Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

Odina geplaatst op 28 april 2021

Hallo mijn naam is Odina, een rustige vrouw van 57 jaar..en woon in samen met Kater Odin.
Altijd werkzaam geweest in de zorg met dementerende ouderen..helaas sinds November 2019 afgekeurd waar ik veel verdriet van heb gehad omdat het echt mijn roeping was..mijn hart heeft altijd bij de zorg gelegen..
Toch gaf het me op een bepaald moment ook veel rust..en sta ik nu zo in het leven dat "Ik kijk naar de dingen die ik nog wel kan"..en daar geniet ik ook van..ben altijd positief gebleven..ondanks dat het niet altijd mee valt in deze tijd..
Maar ik probeer me te vermaken met de volgende bezigheden:
"Schrijven, Muziek, spriritueel, Meditatie, Lezen,Gedichten,Diamont Painting, netflixen,plaatjes bewerken en verzamelen op pinterest..maar ik ben ook dolletjes op Stikkers..Postpapier..en andere frutsels om brieven mee te versieren.
Verder hou ik van gezelligheid,ben een Koffieleut..hou van lekker lachen toch een goed gesprek ga ik ook niet uit de weg..
Herken je jezelf een beetje in wat ik schrijf..en lijkt het je gezellig om te schrijven op de ouderwetse manier met een pennetje en papier..
Dan zeg ik graag tot schrijfs..

Reageren

Karen geplaatst op 27 april 2021

Hoi allemaal,

Mijn naam is Karen en ik ben 31 jaartjes jong. Ik woon in het oosten van Nederland samen met mijn kleine deugniet van een kat. Omdat ik het zo leuk vind om post te sturen en ontvangen ben ik net als iedereen op zoek naar een penmaatje(s) om het schrijven wat meer betekenis te geven.
Ik heb vele hobby's waaronder creatief bezig zijn met verf en potlood. Maar ik houd er ook van om te gamen of een bordspel te spelen met vrienden of familie. En tja zoveel meer, maar daar kom je dan in mijn brieven wel achter;).
Vind je het ook zo leuk om brieven ouderwets via de postbode te ontvangen? Stuur mij dan vooral een berichtje:)

Reageren

Tim geplaatst op 27 april 2021

Hallo iedereen!

Ik ben Tim, een 40-jarige man uit Denderleeuw (België). Recent dacht ik terug aan pennenvrienden die ik had als kind en ik werd een beetje nostalgisch.
Ik zou het fijn vinden om weer met iemand echte brieven te schrijven, op papier.
Het gaat me puur om het contact en het schrijven, dus geen amoureuze bedoelingen.
Ik hoop snel van je een berichtje te ontvangen!

Groetjes

Tim

Reageren

Yesmée geplaatst op 27 april 2021

hoi ik ben Yesmée ik ben 10 jaar wordt in oktober 11 jaar ik zoek een pen vriendin om elke week en brief naar te schrijven ik zat op paardrijen ik krijg nu een verzorg pony ik wil graag op dansen ik 16 huisdieren ik heb 14 kooikarpers (hele grootte vissen) en ik heb 1 hamster en 1 hond ik woon in zwolle en ik 1 broer en mijn ouders ik zoek iemand tussen de 8-13 jaar om mee te schrijven

Reageren

Anouk geplaatst op 26 april 2021

Hey, ik ben Anouk en ik zoek zoals iedereen hier een pennevriendin! Ik ben 11 jaar en ik word in oktober 12j. Ik zit in het 6e leerjaar. Mijn hobby's zijn: Pony rijden (doe ik al 9j), dansen en klj hopelijk wordt dat binnekort ook met jou briefjes uitwisselen! Ik zoek wel iemand van 10,11,12 of 13 jaar. Reageer als je dat ook wilt!!!!
Groetjes,
Anouk

Reageren

Marja geplaatst op 26 april 2021

Hallo!

