Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Chirella geplaatst op 17 oktober 2018

Hoi!

Ik ben Chirella en ik ben 13 jaar (bijna 14). Ik houd erg van schrijven en snailmail en zoek daarom een penvriendin. Lijk het jou leuk om met mij te schrijven, laat dan vooral even een reactie achter.
Ik hoor graag van je.

Groetjes!

Reageren

Teuntje geplaatst op 17 oktober 2018

Hoi!
Wat leuk dat je mijn oproep leest.
Moest laatst weer denken aan de penvriendin oproepjes die vroeger in de Diddel stonden, wil dit eigenlijk al een hele tijd, nooit door gezet maar nu toch wel.
Ik ben dus opzoek naar een leuke penvriendin tussen de 18 & 27:)
Zelf ben ik 18 maar vrienden noemen mij een 84 jarige in het lichaam van een 18 jarige.
Wat ik zoek in een penvriendin:
-Iemand die brieven, kaartjes en pakketjes wil sturen.
-Houd van creatief bezig te zijn en dat laat doorschijnen in de post.
-Niet elkaars achternaam weten zodat we elkaar niet op kunnen zoeken op social media.
-Mijn intentie is om elkaar nooit in het echt te gaan ontmoeten, behalve als het echt een hele lange penvriendschap wordt.
Dingen die mij interesseren:
Gedichten, kunst, zeilen, filosofie, lezen, thee, tekenen, koken, platen, wandelen en natuurreligie
Schroom niet om mij een berichtje te sturen

Reageren

Gezocht 🏪 geplaatst op 17 oktober 2018

Hola.
Ik ben opzoek naar een penvriendin in Nederland. Ik ben erg aardig en romanticus. Maar voel me soms eenzaam. Dus ben jij tussen de 18 en 23 jaartjes?, aarzel dan niet en reageer. Met vriendelijke groet.

Reageren

Dieuwertje geplaatst op 16 oktober 2018

Hoi ik ben Dieuwertje, ik ben 31 jaar en ik kom uit Noord Holland. Ik ben opzoek naar leuke penvrienden omdat ik graag eens wat leuke post in de bus ontvang. Ik hou van hardcore muziek, festivals, fotografie, natuur wandelingen.
Ben alleenstaande moeder van 2 prachtige lieve kids.
Wil je meer van me weten stuur dan een berichtje

Reageren

Patricia Wink geplaatst op 15 oktober 2018

Hoihoi !
Ik heb al een aantal Nederlandse en buitenlandse penvriendinnen, maar het lijkt me erg leuk om er nog een paar erbij te hebben!

Ik ben Patricia en 23 jaar!

Veel liefs

Reageren

Iris geplaatst op 14 oktober 2018

Dag lezer,

Mijn naam is Iris, ik ben 27 jaar. Ik hou van kunst, fotografie, muziek, boeken, films, filosofie, eten, natuur, steden. Ik ben iemand die veel waarneemt, nadenkt, voelt. Er is een hoop om te vertellen, te delen, uit te wisselen. Ik schrijf graag, wat nu voornamelijk enkel voor mezelf is. Een soort van dagboekvorm met eindeloze gedachtenstromen en observaties. Het lijkt me fijn om aan een ander te kunnen schrijven. Tevens om iets te mogen ontvangen. Ik heb een zwak voor handgeschreven brieven, bijzondere ansichtkaarten en samengestelde pakketjes. In het verleden heb ik veel post gestuurd, maar dat is inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Ik zou het weer op willen pakken, zeker zo met de herfst in aantocht. Ben jij degene die dit aan wil gaan? Stuur me vooral iets!

Iris

Reageren

Mieke geplaatst op 13 oktober 2018

Ik ben mieke ben een sportieve en creatieve meid van 19 jaar. Knutsel graag en sport ook graag heb zelf 8 jaarvaan judo gedaan nu doe ik wandelen en fietsen. Ik zou het leuk vinden om te schrijven leeftijd 13 tot 20 jaar bij interesse mail me m-maatkamp@live.nl. tot hoorns groet mieke

Reageren

Ilona geplaatst op 13 oktober 2018

Hallo Allemaal,
Ik ben ilona en ben 28 jaar. Via deze weg ben ik opzoek naar iemand (of meerdere personen) die het leuk vindt of vinden om snailmails (met (lange) brieven) naar elkaar te versturen.
Ik vind het namelijk erg leuk en ontspannend werken om creatief bezig te zijn. Verder studeer ik toegepaste psychologie. Ik houd van wandelen, dansen, dwarsfluiten, fietsen, de natuur, katten/ honden en andere dieren, kletsen over het dagelijkse leven, etc. Mijn interesses liggen eigenlijk best breed.

