Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Dominique geplaatst op 29 mei 2018

Hallo allemaal!
Wat leuk dat dit bestaat! Mijn naam is Dominique, 21 jaar oud en erg creatief! Ik ben opzoek naar een wat oudere dame, misschien rond de 70/80? Iemand die zich vaak alleen voelt en die mij wat over haar jeugd wil vertellen!

Reageren

Vanessa chin a lin geplaatst op 28 mei 2018

Ik wil me even voor stellen ik ben vanessa ik woon op me zelf ik ben 39 jaar ik werk 4 dagen in de week, mijn hobby zijn breien en haken , shoppen buiten amsterdam met vriendinnen bios, koken tv kijken luieren op de bank, brieven schrijven, sporten, lezen, puzzelen, muziek luisteren, een site waar je zelf kaarten te kan maken,regio zijn belgie en duitsland en buiten amsterdam. Leeftijd tussen 30 a 70.

Reageren

Ruthmila geplaatst op 28 mei 2018

Hallo penvriend(inn)en,

Ik ben Ruthmila, een vrouw van 23 jaar oud.

Ik zit momenteel ziek thuis en ik hoor eigenlijk van niemand meer wat, daarom zoek ik nu nieuwe contacten en wat is nou leuker om ouderwets brieven te gaan schrijven.

Ik ben gek met dieren en heb zelf een hond en daarnaast nog 1 hond en 3 katten in huis en 1 konijn buiten.

Mijn hobby's zijn diamond painting, kaarten maken, films en series kijken (vooral fantasy en drama), boeken lezen en uiteraard schrijven. Ik wil later ook boeken gaan schrijven, studeer nu ook schrijven (thuisstudie).

Ik ben erg gevoelig, hoog sensitief. Ik ben niet iemand die snel afspreekt, daarom graag schrijf contact en wie weet wat daar uit voorkomt. Ik ben op zoek naar leuke vriendschappen.

Nou moet ik natuurlijk niet te veel over mezelf vertellen want dan hebben we niks meer in onze brieven te bespreken. Ik hoop dat iemand dit aanspreekt en me een berichtje doet en we elkaar snel brieven kunnen schrijven.

Reageren

Joanne geplaatst op 27 mei 2018

Hallo,

Ik vind het leuk om nieuwe contacten op te doen. Misschien ontstaan er ook nog vriendschappen uit.


Ik ben 27 jaar, getrouwd en moeder van 2 lieve jongens van 1,5 jaar en 6 maanden.

Spreekt dit je aan, laat dan een berichtje achter. Tot horens!

Groetjes, Joanne

Reageren

Sasja geplaatst op 26 mei 2018

Hallo, ik ben op zoek naar een pen vriendin voor christelijke en geestelijke groei. Ik ben 45 jaar en een half jaar geleden gedoopt.

Reageren

Spirituele avonturier geplaatst op 25 mei 2018

Hoi allemaal,
Ik ben op zoek naar een penvriendin. Ik ben zelf 28 jaar oud, hou van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Schrijven vind ik natuurlijk leuk en ik hou er van om op avontuur te gaan. In Nederland of het buitenland, nieuwe dingen ontdekken. Ik hou van de natuur en zoek iemand die ook spiritueel actief is, zodat we ervaringen en avonturen kunnen uitwisselen. Natuurlijk hoop ik op een langdurige vriendschap
Wie weet tot snel
Blessed be

Reageren

Penvriendin geplaatst op 24 mei 2018

Hallo penvriendin(nen)!

Ik zal me even voorstellen; ik ben een vrouw, 32 jaar, getrouwd maar geen kinderen en gek op dieren en natuur. We hebben zelf een kat van 14 en een hond van net 1 jaar.
Mijn hobby's zijn o.a. wandelen, brieven schrijven, lezen of tv-series kijken (Engelse detectives zoals Midsomer murders en romans), borduren/kruissteek
(o.a. merklappen) koken/bakken, geschiedenis, rommelmarkten en antiek/brocante winkeltjes bezoeken, ook vind ik oude postkaarten en vintage (kinder)postpapier heel leuk.

