Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Joy geplaatst op 7 augustus 2018

Hi!

Ik zal mezelf even voorstellen.... Ik ben Joy, 35, woon in Gelderland en werk op een activiteitencentrum voor mensen met NAH. Daar maken we mozaïeken, en dat is dus ook één van de dingen waar ik erg gelukkig van word. Daarnaast hou ik van papier, ik teken graag, geniet enorm van lange wandelingen met ons Portugese hondje of knuffelsessies met de katten, ik verzamel flamingos, ben op m'n allerbest aan het strand, ik hou van gezellig samen zijn met vrienden maar vind het ook waanzinnig lekker om met rust gelaten te worden, ik ben fan van Bob's Burgers, luister het liefst naar de muziek van Mika en ik vind series als "stranger things" nou eenmaal leuk....

Dan, heb ik een gruwelijke hekel aan afwassen, vind ik fietsen stom, maar lopen of zwemmen juist weer heerlijk, ik ben allergisch voor klagers of het zoveelste praatje over het weer of huishoudelijk geneuzel, boodschappen doen is zeker m'n hobby niet en je zal me ook niet snel zien shoppen.

Nou, het lijkt me wel even genoeg zo.

Wat ik zoek? Tja..... iemand van rond mijn leeftijd zou leuk zijn, en verder maakt het me niet zoveel uit. Of je nou lange brieven wil schrijven of hele kunstwerken wil versturen of alleen een kaart af en toe. Zie maar....

Groetjes!

Reageren

Kyara geplaatst op 6 augustus 2018

Hoi hoi ! Ik ben kyara,ik ben 12 jaar oud ik zoek een meisje tussen de 12-16 jaar oud die graag met me wil schrijven. Ik praat graag over dingen die ik graag doe over mijn paardje vooral! Als je graag wilt schrijven met me plaats dan een reactie hieronder! 😊

Reageren

Kyara geplaatst op 6 augustus 2018

Hoi hoi ! Ik ben kyara,ik ben 12 jaar oud ik zoek een meisje tussen de 12-16 jaar oud die graag met me wil schrijven. Ik praat graag over dingen die ik graag doe over mijn paardje vooral! Als je graag wilt schrijven met me plaats dan een reactie hieronder! 😊

Reageren

Kelly geplaatst op 5 augustus 2018

Hallo lieve penvrienden. Ik ben kelly uit duffel ben 32 jaar en mama van 2 zonen. Zou het fijn vinden om nieuwe penvrienden te hebben. Woon dus in België maar schrijf nu ook al met penvrienden in Nederland. Dus heb je zin om te pennen dan hoor ik het wel. Groetjes en doei
Kelly.

Reageren

Carijn geplaatst op 5 augustus 2018

hey! Ik ben Carlijn.
Ik ben 17 jaar oud en woon in Rotterdam. Het idee van een penvriendin leek me altijd al leuk!
Ik ben op zoek naar een meisje/vrouw die ongeveer even oud is en misschien zelf al veel heeft meegemaakt (positief of negatief) en het daarover wil hebben. En natuurlijk ook gewoon om en meer over elkaar te weten te komen!!
ik heb zelf bijvoorbeeld 3 jaar in Oostenrijk gewoond
en heb ook een boel minder leuke dingen meegemaakt...

Ik ben best creatief en daarom lijkt het me heel leuk om brieven uit te wisselen! Als het je leuk lijkt om een "penvriendschap" aan te gaan, laat dan wat van je weten!x

Reageren

rustigejongeman geplaatst op 5 augustus 2018

ben een rustige jongeman van 38
en mantelzorg oa en al jaren niet op vakantie geweest, maar hou daarnaast ook niet van extreme drukte enz.
ik zou graag met een lieve eerlijke rustig meid/vrouw-18-65 pennen/delen over van allerlei onderwerpen oa dat nu de rust is waar je van houd in dingen en in jezelf , je mantelzorgt bv voor je ouders of zo en sowieso van de rust houd of dat je ook op jezelf bent en graag deelt en je mist ook gelijkgestemdheid.
ik wil graag met je delen, ik ben een gevoelsmens en zo puur en eerlijk als wat.
met sterrenbeeld schorpioen.
geen partner, geen kids
ik heb verder brede interesse zolang het maar de rustige dingen zijn, introvert maar open persoon en totaal zichzelf en een rustig leeftempo .
ik wil graag met je delen en imperfectie juist niet erg , ik leef zelf van wajong en maakt me niet uit wat je doet gaat om wie je bent , je pure zelf .

tot schrijfs

Reageren

Nicole geplaatst op 4 augustus 2018

Hallo.
Ik zoek gezellige penvriendinnen om mee te schrijven, Over alle daagse dingen. Zelf ben ik 40 jaar oud en heb een lieve vriend.

