Mylène geplaatst op 4 februari 2023

Hoi Anita, het verjaardagspakket voor de kleine meid is goed aangekomen. Oh, wat was ze blij met de door jou ingepakte cadeautjes! Dank je wel voor de fijne verzorging van de bestelling.

Henriëtte geplaatst op 4 februari 2023

Hi Anita, wat een geweldig pakket kreeg ik binnen vanmiddag ! Alles zo met zorg ingepakt door jou + de extraatjes, enig. Heerlijke weekendbesteding erbij. Liefs, Henriëtte, Amssterdam

Thea geplaatst op 2 februari 2023

Net komt het pakje binnen ! Wat een feestje weer ! Leuk kadootje erbij en zo mooi ingepakt ! Het papier gebruik ik weer voor enveloppes en de pepin dozen postpapier waren nu zelfs goedkoper dan bij Amazon !
Anita je hebt iemand weer superblij gemaakt ! Dankjewel !

Marijke geplaatst op 2 februari 2023

Dank je wel voor de snelle levering leuke verpakking (wordt bewaard voor in een journal) en alle hulp!

Francien de Klerk geplaatst op 31 januari 2023

Bedankt weer voor de snelle verzending van de bestellingen...altijd goed verzorgd en ook bedankt voor de lieve cadeautjes die er altijd bij zitten....ik maak veel junk journals dus kan de leuke stickers ...plaatjes..papier .etc...die je verkoopt heel goed gebruiken...tot de volgende keer... groetjes Francien.

Riekje geplaatst op 31 januari 2023

Weer een goed verzorgde bestelling binnen gekregen. Top, Anita!!
Verder nog even de complimenten voor het prachtige Wrendale assortiment met de mooie aquarellen van Hannah Dale erop. Hopelijk krijg je ook de mokken! De nieuwe vazen staan al op mijn betellijst voor de volgende keer.

Henri geplaatst op 31 januari 2023

Hallo Anita
Bedankt voor je kaartje bij het schrijfblokje
Dit maakt het zeer persoonlijk vind ik
Lieve groetjes
Henri

Eveline geplaatst op 31 januari 2023

Dankjewel weer Anita voor de leuke spulletjes, en ook voor de extra’s die je er bij had gedaan. Dat waardeer ik zeer en ik bestel altijd graag bij je!

Marina geplaatst op 29 januari 2023

De stickerset van Wrendale is prachtig. Dank je wel voor de snelle levering en de attentie.
Graag tot de volgende keer.

Gerdien geplaatst op 28 januari 2023

De bestelling is binnen en het ziet er weer super uit.
Bedankt voor de leuke extraatjes 😃.

maria geplaatst op 28 januari 2023

vandag de mooie paasspulletjes ontvangen, je krijgt er gewoon lentekribbels van en ook weer zo mooi verpakt, het is alltijd een verrassing wat uit het doosje komt.
Bedankt Anita, tot de volgende keer!

Tessa geplaatst op 27 januari 2023

Het uitzoeken van wat ik op jouw site wil bestellen is zo leuk en dan komt het zo mooi verpakt thuis: superleuk! En het handgeschreven kaartje maakt het af. Dank je wel Anita!

Sandra geplaatst op 21 januari 2023

Dank je wel weer Anita voor je met zorg ingepakte pakket. Wat zijn de spulletjes weer mooi. Ik ben groot fan van de decor set met stickers en plaatjes, beautiful days, de rode en paarse versie. Zo mooi! Vanmiddag direct gebruikt in een collage! Tot de volgende keer weer!

Laura geplaatst op 21 januari 2023

Ik ben zo verliefd op die theedoeken! vandaag die met mushrooms ontvangen; echt prachtig!
En natuurlijk ook weer mooie stickers en papier. Groot fan van de transparante stickers en van het zeethema!
Anita, wederom dank voor de goede en persoonlijke service. Unboxing is echt een feestje!
groetjes en tot een volgende keer

Esther geplaatst op 19 januari 2023

Hoi Anita, ik had van mijn werk 2 cadeaukaarten gekregen, dus heb ze aan stickers en een stempelset gespendeerd. Gisteren al in huis, mét een lieve, handgeschreven boodschap van jou erin. Dankjewel, het gaf mijn dag een gouden randje dat jij net dat persoonlijke stapje extra doet! Feestje om het open te maken! Groetjes Esther uit Aalten

kitty geplaatst op 19 januari 2023

hallo Anita, bedankt voor de levering, altijd leuk om pakket open te maken, leuke extra erbij, ook altijd heel leuk een persoonlijk schrijve erbij, dank je wel