Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

D geplaatst op 20 november 2018

Hoi ik ben een samenwonende moeder van 2 tieners. Ik ben 42 jaar en op zoek naar leuke pen vriendinnen om zo een echte vriendschap op te bouwen. Zelf kom ik uit ZeeuwsVlaanderen.

Reageren

Mireille geplaatst op 19 november 2018

Hooii
Mijn naam is mireille en ik ben 25 jaar. Woon samen met mijn vriend en 3 poezen beesten in noord holland. Ik vind het erg leuk om kaartjes te ontvangen maar dat wordt tegenwoordig helaas heel weinig nog verstuurd. Ik ben dus op zoek naar iemand die het ook zo jammer vind dat er nog zo weinig echte brieven en kaarten verstuurd worden. Ik ben wel dyslectische dus je moet niet heel erg op mijn grammatica letten. Laat wat van je horen en ik verstuur graag een kaartje :)

Reageren

Gezellige penvriendin gezocht! geplaatst op 19 november 2018

Hoi, ik ben joyce en ben 40 jaar. Ben getrouwd en heb 2 zonen, woon vlakbij den bosch. Ik heb sinds kort postcrossing en snailmail ontdekt en het lijkt me leuk om op deze manier gezellige penvriendinnen te vinden.
Hou heel erg van Netflix kijken, kookboeken/koken, bullet journaling, washi tapes/stickers, gezellig dagje shoppen en koffiedrinken.
Ik ben niet zo van de hele lange brieven, maar eerder wat korte brieven of leuke kaarten. Ook versier ik mijn post,zoals ik ook graag ik mijn bullet journal doe.
Spreekt dit je aan en heb je dezelfde interesses, stuur dan een reactie. Groetjes.

Reageren

Marie (15) geplaatst op 17 november 2018

Heyy!
Ik ben Marie, 15 jaar oud en volg de richting Klassieke Talen in het vierde middelbaar.
Ik hou van lezen, verhalen schrijven, muziek luisteren (voornamelijk indie), creatief bezig zijn (of een poging doen tot), winkelen, films kijken,...
Ik zoek een penvriend, meisje of jongen, van tussen de 15 en de 18 jaar oud om brieven mee te schrijven, en ook vol te houden (dus niet na een maand er mee stoppen). Interesse? :)
XOXO
Marie

Reageren

Penmaatje geplaatst op 17 november 2018

Hallo iedereen. Ik ben vrouw Ik ben 32 jaar, woon samen met mijn vriend en kat. In België. Ik hou van theater maar ook vooral brieven schrijven dat doe ik al van men tienerjaren en nog steeds mee bezig. leeftijd speel gene rol ik schrijf men verschillende leeftijden en waar je woont speelt ook geen rol. maar ik ben pas begonne met snail mail en ik zoek iemand die dat ook doet. Maar ook gewoon brieven schrijven mag ook. Verder hou ik het graag rustig maar ik ga ook ergens iets drinken of lekker gaan eten en nog andere leuke dingen. zie je zitten om met mij te schrijven azel dan niet stuur maar gerust een berichtje naar mij
Grtjes

Reageren

Lindsey geplaatst op 16 november 2018

Hallooo!

Ik ben Lindsey en 20 jaar oud. Ik zoek ook iemand om mee te schrijven die tussen de 20-25 is. Een vriendinnetje van mij vertelde dat zij een penvriendin had en dat leek mij eigenlijk ook wel heel erg leuk!

Ik heb een lieve vriend, ik hou van reizen en ik zit in mijn derde jaar van de hbo-v.

Lijkt het je leuk om mijn penvriendin te worden, stuur dan een leuk berichtje :)

Liefs

Reageren

Else geplaatst op 16 november 2018

Hallo, ik ben 69 jaar en heb al 2 penvriendinnen.
Wat ik zoek is een swapmaatje, ik heb zoveel leuke dingen die ik door zou willen geven en dan krijg ik graag wat terug.
Lange brieven schrijven is voor mij helaas niet haalbaar, maar wel korte berichtjes, natuurlijk op papier :)

 

Reageren

De postbode geplaatst op 16 november 2018

Ik word elke dag overspoeld door WhatApp berichten, maar ik krijg nooit een brief terwijl die tragere manier van corresponderen mij veel meer voldoening geeft. Daarom zoek ik iemand om te schrijven. Ik ben benieuwd hoe het is om post te ontvangen van iemand die ik niet ken, hoe dat gaat, wat je deelt met elkaar en wat niet.

