Nelleke Plaisier geplaatst op 1 juli 2020

Wat een pracht aan producten vandaag ontvangen! Mooie tapes waar ik heel gelukkig van word, geweldige leuke vintage theedoek voor m’n moeder die van vlinders houdt, botanisch inpakpapier. En als extra een geschenk van Het merk Cavallini. Dank je wel!

Nelleke geplaatst op 28 juni 2020

Stickers besteld en toen kwam er zo'n leuk pakketje met allerlei extra's! Leuke verrassing! Dankjewel!

Katharina geplaatst op 28 juni 2020

Weeral super blij met mijn bestelling vol leuke spullen om te scrapbooken! Echt een webshop om van te *smelten*. Toppie!

Wendy geplaatst op 26 juni 2020

Hi Anita,
dank je wel voor de Gorjuss spulletjes. Doordat het ingepakt was, was het nu echt een cadeautje voor mezelf. ;-) En ook bedankt voor het persoonlijke berichtje. Echt top en zeker een adres waar ik nog wel eens terug ga komen. :-)

Petra geplaatst op 24 juni 2020

Anita, dankjewel voor de washitape. Een feestje om uit te pakken. En dank voor je snelle reactie op mijn mails. Ik ga zeker vaker bestellen bij jou. Een dikke 10🌹

marjo geplaatst op 23 juni 2020

dankjewel weer anita. spulletjes weer lekker snel in huis. en weer leuke extra’s 😊

Con geplaatst op 23 juni 2020

Hoi Anita, wat was het een feestje om mijn bestelling uit te pakken, heel erg bedankt voor het extraatje .....super !!

Elke geplaatst op 23 juni 2020

Dear Anita,
my parcel arrived already today & I love my new bag. I was surprised & especially happy that it was gift-wrapped & you added such a lovingly handwritten message. Many thanks for your kindness.
Kind regards Elke
(a very happy woman from Germany)

Ko geplaatst op 22 juni 2020

Complimenten weer voor de vlotte zending. Wat heb je toch mooie notebooks, Anita. :-) En hartstikke bedankt voor de verrassende attentie!

Melinda geplaatst op 21 juni 2020

Hi Anita,

Wat een feestje was het om mijn bestelling uit te pakken 🤗 Dankjewel voor de persoonlijke noot en de extra’s.

Groetjes
Melinda

Jenny geplaatst op 17 juni 2020

Hi Anita, hier toch ook nog maar even een dikke dankjewel voor mijn bestelling die ik vandaag binnen kreeg en die zo met aandacht was ingepakt, met een leuk extraatje erbij, de persoonlijke note, en het als kadootje ingepakte waxsetje voor mijn zoon!! Kortom Top! Een dikke pluim lieve mensen!!
Een dankbare groet van mij,
Jenny

Jenny Noorloos geplaatst op 15 juni 2020

Nog van harte gefeliciteerd met je 39e verjaardag lieve Anita! Ik heb net Harold gesproken en gehoord dat het waxsetje toch nog geleverd is en vandaag of morgen verzonden wordt! Top, toch op tijd voor de verjaardag van mijn zoon! Superfijn! En alvast bedankt voor de geweldige service, ook Harold dus!!!

Gineke Drenth geplaatst op 15 juni 2020

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nog veel mooie jaren gewenst.

Joos van de Luitgaarden geplaatst op 12 juni 2020

Hallo Anita, reuze bedankt voor de mooi ingepakte bestelling en de lieve extra's, erg lief.Ik ga binnenkort weer workshops geven en ik zal zeer zeker jou website aanbevelen.Goed weekend en tot een andere keer. Groetjes Joos

Carla geplaatst op 12 juni 2020

Zojuist weer een leuke bestelling snel ontvangen.
Mooie blikjes, katten stickers, briefpapier en stickers van Beatrix Potter. Te leuk allemaal en ook het extraatje, bedankt weer Anita!!

Arenda geplaatst op 12 juni 2020

Wat was het een feestje om thuis te komen en het doosje van meerleuks aan te treffen hihi. En wat een leuke verassing zat erin. Heel erg bedankt weer voor de goede zorgen.