Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Sandra geplaatst op 21 mei 2021

Hey,

Ik ben Sandra, 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik studeer accountancy aan de universiteit en ben werkzaam als assistent-accountant.

Als hobby's lees ik graag, schrijf ik gedichten, zwem ik zo'n 3 keer per week en wandel regelmatig een rondje.

Om mijn sociale netwerk uit te breiden zoek ik (christelijke) penvrienden. Dus ben je geïnteresseerd stuur dan een berichtje en misschien valt dan binnenkort de eerste brief op de deurmat.

Liefs,

Sandra

Reageren

Anna geplaatst op 20 mei 2021

Hey,
Ik ben Anna 13 jaar en woon in België. Ik hou heel erg van lezen en schrijven. Ik wil heel graag een penvriendin. Liefst iemand van mijn leeftijd.
Groetjes Anna

Reageren

Amber geplaatst op 19 mei 2021

Heyhey!
Ik ben Amber, 17 jaar en ik zit in de 4e op het gymnasium :) Ik zou het heel erg leuk vinden om penvriendinnen te vinden van mijn leeftijd! In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en kijk ik graag series op Netflix (vooral kdrama's) ook luister ik graag naar kpop! Als het je leuk lijkt om met mij te penpallen, stuur me gerust een berichtje :)
Groetjes Amber.

Reageren

Fenna geplaatst op 19 mei 2021

Hoi ik ben fenna en ik ben 12 jaar (bijna 13) ik ben een mega kpop fan ik zou het leuk vinden om met rond mijn leeftijd te penpalen over kpop ik zit nu in groep 8 en ga volgend jaar naar de middelbare school ik zou ook héél graag nieuwe kpop groepen willen leren kennen groetjes fenna

Reageren

Snailmailer geplaatst op 19 mei 2021

Hoi hoi, houd je ook van snailmailen? Dan ben ik op zoek naar jou! De combinatie van een gezellige brief met een creatieve uitspatting vind ik ontzettend leuk om in mijn brievenbus te vinden. Ik ben een getrouwde vrouw van 60, zonder kinderen, maar wel met veel hobby's en interesses. Lezen, tuinieren, creatief bezig zijn, koken, psychologie, voeding, yoga, thee drinken, wandelen, zwemmen en nog veel meer. Ik maak veel werk van mijn snailmail en ben op zoek naar vrouwen die dezelfde insteek hebben en een beetje in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Dus denk je dat is wat voor mij? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Reageren

Elise geplaatst op 17 mei 2021

Hoi!
Mijn naam is Elise, ik ben 22 jaar oud, ik woon in zuid Frankrijk en ik ben Frans. Ik leer Nederlands omdat mijn man Nederlands is, en omdat ik zal in het Nederland vanaf 2022 wonen. Ik zou graag iemands penvriendin zijn. Ik kan mooie kaarten uit de Provence of brieven sturen (ik schrijf in het Nederlands, en jij kunt me in het Nederlands of Frans schrijven als jij wilt).
Tot later!
Elise
 

Reageren

40 plus geplaatst op 17 mei 2021

Om wat meer van het leven te vangen had ik mijn pen aan de wilgen bijna 21 jaar geleden gehangen. Da's lang geleden dat ik penvrienden had. Mooie herinneringen en goede vrienden aan overgehouden tot de dag van vandaag. Ik heb genoeg te doen, studeren, werken en vele hobbys maar nog altijd tijd voor deze mooie herinneringen weer nieuw leven in te blazen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt schrijf en zullen wij er iets moois van maken.

Reageren

Sabrina geplaatst op 16 mei 2021

Hoi allemaal, leuk dat je me berichtje leest, via deze weg ben ik opzoek naar leuke penvriendinnen, voor langere tijd. Ik woon in het mooie Zuid Limburg samen met mijn man en dochtertje en onze 2 katten ( binnenkort nog een kitten erbij ) 😀
Mijn hobby's zijn: uiteraard brieven schrijven, daimond painting, zwemmen, lezen, borduren, Netflix, leuke dingen doen met me dochtertje😊 ik hou van lange brieven schrijven met inhoud en diepgang, dit maakt een penvriendschap juist zo speciaal. Uiteraard kan ik je nog veel meer over mij vertellen maar dit bewaar ik wel voor in de brief, als jij je voelt aangesproken en je niet na 2 brieven stopt, dan zie ik je reactie graag tegemoet, tot snel!!! Veel liefs Sabrina

