Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Maya geplaatst op 12 juli 2018

Hey iedereen!
Ik ben Maya, 16 jaar en hou van fotografie, reizen, nieuwe mensen/plaatsen/dingen leren kennen, Netflix, katten, lezen, tekenen, bakken en nog veel meer.
Ik ben opzoek naar een penvriend(in) van ongeveer dezelfde leeftijd die liefst in België woont. Ik kijk al uit naar je brief! :)
Liefs, Maya

Reageren

Merel geplaatst op 11 juli 2018

Hoi,

Vroeger was ik veel bezig met het schrijven van brieven en kaartjes, jammer dat we dat tegenwoordig veel te weinig doen! Het lijkt mij super leuk om weer penvrienden te krijgen. Ik ben 26 jaar en ik hou er van om over alle mogelijke onderwerpen te kletsen. Ik ben gek op mijn huisdieren (2 katten en een puppy) en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.

Wil jij ook weer terug naar het krijgen van leuke post en het schrijven van brieven? Stuur mij dan een berichtje!!

Groetjes Merel

Reageren

Contact.. geplaatst op 11 juli 2018

Ik ben voor iemand opzoek naar een penvriendin. Deze man zit gedetineerd, 42 jaar oud en er is eventueel een foto beschikbaar. Hij zoekt iemand om brieven mee te schrijven om de dagen een beetje door te komen en misschien in een later stadium zelfs te bellen. Mocht je hier voor open staan stuur mij een mailtje en dan breng ik je in contact.

Reageren

Odette geplaatst op 10 juli 2018

Ik ben een vrouw en ben gescheiden ,ik hou van wandelen muziek breien Line -dansen ,terrasje pakken bioscoop ,van alles en nog wat zou graag een pen maatje willen vinden waar ik nog met de pen kan naar toe schrijven ,groetjes Odette

Reageren

net 60 geplaatst op 9 juli 2018

Ja net 60,maar toch zoekende naar n schrijfmaatje. Mooi postpapier wat in het seizoen past...... Leuke zelfgemaakte kaarten.... Het idee hebben dat iemand je brief ook echt leest en er antwoord op geeft dat vind ik belangrijk. Wie weet tot snel.

Reageren

Cindy geplaatst op 9 juli 2018

Hey allemaal,

Ik ben Cindy en ik ben 13 jaar. Ik houd erg van schrijven en zou het dan ook super leuk vinden om nieuwe pen vrienden te krijgen. Ik zoek vriendinnen tussen de 12 en 15.

Stuur gerust een mailtje terug!
Liefs, Cindy

Reageren

Lisa geplaatst op 9 juli 2018

Hoihoi, mijn naam is Lisa, ik ben 19 jaar en ik woon in Groningen.

Ik vind het heel fijn om min ervaringen te delen met anderen, en hoe leuk is het om dat te doen met iemand die je niet kent? Er zou zomaar een nieuwe vriendschap kunnen ontstaan, en voor mij is vriendschap iets heel erg belangrijks.

Ik ben opzoek naar een penvriendin van ongeveer de zelfde leeftijd! Stuur mij maar een berichtje ! :)

Reageren

Samick geplaatst op 9 juli 2018

Hallo ,
Ik ben een vrouw van 41. Getrouwd. Gezin. Parttime baan.
Ik ben op zoek naar penvriendschap.
Steekwoorden die bij je passen zijn.
Respect
Gelijkwaardigheid
Openheid
Eerlijkheid
Spiegelen
Diepgang
Eigen mening durven geven.
En zo kan ik nog wel meer noemen.
Ik wacht af. Wie weet het begin van een mooie penvriendschap.
Groetjes.

Reageren

Heyy geplaatst op 8 juli 2018

Ik ben 13 jaar zit in het eerste doe aan voetbal en ik ben nog een tweeling zusje en een jonger broertje. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, boeken lezen, met dieren bezig zijn(het liefst honden), schrijven en voetballen Ik zoek een leuke pen vriend(in) die rond de 12 en 15 jaar is.Ik ben trouwens best spontaan dat niet altijd even handig is. En ben best druk.

