Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Postelein geplaatst op 27 december 2017

Hoi,

Ik ben een vrouw van 28 en het lijkt me heel tof om hier een leuke penvriend of penvriendin te vinden.

Mijn leven is een beetje chaotisch, maar ik ben er wel blij mee. Mijn gedachen en ik staan nooit stil. Ik heb een "pretstudie" gedaan (waar ik inderdaad veel pret van heb gehad), maar ben me nu aan het omscholen. Daarnaast werk ik ook nog vier tot vijf dagen per week werk. Ik heb vrij veel hobby's, waaronder lezen, tekenen, concerten bezoeken, koken, planten kweken en grote wandelingen maken. Ik luister graag naar hardrock, rock en blues en soms ook gewoon naar The Beatles enzo.

Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. In het dagelijks leven ben ik een beetje verlegen en onhandig. Mijn slechthorendheid versterkt dit nogal eens, maar leidt ook tot grappige situaties.

Mijn ideale penvriend is iemand die helemaal zichzelf durft te zijn, ook als dat betekent dat diegene soms even wat minder stoer is. Ieder geslacht en iedere geaardheid is wat mij betreft prima. Qua uiterlijk of kledingstijl heb ik ook geen specifieke voorkeuren, al vind ik het altijd wel tof als iemand iets 'eigens' heeft. Ik zie er zelf ook niet altijd even allerdaags uit.

Het lijkt me grappig om eens te schrijven met iemand anders die ook slechthorend is, maar dat is natuurlijk geen must.

Ik ben benieuwd of ik een reactie krijg.

Misschien tot later :)

Reageren

Leeuwin geplaatst op 26 december 2017

Hallo!

Ik ben een jonge samenwonende vrouw, 24 zomers jong. Ik ben creatief, kaarten maken en breiem, schrijf graag. Ik had vroeger een penvriendin maar dat contact is helaas verloren gaan. Dat gevoel als je een brief verstuurd, heel benieuwd ben naar wat je terug krijgt. Zodra ik een envelop op de deurmat zie liggen, kan ik niet wachten om m open te maken.

Ik hou van gezellige, humoristische brieven, schrijf graag met humor en zelfspot.
Schrijfstof over alle onderwerpen die er maar te bedenken zijn, vindt ik alleen maar leuk.

Het kan zijn dat ik niet gelijk antwoord, soms wil ik goed over dingen nadenken voordat ik antwoord, maar een antwoord komt altijd!

Lijkt het je leuk om in de pen te klimmen? Laat dan een bericht achter, ik antwoord altijd.

Reageren

Fennie geplaatst op 26 december 2017

Hallo daar!

De reden dat ik een oproepje plaats bij Meerleuks is, omdat ik het ook wel erg fijn vindt om op z'n tijd een mooie en gezellige brief te ontvangen.
In plaats van al die reclamefolders en kranten in de brievenbus/deurmat.

Vindt het fijn om te schrijven over alles wat me zoal bezighoudt,en te lezen hoe een ander in het leven staat.
En zo op deze manier een fijne en mooie (pen)vriendschap op te gaan bouwen.

Ik kan hier nu wel van alles gaan vertellen over wie ik ben,wat ik doe,en wat mijn hobby's zijn,
maar dat is leuker om dat voor de eerste brieven te bewaren.

Spreekt mijn oproepje je aan en ben je zo tussen de 45-55 jaar?
Dan zie ik graag een berichtje van jou voorbijkomen.

Groeten Fennie

Reageren

Vera geplaatst op 25 december 2017

Hoi!
Ik ben Vera, ik ben in januari 14 en het lijkt me heel leuk om een penvriendin te krijgen! Ik had al een keer een oproep geplaatst, maar toen deed mijn mail het lang niet en kon ik dus niet reageren. :)
Mijn hobby’s zijn vooral schrijven, musical en atletiek.
Stuur me maar een mailtje als je interesse hebt!
Groetjes,
Vera:)

