Reactie op:

Reageren

Gezellige lange brievenschrijfsters gezocht geplaatst op 17 maart 2024

Hoihoi!
Na een drukke, stressvolle en moeilijke periode lijkt er nu een wat rustigere tijd aangebroken, en lijkt het me erg fijn om 1 of 2 penvriendinnen erbij te vinden. Ik heb al een penvriendin, een paar jaar geleden na een lange schrijfpauze weer terug gevonden via deze site, maar nog een paar schrijfmaatjes erbij lijkt me gezellig!

Ik ben vrouw van 42, woonachtig met mijn man en kat in het westen van het land. Helaas hebben we geen kinderen.
Qua hobby's heeft het de laatste tijd allemaal een beetje stil gelegen, maar mijn plan is om dat allemaal een beetje op te pakken. Waar ik blij van word is onder andere:
- Fotografie, ik fotografeer graag in de natuur en ben verzot op de zonsopgang of heftige wolkenpartijen. Ik heb een systeemcamera maar pak ook net zo makkelijk mijn telefoon.
- Wandelen: zo met de lente in aantocht word ik blij van lekker buiten zijn en vind ik het heerlijk om een flink stuk te wandelen. Ook goed voor de lijn want daar mag ook nog het nodige aan gebeuren 😇
Het strand. En als je nu denkt: mazzelaar, je woont in het westen: ik vind het best lekker om een paar uur aan onze westkust te zijn, maar mijn hart ligt eigenlijk bij de Wadden 💛
- Reizen: dat heeft de afgelopen jaren heel stil gelegen maar dat gaat de komende jaren vast weer helemaal goed komen. Gewoon gezellig samen met mijn man, maar ik vind het bijvoorbeeld ook enorm fijn om in mijn eentje een citytrip in het buitenland te doen.
- Verder hou ik echt het midden tussen een huismus, en iemand die er graag op uit gaat en onder de mensen is. Ik vind het heerlijk om thuis lekker aan te rommelen, maar ga bijvoorbeeld ook heel graag gezellig ergens wat eten of een drankje doen, een dagje erop uit (dierentuin, pretpark, museum) of naar een leuk festival.

Ik ben op zoek naar een paar gezellige vrouwen die het fijn vinden om lange brieven te schrijven én te krijgen. Want zo'n kletskous als dat ik in het echt ben, zo ben ik op papier ook 😂 Echter, soms kan het voorkomen dat het langer duurt voor Ik terug reageer. Soms slokt het drukke leven veel van mijn tijd op, en plannen is sowieso niet mijn sterkste kant... Maar uiteindelijk zorg ik altijd dat er een dikke envelop jouw kant op komt.
Ik vind het wel belangrijk dat alles besproken kan worden, luchtige onderwerpen zijn helemaal prima, maar een redelijk dosis diepgang vind ik ook erg belangrijk. Ik heb een lastige tijd achter de rug waar ik ongetwijfeld af en toe over zal schrijven, ik zou het fijn vinden als moeilijke onderwerpen je niet afschrikken. Uiteraard ben je zelf ook vrij om dingen te delen, als je daar behoefte aan hebt.

Ik zou nog heel wat meer kunnen vertellen maar volgens mij is dit oproepje al aan de lange kant, dus de rest bewaar ik lekker voor een eerste brief!