Reageren

Julia geplaatst op 4 augustus 2018

hey,
ik ben Julia, 13j, en zoek een penvriend tussen de 12-15
Even wat dingen over mij: ik heb een broer en een broertje, hou van hockey, eten, en mn telefoon.
Ik hoor graag wat van je!
xx Julia

Reageren

Lynn geplaatst op 4 augustus 2018

Hooi mijn naam is Lynn en ik ben 18 jaar oud. Ik wil al een tijdje een penvriend(in). Ik ben opzoek naar iemand die al aardig wat dingen heeft meegemaakt in het leven, waarover we kunnen schrijven, elkaar tips kunnen geven.

Het liefst schrijf ik met een vrouw ☺️

Reageren

Sabine geplaatst op 3 augustus 2018

Hee,

Zoals te verwacht ben ik opzoek naar een penvriend(in). Ik ben 18 jaar en neem dit jaar een tussenjaar. Ik heb voorgaande jaren verschillende penvrienden en -vriendinnen gehad, maar dit jaar niet meer. Het lijkt me erg leuk om weer met iemand of meerdere mensen te schrijven.

Laat een reactie achter als je interesse hebt! Ik zal me in de brief wat uitgebreider voorstellen.

Liefs,
Sabine

Reageren

Michelle geplaatst op 30 juli 2018

Hey, ik ben michelle 20 jaar. Ik ben graag creatief bezig. Zo doe ik onder andere aan snailmailen en heb ik een bullet journal. Ik heb al meerdere penvriendinnen, maar zou er graag nog iemand bij willen. Verder spreek ik graag met vrienden af ( terrasje, uiteten, bios, shoppen ) wil je meer weten, dit zal ik dan in mijn brief vertellen 😉

Reageren

Lis geplaatst op 30 juli 2018

Hi!
Ik ben Lis en zoals je al wel kon raden ben ik opzoek naar een penvriendin :)
Ik ben 13 jaar en hou ontzettend van creatieve dingen zoals schrijven, snailmail, tekenen... waar niet van?
Ik ben opzoek naar een creatieve penppal die er ook zo van houdt om veel aandacht in een brief te steken.
Leeftijd maakt niet heel veel uit maar het liefst niet te jong dus graag 13 of ouder ;)
Hopelijk tot schrijfs! 🌻

Reageren

Floor geplaatst op 29 juli 2018

Hey,
ik ben Floor, 13 jaar en mijn hobby's zijn atletiek,duiken, piano en viool, en ik zoek een penvriedin (penvriend mag ook maar het liefst een penvriendin)
die creatief is, die aandacht besteed aan de kaart en die het volhoud om brieven te schrijven.
Doeiii

Reageren

Tom geplaatst op 28 juli 2018

Hallo, ik ben Tom 25 jaar oud ik zoek eigenlijk iemand waarmee ik kan brieven schrijven ik voel me een beetje eenzaam ik ben van oost-vlaanderen iedereen mag me schrijven stuur me alsjeblieft een mailtje.

Groetjes tom.

Reageren

Me geplaatst op 27 juli 2018

Hallo iedereen ik ben vrouw van 32jaar en woon in belgie ik zoek nog penvriendin om mee te schrijven liefst iemand die ook van België is. Ik schrijf van men tienerjaren. Men hobbys zijn vooral brieven schrijven naar theater gaan cinema fietsen leuke dag uitstapjes gaan doen. Ik heb een kat is een schatje.
Hopelijk tot hoors
Grtjes

Reageren

Tyrick geplaatst op 25 juli 2018

he iedereen,
Ik heb nu 1 penvriendin maar zo er graag nog een willen omdat ik het sturen van brieven echt leuk vind.
Iets over mezelf
Ben 16 jaar, sportieve jongen en doet graag dingen met vrienden. Zou je nog meer willen weten twijfel niet en stuur me een berichtje

Groetjes Tyrick