Reactie op:

Reageren

Sander geplaatst op 17 augustus 2023

Hee hallo!

Ik ben Sander, 31 jaar en woonachtig in het uitgestrekte kasbouwgebied in het Westland. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw en haar 4 katten. Ik heb in het verleden altijd veel geschreven, en de laatste jaren helaas wat minder, maar daar wil ik weer verandering in brengen!

Ik ben opzoek naar een paar leuke mensen van rondom mijn leeftijd om contact te houden, lekker de dagelijkse beslommeringen van je af te kunnen schrijven maar een levendige discussie te kunnen voeren middels pen en papier. Ik hou van prikkelende discussies, en ben gek op nieuwe inzichten, kennis en feitjes. Oh, en slechte humor is altijd mee genomen, daar bezit ik zelf ook genoeg van. ;)

Naast het schrijven hou ik me graag bezig met de tuin, fietsen en wandelen. Ik heb een voltijdsbaan in de data-wereld, wellicht komt het dan ook niet als een verrassing dat ik gek ben op puzzelen? Andere dingen waar ik graag over praat (en doe) zijn koken/bakken en vooral al dat lekkers op eten voordat het van je bord afwandelt! Lijkt het je leuk om samen te schrijven? Reageer dan gerust op mijn oproepje!