Marijke geplaatst op 15 oktober 2017

Goede service. Snelle reactie. Bestelling naar Engeland kwam keurig op tijd voor de verjaardag!
Hartelijk dank!

siennie geplaatst op 14 oktober 2017

deze week 2 pakketjes ontvangen, heel erg bedankt voor de mooie spullen. alles ziet er weer super goed verzorgd uit, dank je wel

Ciska geplaatst op 12 oktober 2017

Bedankt weer! Het is altijd een feestje om de bestelling binnen te krijgen!

Martine Werdmüller geplaatst op 12 oktober 2017

Hoi Anita,vandaag pakket ontvangen. Heel erg bedankt voor het zorgvuldig verpakken en het persoonlijke kaartje. Ook bedankt voor de hele leuke attentie in de vorm van wenskaarten. Ben heel blij met de bestelde spullen ze zijn hartstikke mooi. Tot een volgende keer. Hartelijke groeten,
Martine Werdmüller

Mariska geplaatst op 12 oktober 2017

Bedankt voor de zo zorgvuldig ingepakte envelop, met extra kaartje. 😃

Nancy Van den Berg geplaatst op 8 oktober 2017

Wat een feestje is het elke keer als de bestelde spulletjes aankomen. Met zoveel liefde verpakt en een leuk cadeautje erbij. En ook nog een geweldige stempelset cadeau. Top. Mijn dag kan niet meer stuk.

Maart geplaatst op 6 oktober 2017

Verrast was ik met het bestelde cadeautjespakket; mooi ingepakt, attent met kaartjes erbij. Met liefde verstuurd, met liefde door mij ontvangen en weer doorgegeven. De cadeautjes vielen in de smaak!

Lidwien geplaatst op 4 oktober 2017

Wat een prachtig verpakte doos arriveerde er vandaag bij mij thuis. Direct heb je al een feestelijk gevoel en als daar dan ontzettend leuke spulletjes inzitten en ook nog een geweldige stempelset van Cavallini, dan kan je dag inderdaad niet meer stuk! Bedankt Anita!

Thea uit Vessem geplaatst op 3 oktober 2017

Hallo Anita !
Wat een geweldig pakket kwam er net ! Iedere keer zijn het echte kadootjes. Mooi ingepakt met prachtig papier, wat ik er altijd heel voorzichtig vanaf haal en..... gebruik het dan weer voor van alles en nog wat..... En wat een schitterende stempeldoos..... Ja mijn dag is weer helemaal goed !
Dankjewel !
Jullie zijn een geweldige webshop !
Groetjes, Thea Wirds

Eveline geplaatst op 3 oktober 2017

Mezelf verwend met leuke schrijf spulletjes😉 kan niet wachten tot het thuis komt! Zo blij met jouw website Anita.

Karin geplaatst op 1 oktober 2017

Anita, erg bedankt weer voor het leuke verrassingspakket. Ik ben blij! Bedankt voor de snelle bezorging, de persoonlijke service en de mooie stempelset. Weer top gedaan; de leuke spulletjes kan ik goed gebruiken!

Annemieke Lageweg geplaatst op 28 september 2017

Vandaag kwam het herfstpakket binnen en zoals altijd bij alle bestellingen was mijn bestelling snel geleverd, goed verpakt en een feestje om uit te pakken.

Bedankt weer Anita!!

Groetjes,
Annemieke

Hans Boomsma geplaatst op 28 september 2017

Het feest werd net bezorgd. Weer een prachtig Meer Leuks pret pakket. Hier heeft persoonlijke service echte betekenis. Anita en collega's dank jullie wel! Hartgroet van Hans.

Marina geplaatst op 23 september 2017

Dank je wel, Anita voor de super snelle verzending van mijn pakketje. De persoonlijke aandacht stel ik zeer op prijs.

Josephine geplaatst op 21 september 2017

En ik vergeet nog iets belangrijks: dank ook voor de prachtige Cavallini stempelset. Zo mooi! Dat wordt weer een crafty weekend :)

Josephine geplaatst op 21 september 2017

Dag Anita,

Toen ik vanmiddag thuiskwam, stond er een prachtig verpakte doos op me te wachten! Wat een waanzinnig leuk papier zat er omheen. En wat een leuke spullen weer, voor mijn kleine neefje die binnenkort één jaar wordt, de schattige rugzak met de spaceboy. En voor mijzelf o.a. de geweldige vintage stickers.
Bij ieder vel dat ik bekeek was het: Oh, wow!
Ik als sticker-addict ben zeker aan mijn trekken gekomen vandaag, haha. Bedankt voor je persoonlijke touch, de extra kaarten en de glimlach op mijn gezicht.