, tekenen, bakken, met vrienden afspreken en lezen (zowel strips als boeken). Het lijkt me leuk om met iemand van rond mijn leeftijd te schrijven :) Ik heb hiervoor ook al een paar penvrienden gehad, dus heb hier al enige ervaring mee. Wie weet tot schrijfs!

Reageren

Bjorn geplaatst op 31 mei 2021

Dag allemaal!

Ik ben Bjorn en ben op zoek naar een leuke gezellige penvriend(in). Zelf woon ik juist over de grens in België en ben 17 jaar oud. Mijn interesses zijn lezen ( fictie en non fictie ), coderen en wat experimenteren ( met schijkunde ). Verder houd ik van dingen te doen met vrienden en de natuur.

Ik ben op zoek naar iemand rond dezelfde leeftijd om mee te schrijven.  Nederland/Belgie... maakt niet uit. Als je interesse hebt, stuur me dan gerust een berichtje!