Reactie op:

Reageren

Eve geplaatst op 30 oktober 2023

Met het tikkende geluid van regen tegen het raam schrijf ik bij kaarslicht een brief. Het geeft een dark academia sfeer, vooral met de stapel boeken die ik nog steeds moet gaan lezen en de kop warme koffie met hazelnootssmaak die uitnodigend voor me staat. Naast me ligt de kat te soezen en haar gespin is bijna luider dan de audio van de Twilight Zone episode die ik voor white noise af laat spelen.

Vandaag gaat het schrijven van een brief naar mijn enige penpal ontzettend makkelijk, de woorden vloeien uit mijn pen. Misschien omdat ik weet dat hij het niet erg vind dat het mij soms moeite kost om ook daadwerkelijk te gaan zitten om geconcentreerd te schrijven. Niet iedereen heeft het geduld om soms wat langer te moeten wachten op een brief.

Toch voel ik mijn vingers nog jeuken nadat ik de brief met een wax seal heb gesloten. Zou ik toch nog kijken naar een tweede penpal? Een nieuwe vriend(in) met wie ik via pen en papier verhalen, herinneringen, dromen en wat dan ook meer kan delen? Waarom niet? Nee heb je, ja kan je krijgen:

Heeft iemand interesse?