Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Xaviera geplaatst op 15 januari 2019

Hi iedereen,
Ik ben een jonge dame van 26 jaar. In mijn vrije tijd ben ik nagelstijlist en ik houd ook van haken en breien. Verder houd ik van lekker wandelen en lekker eten en heel super gezellig bezig zijn.

Reageren

Melinda geplaatst op 14 januari 2019

Hallo allemaal, leuk dat je dit oproepje leest.
Ik ben een vrouw van 40 jaar. Getrouwd en 1 dochter. Ik houd veel van dansen, schrijven, lezen en de natuur. Ik heb veel interesse in psychologie, relaties, liefde, ben bezig met een studie hierin. Ik vind het leuk om over wat meer diepzinnige, filosofische, persoonlijke thema's te schrijven, afgewisseld met de meer praktische dingetjes. Interesse in spiritualiteit, ben wel redelijk nuchter verder.
Hartelijke groetjes, Melinda
ps ik vind het fijn om eerst wat te mailen, om te kijken of het klikt. Daarna is echte brieven schrijven natuurlijk het leukste !!

Reageren

Yvonne geplaatst op 13 januari 2019

Ik ben een vrouw van 53 jaar oud, zeer gelukkig getrouwd. Ben werkzaam in de avond. Mijn man is al met pensioen. Mijn hobby s zijn lezen (thrillers) haken tekenen handletteren zwemmen en wandelen. Mag ook graag in de keuken staan. Graag kom ik in contact met een leuke vrouw, die het leuk vind om met mij te pennen! Tot snel

Reageren

Suus geplaatst op 13 januari 2019

Hallo allemaal,

Penvriendinnen genoeg, maar niet meer lid van een kaartenpostgroep. Dat bevalt me goed, maar ik mis het krijgen van leuke kaarten. Met name bepaalde (mooie ;-)) kaarten zoals roodkapje, bepaalde kaarten van Editions des Correspondances zoals Mila (schrijf je dat zo ;-)), Inge Look, Molly Brett, trollen, draken, Charlotte Dematons, elfjes, de verderkijker, cotton candy, sesamstraat, de muppets, moomins, sprookjesachtige kaarten.

Mocht je 1 (of meer) van bovengenoemde kaarten hebben, dan zou ik het graag horen. Ik heb een aardig uitgebreide kaartencollectie, ik hoor graag wat je terug zou ontvangen.

Ik houd ook nog van enorm volgeschreven kaarten ;)

Reageren

Luna geplaatst op 13 januari 2019

Hoihoi!

Ik ben Luna 14 jaar oud, en het lijkt mij heel leuk om een penvriendin te hebben. Mijn interesses liggen bij: Netflix, Paarden en Schrijven/tekenen. Qua films/series hou ik van: Pirates of the caribbean, The 100, Pretty little liars en soortgelijke films en series. Lijkt het je leuk mijn penvriendin te worden? Stuur me dan een berichtje.

Liefs,
Luna

Reageren

Maya de lange geplaatst op 13 januari 2019

Ik ben een spontane nog midden in het leven staande vrouw van 62 jaar.
Ik zou graag handgeschreven brieven willen schrijven naar eenzame ouderen.
Indien je iemand kent in je omgeving, die het erg leuk zou vinden om weer eens post in de brievenbus te krijgen, laat mij dat dan weten.
 

Reageren

Maya de lange geplaatst op 13 januari 2019

Ik ben een spontane, over het algemeen genomen, vrolijke vrouw van 62 jaar.
Ik sta nog midden in het leven en voel me geen 62 jaar.

Reageren

Charon geplaatst op 13 januari 2019

Hallo Schrijvers,

Mijn naam is Charon 29 jaar,
Ik werk in de zorg met dementerende een vaste woning.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schrijven met een kopje thee erbij..
Leuke gezellige post te versturen en te ontvangen,
Zwem graag, winkelen, wandelen strand sporten.
Ik woon alleen met mijn hond , en Poes.
Op zoek naar een penvriendin rond dezelfde leeftijd tot 40 jaar,
Graag wel iemand die serieus is , en niet na een paar brieven ineens stopt.

Kijk uit naar je bericht!

