Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Gerlinde geplaatst op 12 mei 2021

Hallo

Mijn naam is Gerlinde, mijn leeftijd is 50 jaar.

Ik ben op zoek naar gezellige penvriendinnen om mijn oude hobbie weer op te pakken.

Lijkt het je leuk om met mij leuke brieven te schrijven?

Ik hoor graag van jullie

Gerlinde

Reageren

Tatiana de Vries geplaatst op 12 mei 2021

Hallo!
Ik ben een creatieve, betrokken en zelfstandige vrouw, werkzaam in de zorg als begeleider, getrouwd, geen kinderen maar wel katten! Bijna 53 en opnieuw op zoek naar connectie met mensen om mij heen voor wat meer diepgang in die contacten. Schrijven over koetjes en kalfjes is niet mijn sterkste kant ;-)

Ik hou van boeken, films, series, kunst en muziek, van art journals en snailmail, van brieven schrijven en op deze vlakken leg ik de lat wat hoger, ik zoek dus iemand die mijn interesses deelt omdat ik weet vanuit het verleden, dat het uiteindelijk jammer is wanneer je niet op de juiste bandbreedte zit.
Dus durf jij het aan om jouw post naar Twente te sturen dan zie ik die heel graag tegemoet. Je krijgt er iets moois voor terug.

Stuur je me eerst een mail met daarin iets meer over jezelf, dan stuur ik je daarna graag mijn adresgegevens.
Tot schrijft :-)

Reageren

Malonneke zoekt 22+ geplaatst op 12 mei 2021

Hai hai,

Ik zoek een penvriend(in), heb er al een maar wil er graag meer. Ik zoek minimaal 1 man boven 22+. Ik kom uit het gezellige Brabant, schrijf over van alles en daag je soms uit met een Challenge in mijn brief.

Lijkt het je leuk om te schrijven? Mail me dan en stel je zelf kort voor.

Groetjes,
Malonneke

Reageren

cindy borremans geplaatst op 11 mei 2021

hoi iedereen , ik ben cindy 45 jaar en zoek pennevriendinnen die vanalles willen schrijven , maakt niet uit over wat ! ik zie er al naar uit voor veel post te hebben !
cindy borremans leemstraat 82a 2861 olv waver belgie

Reageren

Maartje geplaatst op 10 mei 2021

Hee hallo allemaal!

Wat leuk om dit platform gevonden te hebben! Ik heb zin in een nieuw avontuur en dit lijkt mij super leuk!

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen.
Mijn naam is Maartje, 23 jaar en ik woon in Sittard(Limburg). In het dagelijks leven werk ik fulltime als onderwijsassistente. In mijn vrije tijd kun je mij vaak in de keuken vinden waar ik sta te bakken of te koken.
Bij mij thuis vind je ook veel Blond Amsterdam servies! Muziek luisteren, naar concerten gaan en wandelen/reizen binnen Nederland vind ik ook heel leuk om te doen!

Ook vind ik het leuk om te knutselen, kaartjes te maken en vooral ook schrijven!
Vooral het verpakken en “mooi maken” van kaartjes en brieven vind ik heel leuk om te doen, verwacht dus zeker geen saaie brief of kaartje.

Het mag in een brief van mij ook over van alles gaan! Niks is te gek! Ik sta overal voor open en ben benieuwd waar dit avontuur naartoe lijd!

Ben je enthousiast geworden van mijn bericht en lijkt het je leuk om brieven/kaartjes uit te wisselen? Stuur mij dan vooral een berichtje!

Liefs, Maartje

Reageren

Beau geplaatst op 10 mei 2021

Hey hoi
Leuk dat je dit leest.
Ben jij iemand die tussen de 20 en 30 jaar is en in provincie/omgeving/regio Utrecht woont?
Mooi! Mijn naam is Beau, ik ben 22 jaar en houd van creatief bezig zijn, van de natuur, werken, muziek, musical, lezen en zou het heel leuk vinden om mensen te leren kennen die ook van een wandeling maken houden, een filmpje kijken of shoppen/lunchen enz.
Dus ik ben opzoek naar leuke penvrienden wat ook serieus een leuke vriendschap kan worden in de provincie Utrecht.

