Joke geplaatst op 3 februari 2024

Bedankt voor het leuke extra's en het gezellig ingepakte pakje. Het was er ook supersnel. Superleuk! Ga vast vaker hier bestellen!!
Groetjes Joke

Agnes geplaatst op 1 februari 2024

Hallo Anita, vandaag is het pakket aangekomen op mijn vakantie-adres. En zoals andere mensen al vermeld hebben: mooi ingepakt en nog een leuk kadootje en bedank-kaartje erbij. Heel erg bedankt voor de snelle levering. Dit is de tweede keer dat ik iets bij jou besteld heb, je hebt er een erg tevreden klant bij (mooi briefpapier waar ik al heel lang naar op zoek ben geweest in NL: bij jou vind ik wat ik zoek)

Hartelijke groet, Agnes.

Marlies geplaatst op 1 februari 2024

Lieve Anita, net alles ontvangen. Wat is het mooi ingepakt, en een persoonlijk kaartje er bij. Alles ziet er heel mooi uit, en nog extra kaarten er bij. Ik ben er heel blij mee.Bedankt voor de goede service. Blijf de site volgen, heb me ook aangemeld voor de nieuwsbrief. Liefs, Marlies

Anne geplaatst op 30 januari 2024

Wat een leuk pakje met mooi briefpapier lag er in de bus. Fijn met hersluitbare folie. Een ansichtkaart en een leuk kaartje met een tekst erbij. Top 👍😀

maria geplaatst op 27 januari 2024

vanmorgen lag dus weer eenleuk pakje in de bus, erg bedankt weer. Het ziet er super uit met al die Haasjes.
Fijn weekeind iedereen.
Groetjes
Maria

Lenie geplaatst op 27 januari 2024

Net m'n stickertjes binnen via post. Heel veel dank voor snelle levering en leuke attentie.
Groet uit Beverwijk

Annemieke geplaatst op 20 januari 2024

Gisteren mijn bestelling netjes binnen gekregen. Prachtige sjaals van Wrendale, ik ben er erg blij mee, ook met de extra kadootjes. Dankjewel Anita!

Iris geplaatst op 16 januari 2024

Twee weken geleden een tuin knieler hier besteld om cadeau te geven. Ik was op zoek naar een nederlands bedrijf die de producten van het engelse merk Wrendale in het assortiment heeft en zo bij Meer Leuks uit gekomen. De knieler was al voorzien van cadeau verpakking! Superleuk en perfect aangezien ik hem cadeau ging geven en de jarige was er ook heel blij mee! Verder zaten er nog wat kaartjes bij en een persoonlijk dank berichtje. Ga zeker vaker bestellen als de gelegenheid zich voor doet!

Ioana geplaatst op 16 januari 2024

Ik ben heel blij dat Meer Leuks zoveel leuke spullen verkoopt die niet makkelijk beschikbaar zijn in Nederland. Zoals andere mensen hebben verteld, elke pakket is heel mooi verpakt als een cadeautje. Ik kijk er altijd heel veel uit naar een bestelling.

Janneke geplaatst op 13 januari 2024

Ik ben superblij 🤗 alleen het pakje was een feest en toen was ie nog niet eens open. Meestal zijn recensies misleidend, maar in dit geval zeer zeker niet. Ik ben fan! Tot het volgende pakje ❤️

Djonie~ geplaatst op 12 januari 2024

Mijn bestelling is zo leuk aangekomen. Er zat een persoonlijk briefje bij als bedankje voor de bestelling + een leuke kaart met een giraf erop die je naar iemand kan mailen. Mijn bestelling is ook precies zoals op de site, zal vaker bestellen hier :).

Ulrike geplaatst op 12 januari 2024

Net mijn pakje binnengekregen en ik ben zo blij verrast. Wat een feest om alles uit te pakken en superleuke extra bedankjes mogen ontvangen. Ik ben ook zeer blij met de uitstaldoos van de Gorjuss tapes 😉 Heel erg bedankt en tot ziens! Ook reeds een adresje gekregen via je zoekertjes voor penvrienden, dus ik wacht geduldig op een eerste briefje terug 🤩

Marlies geplaatst op 6 januari 2024

Net mijn brillenkoker ontvangen, wat is hij mooi. En 2 mooie kaarten er extra bij. Heel erg bedankt voor de goede service. Ik heb nu via Bol besteld, maar ga in het vervolg gelijk via de site bestellen. Aanrader deze site! Liefs, Marlies

Wendy geplaatst op 5 januari 2024

Deze week mijn bestelling ontvangen en zoals altijd heel leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Zo attent!

Ilse Stam geplaatst op 31 december 2023

Op 30 december mijn allerlaatste pakket in 2023 mogen ontvangen. En zoals altijd weer een geweldig geschenk om binnen te krijgen. De items zijn met zoveel zorg en liefde ingepakt door Anita.

Ook in 2024 ga ik zeker weer wat moois bestellen ! Een echte aanrader als je op zoek bent naar mooie cadeautjes. (of iets voor jezelf)

Fijne jaarwisseling, Ilse

Nicole geplaatst op 23 december 2023

Heb net de vogelblikjes ontvangen, ben verliefd! Wat hebben jullie een leuke spullen!
Geweldig snelle levering en dat in deze drukke periode! Fijne dagen, groet Nicole.