Deze rubriek is bedoeld om een leuke penvriend(in) te vinden. Het gaat hier om correspondentie via echte post, dus het versturen van brieven en kaarten. Oproepjes voor contact per mail of whatsapp worden dus verwijderd.
 
Plaats een oproepje
Reageren

L geplaatst op 7 mei 2018

Hoi, ik ben 27 en lesbisch, heb een relatie. Zou het keuk vinden om weer Eens in de pen te klimmen, het liefst met een wat ouder iemand. Laat je wat van je horen?

Reageren

ronny geplaatst op 5 mei 2018

hallo ik ben 52j en zoek mensen om te schrijven over alle onderwerpen, leer graag bij

Reageren

Dengy geplaatst op 4 mei 2018

Het doet mij plezier te lezen dat zoveel jonge mensen in de pen kruipen
Zelf correspondeerde ik jarenlang ... en dat is met gezin+kids naar de achtergrond gegaan
Nu de kinderen het huis uit zijn en ik door beperkingen veel binnen zit
Zou ik het leuk vinden met 50+-sers weer mijn oude hobby op te nemen
Mag ik van jou iets horen , alvast bedankt

Reageren

Evelien geplaatst op 4 mei 2018

Hallo ik ben evelien en ik ben 8 jaartjes en ik hou van olifanten en van versierde brieven schrijven en ik hou ook van klimmen je hoeft niet dezelfde hobby's te hebben🤗stuur je snel een reactie? Groetjes evelien

Reageren

Leona💋❤️ geplaatst op 3 mei 2018

Hoii,
Ben Ik weer!😂😊❤️ Ik schrijf nu een tijdje met een meisje en heb laatst ook nog een reactie gekregen op mijn oproepje, dus haar heb ik nu ook een brief gestuurd.💕 Ik vind het super leuk om gewone brieven te schrijven, maar ik zie de laatste tijd ook veel snakt mail. Ik vind dat er echt super leuk uitzien!!😍✨ Vind jij snail mail nou ook zo leuk? Reageer dan zeker even.🤪
XX Leona⭐️❤️

Ps: als je niet weer wat snail mail is, zoek het dan zeker even op, het is de moeite waard!

Reageren

Floor geplaatst op 3 mei 2018

Hai ik ben floor. Ik ben 13, ik hou van portretten tekenen en kleding maken. Mij lijkt het leuk om een penvriend te hebben die niet ineen keer stopt na een paar keer. ❤❤❤floor

Reageren

Nova geplaatst op 3 mei 2018

Heyy,
Ik ben nova en ik ben 15 jaar. In het dagelijkse leven doe ik hockey en ik hou ervan om te tekenen/knutselen/verfen. Ik ben ook veel met school bezig en ik doe havo. Als je het leukt lijkt om met mij te schrijven. Kan je me mailen.
Kussjeess

Reageren

Schorpioen geplaatst op 3 mei 2018

Beste lezers,

Leuk dat jullie mijn berichtje lezen. Ik ben een 36 jarige vrouw, moeder van 3 kinderen en werkzaam in de zorg. Ik ben net gescheiden, alles weer een beetje op orde na een hoop geregel en op zoek naar afleiding en leuke contacten. Brieven schrijven vind ik erg leuk, met mannen of vrouwen maakt niet uit. Dus gezellige, leuke en lieve mensen laat wat horen en reageer! Hopelijk tot snel

Reageren

Marleen Muijsert geplaatst op 1 mei 2018

Mijn naam is Marleen, 46 jaar en zou graag met mensen in contact willen komen die ook affiniteit hebben met vrije scholen of jongeren en kinderen die op een vrije school zitten om 3d kaarten te sturen en te schrijven. Overige interesses zijn gedichten, museum, strand wandelen,film.
Dus een combinatie van brieven en kaarten.
Houd ook van spiritualiteit.

Reageren

Gezocht 👙🏪 geplaatst op 1 mei 2018

Hallo, ik zoek een Nederlandse of Belgische vrouwelijke gedetineerden om mee te schrijven. Hel liefst iemand die minimaal 2 jaar heeft gekregen. Dus ken je zo'n iemand die daar behoefte aan heb? Stuur dan een berichtje. Mvg. 💌

Reageren

Florian geplaatst op 30 april 2018

Enkele jaren terug had ik enkele buitenlandse penvrienden waar ik regelmatig fijne brieven naar schreef. Jammer genoeg is dit nogal verwaterd, onder meer door te beginnen werken en het leven dat daardoor drukker wordt. Ik zou dit graag terug oppakken en ben benieuwd of ik hier een gelijkgezinde kan vinden.

Ik ben niet iemand die brieven tot knutselwerkjes verheft, maar ik geloof wel dat ik af en toe eens wat interessants te vertellen heb.

Ik ben 27 jaar oud en woon in de buurt van Brussel, ik interesseer me voor heel wat van de wereld maar vooral ook in andere mensen. Muziek, film, lezen en mijn job nemen een belangrijke plaats in in mijn leven. Ik ben graag buiten en bezit een innerlijke rust die me door het leven leidt.

Woon je in België en zie je het zitten af en toe wat dingen van je af te schrijven? Laat dan zeker wat weten, ik ben benieuwd!

Reageren

Sara geplaatst op 30 april 2018

Hallo iedereen,
Ik wou even een oproepje plaatsen omdat ik denk dat het leuk is om nieuwe mensen te leren kennen. Ik zit momenteel in een wat moeilijke periode van mijn leven en zoek eventueel ook mensen die min of meer in dezelfde situatie zitten en die naar steun zoeken. Ik praat graag over van alles en hobby's. Ik ben 21 jaar en zit op de hogeschool, voor mij maakt leeftijd verder niet uit... Hopelijk snel antwoord! :)

Reageren

Marlou geplaatst op 30 april 2018

Hoi hoi,
Na een aantal jaartjes 'weg' geweest te zijn van de snailmailwereld kom ik er achter dat die wereld me toch heel erg bevalt. Graag zou ik weer actief eraan willen deelnemen.
Ik ben een vrouw van 34 jaar oud, man en kind, woonachtig in brabant.
Lijkt het je wat om met mij te schrijven? Laat het me dan weten!!!
Tot schrijfs ;)

Reageren

danique van der vegt geplaatst op 29 april 2018

hey jij daar achter je beeldschermpje ik ben danique ben 12 jaar en woon in friesland en zit in de eerste klas. mijn hobbies zijn: youtube kijken, voetballen, en sociaal zijn. stuur me een berichtje als je het leuk lijkt. misschien tot in de brievenbus :D

Reageren

patricia lokerse geplaatst op 29 april 2018

hey hoi

ik ben op zoek een gezellige penner die kaartjes met me wilt schrijven
lijkt je dit wat doe je dan een berichtje
ben 35 en woon in zeeland

groetjes patricia

Reageren

Ilonaatje geplaatst op 28 april 2018

Hoi!

Ik ben ilona, 17 jaar, uit het Limburgse België.
Ik woon op het platte land en heb niet veel vrienden. Ik hou van knutselen en artistieke dingen. Ik speel onder andere een aantal instrumenten...
Ik wil graag op de ouderwetse manier met mensen communiceren op een hedendaags niveau(door de letter wat te versieren en het uit te wisselen van thee, instant koffie, stickers, washi tapes, etc...)
Maar ik ga nog niet te veel verklappen over mezelf.
Spreekt mijn berichtje je aan?
Dan hoor ik graag wat van je!

Groetjes
Ilona