Ik hoop op reactie.
Gr, Beau.

Reageren

Julia geplaatst op 9 mei 2021

Hallo,

Mijn zus wordt 15 mei 18 jaar. Het zou erg leuk zijn als ze kaartjes zou ontvangen. Zou u willen helpen? Haar naam is Lisa. Heel erg bedankt ☺️. Ik stuur je een mail met het adres!

Reageren

Jessica Terol geplaatst op 9 mei 2021

Hoi, mijn naam is Jessica en ik ben 26 jaar. Ik zou graag met iemand willen schrijven die dezelfde hobby's heeft als ik: tuinieren, bakken, schilderen, tekenen, breien, quilten en borduren. Verder houd ik erg van sprookjes en ben ik heel geïnteresseerd in geschiedenis. Ik ben nogal nostalgisch en ik zou het dus ook heel leuk vinden om met iemand te schrijven die ouderwetse brieven wilt schrijven en ontvangen. Lijkt jou dit leuk dan zie ik graag je reactie tegemoet!

Reageren

Elise geplaatst op 9 mei 2021

Hallo mensen,
Mijn naam is Elise en ik tel 18 jaar. Ik ben opzoek naar een penvriend- of vriendin die kunstzinnig, filosofisch en kritisch is ingesteld en interesse heeft in esoterische volgingen. Al een tijdje heb ik nagedacht om dit te doen omdat het mij erg interessant leek. Zelf maak ik veel dingen (tekenen, schilderen, dichten, componeren, coderen, etc.) en heb ik een oog voor spirituele wegen. Zelf pas ik niet in de huidige samenleving door hoogbegaafdheid en hoop op deze manier gelijkgestemde hoogbegaafden leren kennis te maken. Als dit bij u past voelt u vrij om mij een bericht te sturen om u voor te stellen.
Met vriendelijke groet

Reageren

Gezellige vrouw geplaatst op 9 mei 2021

Ik heb gezellige penvriendinnen die lange brieven schrijven, maar daar kan nog wel een gezellige penvriendin bij.
Ben jij die lange brievenschrijfster die lief en leed wil delen dan zoek ik jou.
Ik ben een 46 jarige vrouw die net begonnen is aan een nieuwe uitdaging in het leven en voor haar droombaan is gegaan. Ook ben ik een enorm dierenvriendje en kan ik absoluut niet tegen onrecht.
Coronaschrijvers (mensen die een tijdsopvulling zoeken) hoeven niet te reageren. Ik wil echt penvriendinnen voor de langere termijn.

Reageren

Hannah geplaatst op 8 mei 2021

Hi hi,

Ik ben Hannah (17 jaar), en zoek een christelijke (pen)vriendin die serieus met geloof bezig is, net als ik :) Ik hou van gitaar spelen, zingen en gezellig afspreken met vriendinnen.

Stuur gerust een berichtje!

xx

Reageren

Hanneke geplaatst op 7 mei 2021

Lieve mensen die dit lezen, ik ben Hanneke en ben 63 jaar , getrouwd . Onze enige dochter is al een tijd uit huis en nu zijn we samen met nog 1 poesje Floortje . Ik heb al meer als 25 jaar 1 penvriendin maar vind het leuk om weer eens met nog iemand overnieuw te beginnen. Heel bewust zoek ik er maar nog 1 , omdat ik mn penvriendin speciaal wil laten zijn en niet op een grote hoop wil gooien met nog zoveel anderen. Schrijven moet ook leuk blijven. Ik ben een natuurmens en gelovig. Ik heb veel interesse in Land en tuinbouw en veeteelt en zou het leuk vinden om met zo iemand te gaan schrijven. Ik ben dol op mn volkstuin, mn kipjes en parkieten die bij een bejaardenhuis staan. Ik fiets graag en een fijn boek kan ik waarderen en zelfs in mn huishouden vind ik plezier. Dus ..ik ben een gewone Hollandse vrouw die net zon gewoon iemand zoekt om mee te schrijven.