Ik ben een gevoelig maar nuchter iemand, een paar jaar geleden een erge burnout gehad en sindsdien leven we een (fijn) rustig leventje. Dat heeft wel wat aanpassingen gevergd en hierdoor ben ik ook contacten (ook penvrienden) kwijt geraakt en daarom probeer ik nu opnieuw leuke contacten op te bouwen. Ga ik het dan in onze brieven voortdurend over dat verleden hebben, absoluut niet! Alleen het is wel vormend geweest voor wie ik nu ben en misschien dat iemand er iets in herkent ☺️

Maar ik ben vooral op zoek naar andere vrouwen die net als mij zoeken naar een (h)echte (pen)vriendschap, iemand die niet na 1 of 2 brieven stopt (uiteraard moet er wel een klik zijn), en net als mij een 'beste (pen)vriendin' mist in haar leven. Als we dan nog 1 of 2 interesses gemeen hebben zou dat wel leuk zijn.

Ik kijk er echt naar uit om van je te horen. Ik ben benieuwd!

Liefs, je toekomstige penvriendin

Reageren

Creabea geplaatst op 23 mei 2018

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar leuke penvriendinnen (omdat er een aantal
Afgevallen zijn) die het af en toe leuk vinden om wat extra’s bij de brief te doen of eens in de zoveeltijd er wat leuks van te maken (snailmailachtig iets).

Zoek iemand waarmee je alles kan delen wat je mee maakt, ook zo van schrijven en post ontvangen hou. En het leuk vind om af en toe ook crea bezig te zijn.

Ik ben 35, getrouwd en moeder.

Lijkt het je wat dan zoek ik jou en hoor ik graag van je.

Reageren

Waterman geplaatst op 23 mei 2018

Ik ben gek op schrijven dat is dan ook 1 van mijn vele hobbies, heb er nog veel meer maar dat vertel ik je wel in een brief.
Ik ben getrouwd en heb geen kinderen ik ben 38 en werk in de zorg.
Ik zoek nog een aantal penvriendinnen omdat er een aantal afgevallen zijn.
Ik vind het leuk om zo af en toe iets gezelligs met de brief mee te sturen.
Hopenlijk tot gauw.

Reageren

Sven geplaatst op 23 mei 2018

Ik ben op zoek naar leuke nieuwe contacten. Ik ben een man van 32 jaar en vind het ontzettend leuk om te schrijven, maar ook in 'real life' wat te gaan doen.
Ik houdt ontzettend van natuur, gek op zee en bergen, houdt van mooie fietstochten en avontuur.
Ook kook ik graag maar mis het kunnen delen van al deze passies.
Vind je het leuk? Aarzel niet, schrijf mij aan en je krijgt zeker een berichtje terug.
Ik ben overigens getrouwd, en dus niet op zoek naar een relatie. Dat houdt natuurlijk niet in dat vrouwen niet mogen reageren want voor vriendschappen maakt dat mij uiteraard niks uit.

Reageren

Robin geplaatst op 22 mei 2018

Hoi!
Mijn naam is Robin en ik ben 15 jaar jong.
Heel veel leuke reacties gehad op mijn vorige oproepje maar doordat de mail is gecrasht ben ik die kwijt geraakt😅😕
Ik hoop dat de meiden die mij al een berichtje hadden gestuurd dat nogmaals willen doen!
Even kort iets over mijzelf!
Ik ben graag bezig maar kan ook heel lui bankhangen. Ik kijk veel Netflix (the 100, stranger things, 13rw, gossip girl noem maar op)
Ik ben graag buiten, doe aan hardlopen, ik rijd paard en ik ben graag creatief bezig.
Ook heb ik veel dieren.
Mocht jij het leuk vinden om naar mij te schrijven zou ik het leuk vinden als je mij een berichtje doet!☺️

Reageren

Rae geplaatst op 22 mei 2018

Hallo Allemaal,! Ik heet Rae ik ben 9 (morgen 23 mei 10) Ik zoek een penvriendin van ongeveer mijn leeftijd. Ik hou van:
Harry Potter
Scouting
Natuur
Dieren
Pokemon ( Ik wil graag pokemon kaarten ruilen!)
Mijn vorige penvriendin stopte na 1 brief dus ik wil wel iemand die niet naar 2 x stopt, ik hoop dat iemand reageert.
Groetjes Rae

Reageren

Tanja geplaatst op 22 mei 2018

Hallo lieve penpals,

Ik vraag me af of er hier op deze site ook soms leuke vrouwelijke penpals passeren van ongeveer mijn leeftijd (48 j), op paar jaartjes jonger of ouder ga ik niet kijken hoor. 😉

Zo ja, wie wil samen met mij de uitdaging aangaan om te starten met een penpalvriendschap op te bouwen.

