Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Lisa geplaatst op 22 augustus 2018

Hoi! Ik ben Lisa en ik ben 15 jaar oud. Ik heb al een paar penvrienden, maar daar hoeft het van mij niet te blijven. Ik zou graag met iemand willen schrijven met bijvoorbeeld interesse in muziek/films ect. van de jaren 60/70/80,heksen/geesten en conspiracy theories, Harry Potter, bands zoals The Beatles,Sweet,Queen,Led Zeppelin... en veel meer dingen. Leeftijd of geslacht maakt niet uit. Wel graag wat over jezelf vertellen voordat we gaan schrijven. Ik ben graag creatief bezig en dat zul je ook wel terug zien in mijn brieven, snailmail vind ik ook leuk om te doen maar dat hoeft niet persé als je dat niet wilt. Groetjes Lisa !! X

Reageren

Adriana geplaatst op 22 augustus 2018

Ik ben Adriana en kom uit België . Ik pen al sinds mijn jeugd en door de jaren heen is mijn groepje aardig uitgedund . Ik zou het zo fijn vinden om terug wat meer brieven tussen de reclame en rekeningen te vinden . Ben jij geboren in de jaren '50-'60 en lijkt het je wat met pen en papier brieven uit te wisselen dan hoor ik iets van jou ?

Reageren

Penpals geplaatst op 22 augustus 2018

Hallo schrijvers, ik woon in Belgie en ik heb veel hobbys. Maar mijn allergrootste hobby is het maken van post. Ik heb een luisterend oor en vind het fijn om te praten over koetjes en kalfjes. Heb jij zin in een toffe penvriendschap? Dan hoor ik het graag van je

Reageren

Izzy geplaatst op 21 augustus 2018

Heyhoi! Ben Izzy, 38 jaar en hoog sensitief kunstenaar. Dat eerste betekent dat ik vaak snel moe ben, het allemaal even te veel wordt en Ik mij even terug moet trekken in huis met mijn 2 lieve poezebeestjes. Of gewoon ergens even alleen zijn. Maar het betekent ook dat ik een echt gevoelsmens ben en dat heeft ook zijn goede kanten. Kan iemand altijd erg goed aanvoelen en heel behulpzaam zijn. Ik ben op zoek naar leuke penvrienden, die zich wellicht een beetje kunnen vinden in mijn karakter en die het leuk vinden om ouderwets lange brieven te schrijven met een beetje meer diepgang en niet stoppen na 1 brief. Wat zou het leuk zijn om daarmee samen ook een goede (pen)vriendschap op te bouwen. Dingetjes waar ik verder nog van hou: Muziek! Veel op gebied van punk-rock-metal, maar ook bijvoorbeeld new-wave, zoals the Cure, of leuke folkmuziek bijvoorbeeld. Op zich heel breed. Ik speel zelf ook akoestische gitaar en doe soms mee met jamsessies. Ik hou ervan om even ergens gezellig wat te gaan drinken en naar een concertje te gaan, op zijn tijd. Ik woon in het noorden. Ik hoor graag van je
Groetjes Izzy

Reageren

Matthias geplaatst op 20 augustus 2018

Hoi hoi, bn Matthias ,26 jaar jong , heb vroeger ng brieven geschreven . Tegenwoordig minder, leeftijdsgenoten die mss willen schrijven ?:)
Reageer maar bij interesse ;)

Reageren

Linde geplaatst op 20 augustus 2018

Haaii, ik ben Linde (14 jaar) en ik zoek naar iemand van ongeveer dezelfde leeftijd die mijn pen vriendin wil zijn.
ik hou van:
-The Vamps/Why Don't We
-lezen
-tekenen/waterverven
-Marvel
En achter de rest kun je zelf komen

Reageren

Laila geplaatst op 20 augustus 2018

Bijzondere vriendschappen gezocht!

Voor een repo in een tienerblad ben ik op zoek naar meiden (13 – ongeveer 20 jaar) met een bijzondere vriendschap. Denk: een vriendschap die is ontstaan op een forum en nog steeds bestaat, een vriendschap waarbij meiden enorm in uiterlijk en karakter verschillen, maar toch vriendinnen zijn óf meiden die al jaren penvriendinnen zijn.

