Reactie op:

Reageren

Snailmail lover geplaatst op 19 februari 2024

Hallo,
snailmails maken dat is wat ik zo graag doe. Het bedenken, het uitvoeren,leuke goodies bij elkaar zoeken, een gezellige brief erbij en dan....op de brievenbus. Ondertussen doe ik dat al een aantal jaar en heb er nog altijd erg veel plezier in. Iemand blij maken, een fijne babbel via een brief maar natuurlijk ook leuke post ontvangen.
Een heel uitgebreide briefschrijfster ben ik zelf niet maar ben wel op zoek naar een vorm van "verbinding" Dus echte interesse in elkaar. Zelf ben ik introvert en gevoelig. Er zijn heel veel dingen die ik leuk, lekker en gezellig vind maar ook die niet op mijn verlanglijstje voorkomen :-)
Ben jij net als ik gek op snailmail, rond de 50 jaar (eigenlijk maakt dat niet zo heel veel uit) , gevoel voor humor, wil je over van alles en nog wat schrijven (en dat hoeft zeker niet altijd over alleen maar leuke dingen te gaan) en heb je het liefst een beetje ervaring in het maken van snails of gewoon superveel zin om te knutselen.... Wil je meer weten of heb je vragen ,stel ze gerust en zal ze met veel plezier beantwoorden.

Misschien tot snails