Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

mieke geplaatst op 1 maart 2018

Hey alle lezers ik ben een vrolijk 18 jarig meisje mij hobbys zijn shoppen wandelen fietsen knutselen brieven schrijven tv kijken enz . Zit nog op school volg horeca opleiding . Wil je met mij schrijven ben je tussen de 13 en 26 stuur me gerust een mail m-maatkamp@live.nl tot snel beste lezers groetjes

Reageren

Jo geplaatst op 1 maart 2018

Hallo dames! Ik ben nog steeds op zoek naar een paar leuke enthousiaste kaartenschrijfsters! Heb al een paar reacties binnen...maar er kan nog wel enkelen bij. Wie wil de uitdaging met mij aangaan? Maakt me niet uit wat voor kaart je wil sturen..alles is welkom. Mijn naam is Jo, 45 jaar oud en kom uit het noorden van het land.

groetjes en tot horens!

Reageren

Bianca geplaatst op 28 februari 2018

Hé hallo!

Ik ben Bianca, 29 jaar oud, ik woon samen met mijn vriend en we hebben een zoon van 2 jaar. Ook hebben wij 2 katten. Ik word blij van uiteraard mijn gezin, boeken lezen, films/series kijken, koken/bakken, avondjes (uit) eten met vriendinnen. Ik ben op zoek naar een penvriendin waar ik een leuke, langdurige band mee op kan bouwen en lief en leed mee kan delen.

Heb je zin om te gaan schrijven? Stuur me dan gerust een berichtje!

Liefs Bianca

Reageren

Mara geplaatst op 26 februari 2018

Hej, ik ben mara 19 jaar, ik kom uit antwerpen. Ik heb weinig echte vrienden dus het leek me leuk om eens een penvriendin te hebben. Hobby's zijn veel wandelen en shoppen. En ik ben een enorme dierenliefhebber. Groetjes xx

Reageren

Elize geplaatst op 26 februari 2018

Hoi! Ik ben Elize, ik ben 12 jaar en ik woon in Nederland. Ik zit op korfbal en ik vind muziek maken erg leuk. Ik zing en ik speel gitaar. Ik zit in de eerste klas. Ik ben op zoek naar een penvriend(in) van ongeveer mijn eigen leeftijd, dus ongeveer 12/13 jaar oud. Je mag hele andere interesses hebben dan mij, alleen maar leuk :)

Reageren

Suzanne geplaatst op 26 februari 2018

Hallo allemaal!

Mijn naam is Suzanne en ik ben 19 jaar. Het lijkt mij heel leuk om een penvriendin te vinden! Ik ben een echte theeleut en kan uren met mijn vriendinnen kletsen met heel wat koppen thee. Ik hou er van om creatief bezig te zijn, het pakt niet altijd zo mooi uit als op pinterest maar ik doe mijn best :)

ik zou het heel leuk als je een reactie achter laat!

Groetjes!

Reageren

Elana geplaatst op 26 februari 2018

Haii,

ik ben Elana en ik ben 17 jaar oud. ik ben op het moment een boek aan het lezen over 2 meiden die elkaar brieven schrijven en ik dacht "dat lijkt me best leuk"
ik heb nog nooit echt een brief naar iemand geschreven, dus dit is nogal nieuw voor mij. maar het lijkt me wel leuk om nieuw personen te leren kennen en leuke gesprekken te voeren.

de dingen die mij intereseren zijn lezen, gamen, schrijven (alhoewel ik daar niet echt goed in ben) en boogschieten. ik vind het altijd wel leuk om iets nieuws te leren, daarom volg ik nu ook Japanse lessen.

Groetjes, 😊
Elana

Reageren

Patricia geplaatst op 26 februari 2018

Heyhoi!

Ik ben Patricia , 22 jaar en heb al een aantal snailmail vriendinnen.
Maar eigenlijk vind ik het ook heerlijk om gewoon alleen een brief te schrijven!
Ik ben vrachtwagen chauffeuse, in mijn vrije tijd doe ik graag aan postcrossing, creatieve dingen, lezen en leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen.

Lijkt het je leuk om te schrijven, stuur mij gerust een berichtje 😊
Liefs

Reageren

Marline geplaatst op 25 februari 2018

Hoi!

Ik ben marline en ben 21 jaar. Ik heb nog nooit echt een penvriendin gehad, maar dat lijkt me toch wel super gezellig! En leuk als er zo af en toe wat leuks tussen de post zit inplaats van alleen maar rekeningen (; dus als je rond dezelfde leeftijd bent en het je leuk lijkt (:

Reageren

Ella geplaatst op 25 februari 2018

Hooii!
Ik ben Ella, 18 jaar en ben op zoek naar een leuke penvriendin!
Een tijd terug heb ik penvriendinnen gehad in het buitenland, en het lijkt mij leuk om nu iemand te vinden uit mijn eigen landje :)
Ik ben gek op creatief bezig zijn, leuke lunch/koffie zaakjes ontdekken, shoppen, foto's maken (die daarna weer op insta kunnen of op mn kast geplakt kunnen worden), lekker lui netflixen, veel te lang youtube video's kijken, lezen (waar ik eigenlijk alleen in de zomervakantie tijd voor neem jammer genoeg) en noem het maar op. Het lijkt mij erg leuk om een leeftijdsgenootje te vinden die het leuk vind om via leuke brieven/kaarten contact te houden en leuke verhalen uit te wisselen en elkaar te leren kennen :)
Ik ben echt een kletskont, tips voor leuke films/series/muziek uitwisselen is natuurlijk altijd leuk.
Als je het leuk lijkt om mij als penvriendin te hebben, stuur maar een reactie
Liefs,
Ella

Reageren

Shirley geplaatst op 25 februari 2018

Hoi!!
Ik ben Shirley, 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens!Ik werk parttime en
schrijven vond ik vroeger geweldig. Dat wil ik graag weer oppakken en ben dus op zoek penvriendinen van ongeveer dezelfde leeftijd. Geen penvriend ervaring, maar dat moet goed komen!
Tot schrijfs?

