Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Robin geplaatst op 22 mei 2018

Hoi!
Mijn naam is Robin en ik ben 15 jaar jong.
Heel veel leuke reacties gehad op mijn vorige oproepje maar doordat de mail is gecrasht ben ik die kwijt geraakt😅😕
Ik hoop dat de meiden die mij al een berichtje hadden gestuurd dat nogmaals willen doen!
Even kort iets over mijzelf!
Ik ben graag bezig maar kan ook heel lui bankhangen. Ik kijk veel Netflix (the 100, stranger things, 13rw, gossip girl noem maar op)
Ik ben graag buiten, doe aan hardlopen, ik rijd paard en ik ben graag creatief bezig.
Ook heb ik veel dieren.
Mocht jij het leuk vinden om naar mij te schrijven zou ik het leuk vinden als je mij een berichtje doet!☺️

Reageren

Rae geplaatst op 22 mei 2018

Hallo Allemaal,! Ik heet Rae ik ben 9 (morgen 23 mei 10) Ik zoek een penvriendin van ongeveer mijn leeftijd. Ik hou van:
Harry Potter
Scouting
Natuur
Dieren
Pokemon ( Ik wil graag pokemon kaarten ruilen!)
Mijn vorige penvriendin stopte na 1 brief dus ik wil wel iemand die niet naar 2 x stopt, ik hoop dat iemand reageert.
Groetjes Rae

Reageren

Tanja geplaatst op 22 mei 2018

Hallo lieve penpals,

Ik vraag me af of er hier op deze site ook soms leuke vrouwelijke penpals passeren van ongeveer mijn leeftijd (48 j), op paar jaartjes jonger of ouder ga ik niet kijken hoor. 😉

Zo ja, wie wil samen met mij de uitdaging aangaan om te starten met een penpalvriendschap op te bouwen.

Ik ben niet veeleisend dus ik verwacht zeker niet dat er wekelijks een brief van je in de brievenbus ligt.
Ieder schrijft op zijn tempo. En daar heb ik alle begrip voor.
Creativiteit is niet aan mij besteed maar ik tracht steeds origineel of kleurrijk briefpapier aan te kopen. Zodat je toch iets moois in handen hebt om te lezen.

Al onze hobby’s hoeven zeker niet gemeenschappelijk te zijn. Het belangrijkste is dat na verloop van tijd er sprake is van een klik tussen ons beiden. Ja die magische klik waar iedereen het over heeft. Zonder die klik is de penvriendschap gedoemd om te blijven bestaan. Ieder onder jullie zal het ook wel verloren tijd vinden om te schrijven met iemand waar je je niet goed bijvoelt of niet jezelf kan zijn.
Penpallen is een hobby dat voor beiden leuk moet zijn, niet waar.

Weet dat buiten het penpallen, reizen een passie van mij is. Ik heb met mijn vriend al wel wat landen wereldwijd verkent.
Daarbuiten hou ik er wel van om met regelmaat gezellig uit te gaan eten met familie/vrienden. Ja ik ben een foodlover.
Een flesje bubbels of wijn wordt hier in het weekend ook wel gekraakt. Bij lekker eten hoort natuurlijk ook wel een lekker drankje.
Je vermoedt het al zeker. Ik ben een echte levensgenieter.

Aarzel niet om samen met mij deel te nemen aan het avontuur van het penpallen.

Voor de dierenvrienden onder jullie, wij hebben hier in huis een schat van een Noorse boskat rondlopen.🐈😻

Tot binnenkort. Groetjes vanuit België.
Tanja

P.s. :En ja ik moet bekennen ik ben toch wel een beetje verslaafd, niet aan roken of mannen, maar aan Netflix. 😉

Reageren

Marise geplaatst op 21 mei 2018

Hallo meiden,
Mijn naam is Marise en ik ben een 15 jarige 3e jaars mavo student. Ik hou super erg van schrijven, toneelspelen, fotograferen, zingen, afspreken met vrienden, kleding ontwerpen en netflixen. Ik zoek een paar pen vriendinnen die langer dan een paar keer schrijven. Ben een tijdje "weg" geweest vanwegen een super druke tijd op school dus als mijn oude pen vriendinnen dit lezen en nog met me willen schrijven graag;). Graag alleen MEIDEN tussen de 14 tot 16 á 17 jaar. Ik hou super erg van lange brieven!! Ben je geïnteresseerd hoor ik graag van je!!!
Groetjes Marise.