Reageren

Een positieve meid! geplaatst op 16 mei 2021

Ben een positieve,optimistische vrouw van 43 jaar uit België en op zoek naar pennevrienden en - vriendinnen.
Zoek vnl mensen zoals ik die dezelfde ingesteldheid hebben en ondanks eventuele obstakels in het leven toch het beste proberen te maken van iedere dag...
Mijn motto is:het kan alleen maar beteren!
Kijk ernaar uit om een briefje van jullie te ontvangen en jullie krijgen zeker antwoordt terug...
Lieve groetjes Xxx

Reageren

Georg geplaatst op 16 mei 2021

Hi,
Wat een toffe site om in de pen te klimmen en met iemand te kunnen schrijven.
Ik ben 25 jr, woon in Overijssel, Hbo student bedrijfskunde die toch een beetje sociale contacten mist en dacht toen ik deze site tegen kwam...ik moet ergens een begin maken en wat is niet mooier dan over allerlei dingen te schrijven met een ander. Ben je een twintiger, stuur mij dan een mail. Groet,

Reageren

Debie geplaatst op 15 mei 2021

Hey there 😊
Ben op zoek naar een vrolijk maatje om gezellig mee te kletsen. Ben 50, getrouwd & heb 2 kids. Heb een fulltime baan. Hou van lezen, films, squash, crea, travelprogramma's, wandelen, chocola, de zee & nog veel meer. Het liefst zou ik brieven willen schrijven. Een fijn gesprek met een lach en soms een traantje, is all I need. Jij ook?
 

Reageren

a alphenaar geplaatst op 15 mei 2021

welke oudere heer wil met mij corrensponderen leeftyd 55 tot 65 jaar omgeving rotterdam om zo mijn sociale contact uit te breiden ben zelf 63 jaar hou van lezen fietsen tuinieren creatief bezig zijn en over allerlei interesse te filosoferen gr.

Reageren

Maud geplaatst op 14 mei 2021

Hallo allemaal
Ik ben Maud 21 jaar en woon in Limburg ik zoek een leuk penvriendin rond mijn leeftijd ik hou van koken lezen shoppen en kringloopwinkel afspeuren lijkt het je leuk om met mij te schrijven dan zie ik je mailtje snel verschijnen
Tot snel
Maud

Reageren

brievenschrijfster geplaatst op 14 mei 2021

Ben op zoek naar enkele nieuwe mensen zo vanaf 40 jaar tot 60, gewoon spontaan schrijven over allerlei onderwerpen..en dan zien we wel of het klikt..en dan hopelijk een leuke en lange penvriendschap kunnen opbouwen..
groetjes!

Reageren

Marleen Bouwhuis geplaatst op 13 mei 2021

Hallo ik ben Marleen Bouwhuis. Ben 40 jaar en woon samen met Andre. Ik ben gek op dieren ik werk op een gezellige kinderboerderij en daar verzorg ik hoofdzakelijk de 2 Ezeltjes en mijn verzorgpony die luister naar de naam Binkie.
Thuis heb ik ook een soort van dierentuintje ik heb 2 caviaatjes Kyamo en Bikkel, een dwergpapegaai Jans, een aantal agaatslakken en een super lief hondenkindje zij heet Toffeltje. Mijn hobby's zijn paardenboeken lezen, in het weekend heerlijk de wei in en mijn pony verzorgen, lekker koken, wandelen en mijn werk op de kinderboerderij is mijn grote hobby.
Ik hoop dat hier andere paarden en pony liefhebbers zijn die graag met mij willen schrijven.

Veel groetjes marleen Bouwhuis.

Reageren

S. Keijer geplaatst op 13 mei 2021

Hoi daar,
Wat fijn om een oproepje te plaatsen. Ik ben Sylvia, 40 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen en 2 katten. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met papier en zoek een snailmail maatje.
Mijn interesses: eten :) lezen, wandelen, films, muziek en knutselen.
Ik hoop dat iemand het leuk lijkt om mijn briefmaatje te worden en reageert!