Britt geplaatst op 24 januari 2020

Snelle levering naar België. Mijn bestelling was ingepakt als een kadootje, wat ik echt suuuperleuk vond, en er zat zelfs een lief kaartje bij! :)

Sophia geplaatst op 23 januari 2020

Dank voor de snelle bezorging en de leuke attenies. De puzzel heb ik al gemaakt!

Maatje geplaatst op 23 januari 2020

Altijd weer een feestje om je bestelling binnen te krijgen. Een hele dikke dankjewel weer voor het met zorg én leuk verpakken van de mooie spulletjes, voor de lieve attentie met het handgeschreven berichtje erbij en het snelle verzenden :)

Aly geplaatst op 21 januari 2020

Dank je wel Anita voor de leuke bestelde spulletjes en het extraatje wat er bij zat. Ik denk dat ook de birthdaygirl het leuk zal vinden wat ik voor haar heb besteld.

Maureen geplaatst op 18 januari 2020

Hi Anita,
Weer bedankt voor de snelle levering met je krabbel en een extra kaartje. Ik kan weer plakken!

Tonia Koblens geplaatst op 17 januari 2020

Dag Anita,
Wat een snelle en zorgvuldige (en feestelijke!) verzending heb je weer geregeld. Dank voor het opsturen en wat fijn dat je zo'n uitgebreid assortiment hebt. Hartelijke groet, Tonia Koblens-Vrind

Isabel geplaatst op 14 januari 2020

Zo blij met mijn mooie Papaya agenda! Dank voor de snelle levering, de extra verassing, en het lieve kaartje.

Nel de Roode geplaatst op 10 januari 2020

Was weer zo'n leuk pakketje , met extra's erbij Bedankt ook van degene die ik met 'n paar enveloppen en stickers verrast heb ! Ze was er superblij mee . je kan dit nl. nergens kopen !
Groetjes, Nel

Nancy geplaatst op 7 januari 2020

Wat een ontzettend leuk pakketje kreeg ik vandaag. Super goed verzorgd, met een lief persoonlijke boodschap en een paar mooie extra’s... dik genieten dus !! Zo onderscheid je je dus in het grote internet 💕

Patricia geplaatst op 7 januari 2020

Beste Anita,

Ontzettend bedankt voor de snelle reactie op mijn email. Vandaag heb ik het pakketje ontvangen (vrijdag besteld). Wat een leuke attentie zat erbij, dat is erg aardig. Veel succes met Meerleuks, ik ga zeker meer bij jullie bestellen!
Liefs Patricia uit Zwolle

Patricia geplaatst op 4 januari 2020

Hoi Anita, ik wil jou heel hartelijk bedanken voor de supersnelle levering van de prachtige spulletjes, zo leuk dat je een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij deed. En super lief dat je er een extra'tje ingedaan hebt. Bedankt voor de goede service

Jill geplaatst op 3 januari 2020

Hey, ik ben Jill en ben 13 jaar (17 augustus 2006). Mijn hobby is dansen en spreek ook graag af met vriendinnen. Ik zoek ook een leuke penvriendin om samen brieven uit te wisselen :)

Iris geplaatst op 1 januari 2020

Dag Anita, héél erg blij met het prachtig ingepakt cadeau! Ik mocht allerlei leuks uitkiezen voor mijn verjaardag; mijn vriend weet al dat er weinig anders is waar ik zo blij van word😁
Prachtige portemonnee, supertoffe stempel van Tim Holtz, schitterende set briefpapier van Pepin, handige en mooie stickers,.. 😍 en dan nog een mooie verrassing met leuk persoonlijk kaartje! Bedankt!!
De beste wensen voor het nieuwe jaar! Groetjes, Iris

Cindy geplaatst op 28 december 2019

Bedankt voor de super leuke spullen. Ik ben er heel blij mee! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2020. Groetjes Cindy uit Amsterdam

Arjan geplaatst op 24 december 2019

Ik dacht bij Bol heel zakelijk blanco busineskaartjes te bestellen en tot mijn positieve verassing komt er eem pakketje op kerstavond met met mooi ingepakte cadeautjes van ""meerleuks.nl !!!!
DAnk je wel Anita voor de leuke verassing. Ik ben normaal niet zo van die grote organisaties, en erg leuk en positief te ontdekken dat ze geleverd worden vanuit een hoek die naast zakelijk het ook persoonlijk en leuk maakt. Dank je wel Anita.

Johanna geplaatst op 20 december 2019

Hoi Anita geweldige spulletjes,dank je voor de lieve extraa's.Ik ben er heel blij mee.