Ik ben op zoek naar leuke en gezellige mensen om op de ouderwetse manier brieven te sturen naar mekaar.
Ik ben een vrouw van 59 en zoek mensen van rond en nabij mijn leeftijd.
Brieven schrijven heb ik altijd al leuk gevonden, en zeker in deze corona tijd wil ik dat graag weer oppakken.
En kijk ik uit naar leuk reacties.

Groetjes Marja

Reageren

Mindy van Zuylen geplaatst op 26 april 2021

Ik ben Mindy, 22 jaar oud, grafisch vormgever en ik heb al een aantal penvriendinnen ontmoet via deze pagina, maar helaas zijn er ook al een paar afgehaakt... En ik heb niet zo'n mooi handschrift, dus ik heb bedacht om digitaal briefpapier te ontwerpen en mijn brieven te typen en daarna uit te printen.
Ik hou van schrijven, knutselen, ontwerpen, (mondkapjes) naaien, lezen, paardrijden en skeeleren.
Vind je het niet erg om getypte brieven via de post te ontvangen, dan hoor ik graag van jou!

Groetjes Mindy

Reageren

Creatieve 1000poot geplaatst op 25 april 2021

Hallo mede postliefhebber,

Als jij weet wat happy mail/ snailmail inhoudt zou ik het heel leuk vinden met jou een creatieve postvriendschap aan te gaan. Ben je rond de 50, net zo dol op papieren kunstwerkjes als ik en geen seizoens- of corona schrijver, laat dan gerust een reactie achter.

Reageren

Ellen geplaatst op 25 april 2021

Hallo, leuk dat je mijn oproepje leest.
Ik ben 18 jaar en zou het leuk vinden om met iemand brieven via de post uit te wisselen. Momenteel volg ik de studie Medisch beeldvormend en radiotherapeutische technieken. wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is voetballen, skeeleren, lezen, koken en dingetjes bakken. spreekt dit jou aan stuur dan gerust een berichtje.

ps wel graag rond mijn eigen leeftijd

Reageren

Kim geplaatst op 25 april 2021

Sjalom

Ik ben HSP en het lijkt mij leuk gedichten aan elkaar te schrijven. Met tekening of plaatje.

Ook vindt ik Indianen taal leuk !! wie wil of durft zichzelf uit te dagen.

Niet meer dan 1 A4
Samen op reis maar dan fictief

Misschien tot ziens

Leeftijd maakt niet uit in deze "reis"

Groetjes Kim

En ik heet in het Indiaans Muki Mousy wat bloemen kind betekent

Reageren

Demeyere kyana geplaatst op 25 april 2021

Ik ben een toffe meid van 11jaar en zou heel graag een pennevriendin hebben wie kan mij helpen groetjes kyana

Reageren

bijna50zomers geplaatst op 25 april 2021

Hier een vroege vogel die heel positief ingesteld is.

Ik zie het van de zonnige kant, zelfs als de regen je wereld grauw kleurt. Ik ben er graag voor de ander en zet mij tijdens een vriendschap helemaal in. Ik ben geen afhaker en als het contact klikt dan kan ik heel fanatiek zijn en ga er voor de volle 100 % voor tot de dood ons scheidt (bij wijze van spreken).

Ik zou heel graag willen schrijven via de post. Ik ben dol op vertellen en volgens mijn ouders begon ik als baby al heel vroeg met praten. Ik mis ook iemand voor de gezelligheid om mee te schrijven en/of te kletsen. Diepgaande dingen komen natuurlijk ook aan bod en ook vriendschap in mindere tijden.

Ik ben bijna 50 zomers. Ik heb geen partner meer en helaas ook geen kinderen. Ik ben een echte wandelaar in de natuur en houd ook van lezen en tv kijken. Ook ben ik begonnen met handlettering. Verder ben ik soms een echte huismus. Ik ben dol op filosofie en alles daar omheen.

Ik schrijf heel erg graag, niet alleen brieven/post maar ben ook begonnen aan mijn eerste boek. Spelletjes spelen en muziek luisteren vind ik ook fijn om te doen. Ik ben koffie verslaafd en een echte theeleut. Ik ben spontaan.

Wie begint mij eerst te schrijven?