Ik ben niet veeleisend dus ik verwacht zeker niet dat er wekelijks een brief van je in de brievenbus ligt.
Ieder schrijft op zijn tempo. En daar heb ik alle begrip voor.
Creativiteit is niet aan mij besteed maar ik tracht steeds origineel of kleurrijk briefpapier aan te kopen. Zodat je toch iets moois in handen hebt om te lezen.

Al onze hobby’s hoeven zeker niet gemeenschappelijk te zijn. Het belangrijkste is dat na verloop van tijd er sprake is van een klik tussen ons beiden. Ja die magische klik waar iedereen het over heeft. Zonder die klik is de penvriendschap gedoemd om te blijven bestaan. Ieder onder jullie zal het ook wel verloren tijd vinden om te schrijven met iemand waar je je niet goed bijvoelt of niet jezelf kan zijn.
Penpallen is een hobby dat voor beiden leuk moet zijn, niet waar.

Weet dat buiten het penpallen, reizen een passie van mij is. Ik heb met mijn vriend al wel wat landen wereldwijd verkent.
Daarbuiten hou ik er wel van om met regelmaat gezellig uit te gaan eten met familie/vrienden. Ja ik ben een foodlover.
Een flesje bubbels of wijn wordt hier in het weekend ook wel gekraakt. Bij lekker eten hoort natuurlijk ook wel een lekker drankje.
Je vermoedt het al zeker. Ik ben een echte levensgenieter.

Aarzel niet om samen met mij deel te nemen aan het avontuur van het penpallen.

Voor de dierenvrienden onder jullie, wij hebben hier in huis een schat van een Noorse boskat rondlopen.🐈😻

Tot binnenkort. Groetjes vanuit België.
Tanja

P.s. :En ja ik moet bekennen ik ben toch wel een beetje verslaafd, niet aan roken of mannen, maar aan Netflix. 😉

Reageren

Marise geplaatst op 21 mei 2018

Hallo meiden,
Mijn naam is Marise en ik ben een 15 jarige 3e jaars mavo student. Ik hou super erg van schrijven, toneelspelen, fotograferen, zingen, afspreken met vrienden, kleding ontwerpen en netflixen. Ik zoek een paar pen vriendinnen die langer dan een paar keer schrijven. Ben een tijdje "weg" geweest vanwegen een super druke tijd op school dus als mijn oude pen vriendinnen dit lezen en nog met me willen schrijven graag;). Graag alleen MEIDEN tussen de 14 tot 16 á 17 jaar. Ik hou super erg van lange brieven!! Ben je geïnteresseerd hoor ik graag van je!!!
Groetjes Marise.

Reageren

Una geplaatst op 21 mei 2018

Heyhoi!
Ik ben Una en ik ben 14 jaar oud. Ik vind hockey en muziek luisteren heel leuk! Ik ben fan van veel mensen zoals, Anne-Marie, Camila Cabello en 5sos. Ik zou graag willen schrijven naar elkaar. Ik woon in Noord-Brabant!
Aarzel niet om te reageren!
xoxo U

Reageren

Arrezina geplaatst op 20 mei 2018

Hey!
Ik heet Arrezinz. Ben 15 jaar oud en heb onlangs een oproep geplaatst, maar die kende weinig succes dus probeer ik het nog eens!
Ik heb momenteel nog 3 paarden (binnenkort weer 2) en ik hou enorm van buitenrijden met mijn paarden. Ik vind wandelen met mijn hond superleuk. Ik teken af en toe een beetje, ben gek op schrijven en lezen en kan enorm genieten van een avondje Netlfix. Mijn favo serie is 13 reasons why en mijn favoriete films zijn Pitch Perfect 1, 2 en 3. Ik luister graag naar James Arthur, Justin Bieber, Charlie Puth, Demi Lovato, Chloe Adams, Avril Lavine en Anne-Marie. Hopelijk wil jij met mij schrijven en aarzel niet om me te contacteren.
Veel liefs, Arrezina x