Reageren

Mirjam geplaatst op 23 december 2017

Hallo,

Mijn naam is mirjam ik ben 31 jaar oud en heb een dochter van 13 maanden oud. Het lijkt me leuk om een penvriendin te hebben, om dingen te overleggen, vragen en te schrijven over dingen die ons bezig houden. Gewoon open en eerlijk schrijven. Groetjes en tot schrijds

Reageren

Anna van dijk geplaatst op 23 december 2017

Hoi
Ik
Ben
Anna
Van
Dijk
Ik
Ben
16
Jaar
Jong
En
Ik
Zoek
Een
Paar
Leuke
Penvrindinnen
Tussen
15
En
18
Jaar
Oud
Die
Lang
Brieven
Schrijft
Ik
Houd
Van
Met
Mijn
Vrienden
Leuke
Dingen
Te
Doen
Dieren
En
Brieven
Schrijven
Ik
Hoop
Graag
Wat
Van
Je
Te
Horen
Liefs
Anna
Insta: Anna_Dijk

Reageren

Denice geplaatst op 22 december 2017

Hallo,
Ik ben Denice, ik ben 17 jaar en ik zoek een penvriendin/penvriend. Het liefst iemand rond mijn leeftijd (16-21). Om een ding duidelijk te maken, ik heb dit nog nooit eerder gedaan maar het lijkt mij erg leuk om met een persoon die openhartig is allerlij gesprekken te voeren via brief. Ik ben iemand die het heel erg leuk vind om te craften. Mijn interesses liggen ook voornamelijk bij kalligrafie (ookal is het nog niet zo heel goed, practise makes perfect), tekenen, craften. het is eigenlijk heel verschillend wat ik doe zo hier en eens. De ene keer maak ik iets met klei, de andere keer oefen ik mijn kalligrafie weer. Kwa muziek vind ik een viool een super mooi instrument. Zelf speel ik geen viool (ik speel geen enkel instrument). De muziek waarvan ik hou is heel verschillend. Van elk topic vind ik wel een paar leuk. De ene keer is het pop muziek, dan acapella muziek, ook hou ik van nightcore en drukke liedjes maar ook van hele rustige liedjes, ligt eraan hoe ik mij voel op dat moment. Maar oke. Ik ben geïnteresseerd in verschillende dingen kwa craften en het lijkt mij leuk om op een reguliere basis naar iemand te schrijven waar ik mijn kleine fijne kneepjes van creativiteit in kan stoppen in de briefen of kaarten die ik ga schrijven (illustraties of decoraties aan de kaart/brief). Het is wat ik leuk vind om te doen en bovendien hoop ik ook een leuk(e) vriendschap(pen) te vinden die het leuk vind om over van alles en nog wat te schrijven. Ik zoek graag iemand die langdurig wilt schrijven en niet na 2/3 keer al stopt.

Reageren

Saar geplaatst op 22 december 2017

Hoi hoi
Ik ben Saar, 21 jaar en heb al een kindje van bijna 1 jaar jong. Ben nu pril in verwachting en zoek een penvriendin met wie ik gezellig kan kletsen over van alles en nog wat. Iemand die openhartig is en met wie ik diepte punten van het leven en toppunten van het leven kan delen.

Groetjes!

Reageren

Nicolette Blom-Mulder geplaatst op 20 december 2017

50 plus penvriendinnen..

Hallo Ik ben Nicolette, 59 jaar. slechthorend. getrouwd. heb 2 volwassenen zonen die uit huis zijn. Heb 2 kleinzonen van 9 en 2 en een half jaar. een kleindochter van 2 jaar, en halfkleindochter van 5 jaar,
ik woon in Lelystad.
Ik ben een huisvrouw. heb wajong uitkering ben 80 tot 100 % afgekeurd. Doe vrijwilligerswerk bij de rolstoelwandelclub van het zorgcentrum in Lelystad.
Mijn hobbys. zijn lezen, wandelen. nordic walking. zwemmen. fietsen fotograferen. sporten. brieven schrijven. kaarten maken en versturen. mailen, computeren. kleuren in een kleurboek voor volwassenen. lekker eten koken naar muziek luisteren. leuke dingen doen.
ik hou van natuur strand. bossen heide . landleven
Ik zoek leuke penvriendinnen van 50 tot 65 jaar of ouder (alleen vrouwen) die langdurige schrijven zonder na 3 keer schrijven te stoppen. om band mee op te bouwen en als het klikt bouwen we vriendschap op. Woon je in Flevoland, of in Gelderland (Veluwe). ergens anders mag dus ook.
Heb je interesse Scchroom niet en stuur dan een berichtje

