Reactie op:

Reageren

Kelly geplaatst op 14 augustus 2023

Hallo daar!

Ik ben Kelly en ik ben op zoek naar een geweldige penvriendin om mijn interesses, gedachten en avonturen mee te delen. Op mijn 27e levensjaar geniet ik van het leven in het gezelschap van mijn partner en onze knuffelige huisdieren in het zuiden van het land. Maar toch mis ik iets - een speciale connectie met iemand die net zo gepassioneerd is als ik!

Lezen is mijn ultieme ontsnapping, vooral in de wereld van horror, thrillers en zelfs die kleffe YA-romans waarvan je stiekem houdt. Fantasy is misschien niet mijn kopje thee, maar ik ben altijd enthousiast om over boeken te praten, nieuwe aanbevelingen te krijgen en te horen wat jouw favoriete verhalen zijn. Schrijven is mijn tweede hobby, of het nu gaat om het schrijven van brieven, het creëren van korte verhalen of het uitdrukken van mijn gevoelens in de vorm van poëzie. Naast mijn liefde voor boeken en schrijven, ben ik een enthousiaste kok en bakker. Ik geniet van het creëren van heerlijke gerechten en zoete lekkernijen in de keuken en ik kan niet wachten om recepten uit te wisselen, culinaire ervaringen te delen en misschien zelfs samen nieuwe gerechten uit te proberen!

Maar bovenal, ik zoek een penvriendin waarmee ik een diepgaande band kan opbouwen. Iemand met wie ik kan praten over de grote en kleine dingen in het leven, iemand waarmee ik kan lachen, delen en begrijpen. Als jij op zoek bent naar dezelfde soort verbinding, denk ik dat we perfect zouden kunnen matchen.

Als je geïnteresseerd bent in het delen van onze passies, gedachten en avonturen, stuur me dan alsjeblieft een berichtje. Laten we beginnen aan een reis van vriendschap en ontdekking, en wie weet wat voor mooie band er zal bloeien.