Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Ilona geplaatst op 13 oktober 2018

Hallo Allemaal,
Ik ben ilona en ben 28 jaar. Via deze weg ben ik opzoek naar iemand (of meerdere personen) die het leuk vindt of vinden om snailmails (met (lange) brieven) naar elkaar te versturen.
Ik vind het namelijk erg leuk en ontspannend werken om creatief bezig te zijn. Verder studeer ik toegepaste psychologie. Ik houd van wandelen, dansen, dwarsfluiten, fietsen, de natuur, katten/ honden en andere dieren, kletsen over het dagelijkse leven, etc. Mijn interesses liggen eigenlijk best breed.

Lijk je dit leuk? Dan zie ik hopelijk een berichtje van jou tegemoet.
Groetjes,
Ilona

Reageren

Sarah geplaatst op 12 oktober 2018

Sorry dat ik zei dat ik liefst niet met een Belg of Nederlander wou schrijven. Dat wil ik wel😍😍😍 ik zoek iemand van 13 t.e.m. 15 jaar waarmee ik leuke brieven kan schrijven. Hopelijk tot snel🔒💕

Reageren

Martha geplaatst op 12 oktober 2018

Hey ik ben Martha,
Ik ben 14 jaar en hou erg veel van muziek, ik speel piano en ukelele.
Watersport vindt ik ook super leuk ( kitesurf, duiken ) dit ben ik dus in het kort.
Ik zou graag leuke brieven willen sturen met iemand niet van die super lange verhalen maar gewoon leuke dingen over bijvoorbeel jezelf, school, vrije tijd etc
Hopelijk hoor ik snel van iemand!
Xxx

Reageren

Lichelle geplaatst op 12 oktober 2018

Hoi, ik ben Lichelle en ben 8jaar oud.Ik hou van buiten spelen ,gym ,handbal en tekenen.Mijn sterrenbeeld is een schorpioen.Mijn lievelings dieren zijn een hond een konijn een cavia een poes en een paard.
Ik zoek een penvriendin tussen de 8 en 12 jaar.
Tot in de brief hoop ik.

doei 🤗😋

Reageren

Lisa S. geplaatst op 12 oktober 2018

Hallo,
voor mij is dit allemaal nog wat nieuw maar ben dus op zoek naar pen vriendinnen (leeftijd is voor mij niet echt belangrijk) om me te "babbelen" (ben zelf net 53) Geboren in Nederland maar woon nu in België ((15 jaar)
Ik heb eindeloos veel interesses en wil die graag delen.Maar wil ook graag weten wat andere bezig houdt.
Ik ben gek op dieren,natuur,kunst,cultuur, reizen, koken maar vooral lekker eten ;-) Hou van diepgang maar ook van geleuter en vooral humor.
Ben een HSP en geniet dus ook van rust en alleen zijn. Ben getrouwd,heb 2 volwassen kinderen.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en zou je mij beter willen leren kennen en een fijne vriendschap op willen bouwen,laat gerust een berichtje achter en dan zien we wel wat er van komt.
Ik kijk er in ieder geval naar uit om mijn sociale contacten uit te breiden.
Oja, ben vooral op zoek naar langdurige pen vriendschap(pen).

Misschien tot binnenkort,Lisa S. :-)

Reageren

Sarah geplaatst op 11 oktober 2018

Mijn echte naam is niet Sarah hé😂 ik zoek een penvriend (in) tussen de 13 en 15 jaar. Liefst niet uit België. (Of Nederland) sorry. Stuur mij zeker een berichtje. Ik hou van dansen en boogschieten en de belangrijkste personen in mijn leven zijn natuurlijk mijn familie en mijn vrienden!❤❤❤ hopelijk tot snel🔒💕

Reageren

Kim❤️ geplaatst op 11 oktober 2018

Ik ben 13 jaar en zoek een leuke penvriend of vriendin.
Ik heb soms wel moeite om met meisjes te praten en vind het dus makkelijker om met jongens te praten omdat ze minder erg een mening geven over iets. Ik vind een meisje ook goed maar dan moet het niet het typische make-up meisje zijn. Hobby is paardrijden maar ik vind ook andere dingetjes wel leuk. Wel graag iemand met de zelfde leeftijd ongeveer.

