Lyda Kagenaar-Voorn geplaatst op 21 september 2019

Gisteren (20 september) de agenda voor 2020 besteld en...... vandaag al binnen. Super snel en nog een leuk handgeschreven kaartje erbij waarop staat veel plezier met de agenda. Geweldig!

Nagamiji geplaatst op 11 september 2019

Wat een verrassing deze webshop. Zeer ruim assortiment van mijn favoriete merk: Santoro Gorjuss. Supersnel verzonden, goede prijzen en leuke extra's. Ik zal zeker vaker komen kijken, plus me abonneren op de nieuwsbrief.

Natasja geplaatst op 7 september 2019

Producten zijn zoals omschreven. Zijn met zorg ingepakt. Snelle levering. Vlot contact met de webshop. Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, maar dit is perfect en zeer snel opgelost. Top service!

Mieke geplaatst op 3 september 2019

Dank je wel voor de goed verzorgde en snelle bezorging van mijn bestelling en voor het superleuke kadootje wat er ij zit!

Ina Vijlbrief geplaatst op 31 augustus 2019

Hoi Anita,
Voor het eerst een bestelling gedaan en ik was onder de indruk, bedankt voor het prachtig ingepakte pakje, mooie spulletjes en natuurlijk voor de leuke extraatjes. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik wat besteld heb

Reny geplaatst op 17 augustus 2019

Hallo Anita, heb net mijn pakketje ontvangen. Ben er superblij mee. En wat een leuke attentie. Dank je wel voor de snelle levering en goede service. Graag tot een volgende keer. Fijn weekend, groetjes Reny
 

Ans geplaatst op 16 augustus 2019

Dank je wel voor het mooie pakketje en de snelle levering. Het is echt een kadootje met de leuke extraatjes.

Gineke geplaatst op 16 augustus 2019

Gistermiddag ontving ik mijn pakketje. Hartelijk bedankt voor het persoonlijke kaartje en de extra's.
Vroeger kocht ik postpapier van Floris, maar dat is hier in de buurt niet meer verkrijgbaar. Ik ben blij dat jij het in je assortiment hebt opgenomen. Het was nog moeilijk kiezen, maar ik ben heel blij met mijn keuze.
De kaartjes van Daddy Longlegs zijn beeldschoon. Je kunt ze wel inlijsten.
Hartelijke groet en fijne vakantie.

Gerds geplaatst op 14 augustus 2019

Dank je wel voor de snelle en goede service.
Het is altijd een feestje om een pakketje te ontvangen

Aly geplaatst op 14 augustus 2019

Hallo Anita,
Dank je wel weer voor mijn leuke spulletjes die ik bij je besteld heb, wat heb je toch een leuke webwinkel, ook bedankt voor de extraatjes die er bij zitten, zo lief.
Geniet van jullie vakantie

Simone geplaatst op 13 augustus 2019

Hoi Anita,
Helemaal blij ben ik met de ontdekking van meerleuks.nl en je assortiment Seven Seas Notitieboeken. De 'writer'gaat mee op reis!
Groetjes Simone

Iris geplaatst op 11 augustus 2019

Hoi Anita, gisteren weer een prachtig cadeau gekregen! Wat ben ik er blij mee 😊 De stickers 'Old look, newspaper and plant' zijn nog veel mooier in het echt!! De vintage labels girl zijn prachtig 😍 Net als de mooie retro radiospaarpot! Die staat al te pronken in een open kastje. Ook de kaartenset old look is moooooi 😀Bedankt voor de leuke extraatjes en tot gauw weer! Geniet van je vakantie! Liefs, Iris

Tina geplaatst op 8 augustus 2019

Hallo Anita,
Vandaag de Kaartenset Old Look ontvangen, zo blij mee!
Dankjewel!
Lieve groet,
Tina

Cindy geplaatst op 8 augustus 2019

Hoi Anita,

Altijd weer fijn om bij je te bestellen. Leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje. Ik ga lekker genieten van mijn bestelling :)

Marja Vooijs Kathmann geplaatst op 8 augustus 2019

Goedemorgen Anita,
Ik schrijf heel graag brieven, aan jong en oud, steeds vaker naar “ hernieuwde” contacten. Correspondentie “ verarmt” zo in deze tijd van apps en sms etc.
Het kostte mij altijd moeite om mooi briefpapier te kunnen kopen. Maar nu heb ik jullie dan “ gevonden”. Maandag besteld en woensdag bezorgd! Het mooie assortiment wat ik ontving, maakt me echt heel erg blij! Leuk dat er van jullie kant ook nog gezellige extra kaartjes bij waren, waarvoor dank! Omdat ik een aantal mensen ook weer tot schrijven heb aangemoedigd, zal ik die mensen zeker naar jullie verwijzen! En eh, hele fijne vakantie.

Dian geplaatst op 7 augustus 2019

Hallo Anita, wat een snelle levering. Het was echt een cadeautje voor mezelf. Alles mooi verpakt en een leuke attentie erbij.dank je wel