Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Cat🐱 geplaatst op 7 januari 2018

Ben op zoek naar penvriendinnen die houden van het gothic/fantasy genre, de alternatieve stijl, boeken(markt), mode, interieur, styling, creativiteit, natuur, dieren(love cats), muziek, film/serie, kunst/cultuur(brede interesse), spiritualiteit(niet te zweverig).

Elkaar leuke/mooie kaartjes, quotes of snailmail sturen, of een kleine attentie bij de brief doen die met deze onderwerpen te maken hebben.

Als je het met mij wilt hebben over de belevenissen van kids en manlief, ben ik niet de juiste penvriendin voor je😊.

Ik hou van psychologie en diepgang, maar ook van de nodige humor en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om een betrouwbare/respectvolle vriendschap op te bouwen ( wie weet elkaar ook eens een x te ontmoeten), en niet bijvoorbeeld ineens niets meer van je te laten horen, maar even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten.

Ben 43 jaar, maar wordt een stuk jonger geschat en ben hoogsensitief(wat niet betekent dat ik een watje ben😉). De klik met elkaar vindt ik belangrijker dan leeftijd.

Spreekt mijn berichtje je aan, vertel me dan iets over jezelf, en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs📬.

P.s. wil nog wel even benadrukken dat ik op zoek ben naar gelijkgestemden die ook houden van het gothic/ fantasy genre, de alternatieve stijl, aangezien daar nogaleens overheengelezen wordt, en er uiteindelijk dan toch geen klik blijkt te zijn.

Reageren

Danique geplaatst op 7 januari 2018

Hallo!
Ik ben Danique en ik ben 7 jaar. Over 41 nachtjes word ik 8!
Mijn hobby’s zijn: tekenen, gitaar spelen en muziek luisteren.
Ik zoek een leuke penvriendin van mijn leeftijd.
Stuur je me een berichtje?

Reageren

Gonny geplaatst op 7 januari 2018

Hallo,
Ik ben Gonny, 52, en vind het altijd weer een feestje om gezellige post op de deurmat te vinden! Helaas gebeurt dat zo veel te weinig.... Dus bij deze doe ik een oproepje voor nieuwe penvrienden/vriendinnen van ongeveer mijn leeftijd die het ook een feestje vinden om gezellige post op de deurmat te krijgen.

Reageren

Souad geplaatst op 6 januari 2018

Hey,
Ik ben een meisje ,12 jaar oud. Ik ben op zoek naar een leuke penvriend(in) . Ik doe 1ste jaar vwo en woon in België in België heet trwns vwo Aso😂😂 ik wil liefst eentje die in nederland woont want dan kom k meer over nederland te weten. Liefst eentje die 11/12/13/14 jaar oud is 15 kan ook maar liefst 1/2 jaar ouder of 1 jaar kleiner . Ik hou van dansen brieven schrijven en hockey zelf speel ik ook piano 😂
Laat me weten als je interesse hebt 💕😊
Xxx souad ❤

Reageren

Indra geplaatst op 6 januari 2018

Heyy ik ben Indra, ik ben opzoek naar een penvriend of penvriendin om echte brieven mee te schrijven. Het liefst iemand van mijn leeftijd (18 jaar) of ouder.

Reageren

ToNy geplaatst op 5 januari 2018

Hoi, ik ben een man van tussen de 30 en 40 jaar. Als je interesse hebt in mij als penvriend of kaartvriend laat het me dan weten.

Reageren

Onya geplaatst op 5 januari 2018

Hey, ik ben onya en ik ben 15 (bijna 16) jaar oud en ik vindt het ontzettend leuk om brieven te schrijven aangezien brieven veel persoonlijker zijn dan mails of whatsapp en ik vindt het echt super leuk om te schrijven. Ik hou me veel bezig met dieren, muziek en lekker doen wat ik leuk vindt, ik vindt 't ook heel leuk om te chillen en te netflixen. Je kan met mij over alles praten, niks is te raar. Ik hoop snel een penvriend te vinden. bye

Reageren

Kayleigh geplaatst op 4 januari 2018

Hij ik ben kayleigh ik ben 14 jaar oude.
Mijn hobby’s zijn zingen en voetbal
Ik zit momenteel niet op voetbal
Ik zou het leuk vinden als iemand van mij leeftijd tussen de 12/15 mijn penvriend/vriendin wordt

