Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Dreamgirl geplaatst op 18 december 2017

Zijn er mensen die veel zin hebben om kerstkaarten te sturen? :D

Ik ben zelf afkomstig uit België en een prille dertiger! Na 5 jaar geen Kerst gevierd te hebben door mijn eigen gezondheid en vooral instaan voor mijn zieke partner, zou ik graag weer wat kerstsfeer snuiven!
Deze week ga ik de kerstboom ook neer te zetten :-D

Vrolijke kerst voor iedereen!

Liefs

Reageren

rustigejongen38 geplaatst op 18 december 2017

rustige jongeman 38 , spontaan , verzorgd, gevoelsmens, open , puur , eerlijk ,loyaal, authenthiek, rustig leeftempo , imperfect, minimalist , oude ziel enz enz.
ik rook niet en drink niet.
ik hou van kleine dingen geniet en ben happy met weinig en zou dat graag delen, ik heb niks met de materie maatschappij en ook niks met spullen, status ,geld enz ,
maar hou van puur op de kern , wie je bent , het maakt me niet uit hoe je er uit ziet,hoe oud of afkomst of waar je woont als en als je verlegen of onzeker totaal niet erg , je bent goed zoals je bent.
ik hou van diepgang en ook humor en van wandelen, fiets, zwem, lees, tuin en vele andere dingen en sta ook open nieuwe dingen, lijkt me leuk met je te schrijf en elkaar te leer ken en wie weet eventueel meer als er dat speciale zou zijn.
want in liefde vertrouw ik op zielsverwant aantrek.
voel jeje aangesproken tot delen reageer dan en kunt over alles heb.

Reageren

Elja geplaatst op 18 december 2017

Hi there!
Ik had al eerder op berichtjes gereageerd, maar geen reactie gehad, dus dan maar zelf proberen! Je had het vast niet door, maar ik ben op zoek naar iemand om mee te schrijven of eventueel "snailmail" mee te doen. Ben zelf 25 jaar, ik houd heel erg van creatief bezig zijn; tekenen, verven, noem maar op. Naast gezellig schrijven, vind ik het ook zeer interessant om meer diepgang in gesprekken te hebben. Want zoals in het echte leven, is niet altijd alles is rozengeur en maneschijn...

Lijkt het je leuk? Stuur een berichtje, ik reageer sowieso! :-)

Reageren

Jolan geplaatst op 17 december 2017

Hoi ben dan jolan 53 jaar jong getrouwd en grotere kinderen,zou het leuk vinden om hier een leuke penvriendschap op te bouwen en dan als het klikt om een leuke vriendschap op te bouwen in live,vindt het leuk om kaartje of brief te krijgen en te versturen,woon je in gelderland dan is dat een plus,hoop op een leuke reacties,, grt jolan

Reageren

patricia geplaatst op 17 december 2017

hey hoi allemaal

ik ben Patricia 35 en op zoek naar gezellige mensen die kaartjes willen sturen
schrijven maar dan op kaartjes

lijkt je dit wat
stuur me dan leuk een berichtje

groetjes patries

Reageren

Harrie geplaatst op 15 december 2017

Ik ben een ongehuwde man van 34 jaar jong genaamd Harrie en ik ben opzoek naar een leuke penvriendin van 25 t/m 40 jaar om over van alles en nog wat te kunnen schrijven. Dus voel jij je aangesproken reageer dan snel.

Reageren

Anna geplaatst op 14 december 2017

Hoi ,
Ik ben Anna .
Ik ben 11.
En mijn hobby's zijn lezen, tekenen en buiten zijn.
Wil je meer van me weten ?
Ik hoor graag van je !
Groetjes Anna

Reageren

Chaar geplaatst op 13 december 2017

Hallo penners,
Ik ben opzoek naar een leuke penvriendin.penvriendschap op te bouwen.
Mijn naam is charon 28 jaar. Wandel zwemmen muziek films schrijven.postcrossing.
Ik werk in de zorg demenrerende.

Liefs

Reageren

Voor de snailers onder jullie :-) geplaatst op 13 december 2017

Iemand zin om te ABC snailmailen? Liefst iemand uit België zodat we niet te hoeven kijken naar het gewicht van de snailmail.

Ik vind het leuk creatief om te gaan met een thema die begint met een bepaalde letter en daar post in stijl mee te maken. Daarnaast natuurlijk een brief erbij om elkaar ook beter te leren kennen en het elkaar het reilen en zeilen te vertellen. Kortom, post maken voor elkaar waar je blij van wordt.

Ik ben een vrouw van 34 die graag creatief bezig is en graag brieven schrijft. Wie heeft er zin? Mag ook gewone snailmail zijn moest je geen zin hebben in acb. Ik hoor graag van je!

Groetjes

Reageren

Kim geplaatst op 12 december 2017

Hooiii,

Mijn naam is kim en 20 jaar oud. Ik heb 2 super lieve penvriendinnen maar toch nog opzoek naar wat meer schrijverssss.

