Hanneke geplaatst op 24 september 2022

Hallo Anita, ik ben super tevreden over de verzending en verzorging van mijn bestelling, heelallen,en zo mooi verzorgd met een extra verrassing.
Dank je wel
Hanneke

Edith geplaatst op 23 september 2022

Hoi Anita,
Zoals vanouds weer een superleuk pakketje.
Ook bedankt voor de mooie extraatjes waaronder het herfstschrijfpapier setje, mooi!
Groetjes

Marleen geplaatst op 23 september 2022

Hallo Anita,
Bedankt voor de snelle levering van de leuke artikelen.

Bea wagenvoort geplaatst op 22 september 2022

Voor het eerst besteld super tevreden en met zorg verpakt!

Tania geplaatst op 22 september 2022

Ik heb al een paar keer besteld en het is altijd een feest wanneer mijn pakketje aankomt. Anita levert een heel persoonlijke service, tot in de puntjes verzorgd en als verrassing de leuke extraatjes. Al gaat het om online shoppen je krijgt van Anita dezelfde persoonlijke service als in een echte winkel! Ik blijf fan!

samantha geplaatst op 22 september 2022

met veel plezier 2 keer besteld. ik kreeg mijn bestelling snel in huis. mooie kwaliteit stickers voor mijn journal. alles mooi ingepakt echt een cadeautje voor mezelf :) met een lief persoonlijk handgeschreven kaartje van Anita! dank je wel. En ik kijk alweer uit om een volgende bestelling bij jou te plaatsen.

Judith geplaatst op 16 september 2022

Eergisteren besteld en gisteren viel het pakketje al op de deurmat. Zo leuk al die stickertjes...een brief wordt gelijk al zoveel leuker!
Blij dat ik, echt bij toeval, meerleuks heb ontdekt!

Anita geplaatst op 13 september 2022

Hallo Anita, Zojuist mijn pakket ontvangen en zo mooi ingepakt. Zelfs het prachtige inpakpapier heb ik bewaard. Heelhartelijk dank voor het gave Cadeau zakje met al die leuke hebbedingetjes die ik zeker ga gebruiken in volgende projecten. Dank voor de snelle verzending en de ontzettend goede service.
Groetjes en tot een volgend bezoek.

Tessa geplaatst op 9 september 2022

Ik heb mijn 2e verrassingspakketje ontvangen: zo leuk! Ook het idee van het abonnement vind ik geweldig. Dank je wel, Anita!

An geplaatst op 8 september 2022

Mijn 1ste bestelling binnen netjes en op tijd binnen gekregen. Wat leuk dat er een persoonlijk woordje bijzat en dankjewel voor de leuke extraatjes😊

Sandra geplaatst op 1 september 2022

Ik ontving mijn bestelling snel en ook nog eens prachtig ingepakt! Een heel leuk cadeau, terwijl ik wist wat ik besteld had. 😊

Maureen geplaatst op 10 augustus 2022

Ooooh, erg hoor. Bij elke levering van bestelde spullen word ik steeds hebberiger, grinnik. Bij het open maken van het pakketje dacht ik eerst even, dat het mijn bestelling niet was. Alles bleek namelijk in mooi papier ingepakt (had ik niet gevraagd, vandaar). Anita, weer enorm bedankt voor de mooi verpakte spullen (en extra's) die ik op het laatste moment besteld heb en geniet van je vakantie!

Ioana geplaatst op 31 juli 2022

Anita was zo vriendelijk om het pakket een dag later te versturen omdat ik bang was dat het niet in de brievenbus zou passen. Toen het eenmaal binnen was, was ik verliefd op het prachtige dagboek dat ik had besteld. Heel erg bedankt Anita, ik ben nu bijna een jaar klant en ik kijk altijd uit naar je mooie pakketten.

m.burtscher geplaatst op 29 juli 2022

Beste Anita!
het is al weer een tijd geleden dat ik een berichteje stuurde.Vandag weer leuke spulletjes uit de briefenbus gehaald.
Kan ik volgende maand aan mijn kerstkarten beginnen, met de leuke stikkers van jou!
Groetjes
Maria

Tineke geplaatst op 29 juli 2022

Wat een geweldige site en zoveel leuke dingen die ze hebben

Lonie geplaatst op 28 juli 2022

Nog maar kort geleden deze site gevonden... En meteen helemaal verslaafd én verliefd geworden op alle leuke spulletjes.
Service is bovendien snel en altijd een handgeschreven berichtje van Anita bij mijn bestellingen ontvangen, zo attent...!