Reageren

Astara geplaatst op 6 mei 2021

Hoi iedereen ✨

Ik ben Astara, ik ben 15 jaar en ik doe aan hekserij. 🧙🏼‍♀️ Ik zou heel graag een penvriend(in) willen hebben die ook een heks/pegan/wiccan of zoiets is. Ik doe vooral groene hekserij. 🌿 En werk veel met de maan, de natuur,🌳kruiden en edelstenen.🔮
Ik doe ook yoga en werk soms met orakel kaarten.🧘🏼‍♀️ Het lijkt me heel leuk om hier iemand te vinden die brieven met mij wilt schrijven die (vooral) over hekserij gaan. 🌠 Het zou fijn zijn als je ongeveer dezelfde leeftijd bent, maar dat hoeft niet perzé. 🙃
Lijkt het je leuk stuur me dan een berichtje! 💕

Blessed be!✨

Reageren

Lettre geplaatst op 6 mei 2021

Ik heb al een aantal leuke penvriendinnen maar zou daar graag nog een aantal gelijkgestemden aan toe willen voegen :-).

Kun jij je draai in deze maatschappij ook niet helemaal vinden en is het begrip subcultuur je ook niet wereldvreemd dan ben ik op zoek naar jou!

Trefwoorden: fantasy, goth, alternative, boeken(markt), mode(een eigen stijltje), (interieur)styling, creativiteit, natuur(religie), dieren(dol op katten), veggie, muziek, concert/festival, film/arthouse/serie/Netflix, wandelen, yoga/spiritualiteit maar wel down to earth, kringloop/rommelmarkt, kunst/cultuur(brede interesse) en zal vast nog 1 en ander vergeten zijn ;-).

Elkaar mooie/leuke kaartjes, quotes of snailmail sturen of een kleine attentie bij de brief doen. Als je het met mij(alleen maar) over de belevenissen van kids en manlief wil hebben en het oppervlakkig wil houden ben ik niet de juiste penvriendin voor je.

Ik hou van psychologie en diepgang maar ook van de nodige humor (en zelfspot) en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om stapsgewijs een respectvolle, betrouwbare en stabiele penvriendschap op te bouwen als de klik er is (en wie weet elkaar eens te ontmoeten) en niet bijvoorbeeld ineens out of the blue niets meer van je laten horen maar het even laat weten als je het pennen niet meer ziet zitten. Ook zoek ik geen gelegenheids penvriendinnen die zeg maar in de zomer niets van zich laten horen en ineens in de winter weer wel (al begrijp ik het ook dat het de ene x wat langer kan duren dan de andere x) en ook niet uit verveling vanwege Covid.

Ben 46 jaar maar wordt vaak jonger geschat en heb mijn rugzakje en ben een HSP(wat niet betekent dat ik een watje ben).

Spreekt mijn oproepje je aan vertel me dan iets over jezelf en ik stuur je een berichtje terug.

Tot schrijfs!

Reageren

Mies geplaatst op 5 mei 2021

Hoi iedereen!
Sorry als je dacht dat ik een oude vrouw ben, dat ben ik niet! Ik ben een meisje van 11 jaar oud die heel veel van zeilen en creatief bezig zijn houd. Ik zit in groep 8 en woon in de omgeving van Leiden. Ik heb een dwerghamster, hond, vissen en een konijn. Het lijkt mij heel leuk om snail mail, brieven en kaartjes uit te wisselen met een leeftijdsgenootje. Het liefst tussen de 11 en 13 jaar. Ben jij geïnteresseerd in dit
💫fantastische💫 meisje? Reageer dan zeker!
Groetjes, Mies

Reageren

Gerard Schreijer geplaatst op 5 mei 2021

Toen ik de verschillende oproepjes zag, schrok ik een beetje....Omdat ik een alleenstaande man ben van 77 jaar oud. Pas ik hier wel bij al die meestal jongere leeftijden? Het is moeilijk uit te zoeken of er ahw leeftijdgenoten zijn. Goed, gewoon afwachten; ik doe al jaren aan kalligrafie, heb een cursus gevolgd, daarna nog praktijklessen. Creativiteit heb ik nooit echt geleerd, maar mbv Grafitpapier kan oa bloemen overtrekken. Ikzelf woon in Amersfoort, dus misschien is er iemand in de buurt met wie ik meer inspiratie kan opdoen en uitwisselen?