Ik hoop dat iemand reageerde en lekker mijn schrijf maatje wil zijn.

Reageren

janine geplaatst op 11 oktober 2018

hallo ik ben janine,
ik ben 15 jaar uit en ben op zoek naar een penvriendin (geen jongen sorry)
waarmee ik alles kan delen het liefst rond mijn leeftijd.
mijn hobby's zijn lezen zwemmen tekenen hardlopen en skeeleren
doei x janine

Reageren

rustigejongeman geplaatst op 11 oktober 2018

rustigejongeman ben hooggevoelig en hou van rustige dingen zoals wandel ,musea,lees, filmhuis, gezond koken en hou van puurheid en rustig leeftempo.
ben verder een minimalist en happy met weinig en zou graag met gelijkgestemde delen
ik kom zelf uit brabant en zou als we af zou wil spreek ooit ook handig zijn je ook uit brabant/limburg komt
je leeftijd maakt niet uit en ook verlegen of onzeker of imperfectie is juist ok.
gaat om wie je bent en deel in gelijkwaardigheid , geweldloos en non duaal.
wie weet tot schrijfs en eventueel ziens

Reageren

Joyce geplaatst op 11 oktober 2018

Hallo mijn naam is Joyce, 40 jr en ben op zoek naar pen vriendinnen tussen 35 en 45 jr. Ik ben niet van lange brieven schrijven, maar post krijgen is super leuk. Mijn dochterje kreeg laatst van vakantie vriendinnetje, ik was enthausiaster dan haar.

Ik maak zelf kaarten, maak diamond paintings en ga graag naar de hobby crea beurs van Hardenberg.

Reageren

Mohamed geplaatst op 11 oktober 2018

Hoi allemaal ik ben Mohamed. Ben 30 jaar en zoek een leuk persoon om via deze weg te praten over alles in het leven. Ben erg sociaal ingesteld en hou van schrijven. Nou wie weet ben jij straks mijn talkbuddy!

Reageren

Snailmail, briefkaart, post! geplaatst op 10 oktober 2018

Bonjour,Hola,привет, Merhaba,Salaam, Hallo,
Binnen Nl of buiten Nl. Ik ben opzoek naar eerlijke en vriendelijke penvriendschap? Reageer vooral als je aardig en vriendelijk bent. Ciao✌🏻

Reageren

Knutseltje geplaatst op 10 oktober 2018

Hallo mede penners,

Ik ben opzoek nog naar paar gezellige leuke penvriendinnen (tussen 30 en 39 jr oud)! Ik hou van knutsellen: snailmail, kaarten maken. Ellenlange brieven is niks voor mij ik hou meer van korte brieven zodat er telkens weer wat te schrijven is. Hou je echt van knutselwerkjes, gifjes geven en krijgen, leuke schrijfmanier hebt dan mag je van harte reageren. Tot schrijfs! Groetjess

Reageren

Tjarda geplaatst op 9 oktober 2018

Hallo y'all!

Ik ben zelf 19 jaar, en gek op netflix, creatief bezig zijn, bullet journallen, sporten, tekenen en lezen/schrijven. Ik zoek een penvriendin om gewoon leuke, serieuze en gezellige (lange) brieven mee te kunnen sturen. Spreekt dit je aan? Reageer dan vooral! Leeftijd is niet echt belangrijk x

Reageren

Laura geplaatst op 9 oktober 2018

Hi,

Ik ben Laura bijna 47 jaar zou graag naast de penvriendin die ik via hier heb gekregen nog een paar penvriendinnen erbij willen.
Wie lijkt het leuk en gezellig over van alles en nog wat te schrijven?
groetjes en een fijne zonnige dag,
Laura

Reageren

Hannah geplaatst op 8 oktober 2018

Hi,

Houd jij van diepzinning kletsen.. ben jij iemand die nadenkt over wat er nog meer in dit leven is dan alleen waar de wereld zich mee bezig houd? Ben je christen? Houd je van knutselen, katten en schrijven? Dan ben ik opzoek naar jou.. schrijf me een berichtje.. en wie weet groeit het uit tot een leuke penvriendschap!

Liefs Hannah