Reactie op:

Reageren

Martine geplaatst op 26 februari 2024

Ik ben Martine (56) uit Hamme, Oost-Vlaanderen. Ik ben al jaren single, bewust zonder kinderen. Door hormoonproblemen (schildklier, bijnier, overgang) is er een dikke lijn onder het verleden getrokken en wil ik mijn leven terug beginnen opbouwen.
Door mijn klachten ben ik nog wat beperkt in hobbies. Mijn hondje en parkiet houden me gezelschap en vragen hun verzorging wat ik graag doe. Ik ga dagelijks wandelen, probeer eens een receptje uit en 's avonds lees ik graag een boek Ik heb al geprobeerd te leren breien maar dat wil niet zo goed lukken. Ook luister ik graag naar persoonlijke interviews op radio 1. Dan ben ik benieuwd hoe het leven van die ander is, wat hem/haar bezig houdt en wat zijn/haar visie is op de dingen. Ik probeer daar dan wat inspiratie uit te halen. Ik hou veel van de natuur en van muziek.
Ik ben open-minded, introvert maar niet verlegen, gevoelig en probeer niet snel te oordelen.
Als kind vond ik het al fijn om brieven te schrijven, toen vaak in het duits, en ik zou die hobby heel graag terug opnemen. Ik vind het fijner om effectief te schrijven dan op een scherm te kijken, wat trouwens vermoeiend is voor mijn hoofd en dan handgeschreven brieven terug te mogen ontvangen.
Ik hoop een langdurige, warme pennevriendschap te kunnen opbouwen met een dame (zelf voel ik me nog altijd juffrouw), 45+ om 1 à 2 maal per maand mee te pennen. Geen ellelange brieven, wel in vertrouwen het delen van de ups en downs van het leven.
Wie wil mijn maatje zijn ?