Lijk je dit leuk? Dan zie ik hopelijk een berichtje van jou tegemoet.
Groetjes,
Ilona

Reageren

Sarah geplaatst op 12 oktober 2018

Sorry dat ik zei dat ik liefst niet met een Belg of Nederlander wou schrijven. Dat wil ik wel😍😍😍 ik zoek iemand van 13 t.e.m. 15 jaar waarmee ik leuke brieven kan schrijven. Hopelijk tot snel🔒💕

Reageren

Martha geplaatst op 12 oktober 2018

Hey ik ben Martha,
Ik ben 14 jaar en hou erg veel van muziek, ik speel piano en ukelele.
Watersport vindt ik ook super leuk ( kitesurf, duiken ) dit ben ik dus in het kort.
Ik zou graag leuke brieven willen sturen met iemand niet van die super lange verhalen maar gewoon leuke dingen over bijvoorbeel jezelf, school, vrije tijd etc
Hopelijk hoor ik snel van iemand!
Xxx

Reageren

Lichelle geplaatst op 12 oktober 2018

Hoi, ik ben Lichelle en ben 8jaar oud.Ik hou van buiten spelen ,gym ,handbal en tekenen.Mijn sterrenbeeld is een schorpioen.Mijn lievelings dieren zijn een hond een konijn een cavia een poes en een paard.
Ik zoek een penvriendin tussen de 8 en 12 jaar.
Tot in de brief hoop ik.

doei 🤗😋

Reageren

Lisa S. geplaatst op 12 oktober 2018

Hallo,
voor mij is dit allemaal nog wat nieuw maar ben dus op zoek naar pen vriendinnen (leeftijd is voor mij niet echt belangrijk) om me te "babbelen" (ben zelf net 53) Geboren in Nederland maar woon nu in België ((15 jaar)
Ik heb eindeloos veel interesses en wil die graag delen.Maar wil ook graag weten wat andere bezig houdt.
Ik ben gek op dieren,natuur,kunst,cultuur, reizen, koken maar vooral lekker eten ;-) Hou van diepgang maar ook van geleuter en vooral humor.
Ben een HSP en geniet dus ook van rust en alleen zijn. Ben getrouwd,heb 2 volwassen kinderen.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en zou je mij beter willen leren kennen en een fijne vriendschap op willen bouwen,laat gerust een berichtje achter en dan zien we wel wat er van komt.
Ik kijk er in ieder geval naar uit om mijn sociale contacten uit te breiden.
Oja, ben vooral op zoek naar langdurige pen vriendschap(pen).

Misschien tot binnenkort,Lisa S. :-)

Reageren

Sarah geplaatst op 11 oktober 2018

Mijn echte naam is niet Sarah hé😂 ik zoek een penvriend (in) tussen de 13 en 15 jaar. Liefst niet uit België. (Of Nederland) sorry. Stuur mij zeker een berichtje. Ik hou van dansen en boogschieten en de belangrijkste personen in mijn leven zijn natuurlijk mijn familie en mijn vrienden!❤❤❤ hopelijk tot snel🔒💕

Reageren

Kim❤️ geplaatst op 11 oktober 2018

Ik ben 13 jaar en zoek een leuke penvriend of vriendin.
Ik heb soms wel moeite om met meisjes te praten en vind het dus makkelijker om met jongens te praten omdat ze minder erg een mening geven over iets. Ik vind een meisje ook goed maar dan moet het niet het typische make-up meisje zijn. Hobby is paardrijden maar ik vind ook andere dingetjes wel leuk. Wel graag iemand met de zelfde leeftijd ongeveer.

Ik hoop dat iemand reageerde en lekker mijn schrijf maatje wil zijn.

Reageren

janine geplaatst op 11 oktober 2018

hallo ik ben janine,
ik ben 15 jaar uit en ben op zoek naar een penvriendin (geen jongen sorry)
waarmee ik alles kan delen het liefst rond mijn leeftijd.
mijn hobby's zijn lezen zwemmen tekenen hardlopen en skeeleren
doei x janine

Reageren

Joyce geplaatst op 11 oktober 2018

Hallo mijn naam is Joyce, 40 jr en ben op zoek naar pen vriendinnen tussen 35 en 45 jr. Ik ben niet van lange brieven schrijven, maar post krijgen is super leuk. Mijn dochterje kreeg laatst van vakantie vriendinnetje, ik was enthausiaster dan haar.

Ik maak zelf kaarten, maak diamond paintings en ga graag naar de hobby crea beurs van Hardenberg.