Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Jolanda geplaatst op 14 april 2021

Hallo postliefhebbers 💌

Wie zou het leuk vinden om kaartjes naar elkaar te sturen en misschien met een groepje dit creëren.
Dat we dan met thema’s werken of gewoon zomaar een kaartje wat je leuk vind om te sturen.
Wie ziet het zitten om dit met mij te doen en misschien in een groepje dan hoor ik het graag.
Je hoeft hem echt niet zelf te maken want zo creatief ben ik ook niet 🙈

Laat je horen als je het ziet zitten.

Warme groeten vanuit Brabant

Reageren

Tim geplaatst op 14 april 2021

Hallo!

Ik ben Tim, een 27 jarige jongeman vol enthousiasme! De coronacrisis heeft mij gemanouvreerd naar een hoekje waar ik in mijn element ben, maar tegelijkertijd mijzelf en mijn hobbies uit het oog kan verliezen. Met deze oproep zet ik een van mijn stappen om de wereld weer te verkennen, en ik hoop dat jij er een onderdeel van wilt zijn! Het klinkt misschien wat ernstig, en hoewel ik zeker diepgaand kan zijn, sta ik absoluut ook open voor luchtig, gewoon gezellig contact. Ik ben erg breed geinteresseerd en leer graag van jou alles over jouw ervaring met ... (vul je eigen willekeurige hobbie in!). Als je interesse hebt in de natuur, reizen, lezen en schrijven, wetenschap, sport (van hiken via wielrennen/hardlopen tot schaken), films en series, of bijvoorbeeld filosofie weet ik misschien nog wel wat eigen ervaring te delen ook!
Ik kom graag met je in contact en kijk uit naar je bericht!
Alle goeds,
Tim

Reageren

Nieuwsgierig Aagje geplaatst op 13 april 2021

Hey hallo!! Ik ben een nuchtere Noord-Hollandse meid van 35 en ben nog op zoek naar een paar penvriendinnen. Het liefst wel in de buurt (alleen uit Nederland in ieder geval) waar ik iets leuks mee kan opbouwen! Ik werk zelf in de hulpverlening, hou van gezelligheid, en schrijven is mijn grootste hobby. Verder wandel ik graag, hou van spelletjes, lees en puzzel ook. Tv kijken doe ik ook graag, series en films. Mocht je interesse hebben stuur dan een berichtje!! Groetjes van een nieuwsgierig aagje :)

Reageren

Carmen geplaatst op 13 april 2021

Hoi,
Mijn naam is Carmen. Ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een penvriend(in).
Ik woon in Oost-Souburg in Zeeland.
Ik lees graag en ben graag in de natuur. Ik doe aan dansen en tekenen.
Ik ben erg leergierig en leer graag andere culturen kennen en over andere gewoontes. Ik bak graag verschillende recepten.
Lees je dit en zou je het leuk vinden om met mij brieven te schrijven doe dan een berichtje!!

Reageren

Ruby Goedhart geplaatst op 13 april 2021

Hoi ik ben Ruby, ik ben 16 jaar en ik zit in me examen jaar van het VMBO en hierna een sport opleiding doen, sins september ben ik een grote Harry Potter fan geworden en ik hou van Tiktok, ik hou ook van sporten ik doe zelf karate en bootcamp

Reageren

Crystal geplaatst op 13 april 2021

Hoi✨
Ik ben Crystal en ik kom uit Dordrecht. Ik ben 17 jaar en ik zoek een pen vriend/vriendin.

Mijn hobby's zijn
Tekenen, schilderen, fotograferen, films kijken (zo als Marvel, Harry Potter, Lord of the rings, The Matrix, Sherlock Holmes etc..) ik hou van lezen, random verhalen schrijven die ik ook wel ✨poëzie✨ noem haha, tiktok uren kijken en los gaan op
muziek.
Ik vind het ook leuk om me bezig te houden met Zodiac signs (ik ben een Aries)

Als je het leuk vind om penvrienden te worden, dan lijkt me dat erg gezellig!

Groetjes,
Crystal :)
Doeiiii

Reageren

Iris geplaatst op 12 april 2021

Hoi

Ik ben iris, 26 jaar oud en woon in Nederland. Ik ben opzoek naar iemand om mee te schrijven, eigenlijk over van alles. Zou het fijn vinden als we alles kunnen bespreken. Mijn hobby's zijn heel divers, ik fiets veel op de racefiets, lees veel en zit bij de brandweer!

Ik ben opzoek naar iemand van ongeveer mijn leeftijd

ben je benieuwd naar wie ik ben? Dan zie ik graag je berichtje tegemoet!

Reageren

Maxime geplaatst op 12 april 2021

Hey,
Ik ben Maxime. Ik ben 21 jaar oud en woon in Duffel (België).
Ik ben op zoek naar een penvriendin om mee te schrijven, dit mag over vanalles gaan. Het lijkt me leuk om briefcontact te hebben met iemand buiten je eigen leefwereld. Ik studeer voor verpleegster. Ik hou van muziek luisteren, buiten bezig zijn met mijn dieren en ben ook wel creatief bezig.
Hopelijk tot snel!
Maxime

Reageren

Jocelyn Jarratt geplaatst op 12 april 2021

hoi iedereen
ik wil een penvriendin diein noordbrabant woont zou ik wel heel leuk vinden.
ik wil jullie wel leren kennen en jullie mij ook via de post zou ik wel leuk vinden.
ik vind wel leuk een kaartje of een langer brief te krijgen via de post in mij brievenbus.
ik ben jovelyn uit noordbrabant 39 jaar en woon op mij zelf de rest komt wel in een berichtje.
gr jocelyn

Reageren

N.Scheepers geplaatst op 11 april 2021

Hi, fijn dat jij de moeite neemt om mijn oproepje te lezen.

