Over Mij
Anita (42 jaar)
Oprichter en eigenaar van meerleuks.nl
Getrouwd met Harold
Moeder van Nienke en Silvan
 

  Ik doe het met heel veel liefde 

Het begon in 2010; ik had een paar ‘penvriendinnen’, zoals je dat noemt, in binnen- en buitenland. Maar ik kon nergens mooi postpapier vinden. Ik zocht allerlei websites af op zoek naar leuk briefpapier en bedacht mij ineens dat ik zelf wel een webwinkel kon beginnen. Alles waarvan ik dacht ‘dat is leuk’ kocht ik in. Zo begon ik, heel basic, in eerste instantie voor de fun, mijn eerste eigen webwinkel: www.postpapierenzo.nl.
 
Ineens werd ik benaderd door allerlei bladen, zoals Flow, Ariadne, Flair, Daphne’s Diary…. Vanaf dat moment begon het stromen en kwamen er steeds meer orders binnen. Als ik iets doe, doe ik het goed, dus ik besloot om mijn hart te volgen en mij fulltime te richten op www.postpapierenzo.nl.
 
Tijdens mijn zoektochten naar mooi postpapier kwam ik steeds meer andere leuke producten tegen. Telkens als het kriebelde, volgde ik mijn gevoel en kocht ik het in. Het assortiment werd steeds breder, dus zo opende ik in 2013 een tweede webwinkel: www.meerleuks.nl. Twee jaar later heb ik alles samengevoegd onder www.meerleuks.nl. Lekker overzichtelijk!
 
Mijn werk is mijn hobby, ik doe het met heel veel liefde. Creativiteit is bij mij altijd de basis geweest, als kind al. Ik schreef veel briefjes naar mijn oma en vriendinnen en was zo blij als ik dan briefjes terug kreeg. Ook andere creatieve vormen hebben mij altijd geboeid. Momenteel haak ik bijvoorbeeld weer veel. Creatieve hobby’s zijn helemaal terug van weggeweest. Ik zie dat ook aan mijn klanten, zo ontzettend divers; jong, oud, bedrijven, particulieren, echt van alles!
 
Wat mij typeert is dat ik werk en inkoop op gevoel. Als producten mij aanspreken, of als er spullen zijn waarvan ik denk dat een ander het leuk zal vinden, koop ik het in. En soms speel ik in op trends. Ik geniet ervan om alle bestellingen met veel zorg en aandacht in te pakken. Ik schrijf ook bij iedere verzending een persoonlijk berichtje. Hierdoor is het voor klanten echt een cadeautje om de pakketjes te ontvangen. Wat ik vaak terug hoor is dat een pakketje van www.meerleuks.nl iemands dag kan opfleuren. En daar word ik weer heel blij van!