Ik ben net zo geïnteresseerd in wat jij hebt meegemaakt, als in wat jouw grootste droom is, welk boek je gelezen hebt of welk artikel jou verbaasd heeft in de krant van gisteren. Ik vind het leuk om een brief te sturen, maar ook om zomaar een mooie kaart op de post te doen of een foto, een citaat, een berichtje uit de krant, een gedachtespinsel, een kattebelletje, een gedicht, een vraag enzovoorts.

Over mij: ik ben 33 jaar, geïnteresseerd in alles waar iemand enthousiast over kan vertellen (of schrijven), in filosofie en sociologie, in literatuur, in dans en fotografie, maar ook documentaires en (filmhuis)films kan ik zeer waarderen. Verder houd ik van lekker eten, maar niet van koken, van ronddwalen in boekhandels, van een biertje in de kroeg, van elke zaterdag en elke zondag lunchen in de stad met een krantje of boek erbij.

Ik zoek iemand om mee te schrijven die creatief is, nadenkt over het leven, maar die ook relaxed is in het contact (misschien stuur ik een maand heel veel post en misschien ook eens twee weken niet).
Lijkt het je wat om te gaan schrijven? Stuur me een berichtje.

Reageren

Madelief (16) geplaatst op 15 november 2018

Hoi allemaal!
Ik zal me zelf eerst even voorstellen. Ik ben Madelief, 16 jaar oud. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, te lezen, series kijken, winkelen en nog veel meer! Ik ben opzoek naar iemand ( 16 tot 18/19 jaar) die het leuk lijkt om met mij te schrijven.
Ik hoor graag iets van je!
Liefs Madelief

Reageren

iedereen verdient een kans geplaatst op 15 november 2018

Hallo lieve penners,

Het einde van het jaar begint stapvoets te naderen, en dan worden er vele goede voornemens genomen. (Die weinigen kunnen volhouden, geef toe).

En ik dacht waarom deze keer geen voornemen kiezen waarmee ik sommige onder jullie misschien een plezier mee doe.

Ik heb gemerkt dat er bij verzoekjes soms beperkingen worden gesteld qua leeftijd, qua woonplaats, qua lengte brief.... wat heel normaal is.
Maar hierdoor vallen misschien sommige van jullie uit de boot.

Met dit verzoekje wil ik iedereen een kans geven om te penpallen.
Ben je jong of oud, wonende in Nederland of BelgIë, schrijf je lange of korte brieven, ...dat maakt niet uit.

Zijn er onder jullie vrouwen die het moeilijk hebben om een penpal te vinden, of kortelings verschilldende is kwijtgespeelt, aarzel niet
om me een berichtje te sturen.
Zodat we in het nieuwe jaar kunnen starten met onze briefwisseling en wie weet bloeit er een mooie vriendschap uit.

Wie ben jij, zal je wel denken.
Een goedlachse, positieve ingestelde vrouw van 49 jaar uit België.
Die niet alleen houd van penpallen, zoals je merkt, maar ook een passie heeft voor reizen.
'We live in a beautiful world and i want to see it all'.

Tot binnenkort.
Groetjes
Tanja

 

Reageren

Gezellige Penvriendin gezocht! geplaatst op 15 november 2018

Hi Ladies,

Ik herinner me niet anders dan dat ik hou van post krijgen. Als kind keek ik al uit naar de postbode. Had hij ook post voor mij? En als er dan een stapel post op de deurmat viel, kon ik niet wachten tot ik een post kon door kijken, zat er wat voor mij tussen?

Ik ben een spontane vrouw van 35 en ik kijk nog steeds uit naar die postbode. Ik vind het erg jammer dat echte post steeds minder wordt.
IK ben daarom op zoek naar 1 of 2 leuke en gezellige penvriendinnen die net als ik dol zijn op het krijgen van een gezellige, lange brief op de deurmat. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik lief en leed kan delen en door het schrijven van brieven een echte vriendschap op kan bouwen. Ik ben wel op zoek naar meiden die net als ik van lange brieven schrijven houdt, dus meer dan 1 blaadje (a4).
Ik hoop dat er een paar gezellige meiden reageren met wie ik een fijne vriendschap op kan bouwen.

