KO geplaatst op 10 november 2019

Wat een leuk pakketje had je er van gemaakt.
Met een leuk kadootje. Dank je wel.
Groeten van Ko.

Nel de Roode geplaatst op 8 november 2019

Hoi Anita
Was weer blij met de laatste bestelling, zo mooi en apart, had 't eerst v cad. gekocht, maar bestel nu ook voor mezelf !

Mariëlle geplaatst op 5 november 2019

Beste Anita,
Wat ben jij in de jaren gegroeid! Gaaf zeg. Ik wilde je succes wensen met je verhuizing. En veel geluk in je nieuwe pand!

Brenda geplaatst op 31 oktober 2019

Hallo Anita,
Net weer een bestelling bij je geplaatst. Kijk er alweer ontzettend naar uit. De bezorger kijkt steeds verbaasd hoe enthousiast ik de deur dan open doe. Soms pak ik het pas na een paar dagen uit altijd zo mooi ingepakt, dat moment van uitpakken wil ik niet gestoord worden echt even Quality Time voor mijzelf. Steeds nam ik mij voor een berichtje te plaatsen hoe super alles weer was maar, steeds was ik weer te druk met al het "Leuks" dat ik had besteld.
Top service Anita Succes met alles. Creatieve Groetjes Brenda.

Marjon geplaatst op 28 oktober 2019

Ik ben zo blij met je assortiment van gorjuss! En ik heb het al eerder gezegd maar de manier van verzenden maakt het extra speciaal!

Tinie geplaatst op 24 oktober 2019

Mijn bestelling gaf blije gezichten. Ik kwam net aanfietsen toen de pakjes bezorger bij de buren vandaan kwam waar hij mijn bestelling gebracht had. De buurjongetjes ,7 en 5 jaar, kwamen aanrennen want ze hadden een pakje voor me en dat was vast een cadeautje want er zat mooi papier omheen. Razend nieuwsgierig naar de inhoud liepen ze mee naar binnen om een half uur later door moeders opgehaald te worden met de woorden jullie zouden alleen het pakje aan buurvrouw Tinie geven. Antwoord van de oudste; we moeten de nieuwe stempels uitproberen.
Wat een met zorg verstuurde bestelling teweeg kan brengen. Anita, dank je wel, ook voor de leuke attentie !

Karin geplaatst op 20 oktober 2019

Anita, wat een ontzettend leuke website heb je en wat een snelle en goed verzorgde levering. Ik heb nu 2x bij je besteld en ga dat zeker vaker doen.

Sheila geplaatst op 16 oktober 2019

Wat een fantastisch snelle levering! 16.45 uur besteld, volgende ochtend had ik mijn washi tape al in huis. Dank je wel! Groetjes, Sheila

Diana geplaatst op 11 oktober 2019

Dank je wel Anita, alsnog voor de bestelling van vorige maand, de masking tape en de mooie kaart! En voor deze maand mijn erg leuke nieuwe agenda voor 2020! Leuke details die metro plattegronden van Londen en Parijs en de map van NY Manhattan! En wederom een kaart! Altijd weer een genot om jouw pakjes te mogen open maken. ☺️

Mieke geplaatst op 11 oktober 2019

Wat een geweldige lieve en leuke spullen..ik ga hier zeker vaker snuffelen ..schrijfpapier is zo mooi 😍 echt lief en persoonlijk

Edith geplaatst op 10 oktober 2019

Gisteren bij thuiskomst een pakje! altijd fijn. het mooie briefpapier met: allemaal lieve kaartjes, berichtjes en een fraaie envelop! Hartstikke leuk en heel erg bedankt.

tot de volgende bestelling, groet, Edith

Fabienne geplaatst op 3 oktober 2019

Weer een fijn pakketje mogen ontvangen! Supersnelle en persoonlijke service, met verzoekjes van mijn kant waaraan wordt voldaan... Super! Thanks Anita!

jacqueline geplaatst op 3 oktober 2019

Goedemorgen ,
Afgelopen dinsdag een mooi verzorg pakketje ontvangen van meer leuks.
Jullie doen de naam van jullie webwinkel meer dan eer aan.
Wat zag het er allemaal verzorgd en mooi uit.Hartelijk bedankt voor het persoonlijke kaartje,de attentie en prachtige stempelset!
Het was de eerste keer dat ik bij meer leuks heb besteld ,maar zal zeker niet de laatste keer zijn.
Een hartelijke groet van Jacqueline.
 

Cora de Graaf geplaatst op 26 september 2019

Wat een mooi pakketje heb ik afgelopen week mogen ontvangen, jullie net ontdekt maar super mooie spulletjes, heel erg bedankt

Lyda Kagenaar-Voorn geplaatst op 21 september 2019

Gisteren (20 september) de agenda voor 2020 besteld en...... vandaag al binnen. Super snel en nog een leuk handgeschreven kaartje erbij waarop staat veel plezier met de agenda. Geweldig!

Nagamiji geplaatst op 11 september 2019

Wat een verrassing deze webshop. Zeer ruim assortiment van mijn favoriete merk: Santoro Gorjuss. Supersnel verzonden, goede prijzen en leuke extra's. Ik zal zeker vaker komen kijken, plus me abonneren op de nieuwsbrief.