Jantina geplaatst op 15 augustus 2017

Hoi Anita . Bedankt voor het snelle verzenden van mijn bestelling . En de extras . Supermooi en lief . Gr Jantina

irene van den bergh geplaatst op 10 augustus 2017

Hoi Anita,
Heel erg bedankt voor de leuke spulletjes en snelle service.
Groetjes en fijne zomer, Irene

Ellen Urselmann geplaatst op 3 augustus 2017

Hi Anita,

Ondanks de regenachtige ochtend voor mij een vrolijk begin van de dag dankzij jouw snelle levering van mijn bestelling! Helemaal happy met de mooie spulletjes en aangenaam verrast door het extraatje, het nummer van Daphnes Diary. Zo leuk !! Ik overweeg nu zelfs een abonnement.... Bedankt weer !!

Trish de Zutter geplaatst op 28 juli 2017

Wat is het toch leuk om pakketjes te krijgen van meerleuks. Dank je wel Anita voor de leuke attenties en de snelle levering. Daar wordt je gewoon vrolijk van :).

Marina geplaatst op 20 juli 2017

Heerlijk om mijn bestelling snel in huis te hebben. Met een leuk extraatje - dank je wel Anita. Vanmiddag gelijk weer lekker creatief aan de slag!

Leo geplaatst op 19 juli 2017

Hoi Anita,

Echt een geweldige vondst de nieuwe producten van Bomo Art. In werkelijkheid zien het er nog beter als uit op de website. Vooral de thema's 'traveling' en 'balloons' springen er echt uit! Dank voor alles!

Leo

Erna geplaatst op 18 juli 2017

Niets leuker dan een pakketje van jou te ontvangen! Ik stel voor dat je je site omdoopt naar teveelleuks.nl.

Wandels nathalie geplaatst op 17 juli 2017

Eindelijk mijn eerste bestelling geplaatst❤️. Ik kocht ooit in Frankrijk een supermooi tasje van santoro London en tekenboek. Toen ik online op zoek ging naar meer leuks van dit merk kwam ik bij jou terecht🌈.het voelt als een speelgoedwinkel voor grote meiden ( net 39 geworden😄) blij jou te hebben ontdekt🍀

Linda geplaatst op 14 juli 2017

Kreeg vandaag mijn bestelling binnen. Als een mooi cadeautje ingepakt en een handgeschreven BEDANKT kaartje er bij. SUPER wat hebben jullie een leuke site!!!!

Anicka geplaatst op 11 juli 2017

Wat een kadootje om een bestelling van jou te ontvangen en een prachtige kaart als extra er bij! Zou willen dat ik elke week bij je kon bestellen, ben er superblij mee!

Dominique geplaatst op 7 juli 2017

Ich kann leider kein niederländisch und mein Englisch ist auch nicht so toll...deshalb auf deutsch: habe Donnerstag das Paket bekommen. Ich bin sehr begeistert! So viele schöne Sachen so schön verpackt und sogar noch eine Überraschung! Vielen vielen Dank!

Theodoor geplaatst op 6 juli 2017

Door wat fysieke problemen kon ik helaas niet mee met het reisje naar Rome. Gelukkig kreeg ik mijn deel van de reissom terug terug en ter compensatie van de misgelopen reis mocht ik hier flink wat leuke dingen uitzoeken. Vandaag kwam de bestelling en had ik mijn eigen feestje. Bedankt Anita, ik ben erg blij met alles!

Christel geplaatst op 6 juli 2017

Wat een bijzonder en mooi ingepakt pakket mocht ik vandaag weer ontvangen! En zo snél. Ik ga lekker genieten van al mijn nieuwe spulletjes. Dank je wel Anita!

Eveline geplaatst op 1 juli 2017

Hoi Anita, Ik voelde mij weer helemaal opnieuw jarig! Leuk dat je alles ingepakt had. Dank je wel!

Hoi Anita, geplaatst op 28 juni 2017

Merci beaucoup voor de uitstekende service. Ik ben erg bij met de mooie papieren, stickers & tapes èn met de extra goodies!

Eveline geplaatst op 26 juni 2017

Ohh mijn verjaardags-cadeau bestelling gedaan! Hoe blij kun je zijn ;-) !!
Anita ik wacht met smart op mijn cadeau! XXX