Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Floor geplaatst op 3 december 2017

hallo ik ben floor en vertel graag mopjes, soms noemen ze mij ook Florrie. ik ben 8 jaar en hou van knikkerbanen bouwen. Ik eet graag frietjes en chocolade. Stuur je mij een berichtje? groentjes en fruitjes, Floor

Reageren

stientje geplaatst op 3 december 2017

Hallo,

Ik ben Stientje en 7 jaar. Ik hou van tekenen en piano spelen en ik kan heel mooi schrijven. Ik zoek een leuke penvriendin van tussen 7 en 12 jaar. Stuur je mij een berichtje terug als je mijn penvriendin wil worden?

Reageren

Eefje geplaatst op 2 december 2017

Hoi mijn naam is Eefje 39 jr en woon samen met mijn poeze kind.
Verder hou ik van kunst,ben ik op zoek naar een leuke man(niet hier op deze site)dus flink aan het daten, hou ik ook van dansen,zingen,knutselen en zou hier daarom graag een creatieve penvriendin leren kennen.Ben het type penvriendin waarmee je over van alles en nog wat kunt schrijven.Leuke maar ook minder leuke dingen.Hou wel van brieven met een beetje inhoud zodat je elkaar wel echt kunt leren kennen.Hopelijk kan ik ouderwets gaan schrijven en knutselen hier met iemand :)
Groetjes Eefje

Reageren

Kim geplaatst op 2 december 2017

Hooi,

Ik ben Kim woon op een boerderij en ben 20 jaar,
Ik vind het heerlijk om lekker ouderwets brieven te schrijven.
Ik kan daar echt van genieten om het over van alles te hebben. Van onzinnige dingen tot belangrijke onderwerpen.

Ik werk in de gehandicaptenzorg en doe nog een opleiding.
Eigelijk wil ik veder nog niet zo veel vertellen maar bewaren voor in de brieven.

Ik hoor van je!
Groetjes Kim

Reageren

Yvonne geplaatst op 1 december 2017

Gruss dich,

vanuit Zuid Duitsland een oproep om te schrijven. Ik ben sinds 2 jaar woonachtig in het prachtige Bayern. Ik mis de Nederlandse praat om het maar zo te zeggen. Ik ben 43 jarige vrouw in het bezit van een een man ( werkzaam in het buitenland) 2 Kids, een hond en 2 katten. Mijn interesses wandelen, natuur, lezen, creatief bezig zijn en lekker uit eten op zijn tijd. Ik zou het leuk vinden om een papieren vriendschap op te bouwen waarin de dagelijks dingen en de opgedane levenservaring gedeeld kan worden.
Ik verheug me op jullie leuke reacties!
Liebe Grüsse,
Yvonne

Reageren

Marleen geplaatst op 30 november 2017

Hallo allemaal!
Mijn naam is Marleen, ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn twee katten in een grote villa midden in het bos. Hier ben ik precies op mijn plek. Midden in de natuur, rust en als ik zin heb in leven en een feestje om mij heen stap ik op de fiets naar de grote stad.
Ik geniet ervan om in de ochtend de gordijnen open te doen, de zon naar binnen te laten schijnen en de geur van koffie door het huis te ruiken. Ik geniet van muziek (maken en luisteren), kaarsjes aan, etherische olieën en creatief bezig zijn.
Ik ben met een tweede studie begonnen waar ik veel tijd in investeer. Heerlijk vooruitzicht om de avond af te kunnen sluiten met het schrijven van een brief en een leuk pakketje voor iemand te maken. Wie kan ik blij maken met snail mail? En wie wil mij blij maken met snail mail?

Groet, Marleen

Reageren

Bo geplaatst op 30 november 2017

Hoi! Ik ben Bo een spontaan meisje van 11 jaar!
Ik zoek een penvriend(in) liefst 11/14 jaar
Ik zit op scouting doe vaak mee met voetbal op school.
Ik vind het heel leuk om in de speeltuin te spelen.
En ben ook vaak buiten te vinden!

Reageren

Jessica geplaatst op 28 november 2017

Hallo, mijn naam is Jessica en ik ben 43 jaar, woonachtig in Gelderland, getrouwd en heb 3 prachtige dochters van 16, 14 en 11 jaar. Werkzaam als doktersassistente op een polikliniek voor oogheelkunde. Lezen doe ik graag en zoveel mogelijk. Verder houd ik wandelen, koffie drinken, bloemen, muziek, uitgaan met vriendinnen, koken en eten! Al jaren ben ik dol op mooi (inpak)papier, lint, stickers, stempels, postzegels, kortom...alles omtrent stationary. In mijn jeugd had ik een penvriendin en ik weet nog hoe het voelde om de envelop in mijn handen te hebben en het juiste moment af te wachten om 'm te openen. Heerlijk! Dat gevoel zou ik graag weer beleven, maar ditmaal met de extra dimensie van snailmail...elkaar verrassen met lieve/leuke extraatjes. Komt mijn verzameling papier, stempels etc. nu even goed van pas :). Spreekt mijn oproep je aan en ben ook jij serieus op zoek naar een warme, oprechte "brievenvriendschap" ? Reageer dan ajb, ik kijk er naar uit. Hartelijke groet, Jessica.

