Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sofie geplaatst op 30 augustus 2018

Hee,
Ik ben Sofie, 14 en houd van tennissen, viool en piano spelen. Ik ben op zoek naar iemand die post wil sturen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Wil jij penvrienden worden? Stuur mij dan een berichtje. :)
xx Sofie

Reageren

Seppe geplaatst op 30 augustus 2018

Hoi!!
Ik ben een jongen van 17 jaar uit België en het lijkt me mega leuk om een penvriend(in) te hebben! Ik hou zelf veel van sport en ik zit ik het 6de middelbaar :))
Groetjes Seppe!

Reageren

Eline geplaatst op 30 augustus 2018

Hey brievenschrijvende medemens! Ik ben een 24j vrouw die de dagelijkse oppervlakkige communicatie wat beu is. Bovendien hou ik wel van schrijven. Alleen is een dagboek niets voor mij ... het lijkt me fijn om brieven uit te wisselen met iemand die geïnteresseerd is om allerlei zaken te bespreken. Korte brieven, lange brieven.. maakt niet zoveel uit. Als het maar om echt en persoonlijk contact gaat. Ik ben geen snailmailer, dus verwacht je daar aub niet aan. De focus ligt mij id inhoud van de brieven. Daarnaast ben ik multi-geïnteresseerd - ik wil gerust weten wat je bezighoudt. Want mijn interesses reiken bijzonder ver :D Laat gerust een mailtje bij interesse! Groetjes vanuit BE

Reageren

Nora geplaatst op 30 augustus 2018

Heyy ik ben nora ik ben 14 jaar oud en zit imponeren de 3e klas havo.
Het lijkt me erg leuk om een pen vriendin te hebben, ik heb al vaker een penvriendin gehad ton ik 8 jaar oud was. Ze is verhuist en heb nooit meer iets van haar gehoord! Het lijkt me erg leuk om met iemand anders een band op te starten en vrienden te worden!
Kleine feitjes over mij zijn:
Ik ben erg creatie
Hou van de buitenlucht
Chillen met mijn vrienden
Dieren (heb zelf alleen vissen maar vind dieren echt super leuk!)

Lijkt het je leuk om met mij penvriendin te worden stuur me vooral een bericht.
Liefs Nora!

Reageren

Cindy Deijkers geplaatst op 30 augustus 2018

Hallo, ik ben Cindy een jonge dame van 42 jaar en woonachtig in Emmeloord. Ik ben net verhuisd naar een flat met 24uurs begeleiding en moet hier nog een beetje wennen allemaal. Ik zoek er een paar leuke penvriendinnen bij on te schrijven over de dagelijkse dingen van het leven. En wat je zoal bezig houd. Mijn hobby's en increases zijn Zwemmen, Winkelen, dieren, Reizen, muziek, winter, kerst, Netix, de natuur, kleuren voor volwassenen en nog veel meer. Ik ben verder vrijgezel, heb geen kinderen en woon hier op mijzelf. Spreek dit je aan stuur me dan gezellig een berichtje en geef daarin een korte instructie van jezelf. Ik zou het leuk vinden als niet naar 1x stopte en we samen een keuke penvriendschap kunnen opbouwen, ik zoek mensen van ongeveer de zelfde leeftijd maar, mocht je iets jonger zijn geeft dat ook niet. Ik werk trouwens op een Zorgboerderij.

Reageren

Emily geplaatst op 28 augustus 2018

Hey!
Ik ben Emily, 17 jaar en ben 2e jaars MBO studente. Ik ben opzoek naar een gezellige penvriend/penvriendin met (ongeveer) dezelfde interesses en hobby's als mij waar we samen over kunnen schrijven

Maar Emily, wat zijn jouw hobby's en interesses dan?
Mijn hobby's zijn: schrijven, lezen, films en series kijken en rondhangen met vrienden.
Ik ben gek op Doctor Who, Sherlock, Harry Potter, Back to the Future, Star Wars, Star Trek, Marvel en nog veel meer andere dingen.
Ook ben ik geïnteresseerd in Pop Punk, Rock, Top 40 en Jaren '80 muziek.

Ik ben opzoek naar een penvriend/penvriendin tussen de 15 en 20 jaar.
Stuur gerust een berichtje!

Groetjes,
Emily

Reageren

Zoekertje geplaatst op 27 augustus 2018

Die zoekt die vindt zeggen ze toch altijd...
Ben op zoek naar mensen om gezellig mee te schrijven.
Man of vrouw,dat maakt niet uit,liefst wel ouder dan 60.
Eventjes wat over mezelf,mijn naam is An.
Ben een zestiger,en woon in Belgie.
Hou van schrijven,lezen,wandelen,dieren en pc.
Kijk uit naar jullie reacties.
Groetjes An..

Reageren

Ilonaatje geplaatst op 26 augustus 2018

Hey,

Ik ben ilona, ik ben 17 jaar en woon in België. Ik hoop hier een vaste penvriend(in) te vinden. Ik had eerst een hoop penvrienden maar ik kon niet bijhouden wie wie was, dus ben ik ermee gestopt, nu wil ik opnieuw beginnen en hopelijk reageert er iemand. Liefst niet iemand die veel jonger is. Ouder mag wel. Wil je meer over me weten? Stuur me dan een mailtje.

