Debbie geplaatst op 27 maart 2023

Hoi Anita,
Wat heb je toch een ontzettend leuke dingen! Altijd een feestje om jouw pakketje in de brievenbus te ontvangen. Zo leuk ingepakt, altijd weer een verrassing. De vorige bestelling was zeker niet mijn laatste!

Rita geplaatst op 22 maart 2023

Beste Anita,
Nadat de stickers en deco plaatjes bij mij binnen kwamen, bleken er diverse kapot te zijn en ontbraken er wat plaatjes. Jij hebt direct actie ondernomen en binnen no-time had ik vervanging van je gekregen. Top service. Dankjewel

Ingrid geplaatst op 20 maart 2023

Lieve Anita,

Dank je wel voor de snelle verzending, zo leuk ingepakt in Paaspapier 🐣 Het blijft nog steeds een feestje op jouw website. Supermooi is het nieuwe sterkte-kaartje. Thanks voor de extraatjes en paaseitjes.

Tilly geplaatst op 16 maart 2023

Hallo Anita ;
Weer voor de zoveelste maal,al jaren ,weer HAPPY met het prachtige hobby materiaal 👌vlugge verzending TOP ,mooi verpakt , zo ook met de extra attentie erbij 💫 en de paaseitjes waarvan ik gaan genieten met een tasje thee en hobby erbij .
Dat is genieten van de kleine dingen 🌸Tot de volgende bestelling.
Dankjewel 🙏 Anita , alvast een fijn Pasen 🐣 lieve Grt Tilly 💫🌼💛

Djanique geplaatst op 16 maart 2023

Deze superleuke website gevonden.. Was super blij met mijn mooie sticker set en super lief persoonlijk geschreven kaartje erbij. Ik ga hier in de toekomst zeker meer bestellen!

Christina geplaatst op 16 maart 2023

Hallo Anita,
Bedankt voor aal leuks die
ik mocht ontvangen
en voor het lieve extra-tje 🥰
Tot de volgende keer
Groetjes Christina

Jackie geplaatst op 15 maart 2023

ik ben zo blij dat ik deze webshop heb ontdekt! Geluksspulletjes :-)

Iris geplaatst op 15 maart 2023

Weer heel erg blij met mijn prachtige spulletjes! De laatste 3 bestellingen waren veel cadeautjes, waar iedereen steeds héél blij mee is, maar ik kan het niet laten om elke keer ook wat voor mezelf te bestellen😁
Steeds mooi ingepakt, leuke verrassing erbij, en wat een heerlijk mooie producten van Wrendale designs komen er steeds bij in de webshop😍
Graag tot een volgende keer! Groetjes

Maureen geplaatst op 15 maart 2023

Weer bedankt voor mijn bestelling en het leuke extraatje, Anita!

Barbara geplaatst op 8 maart 2023

Ik sluit me aan bij allen die zeggen dat de artikelen die Anita verkoopt leuk zijn en dat het ontvangen van het bestelde pakket een feest is, maar wat ik bijzonder vind, is dat Anita al zoveel jaren de lat zo hoog weet te houden! En het is zo’n fijne website: met zoveel artikelen toch snel navigeren naar dat wat je zoekt en met de omschrijving en de foto’s weet je precies wat je koopt. Daarbij maandelijks een puzzel en zeer regelmatig prachtige cadeautjes die je kan krijgen bij je bestelling. En nog steeds persoonlijke service. De webwinkel van Anita is uniek.

Thea geplaatst op 7 maart 2023

Wat een feestje weer om mijn bestelling vandaag te ontvangen !
Het verrassingspakket was boven verwachting ! Super leuke en mooie spulletjes !
Dankjewel Anita en…. Wat was het weer mooi ingepakt !
Tot de volgende bestelling maar weer !!!

Ee geplaatst op 6 maart 2023

Hoi, hartelijk dank Anita voor het leuke, prachtig ingepakte verrassingspakket. Heel feestelijk om al dat moois uit te pakken;-), smikkelend van de paaseitjes. Graag tot nog eens!

Sterre geplaatst op 6 maart 2023

Wat een fantastische schrijfspullen! Verzorgd verpakt en snel verstuurd. Dank je wel voor de cadeautjes! Super lief! Krijg weer helemaal zin om te gaan schrijven. Hier kom ik zeker vaker winkelen!

annick geplaatst op 6 maart 2023

hei ,bedankt voor t leuke verrassingspakket met heel veel leuke extras, altijd blij met jullie stuff!!! thnx

Jacqueliene B geplaatst op 6 maart 2023

Lieve Anita,
Wat zag het pakketje dat ik zojuist heb ontvangen, weer super leuk uit. Het verrasings pakket, zoveel verschillende spulletjes zaten erin! Dankjewel 🙏 voor het snelle versturen en ook vooral voor het mooie uiterlijk. Het ziet er altijd, iedere keer weer heel verzorgd en feestelijk uit.
Een warme groet uit Leeuwarden van Jacqueliene

Theresa geplaatst op 5 maart 2023

Ik had hele leuke hart stickers besteld. Daarbij kreeg ik er een hele leuke/grappige kaart bij! Super lief! Bedankt!