Reageren

Dionne geplaatst op 24 april 2021

Hoi! Wat leuk dat je ook op zoek bent naar een penvriend(in). Mijn naam is Dionne, ik ben 23 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 katten in het prachtige Leiden. Ik studeer Interieur Design en houd van lezen, schrijven, interieur, wandelen, natuur, koken, fotografie, dieren, pinterest, netflix..

Als 14-jarig meisje had ik een penvriendin in Engeland, wat ik echt fantastisch vond. Uiteindelijk krijg je uiteraard andere hobbies is dat contact verwaterd. Het lijkt me erg gezellig om weer een penvriend(in) te hebben! Stuur vooral een berichtje!
 

Reageren

Amber geplaatst op 24 april 2021

Hallo!
Ik ben Amber, een enthousiaste biologie-studente van 21 jaar. Ik schrijf heel graag, maar helaas ken ik niet echt mensen in mijn entourage die deze passie delen...
Ik ben dus op zoek naar een penvriendin die graag met mij brieven wil uitwisselen over van alles en nog wat, over filosoferen, praten over de dingen die ons bezighouden in het dagelijkse leven, enzovoort.
Zelf ben ik ook buiten mijn studies veel bezig met mijn richting (ik doe microscopie en trek er regelmatig op uit om foto's te gaan trekken in de natuur). Daarnaast is tekenen al levenslang een grote passie, gedichten schrijven, muziek maken, zingen en dansen. Ik ben enorm leergierig en vind het fijn om anderen hun meningen te ontdekken en hoe ze staan in het leven.

Stuur me gerust een berichtje als dit je aanspreekt :)

Reageren

Leon geplaatst op 23 april 2021

Hallo!
Ik ben Leon, een jongen van bijna 30.
Ik zoek een leuke vrijgezelle vrouw om mee te schrijven.
Ik vind het heel leuk om via brieven elkaar te leren kennen!
Heb vele hobby's: Muziek maken (hoorn en piano), tekenen, schaken, vissen, judo, Game Design/Development, etc.
Ik hoop van je te horen!

Reageren

Rosanne geplaatst op 22 april 2021

Hoi,

Leuk dat je net als ik op de zelfde website aan het rondkijken bent.

Ik ben 29 jaar oud, heb hier serieus even over na moeten denken 1991 uh, want ja verjaardagen vieren mag toch niet meer. Leeftijd is maar een cijfer en dat doet mij niet zoveel.
Op dit moment komt trouwens wel even het besef dat ik dit jaar gewoon 30 wordt.

Het liefst wil ik met iemand schrijven die een beetje in een vergelijkbare levens fase zit, hoe oud maakt mij dan ook niet zoveel uit. Vaak zal dat toch ongeveer wel het zelfde zijn.

Mijn leven bestaat voornamelijk uit mijn hond hij is echt mijn schatje, Werk, Tekenen doe ik graag maar mijn hond denkt daar anders over, iets als dat het zijn potlood is of zo.

Al langere tijd schrijf ik van alles en nog wat op papier, vervolgens verdwijnt dit in de kast.
Ik zou het leuk vinden om het schrijven wat meer betekenis te geven.
Iemand een blij gevoel bezorgen, als iemand het zwaar heeft een steuntje in de rug, of juist de leuke momenten met elkaar delen. Maar simpel dingen die je mee maakt in het dagelijks leven zijn net zo prima.

Kijk jij ook zo uit om na een lange wandeling met de hond, of een veel te lange werkdag thuiskomend een handgeschreven brief in de brievenbus vinden, snel naar binnen verse koffie er bij neer ploffend op de bank de brief openmaken en gaan lezen.
Realistischer is dat de brief al open gaat voordat ik binnen ben, beetje ongeduldig ben ik wel.

Ik ben enorm benieuwd wat voor leuke contacten hier uit voort kunnen komen. en hoop dan ook snel een brief te kunnen sturen.

ohja! Ik woon in Nederland, iemand uit buitenland vind ik ook prima. Hoef gelukkig niet zelf de brief te komen bezorgen

Groetjes Rosanne!