Reageren

Una geplaatst op 21 mei 2018

Heyhoi!
Ik ben Una en ik ben 14 jaar oud. Ik vind hockey en muziek luisteren heel leuk! Ik ben fan van veel mensen zoals, Anne-Marie, Camila Cabello en 5sos. Ik zou graag willen schrijven naar elkaar. Ik woon in Noord-Brabant!
Aarzel niet om te reageren!
xoxo U

Reageren

Arrezina geplaatst op 20 mei 2018

Hey!
Ik heet Arrezinz. Ben 15 jaar oud en heb onlangs een oproep geplaatst, maar die kende weinig succes dus probeer ik het nog eens!
Ik heb momenteel nog 3 paarden (binnenkort weer 2) en ik hou enorm van buitenrijden met mijn paarden. Ik vind wandelen met mijn hond superleuk. Ik teken af en toe een beetje, ben gek op schrijven en lezen en kan enorm genieten van een avondje Netlfix. Mijn favo serie is 13 reasons why en mijn favoriete films zijn Pitch Perfect 1, 2 en 3. Ik luister graag naar James Arthur, Justin Bieber, Charlie Puth, Demi Lovato, Chloe Adams, Avril Lavine en Anne-Marie. Hopelijk wil jij met mij schrijven en aarzel niet om me te contacteren.
Veel liefs, Arrezina x

Reageren

Kelly geplaatst op 20 mei 2018

Ik ben trouwens 23 jaar! Bijna 24 😉

Reageren

Kelly geplaatst op 20 mei 2018

Hallo!
Mijn naam is Kelly en ik ben op zoek naar leuke penvriendinnen! Ik zit nu bijna een jaar werkeloos thuis door reuma en heb helemaal geen vrienden/vriendinnen meer. Ik hoop op deze manier toch weer in contact te komen met mensen!
Ik heb een vriend en die is voor ze werk vaak voor langere tijden in het buitenland, ik hou van lezen, wandelen en naar muziek luisteren. Ook ben ik een heel gevoelig persoon.

Hopelijk hoor ik snel iets!

Reageren

Kaboutertje geplaatst op 20 mei 2018

Hoi allemaal ☺️

Verrassing; ik ben op zoek naar een penmaatje!

Zelf ben ik 28 jaar, vind het erg leuk om erop uit te gaan met vrienden, of om uitgebreid voor mensen te koken maar ik kan ook prima op mezelf zijn, naar goede muziek luisteren en nadenken over het leven.

Ik ben op zoek naar schrijfcontact met diepgang. Uiteraard wil ik graag weten wat je doet in het dagelijks leven, alleen enkel de dag bespreken doe ik ‘s avonds met mijn vriend op de bank 😉 dus ik zou graag willen schrijven over meer dan “dat”. Afgewisseld met wat humor en luchtigheid, dan moet het haast wel klikken!

Wie weet tot schrijfs.....

Liefs 😚

Reageren

Femke geplaatst op 20 mei 2018

Hoi iedereen,

Mijn naam is Femke en ik ben 15 jaar oud. Ik hou heel erg van buiten zijn, van de natuur, planten, bomen en dieren. Ik zou uren naar de wolken kunnen staren zonder mij te vervelen. De filosofie trekt mij daarom ook heel erg aan, ik denk vaak na over van alles in het leven. Ik speel piano, en luister graag naar allerlei soorten muziek.
Mijn voorkeur gaat uit naar iemand rond dezelfde leeftijd die mijn interesses deelt. Iemand waarmee je lange brieven kunt schrijven op de ouderwetse manier, met pen en papier, en je gedachtes mee kunt delen. Als dit berichtje je aanspreekt, stuur dan zeker wat terug en misschien schrijven wij binnenkort wel eens.