Groetjes, van mij😂

Reageren

Laura geplaatst op 3 januari 2018

Voor de theatervoorstelling 'this is my letter to the world, that never wrote to me' zoeken we brievenschrijvers.
We zoeken mensen die een relatie willen aangaan die alleen op papier bestaat. In dit digitale tijdperk waarin alles snel gaat, verlangen wij naar een verdiepend en traag contact. Met alle brieven die we schrijven en ontvangen wordt een voorstelling gemaakt. Om je aan te melden, mail naar: schrijfeenbriefnaarons@gmail.com

Reageren

Tahnee geplaatst op 3 januari 2018

Hallo ik ben TAHNÉE. Ik wil graag een pennevriendin

OVER MIJ:
Ik ben 11jaar
Ik hou van atletiek en hockey
Ik hou van honden
Ik hou van tekenen en knutselen

Heb je interesse? Stuur dan zeker een mailtje...
Het liefst tussen de 10-11-12-13

Reageren

Puck geplaatst op 3 januari 2018

Hallo, ik ben Puck ik ben 14 jaar en ik woon in Amersfoort. (Stad in het midden van Nederland) Mijn hobby's zijn zingen, muziek maken (ik speel piano en ukulele), creatief bezig zijn, schrijven, roeien en ik doe nu voor mijn vijfde jaar aan circus. Ik ben op zoek naar een penvriend of vriendin die dezelfde hobby's met mij deelt. Alleen via de post (niet via mail ofzo, dat is zo onpersoonlijk)
Hopelijk hoor ik snel wat.
Groetjes

Reageren

Maya geplaatst op 2 januari 2018

Hallo iedereen !
Ik ben Maya en ik word volgende maand 16. Ik hou van lezen, Netflix, fotografie, tekenen, dansen... Ik ben opzoek naar een penvriend(in) die ongeveer even oud is en liefst in België woont. Laat zeker van je horen :)
Veel liefs,
Maya

Reageren

Syd geplaatst op 2 januari 2018

Hey, ik ben 15 jaar oud en zou graag met iemand willen schrijven. Ik hou van lezen, gitaar spelen, muziek luisteren en brieven en verhalen schrijven. Ik hou voornamelijk van poëzie en boeken uit de 19e eeuw. Het maakt niet uit of je uit België of Nederland komt! :))

Reageren

ilona geplaatst op 1 januari 2018

Heey allemaal :)
Wegens dat er een paar gestopt zijn zoek ik nog een paar nieuwe penvriendinnen.

Kort iets over mij: 26 jaar woon met mijn man en beeste boel in zwolle,
Liefs zoek ik een penvriendin van rond mijn leeftijd tot max 36 jaar ongeveer.
Lijkt het je leuk? stuur dan een berichtje :)

Liefs ilona

Reageren

Boukje geplaatst op 1 januari 2018

Hallo snailmailers/swappers!

Even voorstellen; ik ben getrouwd en werkende moeder van 3 kindjes van 5, 4 en 2,5 jaar. We wonen in Friesland. Ik heb heel veel hobby's, ik knutsel en freubel heel graag! Sindskort heb ik het snailmailen en swappen ontdekt, een echt feestje in je brievenbus, zo leuk!
Ik heb alleen geen vast swapmaatje/penvriendin, en dat lijkt mij toch ook wel heel erg leuk.
Ik zoek iemand (25-40) die een beetje dezelfde hobby's heeft.
Tot snel!

Reageren

Romee geplaatst op 1 januari 2018

Hoi toekomstige penvriend(in),

2018 is net begonnen en dus heb ik mijn goede voornemens weer eens opgesteld. Ik wilde dit jaar eens iets originelers dan meer bewegen o.i.d. dus leek het me leuk om dit jaar meer post te gaan versturen.
Ik wordt altijd erg vrolijk van kaartjes en post, maar ontvang en verstuur ze niet vaak. Daar wil ik graag verandering in brengen!

Ik ben dus op zoek naar een leuke penvriend(in) met wie ik lekker zo nu en dan kan schrijven. Ik ben 17 jaar, hou van creatief bezig zijn, kleding maken en basketballen. Ik wil graag nog veel meer vertellen maar dat doen we dan in de brieven :)

Ik hoop dat je het leuk vind om met mij te schrijven. Ik heb geen enkele voorkeur voor leeftijd, geslacht, interesses of wat dan ook. Ik denk juist dat het verassend en vernieuwend is als je een beetje verschilt.

Misschien tot snel!