Reageren

Lis geplaatst op 24 februari 2018

Hallo penners! Hier een oproepje van een vrouw 54 lentes alleengaand en samenwonend met 5 losvliegende parkietjes. Ik leef een afwisselend leven wegens een ziekte. De ene x actief en uitgaand de andere x energie beperkt. Het lijkt mij leuk om te schrijven met elkaar! Ik ben zeer sociaal houd van kokkerelen dus recepten uitwisselen behoort tot de mogelijkheden..Zeer creatief op vele vlakken doch Mandala tekenen is toch wel het leukst. Ook een natuurmens en fotograferen zijn onderdeel van mijn bezigheden. Benieuwd geworden? Schrijf mij dan eens! 🤗

Reageren

Sylvia geplaatst op 24 februari 2018

Hallo lieve mensen ,

Door mijn ziekte kom ik weinig de deur uit en dat is best heel vervelend voor een doe mens als ik.
Ik ben kunstenares en schilder veelal dieren en portretten met olieverf wat tevens meteen mijn afleiding is . Ik weet dat het oubollig klinkt maar af en toe heb ik echt behoefte aan een beterschap kaartje , gewoon , omdat je je dan minder alleen voelt . Ik heb echt wel lieve mensen om me heen maar een frisse wind is gewoon altijd leuk. Daarom ook ik bij deze een oproep tot schrijven , ik zal terug schrijven naar gelang ik daar energie voor heb en niet in het ziekenhuis lig. Ik zal nog even vertellen dat ik 46 ben , een alleenstaande moeder van 2 kinderen , en in Twente woon. Ik kijk nu al uit naar eventuele reacties ...liefs Syl

Reageren

Rebecca geplaatst op 23 februari 2018

Wat ik bij m’n oproep niet heb vermeld, is dat ik echt ontzettend veel kaarten, postpapier en knutselspullen in huis heb liggen, die ik al jaren verzamel, maar waar veel te weinig mee gedaan wordt!

Daar wil ik dus op deze manier verandering in brengen ; )

Reageren

Rebecca geplaatst op 23 februari 2018

Hey,

Op deze site heb ik aardig wat oproepen gelezen, maar toch besloten om zélf een oproep te plaatsen..!

Ben 33 jaar, woon in Den Haag en hou van schrijven op de ouderwetse manier. Ik hou geen dagboek (meer) bij; het ontvangen en versturen van post vind ik leuker.

Groot liefhebber van films en series (Netflix vind ik geweldig), voor de Nederlandse taal heb ik nog nét geen passie en ben ook erg fan van (woord)spelletjes.

Series waar ik graag naar keek (zodat je een goede indruk krijgt):

Californication
Castle
C.S.I. (alleen Las Vegas, de originele/eerste!)
Damages
Desperate housewives
Entourage
E.R.
Friends
Fringe
Grey’s anatomy
Heroes
Lost
McLeod’s daughters
Medium
Nikita
Nip/tuck
Prison Break
Private practice
Rookie blue
The Shield
True blood
The Walking dead
The X-Files

(En dit was nog lang niet alles, maar wilde dit alvast delen; lijkt me leuk als we op dat gebied dezelfde interesses delen)

En muziek waar ik graag naar luister:

Alles van Adèle & Ed Sheeran
Verder veel popmuziek, zoals van:

Lady Gaga
Ariana Grande
Sia

Ook Avici, Bastille, en Linkin Park kan ik erg waarderen; het is maar net hoe ik me voel.

Waar ik naar op zoek ben is een leuke vrouw tussen de 30 en 38 jaar oud die - al dan niet bewust - geen kinderen heeft.

Zou het leuk vinden als jij net als ik (bewust) alleenstaand bent; hebben we net even iets meer raakvlakken dan als je verliefd/verloofd/getrouwd zou zijn.

Overigens zit ik ziek thuis (met o.a. een burn-out), dus mocht je net als ik iets ‘mankeren’, mag je over je klachten altijd bij me terecht. Technisch gezien ben ik dan geen luisterend oor, maar echt: het lucht wel op.

Hopelijk kunnen we elkaar op die manier niet alleen troost bieden, maar elkaar ook laten lachen. Zoals ik het zie? Humor is het beste medicijn, maar soms word je gewoon niet beter.

Positief blijven en dankbaar zijn voor wat je wél hebt, daar ligt m’n kracht. Althans, ik doe m’n best!

Laat je een reactie achter als je denkt dat we een match zijn?

Het lijkt me ontzettend leuk om een postmaatje te hebben ; )

Liefs,
Rebecca

Reageren

Françoise geplaatst op 23 februari 2018

Dag people’tjes!
Over mezelf :
37 jaar, getrouwd en mama van een zoon van 2005
Vroeger deelde ik een dagboek met een vriendinnetje en bij het lezen van een blog over brievenbuddies kwam deze herinnering terug :)
Daarom plaats ik een verzoekje om dat gevoel van samenhorigheid opnieuw te beleven want door al die social media is er geen écht contact meer...
Ik kijk uit naar jullie schrijfsels!
Dooeeeeg