Liefs ik😁

Reageren

Debie geplaatst op 7 juli 2018

Ik ben Debie, 48 jaar, getrouwd en twee kids. Heb jij zin om brieven met me te schrijven en zo een gezellige vriendschap op te bouwen? Ik hou oa van lezen, fietsen, wandelen, spiritualiteit, creativiteit, detectives & thrillers, bios, chocola, zee en nog veel meer. Hoor graag van je.....

Ciao ⚘

Reageren

Anja geplaatst op 6 juli 2018

Hallo mensen, ik ben Anja, 53 jaar en ik heb een spraakgebrek en ik ben geboren met een hazenlip. Hobby's"lezen, gedichten maken en ik schrijf Engelse en Franse verhalen. Ik hou ook van uit eten en bioscoop. Ik ben niet zo'n sporter. Muziek: ik hou van alles en nog wat. Leeftijd om te corresponderen maakt mij niks zolang het aardige mensen zijn.

Reageren

Lidy geplaatst op 5 juli 2018

Hallo,
Ik ben Lidy en ik ben 12 jaar ik zit in de 1e.
Ik vind dansen, zingen en acteren leuk. En natuurlijk ook afspreken en schrijven.
Ik zou graag een pen vriendin willen van ongeveer 11, 12, 13, 14 jaar.

Reageren

Wendy geplaatst op 4 juli 2018

Kan jij je creativiteit kwijt in knutselen of handwerken? Doe je graag aan tekenen of schilderen? Of heb een andere creatieve hobby? Maar heb je, net als ik, geen bestemming voor je creatieve uitspattingen? Dan heb ik de oplossing. Laten we elkaar er blij mee maken.

Zelf maak ik graag kleine doosjes en verpakkingen, soms ook kaartjes en labels. Maar dat hoef jij niet te doen. Maak jouw post precies zoals je wilt, met je eigen zelfgemaakte creaties. Briefjes zijn ook welkom, kort of lang. Alles is goed, ik stel geen eisen. Er zijn ook geen verplichtingen. Je mag zo vaak sturen als je wilt, maar heb je even geen tijd of zin, dan is dat ook geen probleem. Vanaf mijn kant zal het af en toe ook stiller zijn.

Iedereen is welkom, dus ook mannen. Enige wens is dat je ongeveer een beetje rond mijn leeftijd (38) bent. Ik ben ontzettend benieuwd van wie ik straks leuke post mag ontvangen en wie ik mag verrassen met mijn knutselwerkjes.

Reageren

Sophie geplaatst op 3 juli 2018

Hi ik ben Sophie. Ik heb 13 jr. Mijn hobbys zijn: Schrijven en meuziek. Mij lijkt het super leuk een pen vriendin te krijgen
Liefs Sophie

Reageren

Ymke geplaatst op 3 juli 2018

Hey, ik ben bijna 13 jaar en ik houd erg veel van muziek luisteren. Ik speel zelf ook een paar instrumenten en ik dans. Ik zit nu in de 1e klas bij het Greijdanus in Zwolle. Het lijkt me erg leuk om contact met iemand te hebben! XXXX Ymke.

Reageren

Veronique geplaatst op 3 juli 2018

Hoi 👋🏻
Ik ben Veronique, wordt dit jaar 37 en woon samen met mijn vriend en onze zoon van bijna 5 in Brabant.
Ik werk in de ouderenzorg en doe de opleiding verpleegkundige niv4.
Ik vindt het schrijven van lange brieven over alle daagse zaken heel leuk. Ik zoek nog wat pennevriendinnen, vriendinnen geen mannen, waar ik lange brieven mee kan schrijven over alles wat ons bezig houd.
Ik hoor graag van jullie!

Lieve groetjes, Veronique