Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Anne geplaatst op 27 juli 2021

Helloo!
Ik ben Anne, 14 jaar oud en in oktober word ik 15. Het lijkt me superleuk om met iemand met een beetje dezelfde interesses te kunnen schrijven:) Dingen die ik graag en vaak doe zijn: lezen!! (en dan vooral engelse literatuur en klassiekers), schilderen, schrijven, in de natuur wandelen en muziek luisteren (uit de jaren 60,70,80 vooral)
Het liefste schrijf ik met iemand van rond mijn leeftijd:)
Groetjess en hopelijk tot snel!

Reageren

Immanuel geplaatst op 26 juli 2021

Hoi :)
Ik ben immanuel . Ik ben een jongen van 21 jaar. Ik heb een best heftige tijd achter de rug door depressie en momenteel gaat me leven beter dan ooit en probeer ik echt van het leven en alle mooie dingen te genieten . Ik ben een grote fan van Ariana grande en dansen is het belangerijkst momenteel in me leven . Ik houd van de natuur en dieren . Ik zou het heel leuk vinden via deze weg een pen vriend(in) te vinden in de leeftijd van ongeveer 17-24. Lijkt me leuk lange verhalen naar elkaar te schrijven om zo een mooie en hopelijk lange pen vriendschap op te bouwen . Lijkt je het leuk dan hoor ik je wel :)

Reageren

Imke geplaatst op 26 juli 2021

Hoi! Ik ben Imke (17) en ik ben opzoek naar penvrienden. Ik hou van bakken en creatieve dingen doen. Ik plaats deze oproep omdat het mij leuk lijkt om brieven te schrijven naar anderen en zo verhalen te delen en andere mensen te leren kennen. Ik ben opzoek naar mensen van mijn leeftijd (dus ongeveer tussen de 16 en 20) om leuke brieven naar te schrijven en brieven van te ontvangen. Lijkt dit jou ook leuk, dan schijven we elkaar misschien binnenkort! Tot snel :)

Reageren

Esmé Melio geplaatst op 26 juli 2021

Hey hey allemaal,

Mijn naam is Esmé en via deze weg wil ik graag nog eens proberen om één of twee nieuwe penvriendinnen te vinden. Ik ben 27 jaar en samen met mijn man, onze dochter en onze kat wonen wij in Alkmaar. Mijn grootste hobby is brieven schrijven en ik doe dit al z'n 9 jaar met heel veel plezier. Ook hou ik enorm van lezen.
Mijn voorkeur gaat uit naar lange brieven schrijven en om echt een penvriendschap op te bouwen voor langere tijd. Ik zou het waarderen als je alleen reageert als dit ook echt je intentie is om te doen. Lijkt het je leuk om met mij te gaan schrijven? Stuur dan een berichtje en hopelijk hebben we die klik en mogen we een mooie lange penvriendschap opbouwen.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Esmé

Reageren

Krista blanckaert geplaatst op 25 juli 2021

Ik ben een 47j meid en zoals je weet is het tijdens de corona wat saai daarom ben ik opzoek achter een pennebvriendin/pennebvriend

Mvg Krista tot schrijfs

Reageren

Luna geplaatst op 24 juli 2021

Hi
Ik ben luna,en 15 jaar oud.
Het leek leuk me leuk om een penvriendin te krijgen. Ik vind het leuk om Engelse fantasy boeken te lezen en te gamen. Tekenen doe ik ook graag!
Word jij mijn penvriendin?
Groetjes

Reageren

anita alphenaar geplaatst op 24 juli 2021

hoi ik ben een leuke lieve vrouw die graag met een mannelijke soortgenoot van tussen de vijfenvijfig en vijfenzestig jaar een gezellige briefwisseling wil onderhouden kan gaan over van alles bv tuinieren hobbys de wereld karakter hoe je in het leven staat gr anita. ik hoor van je liefst omgevong rotterdam .

Reageren

Pascalle geplaatst op 23 juli 2021

Hallo allemaal. Ik ben een 44 jarige vrouw. Moeder van 2 kinderen. Ik schrijf al jaren trouw met een penvriendin en vind het leuk om uit te breiden. Een kaartje of iets snailen ook leuk. Verslaafd aan groene thee, lezen tijdschriften boeken, ereader heerlijk. Chaotisch en wil veel dingen tegelijk soms even op de rem trappen natuur hou ik van alleen geen zand dus strand geen favoriet hier. Hoop dat er een dame is die het leuk vind om te gaan schrijven. Spannend. Groetjes Pascalle

Reageren

K geplaatst op 23 juli 2021

Hallo allemaal,

Ik ben een meid van 25 en ik werk in de zorg, ik ben op zoek naar mensen met talenten waar ik nog wat van kan leren. Spreek je meerdere talen, of heb je een hobby die je graag doet ik hoor het graag.

Zelf houd ik van antiek/kunst, sporten, muziek (maken), ik houd van fantasy films (Hobbit, Harry Potter), Ik ben ook graag creatief bezig. Ik ben ook bezig met mijn familie geschiedenis, ik houd van alles in het verleden. Oorlogsverhalen, verhalen over oud Azië, of het oude Egypte ik heb het daar graag over. Ook houd ik van eten en reizen, ik ben op zoek naar mensen gender maakt niet uit. en leeftijd maakt ook niet uit. Ik hoor het wel als er mensen zijn die graag met mij willen hebben.