Ik zoek 1 of 2 penvriendinnen! Liefst mede wappies. Ik ben geen ontkennen! Maar wel kritisch.

Ik ben 36 jr. Getrouwd. 2 zoons. Hou enorm van de natuur en dieren. Wandelen, muziek (oude rock/metal)

Hsp.

Heb in mijn puberjaren veel geschreven, dat is verwaterd door verschillende redenen. Sinds vorig jaar heb ik dit weer opgepakt, ik schrijf nu met 2 hele leuke dames.. ik ben niet opzoek naar 30 penvriendennen, ik wil er graag tijd en energie insteken.. elkaar beter leren kennen, serieuze onderwerpen, maar ook luchtig of lekker sarcastisch.

Lijkt dit je wat?

Reageren

Snailmailers en kaart lovers gezocht geplaatst op 11 april 2021

Ik vind snailmails en kaarten ontvangen via de brievenbus geweldig! Ook het versturen geniet ik van. Het maken van snailmails en het uitzoeken van mooie kaarten maakt me blij!

Geen lange brieven, maar gewoon leuke bijzondere kaarten of mooie snailmails/happymails ontvangen op de deurmat. Ook eventueel ABC SNAILS. Erg leuk!

Ik vind alles leuk om te ontvangen. Wil je een lange creatief brievenbus “relatie” aangaan, reageer dan! Ik ben niet op zoek naar vrouwen/mannen die naar 1x het al voor gezien houden en ook niet die in de zomer in winterslaap zijn!

Maakt mij niet uit of je man of vrouw of gender neutraal bent. Gaat mij om leuke creatieve brievenpost ontvangen🌹

Geïnteresseerd? Mail me 😄

Reageren

Saskia geplaatst op 10 april 2021

Hoi! Ik ben 42, getrouwd en moeder van 3 pubers! Ik werk een aantal dagen in de week. Tijd voor mezelf maken is erg lastig😊. Het lijkt mij dan ook heerlijk om met een penvriendin te kunnen schrijven en zo even stil te staan bij mezelf maar ook kunnen sparren over allerlei dagelijkse zaken.

Lijkt dit je ook leuk dan hoor ik graag van je!

Reageren

Lisanne geplaatst op 10 april 2021

Heyhoi,
Mijn naam is Lisanne en ik ben 23 jaar. Ik ben nu al ongeveer 1,5 jaar actief met het maken van vrolijke post. Ik heb een aantal vaste penvrienden waar ik regelmatig brieven mee uitwissel. Ik ben nog op zoek naar een paar die het ook leuk lijken om post mee uit te wisselen.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, denk daarbij aan het maken van kaarten, snailmail, journallen en nog meer. Ik vind het leuk om lange brieven te schrijven en ontvang ze ook graag. Naast het creatief bezig zijn, ben ik ook bezig met de voorbereidingen van de moestuinbalkon. Net zoals vorig jaar verbouw ik mijn eigen groente op het balkon. En zo heb ik nog veel meer dingen die ik in het dagelijkse leven doe.
Wil je mij beter leren kennen en houdt jij ervan om leuke post te ontvangen, dan zie ik graag jouw reactie tegemoet

Reageren

Vrouw geplaatst op 10 april 2021

Hoi,

Ik ben een 5o plus dame die zich nog jong van lijf en leden voelt. Opgebloeit na mijn scheiding en heb vele interesses waaronder alle natuur en lange wandeling, alle elementen horen ruiken voelen en beleven zowel warm als koude fases. Ik denk met mijn mijn hart en sta open voor een leuke penvriendschap, hou ook van kamperen, koken, reizen, lezen, schrijven, ben groot fan van het leven, vrijheid, kunst, cultuur, maar ook gezelligheid, diepte, aarden, het kleine en eenvoud.
Wie schrijft er eens. Ik woon zelf niet meerin nederland maar ben wel geboren en getogen Nederlandse.Ik woon in Noorwegen een land met veel prachtigs quanatuur.
Ik heb al eens eerder hier een oproep gedaan en vele leuke reakties gekregen die ik ook nu weer hoop te mogn ontvangen, man of vrouw maakt niet uit, ik zou wel graag van de mannelijke kant wat willen horen maar die vindt je hier niet zo vaak. Dus m of v, spreekt deze oproep je aan dan hoor ik dat graag
wie weet tot schrijfs een keertje

Reageren

Esther geplaatst op 9 april 2021

Hallo!
Ik ben Esther en vind het heerlijk mijn gedachtes en ideeën op papier te zetten. Ik zou het leuk vinden om dit te delen met iemand!
Het gewoon te hebben over jouw en mijn opvattingen van het leven, en hoe je erin staat.
Jong tot oud; ik hoor het graag als je met mij wil schrijven. Zelf ben ik 23.
Groetjes!

Reageren

Nikki geplaatst op 7 april 2021

hey, ik ben Nikki. Ik ben 14 jaar oud. Ik zit nu in de 2e op het vwo. Het lijkt me leuk om een penmaatje te hebben. Ik hou erg van tekenen, lezen, muziek luisteren en nog veel meer. Ik ben een erg grote Harry Potter fan. Het lijkt me leuk om met mensen te schrijven tussen de 12 en 16.