Reageren

kimberley geplaatst op 14 november 2018

Waar ga ik beginnen.. Ik ben een vrolijke tante van 21 jaar oud. Vind het geweldig om te schrijven, dansen, films kijken, dingen ondernemen. Ik probeer altijd zo vrolijk mogelijk te blijven, en overal het positieve in te zien. Ik heb een leuke dochter van 15 maanden oud, een echte wijsneus is zij al. Ik zoek niet iemand die eens per 2/3 jaar een brief schrijft, ik vind het wel leuk om regelmatig met elkaar te schrijven. Na een heftige periode, lijkt het me leuk om op deze manier een leuke afleiding te zoeken. Ik hoor ik bedoel lees graag als jij interesse hebt. Liefs.

Reageren

Elisabeth geplaatst op 14 november 2018

Hey hey

Ik schreef al een tijd geleden een oproepje maar ik heb nog wat tijd en ben dol op het lezen van de mensen hun verhaal...
Ik ben een 39jarige vrouw, samenwonend met een geweldige vriend. We zijn de trotse eigenaars van een echte beestenboel.
Omwille van ziekte kan ik niet werken, gelukkig ben ik positief ingesteld.

Dus als je nood hebt aan een vriendin, een klankbord voor de dagelijkse en niet dagelijkse dingen ...

I am your woman 😊

Reageren

Yvonne geplaatst op 14 november 2018

Hallo allemaal,

ik ben Yvonne, ik ben getrouwd en woon in Zuid-Holland. Ik ben 38 en mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, fotografie en muziek. Muziek van alles wat maar herrie maakt, haha.

Door omstandigheden ben ik helaas afgekeurd, waardoor ik de hele dag thuis ben. Wel heb ik een krantenwijk, die ik elke ochtend met veel plezier doe. Ik ben dus echt een ochtendmens (en drink liters koffie). Ook heb ik vrijwilligerswerk, waar ik met veel plezier naar toe ga.

Ik zou het leuk vinden om een pen-vriendin te hebben waarmee ik het lief en leed en de gewone dagelijkse dingen in het leven kan delen. Ik heb niet veel leed, vooral veel lief en leuke dingen in mijn leven.... Ben een positief mens en hou van de mooie momenten. Genieten staat bij mij voorop.

Dit was mijn kleine voorstelronde. Ik zou je nog véél meer willen en kunnen vertellen, maar dat komt misschien nog wel.....

Groetjes Yvonne

Reageren

Skip geplaatst op 13 november 2018

Hallo allemaal,
Nou ja niet allemaal, want als iedereen gaat reageren dan ga ik het wel erg druk krijgen. Ik ben Skip. Wonende in het mooie zeeland. Nog niet zo heel erg lang, ik zou dus graag middels wat schrijfcontacten mijn kennissen kring (in zeeland, als dat kan) wat willen uitbreiden. Ik schrijf graag en veel en heb nog wel wat ruimte om te schrijven.

Ik ben niet zo van de hokjes en de regeltjes.
Leeftijd is wat mij betreft niet zo belangrijk, als er maar een leuke klik is.
Ik denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.
Ik ben van de oplossingen en niet van de problemen.
Ik ben graag buiten; strand, water tuin en bos, wild kamperen, wandelen, fietsen, varen.
Ik kook graag; eet geen levende wezens.
Ik schrijf graag mooie, soms lange brieven over de dingen die me bezig houden. Voor het weer kan ik naar buiten kijken.
Ik ben maatschappelijk betrokken.
Geen meeloper, eigenwijs, kritisch.

Dus als je nu nog durft te reageren dan lees ik dat graag.

Groet Skip


Reageren

Katjuscka geplaatst op 13 november 2018

Hoihoi

Ik ben katjuscka ben 20 jaar en moeder van een dochter van 3.5 . Ook ben ik in verwachting van een meisje. Sinds kort schrijf ik met een aantal mensen en het lijkt me erg leuk om met nog een paar mensen te schrijven. Ik vind het erg leuk om hobbys uit te wisselen en over dingen te praten. Lijkt het je leuk om met mij te schrijven?? Dan mag je altijd een berichtje sturen en wie weet tot snel in de eerste brief :))

Groetjes katjuscka