Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Katalin geplaatst op 2 februari 2018

Hallo allemaal! Ik ben een 22jarige levensgenieter uit Oost-Vlaanderen. Niets is leuker dan genieten van de natuur op je blote voeten, lezen in het hoekje van de zetel of plezier maken met de mensen van wie ik hou. Ik mis het om creatief bezig te zijn en schrijven is een echte uitlaatklep voor me. Geldt dit ook voor jou? Laat me dan iets weten en ik reageer snel terug. Tot dan!

Reageren

Elise geplaatst op 1 februari 2018

Hallo allemaal!!!

Ik ben dus Elise. Ben 24 jaar en woon in Friesland. Sinds oktober '17 ben ik verloofd en woon ik samen met mijn verloofde. Hebben 1 kat en 1 hond. Helaas heb ik de mijne gister weg moeten doen wegens omstandigheden.

Ik doe overdag niet zo heel veel. Mijn verloofde is terminaal (best wel lang verhaal eigenlijk) en ik heb zelf ook het 1 en ander waardoor ik niet kan werken/naar school kan.
Ik wil zien dat ik ga diamond painten en om met ''normale'' mensen te gaan schrijven. Heb veel hulp van instanties. Althans,.. dat zou ik moeten krijgen! Hoop op deze manier wat meer afleiding te hebben/krijgen en dat het daardoor ook uiteindelijk wat beter met me gaat. Dat ik weer bezigheden ga zoeken en krijgen.

Mijn hobby's zijn trouwens schrijven (duidelijk haha), muziek luisteren, film kijken, wandelen, hardlopen al doe ik dat op dit moment niet meer en zo nog wel meer. Alleen door mijn problemen zijn de meeste hobby's niet mogelijk voor mij op het moment.

Ik hoop dat ik reacties ga krijgen! Ik had namelijk al op een paar meiden gereageerd maar die hadden al best veel waardoor ze mij er niet nog echt bij konden hebben zeg maar.

Hoop snel van iemand te horen!

Groetjes Elise

Reageren

Sanne geplaatst op 1 februari 2018

Hoi jij

Mijn naam is sanne 31 jaar en ben HSP (hooggevoelig)

Vroeger als kind had ik een penvriendin en het lijkt me leuk om meiden te ontmoeten die net als ik ook hsp zijn (hoeft niet perse) en interesse hebben in spiritualiteit/

Daarnaast ben ik iemand die nieuwe recepten graag uitprobeert maar ook geen nee zegt om ergens te gaan lunchen, bowlen en poolen vind ik ook erg leuk en speel graag familiespellen met name Yahtzee is my favourite :D

Tot snel en een fijne avondReageren

Marie geplaatst op 31 januari 2018

Hoi,
Ik ben Marie en 18 jaar jong/oud. Ik schrijf graag en kan intens genieten van een goed boek, een handgeschreven brief en een hartverwarmend diep gesprek. Ik vind de laatste tijd dit niet meer gemakkelijker... Mensen leven in een tweede virtuele wereld, liken foto's, delen hoogtepunten, pronken met resultaten via alle mogelijke social media kanalen. Er wordt heel vaak enkel gecommuniceerd via schermpjes. Ik vind dit jammer, wordt er soms zelfs prikkelbaar van en weet van mezelf dat ik er gevoelig aan ben, aan dat virtuele wereldje. Ik zie natuurlijk regelmatig goede vrienden en koester de geplande momenten in real life, de koffietjes en lekkere etentjes. Toch ben ik zoekende naar een 'pennenvriend' of 'pennenvriendin' die ook graag 'ouderwets' communiceert met een handgeschreven brief.
Dus... Kan je je wat herkennen in mijn verhaal, ben je ook student en heb je zin om met mij te schrijven? Ik kijk vol verwachting uit naar een antwoordje.
Groetjes!

Reageren

Penvriendinnen gezocht geplaatst op 31 januari 2018

Hoi allemaal! Ik, een vrolijke jonge vrouw van 39, ben op zoek naar gezellige penvriendinnen in Nederland of buitenland. Ik heb best wel veel hobbies, waaronder zwemmen, wandelen, dagjes weg, lezen, films kijken, brieven schrijven, dieren, bioscoopje pakken, etc. Wie lijkt het leuk om met mij brieven te schrijven? Stuur een leuk berichtje! Tot schrijfs!!

Reageren

Carien geplaatst op 30 januari 2018

Hoi allemaal!
Ik ben Carien en ik ben 9 jaar oud. Mijn hobby`s zijn tekenen en hockey. Het lijkt me leuk om met een leeftijdsgenootje mooi versierde brieven te schrijven.
Tot snel hopelijk!
Groetjes Carien

Reageren

Rianne geplaatst op 30 januari 2018

Hoic.
Ik ben Rianne en ik ben 19 jaar.
Ik heb het niet makkelijk vanwege mijn ziekte. En hierdoor ben ik al mijn vrienden kwijtgeraakt. Ik hoop dan ook om op deze manier een nieuwe vriendschap op te bouwen.