Tot schrijfs.

liefs Charon

Reageren

Nicole geplaatst op 12 januari 2019

Hoi ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik wil graag schrijven met leuke meiden die het ook leuk vinden om brieven te schrijven met inhoud, en niet verwachten dat je wekelijks een brief klaar hebt. Gewoon regelmatig schrijven ... heb je interesse laat een reactie achter

Reageren

Maudy geplaatst op 12 januari 2019

Hoi allemaal,

Ik ben op zoek naar 1 of 2 leuke lieve penvriendinnen die net als ik rond de 40 jaar oud zijn.
Ik woon samen met mijn man, zoon van 13 en een dochter van 9 in noord Holland. Ik hou van haken. En alles op het gebied van scrapbooken vind ik leuk. Verder lees ik en kijk ik naar Netflix.
Ben jij net als ik een creabea, en hou je van lange brieven (langer dan 1 a 2 blaadjes) en lijkt het je gezellig om van alles met elkaar te delen op papier? Stuur dan snel een berichtje.

Reageren

Creatiefje geplaatst op 12 januari 2019

Hoi hoi,
Hou jij ook van haken, project life en scrapbooking? Misschien kunnen we dan af en toe wat schrijven. Ik hou er niet van als ergens druk achter ligt. Heb een gezin met 3 kinderen, werk en hobby's, de dagen gaan zo snel voorbij. Maar echte post is leuk! Ik ben opzoek naar een penvriendin..

Reageren

Saidah geplaatst op 12 januari 2019

Hi allemaal ,
Opzoek naar een penvriendin die het leuk vind om brieven te schrijven over wat je leuk vind en wat je allemaal voor leuks of niet leuks mee maakt. Iemand waar ik langere tijd mee kan schrijven en waarmee je door de brieven een leuke band mee opbouwt.

Ik ben zelf 30 jaar en woon samen met mijn man en dochtertje.
Ben dol op reizen en spontane dagjes weg. Hou van schrijven in journals en films kijken.
Ben een echte dromer en heb altijd veel te vertellen.
Lijkt het je leuk om te schrijven met mij, stuur mij dan een berichtje!
Liefs

Reageren

Eefje geplaatst op 12 januari 2019

Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar een penvriendin waarbij ik mijn hart kan luchten en ook andersom. Ik ben 26 jaar woon samen met mijn vriend en heb 2 kinderen. Een dochter van 3 en een zoontje van 5 maanden. Een druk leventje met de bouw van ons nieuwe huis, mijn baan in de kinderopvang, het moederen en lid van de carnavalsvereniging. Dus al met al heb ik niet heel veel tijd over maar het zou heerlijk zijn om de dingen soms even van me af te kunnen schrijven. Dus laat me weten als je graag met me wil schrijven.

Groetjes Eefje
Ohjaaa P.s. wel dyslectisch

Reageren

Jet geplaatst op 12 januari 2019

Hoi allemaal ! Ik ben 53, moeder van 3, baas van 2 en echtgenoot van 1. Ik hou van schrijven, creatief bezig zijn, lezen, het wwww, honden en van fotograferen.

Ik zoek een leuk penmaatje om op regelmatige basis echte ouderwetse brieven mee uit te wisselen. Welke onderwerpen maakt me niet zoveel uit.

Ik ben breed georiënteerd zeg maar :) Mocht het je wat lijken en liggen we wat leeftijd betreft een beetje bij elkaar in de buurt, dan lijkt het me super om eens te kijken of we de magische snailmailklik hebben.

Liefs van Jet

Reageren

Esther geplaatst op 12 januari 2019

Lange handgeschreven brieven die op de deurmat op me liggen te wachten, in plaats van in mijn inbox: daar word ik blij van. Ik ben 43 (maar voel me het hooguit het omgekeerde...34) getrouwd, 3 zoons. Ik werk voor de overheid, sport graag en doe daarnaast regelmatig een poging tot (digitaal) schrijven: korte verhalen, blogs, misschien komt het ooit nog eens tot een boek. Vind mezelf niet enorm diepzinnig, maar een goed gesprek schuw ik niet.
Ik hou van schrijvers met een kleurrijk vocabulaire, die meer te vertellen hebben dan wat ze die dag gaan eten of wat voor weer het is.
Vandaag een prachtige vulpen gekocht om met flair handgeschreven brieven te kunnen schrijven. Stuur me een berichtje als dit je aanspreekt.

Reageren

Barbara geplaatst op 12 januari 2019

Hi allemaal! Mijn naam is Barbara, ik ben 17 jaar oud en ben op zoek naar nog een paar gezellige penvrienden/vriendinnen. Mijn interesses zijn: netflix, Harry Potter en ook ben ik sinds kort begonnen met bulletjournallen wat ik echt heel erg leuk vind! Verder vind ik het leuk om over van alles en nog wat te schrijven. Lijkt het je leuk om met mij te schrijven? Stuur me gerust een berichtje, ik probeer zo snel mogelijk te reageren!
Liefs, Barbara