Hopelijk tot scchrijfs

Nicolette

Reageren

Jip geplaatst op 20 december 2017

Hallo ik ben Jip en ben 14 jaar.
Ik zoek een penvriendin (12-16)
Ik hou erg van tekenen (kaligraferen, architectuur) en zit op hockey.

Wil je vriendinnen worden stuur dan snel een mailtje

Reageren

Ebru geplaatst op 19 december 2017

Hoi Allemaal,

Ken jij iemand die zich zo eenzaam voelt en heeeeeeel graag een kerstkaartje zou willen ontvangen?

Denk b.v. Aan Iemand in het ziekenhuis, in een kliniek, bejaarde tehuis, weeshuis, in detentie, studenten, jong of oud het maakt helemaal niet uit.

Stuur mij naam en adres van die gene kunnen we saampjes deze mensen blij maken.

Groetjess

Reageren

Floortje geplaatst op 19 december 2017

Hallo! Ik ben Floortje en ik ben 10 jaar. Ik hou van tekenen, knutselen, Harry Potter, spelen op de WII en van lekker eten. Mijn moeder heeft al heel lang een penvriendin en nu wil ik dat ook graag!
Ik zoek een penvriendin die ongeveer even oud is als ik en ook creatief is, zodat we elkaar leuke brieven en knutsels kunnen sturen.
Ik ben heel nieuwsgierig naar je leuke reactie. Tot snel? Liefs, Floortje

Reageren

Elki geplaatst op 19 december 2017

Hoi ik ben Elki de Haan! Ik ben 15 jaar oud en zoek een penvriend (leeftijd tussen 13 en 18) om naar te schrijven. Waarom? Omdat schrijven een hobby van me is. Dus als je zin hebt in een gesprek stuur me een berichtje.

Reageren

Muzieknoot geplaatst op 19 december 2017

Hallo,

Ik ben "zoekende" naar een leuke penvriendschap. Echte post is zo leuk!
Ik ben een jonge vrouw van 40 jaar. Getrouwd en gezinnetje.
Sta met beide benen op de grond.
Wat past bij mij: Muziek maken , koken/bakken , Knutselen , Creabea zijn , Gezelschapsspellen , echte post .
Wat zijn karaktertrekjes van mij : Eerlijk , open , oprecht , Spiegelen , Spiritueel , geloof , HSP , emoties , gevoelens .
Wie heeft zin om een eerlijke penvriendschap op te bouwen?

Groetjes.

Reageren

Sarah geplaatst op 19 december 2017

Hoi!😁

Ik ben Sarah,
Ik ben 12 jaar oud en ik zit in het eerste middelbaar.
Ik wil al heel erg lang een leuke penvriendin! 😁 (liefst iemand tussen de 12 en 14 jaar)
Ik doe al 3 jaar yoga en... En kom uit België!👍

Lijkt het jou leuk om mijn penvriendin te worden?? Stuur me dan vlug een mailtje! 😁

Vele groetjes Sarah!✨

Reageren

Juul geplaatst op 18 december 2017

Hallo daar
Ik ben Juul, 14 jaar, meisje en ik zoek een penvriendin omdat ik zin heb om met iemand over vanalles en nogwat te praten. Gevoelige dingen maar ook gewoon leuk. Zo'n beetje alles dus. Als ik een beetje tijd vrij heb van school speel ik graag viool en piano en probeer ik te kaligraferen. Dat laatste gaat trouwens al best oké. Ben je tussen de 13 en 15 jaar en lijkt het je leuk om met mij te schrijven?? Wees dan vooral niet bang en reageer hierop!
Liefs Juul

Ps. ik wil niet iemand die al na 2 keer schrijven stopt.