Groetjes,
Ilona

Reageren

vrouw27 geplaatst op 25 augustus 2018

Ik zou het leuk vinden om met iemand ouderwets te schrijven met pen en papier om zo een fijne pen/vriendschap mee op te bouwen Mijn interesses zijn wandelen,natuur,dieren,terrasje pakken,dagjes weg gaan en nog veel meer dingen.Lijkt het je leuk om met mij te schrijven stuur me dan een berichtje.

Wie herkent het als je een wajong uitkering hebt dat je het gevoel hebt dat je er niet helemaal bij te horen in de maatschappij en dat je niet altijd geaccepteerd word door mensen terwijl ze je verhaal niet kennen,ik zou het leuk vinden om gelijkgestemde te vinden die dit herkennen.

Reageren

Simone geplaatst op 25 augustus 2018

Hallo!
Ik ben Simone, ik ben 14 jaar en zit in klas 3. Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen, wil ik graag penvriend(inn)en om gezellig brieven naar te schrijven over van alles en nog wat. Mijn hobby's zijn tekenen/knutselen, lezen, harp spelen en ik houd van de natuur. Ik versier mijn brieven graag en vind het leuk om er kleine dingetjes bij te doen, zoals fotootjes of stickers. Het lijkt me leuk om met iemand te pennen rond mijn leeftijd, het liefst ouder dan 13 jaar.
Het je interesse? Reageer dan even!
Groetjes van Simone

Reageren

Annika geplaatst op 25 augustus 2018

Hoi hoi,

Ik zou het leuk vinden om met iemand te pennen. Ben die saaie post op de deurmat nu wel een beetje beu en kijk ernaar uit om met iemand een mooi contact op te mogen bouwen via brieven.

Ik ben zelf hsp van 34 jaar. Ben getrouwd en wij hebben samen een dochter van 7.
Ik vind het fijn om te mediteren en ben geïnteresseerd in spiritualiteit. Ik ben pas begonnen met fotograveren in de natuur en kom dan ook graag in de natuur. Voor de rest hou ik van lezen en een goede film. Een avond gezellig keezbord spelen of met iemand een kop thee drinken kan ik ook van genieten.
Ook houd ik van creatieve dingen. Mijn interesses zijn zeer ruim.

Lijkt het je leuk om te gaan schrijven? Dan mag je mij een berichtje sturen.

Ik kijk ernaar uit!

Groetjes Annika

Reageren

Vanessa geplaatst op 25 augustus 2018

Ik ben vanessa ik woon in amsterdam op mij zelf ik ben 40 jaar. Penvriendinnen van belgie,duitsland,nederland leeftijd maakt niet uit. Het mag ook korte brieven zijn maar ook langen brieven, ik ben nu op vakantie in zuidlimburg in belgie het regent nu is geen mooi weer vandaag.

Groet vanessa

Reageren

leonie geplaatst op 24 augustus 2018

Heyy, ik ben Leonie, ik ben bijna 13 en ik hou van schrijven, voetballen, pianospelen, knutselen, bakken en nog veeel meer, ik wil graag een penvriend(in) van ongeveer dezelfde leeftijd, thuis hebben we 1 konijn en 4 kippen, reageer als je interesse hebt
liefs leonie (;

Reageren

lisa geplaatst op 24 augustus 2018

Hallo,
voor mij is dit allemaal nog wat nieuw maar ben dus op zoek naar pen vriendinnen (leeftijd is voor mij niet echt belangrijk) om me te "babbelen" (ben zelf 53)
Ik heb eindeloos veel interesses en wil die graag delen.
Ik ben gek op dieren,natuur,kunst,cultuur, reizen, koken maar vooral lekker eten ;-) Hou van diepgang maar ook van geleuter en vooral humor.
Ben een HSP en geniet dus ook van rust en alleen zijn. Ben gelukkig getrouwd,ben 2 volwassen kinderen.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en zou je mij beter willen leren kennen en een fijne vriendschap op willen bouwen,laat gerust een berichtje achter en dan zien we wel wat er van komt.
Ik kijk er in ieder geval naar uit om mijn sociale contacten uit te breiden.

Reageren

M&M geplaatst op 24 augustus 2018

Deze HSP mejuffrouw :P van 40 jaar zoekt gelijkgestemde(n) die ook hooggevoelig zijn, liefst single, burn out hebben gehad, veel bijtanken op zichzelf, lastig vinden mee te komen in de maatschappij. Herken je (een gedeelte) en wil je met mij pennen, stuur mij dan een bericht.. Tot latersss.

Reageren

Amy geplaatst op 23 augustus 2018

Hoi,ik ben amy ik ben 11jaar ik rijd paard en doe Chiro ik zoek een penvriendin en mijn lievelingseten is macaroni mijn lievelingskleur is blauw