Ben of ken jij? Stuur dan een mailtje naar laila.vandermeer@sanoma.com

Reageren

Daphne geplaatst op 19 augustus 2018

hey, ik ben daphne en ik zou graag echte brieven schrijven met iemand. ik ben 17 jaar en ik zoek iemand in die leeftijdscategorie. als ik een brief in mijn brievenbus ontvang is mijn dag goed, dus ik zoi graag een vaste penvriend(in) vinden. als je meer over mij zou willen weten kan je altijd een mailtje sturen ;p hopelijk tot snel

Reageren

Penvrienden gezocht geplaatst op 19 augustus 2018

Hallo allemaal,
Ben op zoek naar mensen
30 tot 50 jaar ongeveer om gezellige brieven/kaarten mee te schrijven. Naast schrijven doe ik veel lezen. Hoop wat van je te horen.

Reageren

Eefje geplaatst op 18 augustus 2018

Hoi mijn naam is Eefje 39 jr (heb al vaker op deze site gestaan) maar kan er nog wel 1 of 2 penvriendinnen bij hebben(-:Woon samen met mijn lieve poeze kind.Zoek iemand die net als ik houdt van lange brieven schrijven en de post leuk versieren met af en toe ook een leuk kleinigheidje erbij.
Hobby ,s Dieren,Natuur,Kunst,Dansen,Kletsen over de leuke en minder leuke dingen van het leven(diepgang die ik ook zoek in een pen gesprek),kringloop winkels,Zingen,Lezen,Feel good movie kijken,thee leuten met vriendinnen. Herken je jezelf een beetje in mijn oproep dan lees ik je graag! Hopelijk tot snel (-: Groetjes Eefje p.s wel graag iemand uit Ned(i.v.m postzegels) en ik zoek GEEN man om mee te schrijven(heb al een vriend dus..)wil gewoon lekker kletsen over het leven en vrouwen dingen. Nu maar afwachten..... Doeg

Reageren

Joyce geplaatst op 18 augustus 2018

Hoi allemaal,

Ik ben een creabea van 38 getrouwd geen kinderen.
Schrijven doe ik graag.
Ook maak ik graag snailmails en loaded enveloppen.
Meer vertel ik graag in een brief.
Vind het ook leuk om extra's bij een brief te doen.
Groetjes creabea

Reageren

Maud geplaatst op 17 augustus 2018

Heey allenmaal
Mijn zomervakantie zit er bijna op en zou het leuk vinden om met iemand te schrijven om een beetje mijn gedachten van school af te houden ik zal me kort voorstellen ik ben maud 18 jaar en woon in het altijd gezellig thorn ik zoek een leuke penvriendin leeftijd maakt niks uit ik hou van schrijven tekenen en nog veel meer de rest zal ik in de brief vertellen
Tot schrijfs

Reageren

Flamingofan geplaatst op 16 augustus 2018

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar meiden rond de 11/12 jaar om mee te schrijven en of kaartjes mee te sturen.

Ik had een aantal penners, maar hoor van niemand iets meer.

Vind post sturen en ontvangen erg leuk. Verder luister ik muziek, knutsel graag (kaarten, snailmail en of loaded enveloppen of andere dingen).

Ik ben bijna 12 jaar.

Lijkt het je leuk dan hoor ik je graag. Groetjes

Reageren

Loveunicorn geplaatst op 16 augustus 2018

Hallo allemaal,

Ik zoek nog een aantal penvrienden om gezellige brieven mee te schrijven. Over dagelijkse dingen, dingen die we mee maken en of wat we kwijt willen.

Ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Hobby’s zijn; schrijven van brieven met daarin kleine goodies, snailmails en loaded enveloppen maken en sturen, postcrossing op ze tijd, af en toe een kaartje erbij sturen naar penners.

Lijkt het je wat dan hoor ik je graag.

Liefs

Reageren

Eef geplaatst op 16 augustus 2018

Heyy,

Even kort over mijzelf. Ik ben 17 jaar en ben woonachtig in Eindhoven. Ik doe graag iets leuks met vriendinnen maar vind het soms ook heerlijk om even alleen te zijn. Ik ga graag naar de sportschool en naar de paardjes maar wegens blessures gaat dat niet meer. Het lijkt me leuk om met iemand te schrijven rond dezelfde leeftijd.

XXXX Eef

Reageren

Kim geplaatst op 16 augustus 2018

Nu wel het juist e-mailadres
Hallo, ik ben Kim, 30 jaar, getrouwd en mama van 2 dochters van 4 en 6 jaar. Afkomstig van west-Vlaanderen en op zoek naar iemand om mee te pennen. Iedereen mag me schrijven.
Groetjes