Reageren

Emily geplaatst op 28 november 2017

Hey,
Ik ben Emily, ik ben 17 jaar en ben opzoek naar een gezellige penvriend of vriendin tussen de 14-18 jaar die graag met mij wil kletsen over verschillende dingen. Ik houd van lezen, verhalen schrijven, films en series kijken, muziek luisteren, koken en gezelligheid. Ik houd heel erg van science fiction en fantasy en ben helemaal gek op Harry Potter. Heb je interesse? Stuur dan gerust een berichtje!

Reageren

Rick geplaatst op 28 november 2017

Hey,
mijn naam is Rick. Ik ben 16 jaar en houd van schrijven, Netflix en bakken. Ik zoek een penvriend(in) (13-20 jaar) die het leuk vind om te praten over wat we hebben meegemaakt en een leuke band kunnen opbouwen. Lijkt het je wat? Reageer dan, zodat we in contact kunnen komen. Tot later!

Reageren

Soulshine geplaatst op 27 november 2017

Hey daar! Wie ben ik? 41 lentes jong, Nederlandse van afkomst, maar woon sinds een paar jaar in België, verslaafd aan koffie,boekenwurm, introvert, gevoelsmens, dol op m'n 4 katten, creatief bezig zijn (schrijven/schilderen/handletteren, etc), hou van gezelligheid (terrasje, uiteten, spelletjes met vrienden) maar vind me-time op z'n tijd evengoed érg fijn, diepgang, vuurkorf, m'n kippies, lachen, weekendje weg met m'n lief, rommelmarkten bezoeken, films en series, absolute hekel aan onrechtvaardigheid/oneerlijkheid, dierenleed én strijken, ruimdenkend, loyaal,trouw, heb ook zeker af en toe m'n nukken, maar ben over 't algemeen best lief ;-)

Ouderwetse brievenbuspost lijkt me erg gezellig! :-)
Als mijn oproepje jou aanspreekt, hoop ik snel iets van je te horen! Tot schrijfs!

Reageren

Flor geplaatst op 27 november 2017

Ik ben een man van 60 jaar. En wil graag een penvriendin erbij. Ik ben van st Truiden in België. Mag ik aub weten hoe oud u bent? Vriendelijkste groeten
Flor

Reageren

S geplaatst op 27 november 2017

Hallo iedereen,
Ik ben een jonge spontane meid die graag op een innovatieve manier een voetafdruk achter wilt laten op de wereld. Ik ben graag met allerlei soorten mensen in contact, het maakt mij dus niet uit hoe oud je bent, wat je afkomst is etc.
Ik ben op zoek naar een penvriend of vriendin. Ik heb een grote passie voor schrijven vandaar mijn oproepje.
Kort beschreven zijn mijn hobby's: lezen,kunst,natuur,dieren,yoga,films en geschiedenis,
Lijkt het je leuk om met mij penvrienden te zijn stuur me dan gerust een berichtje :)

Reageren

Brigitte geplaatst op 27 november 2017

hallo,
ik ben Brigitte, 41 jaar. Ik woon in België. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Hobby's zijn fietsen, wandelen, uitstapje met man en kinderen, fotografie, gezellig uit-eten, ....
Ik zou het super vinden om een pennenvriend(in) te hebben om te kunnen praten over de dagdagelijkse dingen, gebeurtenissen, ....
Voel jij je aangesproken? Stuur dan maar snel een berichtje!
Groetjes, Brigitte

Reageren

Elise geplaatst op 27 november 2017

Hey ik ben Elise. Ik word in januari 13 jaar en ik ben op zoek naar iemand om mee te pennen. Ik lees heel graag en mijn lievelingskleuren zijn geel en bordeaux. Ik zoek iemand van minstens 13 jaar. Gewoon om wat te schrijven over dagelijkse bezigheden en dingen die er gebeurt zijn. Jongen of meisje maakt helemaal niet uit.
Met veel groetjes van Elise

Reageren

Renee geplaatst op 26 november 2017

Hallo allemaal,
Ik ben op zoek naar een leuke penvriend(in) tussen de 12 en de 15 die ervan houd lange, leuke brieven te schrijven en te ontvangen!
Zelfs ben ik over anderhalve maand veertien en gek op creatieve dingen.
(bijvoorbeeld schrijven, tekenen, muziek maken en toneel spelen)
Ook hou ik veel van films kijken, vooral oude films zoals Grease en Dirty Dancing.
Laat alsjeblieft snel wat van je horen!
Liefs,

Renee