Ik hoop dat je mij accepteert om wie ik ben en dat ik ook af en toe mijn hart mag luchten (en nee ik zal je niet overspoelen met drama)

Ik hoop snel iets te horen!

Liefs Rianne

Reageren

Jip geplaatst op 27 januari 2018

Hoi ik ben Jip en ben 14 jaar en ben een meisje. Mij hobby's zijn hockey en tekenen (handlettering).
Ik woon in Nederland

Ik zoek een penvriend(in) tussen de 14-16 jaar.

Reageren

Lena geplaatst op 27 januari 2018

Ben op zoek naar penvriendinnen/vrienden om gezellige brieven/kaarten mee te schrijven. Ik ben zelf 44 jaar maar leeftijd maakt niet zoveel uit. Naast schrijven gek op lezen. Spreekt het je aan laat gauw wat van je horen!

Reageren

Miriam geplaatst op 27 januari 2018


socialk ben Miriam, 30 jaar en een beetje moe van alle schermen en het snelle oppervlakkige contact via social media. Ik heb weer zin in echt schrijven op mooi papier naar iemand die ook zin heeft on uitgebreider te antwoorden dan een smiley. Ik word blij van lezen, series kijken, hardlopen, spelletjes spelen met vrienden en hopelijk binnenkort van jou brief. Fijne dag vandaag en misschien tot schrijfs!

Reageren

Geertje geplaatst op 27 januari 2018

Ben vrouw van 50 jaar. Moeder van zoon en 2 dochters en oma van 3 kleinkinderen. Hou van schrijven,lezen,muziek luisteren,wandelen,dieren,zwemmen,fietsen.

Reageren

Gezelligheid geplaatst op 27 januari 2018

Lieve allemaal,

Wie houdt er ook van leuke, gezellige post ( kaarten, brieven, lange brieven enz) te ontvangen en schrijven? Met wat leuke ‘kadootjes’ erin. Denk aan kaartjes, stickers, kleine kadootjes en andere leuke kleine dingen.

Word daar zelf namelijk erg vrolijk van en het blijft leuk.

Heb via hier al een paar leuke meiden (penvriendinnen) leren kennen. Maar zou het leuk vinden om nog een paar meiden te vinden die ook zo houden van post ontvangen en daar ook vrolijk van word.

Want zeg zelf het is toch leuk om leuke post te ontvangen?!

Lijkt het je leuk stuur me een berichtje.

Liefs Tamara

Reageren

Creatieveling geplaatst op 26 januari 2018

Hoi hallo, welke CreaBea wil ook knutselen in thema met een leuke brief erbij en wat bijpassende geschenken/gifts ??
Ik heb allerlei leuks bij elkaar verzameld en word echt blij van regelmatig mooie post te versturen en ontvangen 😃
Leeftijd ca. 25 en 55 jaar, graag alleen oprecht geïnteresseerden uit Nederland met inlevingsvermogen.
Mijn hobby's zijn behalve knutselen en schrijven, ook lezen, films, fotograferen, filosoferen, tuinieren, dieren en reizen.
Liefs van CB xxx

Reageren

Stephanie geplaatst op 25 januari 2018

Hallo allemaal!

Na lang twijfelen om een oproepje te plaatsen, trek ik toch maar mijn stoute schoenen aan! :)
Ik ben Stephanie, 29jaar, getrouwd en heb een zoontje van 1,5jaar. Misschien een klein detail, ik woon in België. ;)
Al jaren ben ik actief in de penwereld en het schrijven van (lange) brieven is dan ook een echte passie van mij geworden! ♡ Ben verzot op leuk postpapier, stickertjes, leuke envelopjes en washi tape'jes! :)
Ben op zoek naar leuke meiden die graag op regelmatige basis willen schrijven en ook wel houden van de langere brieven met een beetje diepgang :). Ik bekijk mijn penvriendschappen als echte vriendschappen en het is voor mij dan ook belangrijk om elkaar goed te leren kennen. :)

Vele groetjes en hopelijk tot snel! ♡

Reageren

Mariëtte geplaatst op 24 januari 2018

Hallo allemaal,
Ik hou heel erg veel van post dus ben ik op zoek naar een paar leuke penvriendinnen.
Ik ben 20 jaar en ik hou van creativiteit.
Ook zoek ik mensen die met me willen schrijven over ADD.
Groetjes Mariëtte

Reageren

Marrielle geplaatst op 24 januari 2018

Hallo!

Ben je net als ik een bonus-moeder? Dan lijkt het mij leuk om met je zo nu en dan eens van gedachten te wisselen over je gedachten hierover, je uitdagingen, verbazingen en alles waarvan je eens niet wist waar je aan begon....
Met mijn 40 jaar staat ik namelijk nog wel eens te knipperen met m’n ogen over mijn bonus-pubers, vriend, 2 honden en 2 katten. Blij dat ik af en toe ook nog gewoon mag werken.
Dat er geen tijd overblijft om aan mijn conditie te werken, laat ik nog maar even achterwege.

Herken je je hierin en wil je zo nu en dan ook even ventileren met een knipoog, lach en traan? Weet me te vinden.