Reageren

Teddy geplaatst op 23 juli 2021

Hoi mijn naam is Teddy, ik ben 16 jaar oud en ik woon in Gelderland, Nederland. Mijn hobbys zijn schilderen, edelstenen verzamelen, muziek luisteren en natuurlijk brieven schrijven:)
Let me know als je het leuk vind om met me te schrijven! (Graag mensen van 14 t/m 18)

Reageren

Snailmailster geplaatst op 23 juli 2021

Hallo allemaal,

Ik ben een vrouw van 49 jaar.ik ben getrouwd en heb een beginnende puberzoon. Verder katten en paar kipjes.
Ik voel me jonger dan mijn leeftijd en regelmatig word ik ook jonger geschat.
Ik snailmail al met iemand en heb een penvriendin.
Graag zou ik het snailmailen wat uitbreiden. Ik zoek dan ook iemand die met regelmaat ( 1 keer per maand zeker) snailmail met brief wil uitwisselen. Het gaat me hierbij niet alleen ik de snailmail maar ook om het elkaar leren kennen en een penvriendschap opbouwen.
Ik vind veel dingen leuk zoals: vintage, kleurrijk, zomer, blauwtinten vooral turquoise, roze, haken, knutselen, paper lover, thee drinken, lezen( momenteel vooral tijdschriften), thuis rommelen, diamond painting, hou van lekker eten en drinken, puzzelen, strand liefhebster, zon, mini moestuin...en nog wel meer...
Ik wacht in " spanning" op jouw reactie zodat we snel kunnen starten.
Groetjes

Reageren

hannah geplaatst op 22 juli 2021

heyhey!!
ik ben hannah en ik ben 12
mijn hobby’s zijn: volleybal en scouts ma ik ga ook graag lopen en ben graag actief bezig
ff netflix kijken daar zeg ik ook geen nee tegen ofcc
ik zoek een penvriend, geslacht maakt ni perse uit ma liefst rond de 12,13,14 jaar x
laat iets wetennn x

Reageren

Emily geplaatst op 21 juli 2021

Hoii,
Ik ben Emily (19) & studeer momenteel social work op ‘t HBO.

Ik ben een gezellige meid met helaas vrienden tekort (jk haha).

De reden waarom ik dit doe is omdat het me leuk lijkt om like oldschool weer brieven met elkaar uit te delen. Tegenwoordig gaat alles zo makkelijk over text terwijl een brief veel persoonlijker is.

Ik ben wel een persoon die veel van sporten en dansen houdt. Naast dat mijn passie bij sporten ligt heb ik ook een creatieve kant. Ik zou het super tof vinden om penvrienden te maken om gezellige verhalen mee uit te delen.

Laat vooral weten of je interesse hebt en misschien tot snel! Groetjes x

Reageren

Helga geplaatst op 21 juli 2021

Hey allemaal,
Mijn naam is Helga, ik ben 39 jaar en woon in Flevoland. Ik een tijdje speelt het idee om een penvriend(in) te zoeken. Het liefste per post, ouderwetse brieven of kaarten. Dan krijg je nog eens leuke post.
Ik ben momenteel medisch secretaresse in een zorginstelling. Ik woon alleen met mijn kat.
Mijn interesses zijn lezen, wandelen, natuur, met vrienden uit eten gaan, winkelen, musea, sporten, tja eigenlijk best veel :). Ik ben zelf christelijk, maar vind het helemaal prima als jij dat niet bent.
Zelf heb ik het nodige meegemaakt, en schrik daar dus iet van af, ik zou het juist fijn vinden als ik naast de gezelligheid van elkaar schrijven je ook tot steun kan zijn als dat nodig is.
Nou tot gauw hoop ik.
groetjes van Helga

Reageren

Franka geplaatst op 21 juli 2021

Ik vrouw van 38, op zoek naar iemand om brieven mee te schrijven. Ikzelf ben er net achter dat ik Pan ben... Maar dat is niet alleen wie ik ben. Ik ben erg van series en films en kan me daar behoorlijk in verliezen en praat daar graag over. Voor de rest werk ik met kinderen en heb zelf een kind. Lijkt het je leuk om te pennen?

Reageren

Lisa in Wonderland geplaatst op 21 juli 2021

Dag lieve mensen,

ik ben 35 zomers jong, woon in België en ben op zoek naar personen om mee te snailmailen.
Want geef toe... wat is er leuker dan een verrassing te ontdekken in je brievenbus?!

Om mij al kort in enkele lievelingsdingetjes te omschrijven:
warme chocomelk slurpen – naar oude films kijken – knutselen & prutselen – cultuur opsnuiven – dikke boeken lezen – muffins eten – reizen & tripjes – verhaaltjes verzinnen – …

Spreekt dit je aan? Ben je creatief en enthousiast? Hou je van vrolijk samengestelde postpakketjes?
Laat dan snel iets van je horen en misschien wisselen we binnenkort wel brieven met elkaar uit!

Veel liefs!

PS: Is snailmail niet echt je ding? Ik zoek ook mensen om enkel postkaartjes mee uit te wisselen!