Ik woon op een boerderij en werk in de zorg.
Mijn hobby's zijn lezen, uitgaan, tuinieren en vooral genieten van de kleine dingen en de natuur.

Ik hoor van je!

Kim

Reageren

Tula geplaatst op 12 december 2017

Heyo

In deze tijd dat alles snel moet en veel contacten oppervlakkig zijn, heb ik steeds meer behoefte aan iemand waar ik goede gesprekken mee kan voeren, zonder gelijk beoordeeld te worden !
Iemand waar ik mee kan lachen, discussiëren en over van alles kan praten.

Ik hoor je denken, wat krijg ik daar voor in ruil... nou eigenlijk van alles wat !

Hey ik ben Tula, 31 jaar en een vrouw met vele uiteenlopende interesses ! Ik ben een nerd inclusief vintage achtige bril. Ik hou van gamen en lange wandelingen maken. Ik hou van knutselen en ballet. Ik ben ontzettend gek op de Efteling en sprookjes in het algemeen. Getrouwd en heb een hond en 2 katten, mijn kindjes. Mensen kinderen heb ik niet. Ik ben vaak een buiten beentje door hoe ik ben, een flapuit die mensen graag aan het lachen maakt, maar stiekem ook wel lief is. En zo kan ik nog wel even doorgaan !

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt ? Laat dan vooral een leuk berichtje achter !

Liefs xxx

Reageren

Saidah geplaatst op 12 december 2017

Hello there,

Ik ben 29 jaar mama to be en opzoek naar een paar gezellige meiden om mee te schrijven! Ik sta vol in het leven hou van reizen, koken, werken, films kijken, veel gezelligheid met vrienden, genieten van de zwangerschap, schrijven en van alles en nog wat. Ik vind het leuk om een echte band op te bouwen met de gene waar ik mee schrijf dus niet alleen maar oppervlakkig schrijven.
Zin om met mij te schrijven laat dan snel een berichtje achter!

Liefs!!

Reageren

Maeve geplaatst op 11 december 2017

Hoi allemaal,

Mijn naam is Maeve, ik ben 17 jaar oud (bijna 18). Mezelf beschrijven is een hele klus, maar ik ga het toch proberen... Ik ben dus Maeve ik ben 17 jaar en woon in the middle of nowhere. Ik woon met mijn ouders en een 5 jaar oudere broer in een klein dorpje. Ik ben dit schooljaar begonnen met een film opleiding. Over mezelf vertellen en zeggen wat ik denk en voel vind ik erg moeilijk. Ik ben daarom opzoek naar een persoon die met mij wil schrijven. Iemand die wel een goed gesprek wilt hebben en zich inzet. Het liefst iemand die gekke enveloppe wil maken en versturen en die van tekenen houdt of die het beter wil kunnen. Zelf ben ik veel aan het tekenen en hoewel ik er niet erg goed in ben, ik het wel wil leren. Ben jij tussen de 17 en 24 jaar (of iets daarbuiten) en vind je het leuk om te schrijven en te tekenen stuur me dan een berichtje!

Liefs, Maeve

Reageren

Heidi geplaatst op 10 december 2017

Hallo. Ik ben 44 jaar en woon samen met E in Lelystad. Hij heeft 2 kinderen van 13 en 11. Mijn huisdieren zijn Sophia en Bagheera mijn katten. Verder knutsel ik graag met papier, kralen en wat ik nog tegenkom en leuk vind om te doen en vind ik Pinterest een grote inspiratiebron, Ik kook graag, gamer, en luister ook graag naar K-pop. Verder heb ik vast nog meer te vertellen en heb jij vast wat te vragen. Ouderwets post krijgen thuis op papier, VAN papier vind ik onwijs leuk en gezellig. Ik vind het leuk om een klein feestje van je brief, envelop of kaartje te maken. Lijkt je mij wat? Let me know :) Fijne dagen alvast.

Reageren

Noelle geplaatst op 10 december 2017

Hallo lieve vrouwen

Ik ben Noelle ik ben 34 getrouwd en woon met mijn gezin in Lelystad samen met onze kat en twee cavia's.
Ik ben afgekeurd dislecties en hsp en ADHD.
Ik hou me bezig met mindfulness wandelen lezen koken en knutselen en natuurlijk schrijven.
Vroeger als kind had ik altijd pen vriendinnen en zou het heel leuk vinden om weer iemand blij te mogen maken met mijn post.
Ik hoop wat van jou te horen mooi mens.
Liefs Noelle

Reageren

Naomi geplaatst op 10 december 2017

Hoi hoi, ik ben naomi en ik ben opzoek naar een penmaatje, ik ben 16 jaar en mijn hobbys zijn creatief bezig zijn, muziek, katten en schrijven (meer kan ik even niet bedenken) ik zoek het liefst een penmaatje tussen de 14 en 20 jaar bij mij kan je alles kwijt❤️ ik stuur graag brieven.