Groeten van Femke

Reageren

Kreeft geplaatst op 18 mei 2018

Hey iedereen,

Ik ben jonge vrouw van 31jaar en ik schrijf van men tienerjaren ik heb wel ervaring om te schrijven. ik zoek nog nieuwe penvriend(in) bij om mee te schrijven. Ik kom uit België. Liefst iemand die ook van België is. Ik zoek iemand voor een langdurig contact wilt en niet na 1,2, 3 ... Brieven stopt met schrijven.
Laat maar iets weten!
Grtjes tot hoors

Reageren

Ely geplaatst op 18 mei 2018

Hallo, ik ben Ely.Ik kom uit Spanje. Ik studeer Nederlands. Mijn Nederlands is nog niet perfect. Ik spreek en ik schrijf ook Engels . Wil je me schrijven?

Reageren

Romy geplaatst op 17 mei 2018

Joeee,

Ik ben Romy 17 jaar oud en ik hou van lange brieven schrijven! Ik hou van Harry Potter, Netflix, Shoppen. Ook hou ik van cosplay zoals comiccon enzo. Dusss lijkt het je leuk om met mij te schrijven, stuur me een berichtje! Liefsss

Reageren

Simone geplaatst op 17 mei 2018

Ik ben een bijna 51 jarige vrouw en woon alleen met mijn twee poezendames
ik schrijf al vanaf mijn 18e en wil hier graag mee door gaan maar niet iedereen is tegenwoordig met enkel respect bevooroordeeld en haken dus na enige tijd gewoon af.
Ik echter kan dit niet begrijpen, je vangt aan te schrijven en naar mijn mening hou je daar niet zomaar mee op.
Ik zoek dus serieuze penners die ook wat kunnnen wachten op een brief, daar ik namelijk niet gezond ben en daarbij ook nog eens slechtziende ben, dus heb je een duidelijk handschrift of een getypte brief voor handen dan ben je bij mij van harte welkom!!
Ik ben eerlijk en recht voor zijn raap, ik hou van poezen, natuur, wandelen wanneer ik kan en ik hou zielsveel van Oostenrijk, vooral de mooie natuur daar en de gemudlichkeit van de mensen!
Ik ben een gezellig mens ondanks al mijn beperkingen, maar schrijven is mijn alles, O ja en kaartje maken doe ik graag ondanks mijn slechtziendheid.
Ik hoor of lees graag van mensen die met mij willen schrijven/typen

Vele groetjes

Reageren

Penpal gezocht geplaatst op 16 mei 2018

Joehoee!
Hier een meisje van 26, zoekende naar een penpal van ongeveer mijn leeftijd.
Net als velen van jullie, plaats ook ik een oproepje. Ik heb via hier al een paar leuke meiden leren kennen, maar nieuwe mensen leren kennen, is alleen maar leuk, zeker door middel van pen en papier.
- Iemand die spontaan, tikkeltje gek?, leuk en gezellig is - Maar ook met wie je als het ware 'alles' kunt bespreken - En dat is heel veel hahaha.

Zelf houd ik erg van foto's maken, lekker eten, groeit de liefde voor mijn kleine groente en kruidentuintje met de dag, en heb ik een kleine obsessie voor wolken, om maar even een paar random dingen te noemen.

De rest is natuurlijk veel leuker om per brief te bespreken ;)

Denk je na het lezen.. Leuheuk! Dan zie ik je berichtje vanzelf binnenkomen!

Reageren

Chelly geplaatst op 16 mei 2018

Ik ben bijna 10